Uzme kendini canim.inan kilo problem
Degil sagligi olsunda yeter.kuvezde ne bebekler gordum.bide benim dr um icerde olmicak disarda daha kolay buyur boyle cok riskli demisti.allah in izniyle seninki akinti olsun.hep dua edicem zamani gelene kadar dursun.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallahhh....
Slm kızlar nbr kimler var yok bugün bakalım
Slm kızlar nbr kimler var yok bugün bakalım
kızlar hastane çantam için şunları düşündüm hatta hazırladım
BEBEĞİMİN ÇANTASI
2 tane iç zıbın takımı
3 tane 5li hastane çıkışı (birini dogar dogmaz giydirirler birinide belki ertesi gün giydiririz yada gece değiştiririz diye düşündüm 1ide yedek)
2çorap
2battaniye(birini çıkarken giydiricem beresi ve patikleride var ugur böcegim olcak)
2penye 1 tülbent bendil
bel destekli kundak
bezkundak ve bel bagı
küçük biboron + emzik
10 tane bez + ıslak mendil(bez az mı cokmu bilmedim ama heryer market eczane az gelirse alınır 2 dakkada)
BENİM ÇANTAM
2 takım lohusa bicaması
1gecelik (evde dizime kadar olan bi geceliğim var onu koysam olur mu acaba yada yenimi almalıyım yere kadar:26:)
lohusa tacım
2tülbent
1patik 1çetik 1terlik
fondeten rimel allıken azından biraz canlı tutcak hafif bi makyaj yapma şansım olur fotolarda çirkin çıkmıyayım
saçımı düzleştirebilirim umarımolmazsa çantaya koysammı
parfüm
ayva çekirdeğinden yaptıgımız gögüs jelim
az zeytin yağı (bana yada bebege lazım olursa diye)
bi sütyen 2 şer atlet kilot
göğüs pedi (5-10tane)
hasta bezi büyük 2 tane
pet (5-10 tANE)
bide şal alıcam
AKLIMA BUNLAR GELDİ DAHA BÜYÜKLERİMİZ EL ATMADILAR BENDE ÇANTAYA KOYMADIM DA ORTAYA ÇIKARDIM HAZIRLADIM EN AZINDAN ACİL BİŞİ OLURSA EŞİME FELAN KOYDURAYIM DİYE BENİMKİ HAYYATTA BİŞİ HAZIRLAYAMAZ ÇÜNKÜ
EKSİK FELAN VARMI SİZ NELER YAPCAKSINIZ:26:
Kizlar size birsey sormak istiyorum. 1-2saattir bebegimin hareketlerini cok asagisda hissediyorum. Ama sancim, akintim, kanamam falan yok. Yurudukce ayaktayken garip hissediyorum. Evimden de uzaktayim. Allahim ne olur gelmesin daha. Benim gibi hisseden var mi?
kızlar hastane çantam için şunları düşündüm hatta hazırladım
BEBEĞİMİN ÇANTASI
2 tane iç zıbın takımı
3 tane 5li hastane çıkışı (birini dogar dogmaz giydirirler birinide belki ertesi gün giydiririz yada gece değiştiririz diye düşündüm 1ide yedek)
2çorap
2battaniye(birini çıkarken giydiricem beresi ve patikleride var ugur böcegim olcak)
2penye 1 tülbent bendil
bel destekli kundak
bezkundak ve bel bagı
küçük biboron + emzik
10 tane bez + ıslak mendil(bez az mı cokmu bilmedim ama heryer market eczane az gelirse alınır 2 dakkada)
BENİM ÇANTAM
2 takım lohusa bicaması
1gecelik (evde dizime kadar olan bi geceliğim var onu koysam olur mu acaba yada yenimi almalıyım yere kadar:26:)
lohusa tacım
2tülbent
1patik 1çetik 1terlik
fondeten rimel allıken azından biraz canlı tutcak hafif bi makyaj yapma şansım olur fotolarda çirkin çıkmıyayım
saçımı düzleştirebilirim umarımolmazsa çantaya koysammı
parfüm
ayva çekirdeğinden yaptıgımız gögüs jelim
az zeytin yağı (bana yada bebege lazım olursa diye)
bi sütyen 2 şer atlet kilot
göğüs pedi (5-10tane)
hasta bezi büyük 2 tane
pet (5-10 tANE)
bide şal alıcam
AKLIMA BUNLAR GELDİ DAHA BÜYÜKLERİMİZ EL ATMADILAR BENDE ÇANTAYA KOYMADIM DA ORTAYA ÇIKARDIM HAZIRLADIM EN AZINDAN ACİL BİŞİ OLURSA EŞİME FELAN KOYDURAYIM DİYE BENİMKİ HAYYATTA BİŞİ HAZIRLAYAMAZ ÇÜNKÜ
EKSİK FELAN VARMI SİZ NELER YAPCAKSINIZ:26:
kızlar meraba size bi sorum olucak.benim iki gündür akıntının miktarı fazlalaştı.akıntı normal kokusuz kaşıntısız.ama bununla beraber su gibi şeffaf renk ,çamaşırımda herhangi bi leke bırakmayan,sanki suyla ıslanmış görüntüsü olan akıntı da mevcut ve ben amniyon sıvı sızıntısı olabilir diye paniklemiş durumdayım bilgisi olan varsa kızlar lütfen paylaşabilir misiniz daha bebeğim 2 kilo bile yok.çok korkuyorum
Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa���� kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydi
Kizlar size birsey sormak istiyorum. 1-2saattir bebegimin hareketlerini cok asagisda hissediyorum. Ama sancim, akintim, kanamam falan yok. Yurudukce ayaktayken garip hissediyorum. Evimden de uzaktayim. Allahim ne olur gelmesin daha. Benim gibi hisseden var mi?
kızlar hüzünbaz doğum mu yaptı?bilgisi olan var mı?
Huzunbazda doğum yapmış ya. Daha erkendi onada. Bu topigin bebekletinde var bir acele. Hayır olsun
Benimkide 35 de korkutmustu beni. Bakalım ne zaman gelecek. Hepimize inşallah sağlıklı ve zamanında en kolay doğumlar nasip efer rabbim.
Yok canim daha yazmadi ama adally arkadasimiz bi problem olmadigini söyledi iyimisler baska haber yok
35+0 dayım bugün kontrole gittim net de çok küçük sancım çıktı ama önemsiz bebeğim 2600 gr olmuş güzel gelişiyor iyi besliyorum bende yaklaşık 9kilo aldım :) ara sıra baskı yapmaya başladı dönmüş artık e Buda normal. 6 Şubat'ta izne ayrılmayı düşünüyorum. Doktorum 14 Şubat'ta alanlarım dediepidural sezeryan terciihim. daha çanta hazırlamadım. Ama hazırlayan arkadaşlarınkini de fazla bulmadım desem yalan olur ben çok kalabalık birşeyler yapmayı düşünmüyorum. Herkese iyi geceler...
bayanlarrrr ben de ocak annesi oldum 36+4 de doğum yaptım nişanım 36+2 de gelmişti
ben sezerya oldum Allah hepinizi kolaylıkla ve anne bebek sağlıklı kurtarsın
anne olmak herkesi sevmek demekmiş, sohbetlerinize katılamamış olsam da hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
As canim. Benim de sirt agrim oluyor. Ama en cok sol omzum sanki kizgin sis sokulmus gibi agriyor.
Ben de esime ovduruyorum ama nafile. Bi girdi mi gecmek bilmiyor.
Normal oldugunu saniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?