2014 Şubat Anneleri

amin canım çok sağol.dediğin gibi sağlığı yerinde olsun da dışarda büyürler allahın izniyle kilo çok da sorun değil.çok sağol desteğin için gerçekten moral buldum.senin de bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah...

kızlar hiç uğrayamıyorum yazdıklarınızı bile okuyamadım çok rahatsızım bugün bebişin hareketleri de bi değişik hüzünbazım anne olmuş sanırım çok sevindim :)

Slm kızlar nbr kimler var yok bugün bakalım

Canim parfüm deodorant tarzi ürünleri önermiyorlar ama tabi koymak istersen sen bilirsin.bide bence en azindan 1 tane kücük yelekle 1 patik koyabilirsin simdilik aklima gelenler bunlar

Kizlar size birsey sormak istiyorum. 1-2saattir bebegimin hareketlerini cok asagisda hissediyorum. Ama sancim, akintim, kanamam falan yok. Yurudukce ayaktayken garip hissediyorum. Evimden de uzaktayim. Allahim ne olur gelmesin daha. Benim gibi hisseden var mi?

Bugün bende öyleyimncok ayakta durma uzan yormankendini yürüyüs falanda yapma bence

Yazdığını gördüm canim bi kac tavsiye senin götürdüğun pedler ise yaramıyor hastane cikana kadar hep verdi bana onlarinki cok emici ve buyuk gecelik sabahlik cok sart kilot buyuk beden al sezeryan olursan sart oluyor cekmesi 2tane yetmez daha cok al agiz bezi mendil battaniye cok gerekli dogunca cok usuyorlar isitmak gerek yazin dogdu benimki 3kat battaniye sardik ayrica altini açarken hep cis yapıyordu üstünü degistiyorduk bebege kiyafet gerekli sen cokgoturde kullanilmayani geri getirirsin

kızlar hüzünbaz doğum mu yaptı?bilgisi olan var mı?

Canım ihmal etme kontrolüne git. Benimde her zaman ufak islakliklar oluyordu. Ama geçen birden islandim ama öyle böyle değil. Bebeğin suyu geldi eyvah dedim. Dr.la görüştüm sabah ama sabaha bisi kalmamisti normale dönmüştü. Ama dr. Yinede amniosor testi yaptı. Kulak pamuğu gibi bisiyleornek alıp gebelik testi gibi çift çizgi yada tek çizgi çıkıyor. Bende negatifti sıvı değil wkinti dedi enfeksiyondanmis. Seninde öyledir belki.

Cqnim yönetmelik değişti ve çoğu şey eskisi gibi değil. Gerçekten ordea fiilen çalışılan süreler aktarılır yazıyor. Bende memurum hastalanirsam rapor kullanırım dedim ama olmayacağı söylendi bende araştırdım yönetmelikte öyle yazıyor. Dpt danda sorabilirsin yada milli eğitimden.

Iki gündür bende yürümekte zorlanıyorum canım. Özellikle kalkarken bebekler baskı yapıyor iyce sa

Huzunbazda doğum yapmış ya. Daha erkendi onada. Bu topigin bebekletinde var bir acele. Hayır olsun
Benimkide 35 de korkutmustu beni. Bakalım ne zaman gelecek. Hepimize inşallah sağlıklı ve zamanında en kolay doğumlar nasip efer rabbim.

aşağı tarafta ağrım var sanki ordaki kemikler sızlıyor gibi..

35+0 dayım bugün kontrole gittim net de çok küçük sancım çıktı ama önemsiz bebeğim 2600 gr olmuş güzel gelişiyor iyi besliyorum bende yaklaşık 9kilo aldım :) ara sıra baskı yapmaya başladı dönmüş artık e Buda normal. 6 Şubat'ta izne ayrılmayı düşünüyorum. Doktorum 14 Şubat'ta alanlarım dedi epidural sezeryan terciihim. daha çanta hazırlamadım. Ama hazırlayan arkadaşlarınkini de fazla bulmadım desem yalan olur ben çok kalabalık birşeyler yapmayı düşünmüyorum. Herkese iyi geceler...

hüzünbaz nasıl doğum yapmış bir sıkıntı mı oldu acaba?bilgin var mı?27 ocakta sezeryan olacak diye biliyordum..

Benimde epudral sezeryan olucak kismetse hastanede 2 gün kalicakmisim bende bayaa bisi aldim orda aranmaktansa hazirlikli gideyim dedim tabi bu benim düsüncem normaldede öyleyimdir tatile vs giderken hep yedekliyimdir :)

Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözünüz aydın. Darısı başımıza:)

Gunaydinnnnnn.nasilsiniz annwler?ben hep nobetteyim emdi emecek gazi var ay banyosu derken zombi gibi geziyorum evde:)topigide terk edemiyorumki:)herkesten guzel haberler bekliyorum...allah saglikla kucaklamanizi nadip etsin insallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…