Eline saglik canim cok tatlilar bende yaptim cok hos oluyolar kesinlikle
Gunaydin kizlarrr. Dun kiz isteme faslini atlattik.kizim bugunde dayanir ins.bugunde nisan var cunku.dun son kontrolumuz vardi.sezeryan tarihim 24 ocakti.23 une alindi.nst de sancilarim cikti. Kizim bi haftada 200 gr almis.3158 gr olmus. Asik suratli bi kizim var benim.agni babasi.
canim allah mesut etsin..masallah bebesineee az kaldii günesi kucagina almaya...
Saol canim benim.amiinnn.ewet gunesime kavusmama son 5
Cekincek bisey yok be canim niye korksunlarbonlar hamilelere daha aliskin merak etme insanlar hamileyken gitmeyende olsa gidiyo ben 5 yildir gittigim kuaföre gidiyorum zaten jilet falan kullanmiyorum hamilelik sürecindede hercay gittim önceki gibi simdi mesela jilet kullansan hemen cikiyo benimndoguma 10 gün var bida bida ugrasmican en rahati bence cekinme git derim
sohbetınızı okudum kızlar..bende aynı dertten muzdarıbım..36 haftalık hamıleyım..5.ayıma kadar kendım ıdare etmeye calıstım..daha sonra cesaretımı tolayıp guzellık salonuna gıttım agda ıcın..ılkındede aynı seyı yasadım ama bu kadar deıldı..zaten ıkı kez gıtıım hamılelıgım suresınce..ıkı hafta once gıttıgımdee ya etımmm kopuyo zannettim tutmadan tutmadan cekı cekıverdı kadınn..afedersınız hele alt tarafları agda surup bez yapıştırıp cektı ama acısı delıl dee etımın o sunusunu hıssettımm..makat kısmını tarıf edemem açsı hıc onemlı deıl ama tutmadan ağdayı cekınce ettım cok sarsıldı..hep mı böyle kuaförler bılmıorum ama ben cok soğudum...bıde burda kuaförlere gore bıraz pahalı guzellık salonuna gıttm temız olsun dıe ama cok pısman oldum..sımdı doğumuma yaklaşık 4 ay var napıcam bılmıorum kendımm cok zorlanıcam ama mecbur kendım yapıcam galıba...yanı sıze sorumm normaldede mı böyle kuaförler yoksa benım aldırdığım yer mı kotu aldı
Çok güzelmiş ben de netten kutu alıp üzerlerine kurdela ve nazar boncuğu yaptım,içlerine de şu büyük çikolatalı badem şekerleri oluyor ya onlardan koydum.Birde lohusa bardakları hazırladım örnek olur belki yapmak isteyenlere de :116:
Eki Görüntüle 938807
Cekincek bisey yok be canim niye korksunlarbonlar hamilelere daha aliskin merak etme insanlar hamileyken gitmeyende olsa gidiyo ben 5 yildir gittigim kuaföre gidiyorum zaten jilet falan kullanmiyorum hamilelik sürecindede hercay gittim önceki gibi simdi mesela jilet kullansan hemen cikiyo benimndoguma 10 gün var bida bida ugrasmican en rahati bence cekinme git derim
çok güzel değişik olmuş canım şekerlerini daha yakından çeksene bi bakıyım merak ettim
öylede işte bi gidemedim bu seferde 2bucuk saat sürdü ay kaç kere çıkıp banyodan ucandım eğilemiyorumki kasılıyo bacakalrım karnım belim koptu sankibide banyodan çıktım eşim geldi pazara gittik ordan geldim ablama radı geliyoruz diye yemege glein dedim ok dedi geldim evi süpürdüm namaz kıldım mutfa giridim çorba salata yaptım balıgı hazırladım anam ağlaya ağlaya yata zor attım kendimi şimdi 10 dakka dinlendimde kendime geldim gelirler şimdi zor valla kendime hayrım yok artık
hamile olmaktan çok sıkıldım diyaframım sıkışıyor sanırım batıyor nefes aldıkça yürürken karnımın alt kısmında acı sertleşme sancı gibi bişeyler oluyo oğlum çok aşırı hareketli ne uyutuyor ne uzanmama izin veriyor ne yapacağımı şaşırdım iştahsızlık başladı bide tam yemek yemem gereken zamanlarda hiçbirşey yiyesimm gelmiyor çok huysuzum aksiyim herşeye gıcık oluyorum aranızda böyle hislere sahip olan varmı hanımlar:44:
Arkadaşlar mutlu ve çok huzurluyum. Bizim aile teyzem, annem ve kayınvaldem geldiler temizliğimi yaptılar hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim tekrardan... Misler gibi oldu evim çok şükür... Üçünüz ancak bir kişi eder dedim kapıdan girerlerken eğlenceli şen şakrak bir gün başlattım...Gır gır geçtim bir de üç tane enkaz... Bana taze kan lazım nasıl gülüyorlar:))))))) Yedik içtik onlar da yapıp getirmişler ben de salata ve birkaç şey ilave ettim çayın yanına... Artık ütüler hastane çantam ve ben doğuma hazırız çok şükür...Artık dinlenme vakti...
23 ünde nts ye bağlıyacak doktorum ondan bir hafta sonra da vajinal muayene hadi hayırlısı...
Doktora gittin mi? Dikkat et kendine. Omuz ağrısı zor geçer girdi mi. Bende muzdaripim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?