2014 Şubat Anneleri

Eline saglik canim cok tatlilar bende yaptim cok hos oluyolar kesinlikle

Bunlar benim yaptıklarım değil benimkilerin fotosu bilgisayarda olmadığı için koyamadım ama benimkiler de aynı bu şekilde bunu örnek almıştım zaten yaparken sadece bardaklarını martini bardaklarından aldım plastik olanlardan

canim allah mesut etsin..masallah bebesineee az kaldii günesi kucagina almaya...

sohbetınızı okudum kızlar..bende aynı dertten muzdarıbım..36 haftalık hamıleyım..5.ayıma kadar kendım ıdare etmeye calıstım..daha sonra cesaretımı tolayıp guzellık salonuna gıttım agda ıcın..ılkındede aynı seyı yasadım ama bu kadar deıldı..zaten ıkı kez gıtıım hamılelıgım suresınce..ıkı hafta once gıttıgımdee ya etımmm kopuyo zannettim tutmadan tutmadan cekı cekıverdı kadınn..afedersınız hele alt tarafları agda surup bez yapıştırıp cektı ama acısı delıl dee etımın o sunusunu hıssettımm..makat kısmını tarıf edemem açsı hıc onemlı deıl ama tutmadan ağdayı cekınce ettım cok sarsıldı..hep mı böyle kuaförler bılmıorum ama ben cok soğudum...bıde burda kuaförlere gore bıraz pahalı guzellık salonuna gıttm temız olsun dıe ama cok pısman oldum..sımdı doğumuma yaklaşık 4 ay var napıcam bılmıorum kendımm cok zorlanıcam ama mecbur kendım yapıcam galıba...yanı sıze sorumm normaldede mı böyle kuaförler yoksa benım aldırdığım yer mı kotu aldı

Orasi kötüymüs bence mesela benim gittigim yerdd hafif pudra döküyo bikini bölgesine ve Ciyi hafifletiyo ayrica bekletmemek lazim yogun olunca acida yogun oluyo yani benim zaten seyrek cikar o yüzden yanlis yönlendirmeyim seni benim belki ondan az aciyodur

çok güzel değişik olmuş canım şekerlerini daha yakından çeksene bi bakıyım merak ettim

öylede işte bi gidemedim bu seferde 2bucuk saat sürdü ay kaç kere çıkıp banyodan ucandım eğilemiyorumki kasılıyo bacakalrım karnım belim koptu sanki bide banyodan çıktım eşim geldi pazara gittik ordan geldim ablama radı geliyoruz diye yemege glein dedim ok dedi geldim evi süpürdüm namaz kıldım mutfa giridim çorba salata yaptım balıgı hazırladım anam ağlaya ağlaya yata zor attım kendimi şimdi 10 dakka dinlendimde kendime geldim gelirler şimdi zor valla kendime hayrım yok artık

Zaten yoruldun caya gelin desydin bari :) misafiri severim ama artik zor oluyo valla

Bende her girdigimde bakiyorum bu ara süpriz bebekler geliyo herkez tahmininden önce dogurcak gibi :)

nazlıedam,aslıfatih ve hüzünbaz bebiş resimleri istiyoruz :)))))

Arkadaşlar mutlu ve çok huzurluyum. Bizim aile teyzem, annem ve kayınvaldem geldiler temizliğimi yaptılar hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim tekrardan... Misler gibi oldu evim çok şükür... Üçünüz ancak bir kişi eder dedim kapıdan girerlerken eğlenceli şen şakrak bir gün başlattım...Gır gır geçtim bir de üç tane enkaz... Bana taze kan lazım nasıl gülüyorlar:))))))) Yedik içtik onlar da yapıp getirmişler ben de salata ve birkaç şey ilave ettim çayın yanına... Artık ütüler hastane çantam ve ben doğuma hazırız çok şükür...Artık dinlenme vakti...
23 ünde nts ye bağlıyacak doktorum ondan bir hafta sonra da vajinal muayene hadi hayırlısı...

hamile olmaktan çok sıkıldım diyaframım sıkışıyor sanırım batıyor nefes aldıkça yürürken karnımın alt kısmında acı sertleşme sancı gibi bişeyler oluyo oğlum çok aşırı hareketli ne uyutuyor ne uzanmama izin veriyor ne yapacağımı şaşırdım iştahsızlık başladı bide tam yemek yemem gereken zamanlarda hiçbirşey yiyesimm gelmiyor çok huysuzum aksiyim herşeye gıcık oluyorum aranızda böyle hislere sahip olan varmı hanımlar:44:

Benim karnimin altinda baski var 3 gündür assami indi hicde bilmiyorum ilk hamileligim wc olayi sıkıntı cok sık cikiyorum ve tabi uyku zor oluyo dönemiyorum saga sola sanirim bunlar herkszin ortak sorunlari tek rahatlatan sey oglumu görmeme 10 gün kaldi kismetse ee normal artik bu sıkıntilar

Güle güle kirlen derler laf gelisi ama umarim hemen kirlenmez evin :) bende sali günü genel temizlik var perdeler camlar vs baskada is yok beklioz artik

Doktora gittin mi? Dikkat et kendine. Omuz ağrısı zor geçer girdi mi. Bende muzdaripim hep

Tesekkur ederim canim doktora gitmedim acikcasi yorulunca daha cok oluyordu bir de vucut agirligindan sanirim. Arada gene giriyor geciyor masaj yaptirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…