geçmiş olsun canım.bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.ben de hemen yarın gidicem.benim bebeğim daha 2 kilo bile yok.1600 dü geçen hafta.umarım bi sıkıntı yoktur(
Bende senin gibiydim canim.akintiydi ilk sonra su sizmaya basladi en son hepsi geldi.34+3 te dogum yapmak zorunda kaldim.gecen carsamba dogdu kizim 2.170 gr.7 gun kuvezde kaldi.bende ki enfeksiyon ona gecmis ayrica su sizdikca enfeksiyon almis.o yuzden kuveze koyup antibiyotik tedavisi uyguladilar.suan kollarimda cok sukur minnak im.sana tavsiyem en. Yakin zamanda dr a gorun bende inat ettim gitmicem diye ama sonunda gittim iyikide gitmisim.hic bekleme derim...
Merhaba arkadaslar 24ocak cuma gunu Karne alinacak ve 35.haftam oluyor.iki hafta tatil var 10 subatta okul aciliyor 7 subatta benim 37. Hafta oluyor.o zaman izne ayrilacagimi dusunuyordum ama bugun mudur bey dedi ki fiilen calistigin zaman dogum sonrasina aktarilabiliyor.ara tatil aktarilamiyor.yani 35.haftamda izne ayrilmak zorunda kaliyorum😞😞😞
Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa���� kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydiCanim oyle birsey mümkün degil, sakin izne ayrılma.
Biz donem arasi da fiili gorevde sayiliyoruz
Sendikan varsa onunla irtibata geç
Baska mudurler rapor alanlarinkini bile izinden düşmüyor
Iyice arastir hakkini yedirtme sskin
Boyle isguzer mudurlete insanlara ayar oluuorum
Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa���� kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydi
Bu tur donemlere denk gelen insanlar neler yapmis iyice arastir, memurlarin girdigi siteler burasi falan
Ama bazi kendini bilmez mudurler kafalarina gore kendi yorumlarina gore yapıyorlar bu isi
Ve bu hep niyeyse bizim aleyhimize oluyor
kızlar hastane çantam için şunları düşündüm hatta hazırladım
BEBEĞİMİN ÇANTASI
2 tane iç zıbın takımı
3 tane 5li hastane çıkışı (birini dogar dogmaz giydirirler birinide belki ertesi gün giydiririz yada gece değiştiririz diye düşündüm 1ide yedek)
2çorap
2battaniye(birini çıkarken giydiricem beresi ve patikleride var ugur böcegim olcak)
2penye 1 tülbent bendil
bel destekli kundak
bezkundak ve bel bagı
küçük biboron + emzik
10 tane bez + ıslak mendil(bez az mı cokmu bilmedim ama heryer market eczane az gelirse alınır 2 dakkada)
BENİM ÇANTAM
2 takım lohusa bicaması
1gecelik (evde dizime kadar olan bi geceliğim var onu koysam olur mu acaba yada yenimi almalıyım yere kadar:26:)
lohusa tacım
2tülbent
1patik 1çetik 1terlik
fondeten rimel allıken azından biraz canlı tutcak hafif bi makyaj yapma şansım olur fotolarda çirkin çıkmıyayım
saçımı düzleştirebilirim umarımolmazsa çantaya koysammı
parfüm
ayva çekirdeğinden yaptıgımız gögüs jelim
az zeytin yağı (bana yada bebege lazım olursa diye)
bi sütyen 2 şer atlet kilot
göğüs pedi (5-10tane)
hasta bezi büyük 2 tane
pet (5-10 tANE)
bide şal alıcam
AKLIMA BUNLAR GELDİ DAHA BÜYÜKLERİMİZ EL ATMADILAR BENDE ÇANTAYA KOYMADIM DA ORTAYA ÇIKARDIM HAZIRLADIM EN AZINDAN ACİL BİŞİ OLURSA EŞİME FELAN KOYDURAYIM DİYE BENİMKİ HAYYATTA BİŞİ HAZIRLAYAMAZ ÇÜNKÜ
EKSİK FELAN VARMI SİZ NELER YAPCAKSINIZ:26:
Oh oh ne guzel ben daha hicbir sey yapmadim haftaya okul tatil olacak ondan sonra bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim odasini hazirlayacagim ondan sonra bu hastane cantasi olayina girisecegim ki daha lohusa geceligi almadimmm😟😟😟 ben niye boyle rahat oldum anlamadim cok panik biriydim bunlari normalde 20 kere yapardim simdi ise erteleyip duruyorum hayirlisi bakalimmm
tüp bebek yapılabiliyormuş bebek istersen ama ben vazgeçtim bebek istediğimden değil de bir an önce bitsin,sez. uzamasın istiyorum.Ben de seninle ayni dertteyim. 3. sezeryan. Ne yapsam diye düşünüyorum. Benim doktor 36 yaştan önce tavsiye etmiyorum dedi. Ama yaptiran herkes çok memnun. Bir daha çocuk istemiyorum ama geri dönüşü olmayan bir şey ya pişman olursam diye korkuyorum. Offf of!
sen ben ve jake aynı gün bebeklerimize kavuşacağız.Bir gün önce doktordaydim kizlar yani 36+3'ken. Ultrasonda oğlumun gelisimi 37+0 cikti. Doktor "bu bebek baya iri, ya sen sat'ini yanlis hatirliyosun yada bebek ilerden gelisiyor" dedi. Ben de dedim ki yoo ben yanlis hatirlamiyorum sat'imi. İnsan sat'ini unutur mu hic? Ozaman iri bi bebek olacak önden gidiyo cünkü dedi. 3.200 ve 52 cm'di oglum. Biraz daha bekletirsek sancilarin kendiliginden baslicak dedi. Sezaryen olucam ya ben. Sonra erken bi tarihe vermek lazim dedi ve verdi :) 24.01.2014 cuma günü yani haftaya saat 14:00 da oglum kucagimda olacak insallah
Daha haftam.dolmadi ustelik :) heyecanim dorukta :) hazirliklari tamamliyorum inanamiyorum ne ara geldi dogum? Çakma subat annesi olarakkende ve de sizlere, hepimize saglikli dogumlar diliyorum canlar
çok heyecan yaptım son yazılanları okudum ama anlamadım,sez.tarihi 27 siydi nolduki acep!Hayırlı cumalar kızlar.Hüzünbaz arkadaşımız namı diğer hajım gece 12:30 da oğlu Mustaga Kemali sağ salim dünyaya getirdi çok şükür.Haber vereyim dedim.İkisi de iyiler.İlk fırsatta gelip kendisi size ayrıntıları anlatacaktır.Çok mutluyum :)
benim müdürde şubat tatili aktarılır diyor üstelik bu sene emekli olacak tecrübeli yani.ikinci çocuğumda ocakta doğdu onu aktaramadım ama yeni yasaya göre şubat tatili benim son üçhft ya geliyor aktarılabiliyormuş.haber veririm size önce raporu alırsam.Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa😞😞 kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydi
Alla alla tam kimden ogrenicem ben bunu yaaaa���� kafam allk bullak oldu sendikam yok mudur de bi resmi yazi gosterdi bana iste normalde dogum oncesi 8 hafta kullaniliyor ama istersen 3 hafta kalaya kadar calisabiliyorsun ve 5 haftayi dogum sonrasina aktarabiliyorsun ama fiilen calistigin sureyi aktariyorsun diye bi ibare var sma hep yaz tatili agirlikli bir yaziydi
Ah canim ah seni okadar iyi anliyorum ki.. Yasadiklarinin aynisini ben de yasadim ilk dogumumda.
Ne doktorlar ne annem ne kayinvalidem hiccc anlamadilar beni. İlla ki doguracaksin, bizler nasil dogurduk, madem oyle o zaman cocuga gebe kalmayacaktin falan gibi cahilce laflar döndü ortada. Doktor hele ki, afedersin tam bir ayiydi. Koca elleriyle beni resmen mahvetmisti. Ben de vajinismustum ve inan kizima aglayarak hamile kalmistim. Esimle bile iliskiye giremiyorken o doktorun koskocaman eli icimi deliyor gibi geliyordu. İzdirap degil resmen cehennem azabiydi. Nasil bagariyor nasil kasiyordum kendimi anlatamam.. Ben de cok istiyordum normal dogumu. Fakat hem bu nedenlerden, hem de yuksek tansiyondan dolayi mecburi sezaryen oldum. Eger vajinismusun varsa doktorunu bilgilendir. Allah korusun dogum esnasinda acidan kendini kasarsan cocuk tam cikacakken, kafasina falan baski olur sıkışır cocuk, iyi yapayim derken daha fena olur. Hayirli dogumlar nasip etsin allah insallah..
34TESİN canım yaaprsın 1-2 hafta içinde ben aralık sonunda hazırlaması bitti odasının aslında arlaık sonunda gelcekti ortalarında geldi oda eh hızlandı herşey kayınvaldemde herşeyini bi gecde ütüledi temizledi yerleştirdik bende şimdi kapı süsüydü lohusa tacıydı bişilerle oyalanıyorum işte herkez dogurmaya kalkıca beni bi korku saldı:18: hazır olsunda zaten eşim yollardaa bolu ankara istanbul eskişehir geziyo acil bişide yanımda olmucak büyük ihtimalle o yüzden hazır olmalıyım bende çok panik heycanlı biriyim çünkü
Valla 2 hafta cok onemli az bi surede diil bana hber verirseniz cok sevinirim ben de mem i arayayim pazartesitüp bebek yapılabiliyormuş bebek istersen ama ben vazgeçtim bebek istediğimden değil de bir an önce bitsin,sez. uzamasın istiyorum.
sen ben ve jake aynı gün bebeklerimize kavuşacağız.
çok heyecan yaptım son yazılanları okudum ama anlamadım,sez.tarihi 27 siydi nolduki acep!
mustafa kemale ailesiyle ömür boyu mutluluklar diliyorum
benim müdürde şubat tatili aktarılır diyor üstelik bu sene emekli olacak tecrübeli yani.ikinci çocuğumda ocakta doğdu onu aktaramadım ama yeni yasaya göre şubat tatili benim son üçhft ya geliyor aktarılabiliyormuş.haber veririm size önce raporu alırsam.
bayanlarrrr ben de ocak annesi oldum 36+4 de doğum yaptım nişanım 36+2 de gelmişti
ben sezerya oldum Allah hepinizi kolaylıkla ve anne bebek sağlıklı kurtarsın
anne olmak herkesi sevmek demekmiş, sohbetlerinize katılamamış olsam da hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
Cnm benim kızımın doğumunda boyle oldu. Şubat tatili benim aktaracagim zamana geliyordu ve aktardim. Kimse de sorun cikarmadi. Bence de 2 haftani yedirme.
bayanlarrrr ben de ocak annesi oldum 36+4 de doğum yaptım nişanım 36+2 de gelmişti
ben sezerya oldum Allah hepinizi kolaylıkla ve anne bebek sağlıklı kurtarsın
anne olmak herkesi sevmek demekmiş, sohbetlerinize katılamamış olsam da hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
Su su sizmasi nail bisey ya benimde akintim gelio mesela su gbi ama ortada kalinti var sarimsi bazen susuz gelio sadece akinti sqri gibi e bunlar geldiginde gittigimde ultrasonda su normal doktor guldr guldr suyun var diyo anlamadim ben valla nasil bisey ic camasirda kalinti kaliomu kokusu falan pazaetesi gttgimde soleyim bende akintiyi ama doktorum koku yoksa normal diyo benim idrar enfeksiyonum var surekli oluyorum ondanmi acaba diyorum baxen.
bemim valizimde hazır ben dogum yapıvam hastenenin odalarını gezdim bebek yatagında minder yok oraya alt açma minderi koydumkızlar hastane çantam için şunları düşündüm hatta hazırladım
BEBEĞİMİN ÇANTASI
2 tane iç zıbın takımı
3 tane 5li hastane çıkışı (birini dogar dogmaz giydirirler birinide belki ertesi gün giydiririz yada gece değiştiririz diye düşündüm 1ide yedek)
2çorap
2battaniye(birini çıkarken giydiricem beresi ve patikleride var ugur böcegim olcak)
2penye 1 tülbent bendil
bel destekli kundak
bezkundak ve bel bagı
küçük biboron + emzik
10 tane bez + ıslak mendil(bez az mı cokmu bilmedim ama heryer market eczane az gelirse alınır 2 dakkada)
BENİM ÇANTAM
2 takım lohusa bicaması
1gecelik (evde dizime kadar olan bi geceliğim var onu koysam olur mu acaba yada yenimi almalıyım yere kadar:26:)
lohusa tacım
2tülbent
1patik 1çetik 1terlik
fondeten rimel allıken azından biraz canlı tutcak hafif bi makyaj yapma şansım olur fotolarda çirkin çıkmıyayım
saçımı düzleştirebilirim umarımolmazsa çantaya koysammı
parfüm
ayva çekirdeğinden yaptıgımız gögüs jelim
az zeytin yağı (bana yada bebege lazım olursa diye)
bi sütyen 2 şer atlet kilot
göğüs pedi (5-10tane)
hasta bezi büyük 2 tane
pet (5-10 tANE)
bide şal alıcam
AKLIMA BUNLAR GELDİ DAHA BÜYÜKLERİMİZ EL ATMADILAR BENDE ÇANTAYA KOYMADIM DA ORTAYA ÇIKARDIM HAZIRLADIM EN AZINDAN ACİL BİŞİ OLURSA EŞİME FELAN KOYDURAYIM DİYE BENİMKİ HAYYATTA BİŞİ HAZIRLAYAMAZ ÇÜNKÜ
EKSİK FELAN VARMI SİZ NELER YAPCAKSINIZ:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?