Geçmiş olsun canım,ben de kontrole gittiğimde öğrendim dr.ultrasonda bakarken kasılmaların ne zamandır var dedi ben de kasılma olduğunu bilmiyordum tabi bebeğin pozisyonu değişince sertleşme oluyor sanıyordum nst ye bir girdim sancılarım çok yüksek çıktı yattım hemen hastaneye.aynı şekilde ne olduğumu şaşırdım,rahim açılmamış çok şükür.Şimdi de evde sancı takibi yapıyorum kaç dk.da geliyor vs.diye.Doktor bana dedi ki; bu hafta ilacı kesiyoruz bakıcaz duruma eğer ki sancın olursa hast.ye geliceksin ilaç yüklemesi yapıcaz durduramazsak alıcaz ama durursa tekrar ilaca başlatıcak sanırım.Sıkıldım ben de sürekli ilaç almaktan senin süreç nasıl gidiyor?ilerleyen haftalar için bişey dedi mi doktorun
ben bu gittigimde sancım çıkmadı 4 gün öncede nts çektirmiştim ozamanda çıkmadı oyüzden bana ilacıda düşürdü günde 2 tableti 6 saatte yarım alıyordum şimdi günde 1 tbleti 12 saatte alıyorum tabi kan ilacı kalsiyum falan birkaçgün sonra tekrar nts çekilicek sancı yoksa dogumma bir hafta kalana kadar ilaçla devam ama her hafta nts 2 haftada bir kontrol umarım vaktinden önce dogmaz hiç olmazsa 37 hafta olsak
İlaçlarımız farklı belki ondan farklı şey uyguluyorlar,çünkü benimki tansiyonu bozan bir ilaç sürekli veremem dedi dr.
İnşallah benim de isteğim o hiç olmazsa 36 olsun nasipse az da kaldı biraz daha beklesinler içerde[/QUOT bende ilk ilacı bütün aldım çok fazla kalp çarpintısı yaptı dozu düşürüldü bakalım tuta bildigimiz kadar tutalım içerdede biraz büyüsünler bebeyin boyu ve kilosu ne kadar
bende ilk ilacı bütün aldım çok fazla kalp çarpintısı yaptı dozu düşürüldü bakalım tuta bildigimiz kadar tutalım içerdede biraz büyüsünler bebeyin boyu ve kilosu ne kadar
kızlar meraba size bi sorum olucak.benim iki gündür akıntının miktarı fazlalaştı.akıntı normal kokusuz kaşıntısız.ama bununla beraber su gibi şeffaf renk ,çamaşırımda herhangi bi leke bırakmayan,sanki suyla ıslanmış görüntüsü olan akıntı da mevcut ve ben amniyon sıvı sızıntısı olabilir diye paniklemiş durumdayım bilgisi olan varsa kızlar lütfen paylaşabilir misiniz daha bebeğim 2 kilo bile yok.çok korkuyorum
kızlar meraba size bi sorum olucak.benim iki gündür akıntının miktarı fazlalaştı.akıntı normal kokusuz kaşıntısız.ama bununla beraber su gibi şeffaf renk ,çamaşırımda herhangi bi leke bırakmayan,sanki suyla ıslanmış görüntüsü olan akıntı da mevcut ve ben amniyon sıvı sızıntısı olabilir diye paniklemiş durumdayım bilgisi olan varsa kızlar lütfen paylaşabilir misiniz daha bebeğim 2 kilo bile yok.çok korkuyorum
Boyunu net söylemiyor doktor çünkü ne zaman gitsek entresan bir şekilde duruyor en son poposu havada kafasını içeri kıvırmış falan pek boy ölçümüne uygun değildikilosu 2800 e yakın çıktı pazartesi maşallah tombiş biraz bizimki,seninki nasıl?
benimkinin boyu 43 cm kilosu 2350 10günde 350 gram almış bunada seviniyorum erken dogarsa biraz toplansın istiyorum seninki maaşallah o yönden iyi erken gelmeye kalkarsa küveze ihtiyaç duymayabilir
benimkide erkek ilkide kız nasip olursa bir kızım vardı birde oglum olucakMaşallah canım,seninki de iyi bence,küveze de bebeğin durumuna göre alıyorlarmış sordum onu da kilo da etkili olur tabi.İnşallah gerek kalmaz hiç,seninki erkek mi kız mı ?benim ki erkek
benimkide erkek ilkide kız nasip olursa bir kızım vardı birde oglum olucak
bence doktoruna danış herkezde aynı olurmu bilmem ama bende böyle şeyler yaşadım önemsemedim bebek kanala inmiş yine söylüyorum telaşlandırmak istemen ama yinede tedbirli olmakta fayda var
Bence doktora bir sormalısın,ben de sürekli kontrol ediyorum,günlük ped kullanıyorum.
teşekkürler kızlar doktoru arayıp sordum o da enfeksiyon olabilir dedi yarın gidip muayene olucam inşallah her şey yolundadır.
Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu da
Bende senin gibiydim canim.akintiydi ilk sonra su sizmaya basladi en son hepsi geldi.34+3 te dogum yapmak zorunda kaldim.gecen carsamba dogdu kizim 2.170 gr.7 gun kuvezde kaldi.bende ki enfeksiyon ona gecmis ayrica su sizdikca enfeksiyon almis.o yuzden kuveze koyup antibiyotik tedavisi uyguladilar.suan kollarimda cok sukur minnak im.sana tavsiyem en. Yakin zamanda dr a gorun bende inat ettim gitmicem diye ama sonunda gittim iyikide gitmisim.hic bekleme derim...
canım doktorum da normal doğum yapmamı istiyor sadece ben sezeryan istiyorum .epudural normali de önerdi doktor ama onunla ilgili şikayetler aldım bel ağrısı falan sonradan çok oluyormuş yıllarca hemde epudural normal doğumu yapan varmı böyle şikayetler oluyormu sizdede
geçmiş olsun canım.bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.ben de hemen yarın gidicem.benim bebeğim daha 2 kilo bile yok.1600 dü geçen hafta.umarım bi sıkıntı yoktur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?