hüzünbaz nasıl doğum yapmış bir sıkıntı mı oldu acaba?bilgin var mı?27 ocakta sezeryan olacak diye biliyordum..
Gunaydinnnnnn.nasilsiniz annwler?ben hep nobetteyim emdi emecek gazi var ay banyosu derken zombi gibi geziyorum evde:)topigide terk edemiyorumki:)herkesten guzel haberler bekliyorum...allah saglikla kucaklamanizi nadip etsin insallahhh...
Gunaydin kizlarrr. Dun kiz isteme faslini atlattik.kizim bugunde dayanir ins.bugunde nisan var cunku.dun son kontrolumuz vardi.sezeryan tarihim 24 ocakti.23 une alindi.nst de sancilarim cikti. Kizim bi haftada 200 gr almis.3158 gr olmus. Asik suratli bi kizim var benim.agni babasi.
Benim oğlan da hep surat astı ultrasonlardaGunaydin kizlarrr. Dun kiz isteme faslini atlattik.kizim bugunde dayanir ins.bugunde nisan var cunku.dun son kontrolumuz vardi.sezeryan tarihim 24 ocakti.23 une alindi.nst de sancilarim cikti. Kizim bi haftada 200 gr almis.3158 gr olmus. Asik suratli bi kizim var benim.agni babasi.
Canim parfüm deodorant tarzi ürünleri önermiyorlar ama tabi koymak istersen sen bilirsin.bide bence en azindan 1 tane kücük yelekle 1 patik koyabilirsin simdilik aklima gelenler bunlar
Yazdığını gördüm canim bi kac tavsiye senin götürdüğun pedler ise yaramıyor hastane cikana kadar hep verdi bana onlarinki cok emici ve buyuk gecelik sabahlik cok sart kilot buyuk beden al sezeryan olursan sart oluyor cekmesi 2tane yetmez daha cok al agiz bezi mendil battaniye cok gerekli dogunca cok usuyorlar isitmak gerek yazin dogdu benimki 3kat battaniye sardik ayrica altini açarken hep cis yapıyordu üstünü degistiyorduk bebege kiyafet gerekli sen cokgoturde kullanilmayani geri getirirsin
günaydın
rüyamda hep hüzünbaz ve bebeğiyle uğraştım.
jack benim de kontrol p.tesi,sez. 24 ü,21 ya da 22 sine alsa diye umut ediyorum.kendimi de artık hiç iyi hissetmiyorum offf offf
Benim oğlan da hep surat astı ultrasonlarda
Günaydın herkeslere, hava çok güzel gezmek lazım şu son günlerde
Bi yandan benim kızın gece yine ateşi çıktıbelki Dr. Ilimiz var
Bi yandan eksikler olduğu gibi duruyor :)
Ooo masallah hayirli olsun bunarada isteme fasli... jack kiz sonravdiyet yapcak heralde tompul masallah :) az kamis bayaa hüzunbazda dogurmus biliyosun dimi
Tünaydın canım, hayırlı olsun tekrardan. Allah tamamına erdirsin. Maşallah kızına da ne güzel büyümüş. Bizimki de hep asık suratlı:)Gunaydin kizlarrr. Dun kiz isteme faslini atlattik.kizim bugunde dayanir ins.bugunde nisan var cunku.dun son kontrolumuz vardi.sezeryan tarihim 24 ocakti.23 une alindi.nst de sancilarim cikti. Kizim bi haftada 200 gr almis.3158 gr olmus. Asik suratli bi kizim var benim.agni babasi.
Tünaydın canım, hayırlı olsun tekrardan. Allah tamamına erdirsin. Maşallah kızına da ne güzel büyümüş. Bizimki de hep asık suratlı:)
bugün kişisel temizlik günüm ilan ettim ama direniyorum girmemk için banyoya biliyorum göremicem saatlerce cebelleşiyorumçok yoruldum artık ya
diren hamileaz kaldı
diren hamile az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Bugün ayni planlarimizbende evimi toladim dusa giricem sonra kuaföre gidicem ben kendim bisi yapamiyorum zor oluyo hamilelikten öncede yapamazdim simdi mümkün degil
hım bide bebekşekerimi de kendim yapmaya karar verdim kızlar keçeden çerçeve yapıcam şöyle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl
kuaförede gitmek istiyorum ama onun içinde direniyorum koca göbegimle hiç gitmedim daha öncede ben bakmaya çekiniyorum korkuturum kuaförüde diye çekiniyorum poff ya hiç cnaım istemiyoaslında kuaföre gidicem kaşımı aldırmaya ama işte o iş için gitmek ne dicem diyorum diyorum dogumum yaklaştı gidemedim komşularım hamileyken bi başladılar resmen bittti diyolar inanamıyorum ya ne güzel bişi ama cesaret edemiyorum işte
Çok güzelmiş ben de netten kutu alıp üzerlerine kurdela ve nazar boncuğu yaptım,içlerine de şu büyük çikolatalı badem şekerleri oluyor ya onlardan koydum.Birde lohusa bardakları hazırladım örnek olur belki yapmak isteyenlere de :116:
Eki Görüntüle 938807
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?