2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım.bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.ben de hemen yarın gidicem.benim bebeğim daha 2 kilo bile yok.1600 dü geçen hafta.umarım bi sıkıntı yoktur(

Canini sıkma simdiden daha bisi yok belki akintidir benimven basindan beri var akintin bazen kremsi bazen seffaf. Dr a hep söyledim normal dedi suyunda bi problem yok dedi simdi 13 gün var kismetse ama tabikide gitvdr a sadece üzme kendini demek istedim bekliyoruz güzel haberlerini

Su su sizmasi nail bisey ya benimde akintim gelio mesela su gbi ama ortada kalinti var sarimsi bazen susuz gelio sadece akinti sqri gibi e bunlar geldiginde gittigimde ultrasonda su normal doktor guldr guldr suyun var diyo anlamadim ben valla nasil bisey ic camasirda kalinti kaliomu kokusu falan pazaetesi gttgimde soleyim bende akintiyi ama doktorum koku yoksa normal diyo benim idrar enfeksiyonum var surekli oluyorum ondanmi acaba diyorum baxen.

Canim oyle birsey mümkün degil, sakin izne ayrılma.
Biz donem arasi da fiili gorevde sayiliyoruz
Sendikan varsa onunla irtibata geç
Baska mudurler rapor alanlarinkini bile izinden düşmüyor
Iyice arastir hakkini yedirtme sskin
Boyle isguzer mudurlete insanlara ayar oluuorum

Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa���� kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydi

Son düzenleme:

Bu tur donemlere denk gelen insanlar neler yapmis iyice arastir, memurlarin girdigi siteler burasi falan
Ama bazi kendini bilmez mudurler kafalarina gore kendi yorumlarina gore yapıyorlar bu isi
Ve bu hep niyeyse bizim aleyhimize oluyor

kızlar hastane çantam için şunları düşündüm hatta hazırladım

BEBEĞİMİN ÇANTASI

2 tane iç zıbın takımı
3 tane 5li hastane çıkışı (birini dogar dogmaz giydirirler birinide belki ertesi gün giydiririz yada gece değiştiririz diye düşündüm 1ide yedek)
2çorap
2battaniye(birini çıkarken giydiricem beresi ve patikleride var ugur böcegim olcak)
2penye 1 tülbent bendil
bel destekli kundak
bezkundak ve bel bagı
küçük biboron + emzik
10 tane bez + ıslak mendil(bez az mı cokmu bilmedim ama heryer market eczane az gelirse alınır 2 dakkada)

BENİM ÇANTAM

2 takım lohusa bicaması
1gecelik (evde dizime kadar olan bi geceliğim var onu koysam olur mu acaba yada yenimi almalıyım yere kadar:26:)
lohusa tacım
2tülbent
1patik 1çetik 1terlik
fondeten rimel allık en azından biraz canlı tutcak hafif bi makyaj yapma şansım olurfotolarda çirkin çıkmıyayım
saçımı düzleştirebilirim umarım olmazsa çantaya koysammı
parfüm
ayva çekirdeğinden yaptıgımız gögüs jelim
az zeytin yağı (bana yada bebege lazım olursa diye)
bi sütyen 2 şer atlet kilot
göğüs pedi (5-10tane)
hasta bezi büyük 2 tane
pet (5-10 tANE)
bide şal alıcam

AKLIMA BUNLAR GELDİ DAHA BÜYÜKLERİMİZ EL ATMADILAR BENDE ÇANTAYA KOYMADIM DA ORTAYA ÇIKARDIM HAZIRLADIM EN AZINDAN ACİL BİŞİ OLURSA EŞİME FELAN KOYDURAYIM DİYE BENİMKİ HAYYATTA BİŞİ HAZIRLAYAMAZ ÇÜNKÜ

EKSİK FELAN VARMI SİZ NELER YAPCAKSINIZ:26:

Son düzenleme:
Bu tur donemlere denk gelen insanlar neler yapmis iyice arastir, memurlarin girdigi siteler burasi falan
Ama bazi kendini bilmez mudurler kafalarina gore kendi yorumlarina gore yapıyorlar bu isi
Ve bu hep niyeyse bizim aleyhimize oluyor

Tesekkur ederim cnm ama mudurun dedigi dogru galiba hep ayni seyler yasanmis ama pazartesi il ve ilce mem i arsyip soracagim bakalim onlar ne diyecek

Oh oh ne guzel ben daha hicbir sey yapmadim haftaya okul tatil olacak ondan sonra bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim odasini hazirlayacagim ondan sonra bu hastane cantasi olayina girisecegim ki daha lohusa geceligi almadimmm😟😟😟 ben niye boyle rahat oldum anlamadim cok panik biriydim bunlari normalde 20 kere yapardim simdi ise erteleyip duruyorum hayirlisi bakalimmm

34TESİN canım yaaprsın 1-2 hafta içinde ben aralık sonunda hazırlaması bitti odasının aslında arlaık sonunda gelcekti ortalarında geldi oda eh hızlandı herşey kayınvaldemde herşeyini bi gecde ütüledi temizledi yerleştirdik bende şimdi kapı süsüydü lohusa tacıydı bişilerle oyalanıyorum işte herkez dogurmaya kalkıca beni bi korku saldı:18: hazır olsunda zaten eşim yollardaa bolu ankara istanbul eskişehir geziyo acil bişide yanımda olmucak büyük ihtimalle o yüzden hazır olmalıyım bende çok panik heycanlı biriyim çünkü

tüp bebek yapılabiliyormuş bebek istersen ama ben vazgeçtim bebek istediğimden değil de bir an önce bitsin,sez. uzamasın istiyorum.

sen ben ve jake aynı gün bebeklerimize kavuşacağız.

çok heyecan yaptım son yazılanları okudum ama anlamadım,sez.tarihi 27 siydi nolduki acep!
mustafa kemale ailesiyle ömür boyu mutluluklar diliyorum

benim müdürde şubat tatili aktarılır diyor üstelik bu sene emekli olacak tecrübeli yani.ikinci çocuğumda ocakta doğdu onu aktaramadım ama yeni yasaya göre şubat tatili benim son üçhft ya geliyor aktarılabiliyormuş.haber veririm size önce raporu alırsam.

Cnm benim kızımın doğumunda boyle oldu. Şubat tatili benim aktaracagim zamana geliyordu ve aktardim. Kimse de sorun cikarmadi. Bence de 2 haftani yedirme.

Son düzenleme:

bayanlarrrr ben de ocak annesi oldum 36+4 de doğum yaptım nişanım 36+2 de gelmişti
ben sezerya oldum Allah hepinizi kolaylıkla ve anne bebek sağlıklı kurtarsın
anne olmak herkesi sevmek demekmiş, sohbetlerinize katılamamış olsam da hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun

Bizim oda kiyafetler bebek arabasi 2 aydir hazir da aman toz olmasin simdi erken diye diye hic elimi surmedim aman masallah sana ne guzel yaaa

Valla 2 hafta cok onemli az bi surede diil bana hber verirseniz cok sevinirim ben de mem i arayayim pazartesi

canim gözün aydin allah anali babali büyütürsùnüzz..ayy heycanlandim bende bi haftadir ilaclari kestik..ama buralar cok sancilarim var hayirlisi artik..allah hepimize yardimci olur.

Ne guzel ya masallah sizleri duydukca cok hevesleniiyorum sonra da korkuyorum sira bana da geliyor
Allah sahlikla sihhatle beraber nice nice yillara

Bende uzun zamandır var ben de korkmuştum su mu acaba diye çünkü sabah kalktığımda akıyor gibiydi. Geçen ayki kontrolümde dr suyun gayet iyi diyince anladım ki akıntı bu. Hala da devam ediyor özellikle sabahları. Sanırım leke bıraktığı sürece sıkıntı yok

bemim valizimde hazır ben dogum yapıvam hastenenin odalarını gezdim bebek yatagında minder yok oraya alt açma minderi koydum
3 tane zıbın takımı hepsini atleti badisi ne lazımsa ayrı ayrı poşetledim
1 tene tulumlu takım
ebeye verilicek takımı en üste zıbın iç zıbın bez kundak şeklinde koydum
agızbezi yedek kundak ellik şapka falan hazırladım
20 tane bez uni by yeni dogan ıslak mendil
battaniye
sabamed pişik kremi
silikon uçlu kaşık
ihtiyaç olursa içinde mama hazırlamak için küçük cam biberon mama verirsem kaşıkla vericem
kendi valizime
1 tane gecelik
2 tane pijama
hastaneden çıkarken giymeye eşofman takımı
2 kilot 2 emzirme atleti
taç toka kişisek bakım malzemeleri
2 tane havlu
2 çift terli 1 tanesi refakatçi için
fotoraf makinası
gögüs kremi
tek kullanımlık kilot
peçete ıslak mendil vs
birkaçını unutmuş olabilirim ama valizimde bunlar var
iki valiz hazırladım biri bebeye biri kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…