2014 Şubat Anneleri

günaydın hamişler...bu aralar rahat rahat uyuyamasamda yinede yatağın uykunun tadını çıkarmaya çalışıyorum 2 yaşındaki kızımdan biliyorum uyku nedir bilmezdim:18:bol bol dinleninnn kızlar

hüzünbaz nasıl doğum yapmış bir sıkıntı mı oldu acaba?bilgin var mı?27 ocakta sezeryan olacak diye biliyordum..

Yok canım henüz kendi yazmadı. Ama daha yeni izne çıkacaktı. Aniden geldiği belli bebisin. Umarım sıkıntısız geçmiştir. Yazar en kısa zamanda inşallah.

Gunaydinnnnnn.nasilsiniz annwler?ben hep nobetteyim emdi emecek gazi var ay banyosu derken zombi gibi geziyorum evde:)topigide terk edemiyorumki:)herkesten guzel haberler bekliyorum...allah saglikla kucaklamanizi nadip etsin insallahhh...

Günaydin canim napalim valla benimde uyudugum söylenemez bizimki daha dogmadi ama gece uyutmuyo beni 10 gün kaldi benim de kismetse son zamanlardayiz yanii.Bu arada senin kiz evde artik cok sevindim hatta seni yipratmaya baslamis ama eminim o bile hosuna gidiyodur :)

Gunaydin kizlarrr. Dun kiz isteme faslini atlattik.kizim bugunde dayanir ins.bugunde nisan var cunku.dun son kontrolumuz vardi.sezeryan tarihim 24 ocakti.23 une alindi.nst de sancilarim cikti. Kizim bi haftada 200 gr almis.3158 gr olmus. Asik suratli bi kizim var benim.agni babasi.

Ooo masallah hayirli olsun bunarada isteme fasli... jack kiz sonravdiyet yapcak heralde tompul masallah :) az kamis bayaa hüzunbazda dogurmus biliyosun dimi

Benim oğlan da hep surat astı ultrasonlarda
Günaydın herkeslere, hava çok güzel gezmek lazım şu son günlerde
Bi yandan benim kızın gece yine ateşi çıktı belki Dr. Ilimiz var
Bi yandan eksikler olduğu gibi duruyor :)

günaydın

rüyamda hep hüzünbaz ve bebeğiyle uğraştım.

jack benim de kontrol p.tesi,sez. 24 ü,21 ya da 22 sine alsa diye umut ediyorum.kendimi de artık hiç iyi hissetmiyorum offf offf

Canim parfüm deodorant tarzi ürünleri önermiyorlar ama tabi koymak istersen sen bilirsin.bide bence en azindan 1 tane kücük yelekle 1 patik koyabilirsin simdilik aklima gelenler bunlar

a evet kıza yelek koycaktım bide :) dogar dogmaz yelek giyemez diye koymadıymdı parfüm gerekmezse sıkmam tabi cnaımda bilmyorum işte dogumda kan ter içinde kalırsam yıkanılmıyoda dimi ay beni fenalık alır en sevmedigim şey kokmak felan utanırım

saol ev yakınya zaten çarşıda yakın olmadı babayı yollarız her ihtiyaç için 2 dakkada alır gelir

selam günaydın kızlar yarın dogum günüm 25 oluyorum ve anne ardından çok tuhaf bi duygu 18 yaşımdan beri anne olmak için çabalarken buldum kendimi kısmetmiş tuhaf oldum büyüdüm büyüdüm de anne oluyorum rabbim herşeyin vaktini zmanını ne güzelde ayarlıyo küçük yaşta hamile kalsam yakınırdım ne bilim cahil olurdum öyle işte ama biz kullar sabırsızız işte neler çektim ya 6 sene sonu güzeldi ama maf ettim gb geliyo

neyse herşey çok güzel olucak inşallah kızımızla

dün gece 4uyandırdı hanımefendi beni nasıl tekmeliyo yatagı iktiriyo hı kalktım ne istiyodsun dedim aklıma mutfak düştü mutfaga gitttim dedine istiyosun cukalatalı ekmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk aynı reklamdaki gb bi tekeme bi nutellla 2 tekme 2 nutella şeklinde 3 dilim ekmegi yedim sonra muz istedi onuda yedim gece gece sonra 2 bardak su içtim yattım tabi onca su tısabah namazına kadar 3-4 kere tuvalete kalktım eşim namaza uyandırıyo bi bardım zaten ben hiç uyumadım diyenoldu aşkım felan diyo valla cocuklar uyumadıkça adamlara hörtlücez bunu anladım

hım bide bebekşekerimi de kendim yapmaya karar verdim kızlar keçeden çerçeve yapıcam şöyle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl

Eklentiler

• $photomania-b8acacfc8fc33dfd4098a83e543240b9.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 42
herkese güzel haftasonları dilerim,
biz de sabah endokrinoloji uzmanına kontrole gittik, kan alınabilir diye aç gitmiştim ama kan şekeri değerlerini görünce kan almaya gerek görmedi, muayene etti sadece.her sey yolunda dedi gönderdi:)
doğumdan 3 ay sonra 75 lik şeker yüklemesi yapılacak, hamilelik diyabetinin kalıcı olup olmadığına bakılacak.
sonra da annemlere kahvaltıya geldik,hava çok güzel bugün dışarda yayılmayı ve güneşlenmeyi düşünüyorum:)
pazartesi günü kadın doğum doktorumuzda kontrol var yine bakalım,

hüzünbazım mustafa kemaline kavuşmuş, tebrik ediyorum kendisini,çok sevindim
bu hafta başka doğum yapan olmadı herhalde ama önümüzdeki hafta baya bir doğuran olacak herhalde, sezaryen için tarih alanlar var. herkesin Allah yardımcısı olsun...

evde çok güzel ve huzurlu 1 hafta geçirdim kızlar,izne iyi ki ayrılmışım diyorum baya dinlendim, bebek için de hem moral hem de güç topluyorum...annem bile "kızım yüzüne renk, gözlerine fer geldi" dedi,

herkese güzellikler dilerim...

günaydın

rüyamda hep hüzünbaz ve bebeğiyle uğraştım.

jack benim de kontrol p.tesi,sez. 24 ü,21 ya da 22 sine alsa diye umut ediyorum.kendimi de artık hiç iyi hissetmiyorum offf offf

al benden de o kadar canım.yürüyemiyorum.kardesimin nişanı var kıyafet bakmaya bile gidemedim düşün.sağ kalçamdan bi agrı giriyor.ayagımın üstüne basamıyorum.saga sola dönemiyorum.ama az kaldı haftaya perşembe sabah kavuscam kızceme.gececek inşallah her sey

benimki babası aynı....eşim de agır abidir.hatta ben suratsız derim agır abi kibarı

Ooo masallah hayirli olsun bunarada isteme fasli... jack kiz sonravdiyet yapcak heralde tompul masallah :) az kamis bayaa hüzunbazda dogurmus biliyosun dimi

sagol canım benim.azcık tombul ama olsun doğumdan sonra da veriyolarmıs biraz...

huzo bacımdan haberim var bu arada.kavusmus M.Kemal'ine.....hatta gördüm bile ben bebişi.....maşallahhhhhhhhh Allahımın yarattığı bi tatlı bi tatlıyesin onu teyzesiiiii

bugün kişisel temizlik günüm ilan ettim ama direniyorum girmemk için banyoya biliyorum göremicem saatlerce cebelleşiyorum çok yoruldum artık ya

diren hamileaz kaldı
diren hamile az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Tünaydın canım, hayırlı olsun tekrardan. Allah tamamına erdirsin. Maşallah kızına da ne güzel büyümüş. Bizimki de hep asık suratlı:)

Tünaydın canım, hayırlı olsun tekrardan. Allah tamamına erdirsin. Maşallah kızına da ne güzel büyümüş. Bizimki de hep asık suratlı:)

sagol canım benim.Amin inşallahbüyümüş ya teyzesi.dr diyoki bu beni sevmiyor kesin.... ama maşallah ısırmalık yanakları var minnoşumun

Bugün ayni planlarimiz bende evimi toladim dusa giricem sonra kuaföre gidicem ben kendim bisi yapamiyorum zor oluyo hamilelikten öncede yapamazdim simdi mümkün degil

Bugün ayni planlarimiz bende evimi toladim dusa giricem sonra kuaföre gidicem ben kendim bisi yapamiyorum zor oluyo hamilelikten öncede yapamazdim simdi mümkün degil

kuaförede gitmek istiyorum ama onun içinde direniyorum koca göbegimle hiç gitmedim daha öncede ben bakmaya çekiniyorum korkuturum kuaförüde diye çekiniyorum poff ya hiç cnaım istemiyo aslında kuaföre gidicem kaşımı aldırmaya ama işte o iş için gitmek ne dicem diyorum diyorum dogumum yaklaştı gidemedim komşularım hamileyken bi başladılar resmen bittti diyolar inanamıyorum ya ne güzel bişi ama cesaret edemiyorum işte

hım bide bebekşekerimi de kendim yapmaya karar verdim kızlar keçeden çerçeve yapıcam şöyle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl

Çok güzelmiş ben de netten kutu alıp üzerlerine kurdela ve nazar boncuğu yaptım,içlerine de şu büyük çikolatalı badem şekerleri oluyor ya onlardan koydum.Birde lohusa bardakları hazırladım örnek olur belki yapmak isteyenlere de :116:

Cekincek bisey yok be canim niye korksunlarbonlar hamilelere daha aliskin merak etme insanlar hamileyken gitmeyende olsa gidiyo ben 5 yildir gittigim kuaföre gidiyorum zaten jilet falan kullanmiyorum hamilelik sürecindede hercay gittim önceki gibi simdi mesela jilet kullansan hemen cikiyo benimndoguma 10 gün var bida bida ugrasmican en rahati bence cekinme git derim

Eline saglik canim cok tatlilar bende yaptim cok hos oluyolar kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…