Menim canim sıkılio.kocis rapor yazio.isi varmis.uffff.muhtesem yuzyilin da eski tadi yok
Yemin billah sana yazicaktim bende wats dansen de nette zaman geçiriyosun yanii çağlamikk
Yemin billah sana yazicaktim bende wats dan
ayyyy çok canım sıkılıyor yaaa.
3 gün oldu doğum iznine çıkalı evde oturmaktan sıkıldım.
Valla bende bugün ciktim nezamandir evdeyim sıkıldım deyip duruyodum ayy pisman oldum hatta kasiklarima ufak ufAk agri geliyo cok yürüdüm ondan heralde tirstim.
Gecmis olsun canim ya korkma bisey olmaz genede tetikte ol valla bizde ihtiyac olmadikca cikmiyoruz öyle gezelim edelim yok yani az caha dikkat etcez bakalim
annemle konuştum kızlar bana sen sezeryan ol dayanamazsın ağrılara ben kızımı tanıyorum diyo ya
bugün oğluşumun beşiği geldi kurdu adamlar bize 15 gün sonraya gelir demişlerdi 2 günde getirdiler :) odaya kurdurduk yatağın yanına baktıkça mutlu oluyorum içinde oğlumu hayal ediyorum :) yavrum hayırlısıyla sağlıkla gelsinde gerisi boş artık ... uyku setimizde pek bi şirin oldu odaya yakıştı beişik :)
eşim gece çalışıyo bu aralar gündüz uyuyo işteyken vakit geçiyoduda evde patladım valla.
bebişler gelsede oyalansak onlarla :)
kuzummm 5 aydır bebişi görmedinmiiimerhaba kizlar :) nasi gidiyo son zamanlar? ben 10 gundur falan usutmusum artik en son antibiyotik de verdi doktor,
yavas yavas iyilesiyorum cok sukur. ins hepimize hayirli kolay dogumlar nasib etsin Allahim, bizim 27 snde ultrason olcak, en son 18. haftada gormustum cok ozledim ve de cok merak ediyorum kizimi ins iyidir :)
bugün oğluşumun beşiği geldi kurdu adamlar bize 15 gün sonraya gelir demişlerdi 2 günde getirdiler :) odaya kurdurduk yatağın yanına baktıkça mutlu oluyorum içinde oğlumu hayal ediyorum :) yavrum hayırlısıyla sağlıkla gelsinde gerisi boş artık ... uyku setimizde pek bi şirin oldu odaya yakıştı beişik :)
Yaa benim bebik costu acayip hareketlendi niyekibugùn cok yürüdüm bisey olmaz insallahh
Problem hareketli bebekde değil ki yahu, hareketsiz de. Aman Allah korusun. Hareketlerle kaslar güçleiormuş bol bol tekmeleip dönsünler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?