2014 Şubat Anneleri

ben bu gittigimde sancım çıkmadı 4 gün öncede nts çektirmiştim ozamanda çıkmadı oyüzden bana ilacıda düşürdü günde 2 tableti 6 saatte yarım alıyordum şimdi günde 1 tbleti 12 saatte alıyorum tabi kan ilacı kalsiyum falan birkaçgün sonra tekrar nts çekilicek sancı yoksa dogumma bir hafta kalana kadar ilaçla devam ama her hafta nts 2 haftada bir kontrol umarım vaktinden önce dogmaz hiç olmazsa 37 hafta olsak

İlaçlarımız farklı belki ondan farklı şey uyguluyorlar,çünkü benimki tansiyonu bozan bir ilaç sürekli veremem dedi dr.
İnşallah benim de isteğim o hiç olmazsa 36 olsun nasipse az da kaldı biraz daha beklesinler içerde

ya bebişimin hareketleri çok farklı bugün çok değişik hayırdır inşallah dün gece sadece 4 saatlik uyku ile duruyorum uyuyamıyorum sırtım tutulmuş felaket ağrıyor bir de söylemesi ayıp gece bi kaşıntı tuttu hiç uyuyamadım

kızlar meraba size bi sorum olucak.benim iki gündür akıntının miktarı fazlalaştı.akıntı normal kokusuz kaşıntısız.ama bununla beraber su gibi şeffaf renk ,çamaşırımda herhangi bi leke bırakmayan,sanki suyla ıslanmış görüntüsü olan akıntı da mevcut ve ben amniyon sıvı sızıntısı olabilir diye paniklemiş durumdayım bilgisi olan varsa kızlar lütfen paylaşabilir misiniz daha bebeğim 2 kilo bile yok.çok korkuyorum

bende ilk ilacı bütün aldım çok fazla kalp çarpintısı yaptı dozu düşürüldü bakalım tuta bildigimiz kadar tutalım içerdede biraz büyüsünler bebeyin boyu ve kilosu ne kadar

Boyunu net söylemiyor doktor çünkü ne zaman gitsek entresan bir şekilde duruyor en son poposu havada kafasını içeri kıvırmış falan pek boy ölçümüne uygun değildi kilosu 2800 e yakın çıktı pazartesi maşallah tombiş biraz bizimki,seninki nasıl?

Bence doktora bir sormalısın,ben de sürekli kontrol ediyorum,günlük ped kullanıyorum.

bence doktoruna danış herkezde aynı olurmu bilmem ama bende böyle şeyler yaşadım önemsemedim bebek kanala inmiş yine söylüyorum telaşlandırmak istemen ama yinede tedbirli olmakta fayda var

benimkinin boyu 43 cm kilosu 2350 10günde 350 gram almış bunada seviniyorum erken dogarsa biraz toplansın istiyorum seninki maaşallah o yönden iyi erken gelmeye kalkarsa küveze ihtiyaç duymayabilir

Benmde var ole normak cnm gittigimse suyun normal diyo demmki bi sorun yok normal akinti bu sulu akinti herkezde varmis eger ic camasirinda kalinti kaliosa problem yok

benimkinin boyu 43 cm kilosu 2350 10günde 350 gram almış bunada seviniyorum erken dogarsa biraz toplansın istiyorum seninki maaşallah o yönden iyi erken gelmeye kalkarsa küveze ihtiyaç duymayabilir

Maşallah canım,seninki de iyi bence,küveze de bebeğin durumuna göre alıyorlarmış sordum onu da kilo da etkili olur tabi.İnşallah gerek kalmaz hiç,seninki erkek mi kız mı ?benim ki erkek

Maşallah canım,seninki de iyi bence,küveze de bebeğin durumuna göre alıyorlarmış sordum onu da kilo da etkili olur tabi.İnşallah gerek kalmaz hiç,seninki erkek mi kız mı ?benim ki erkek
benimkide erkek ilkide kız nasip olursa bir kızım vardı birde oglum olucak

bence doktoruna danış herkezde aynı olurmu bilmem ama bende böyle şeyler yaşadım önemsemedim bebek kanala inmiş yine söylüyorum telaşlandırmak istemen ama yinede tedbirli olmakta fayda var

Bence doktora bir sormalısın,ben de sürekli kontrol ediyorum,günlük ped kullanıyorum.

teşekkürler kızlar doktoru arayıp sordum o da enfeksiyon olabilir dedi yarın gidip muayene olucam inşallah her şey yolundadır.

Bende senin gibiydim canim.akintiydi ilk sonra su sizmaya basladi en son hepsi geldi.34+3 te dogum yapmak zorunda kaldim.gecen carsamba dogdu kizim 2.170 gr.7 gun kuvezde kaldi.bende ki enfeksiyon ona gecmis ayrica su sizdikca enfeksiyon almis.o yuzden kuveze koyup antibiyotik tedavisi uyguladilar.suan kollarimda cok sukur minnak im.sana tavsiyem en. Yakin zamanda dr a gorun bende inat ettim gitmicem diye ama sonunda gittim iyikide gitmisim.hic bekleme derim...

teşekkürler kızlar doktoru arayıp sordum o da enfeksiyon olabilir dedi yarın gidip muayene olucam inşallah her şey yolundadır.

fitil veriyorlar sanırım enfeksiyon olunca orta idrar tahlili yapıyorlar,bence yolundadır herşey ama yine de tedbirli olmak gerek.

geçmiş olsun canım.bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.ben de hemen yarın gidicem.benim bebeğim daha 2 kilo bile yok.1600 dü geçen hafta.umarım bi sıkıntı yoktur(

epidural ile normal dogum yapan duydum ve gayet de basarili gectigini de duydum. epidurali artik bel alti her turlu ameliyatta kullaniyorlar, hic kimseden epiduralden dolayi sikayet duymadim. ama neticede benim duymamis oldugum ve farkli sekilde sikayetleri olan insanlar da olabilir - neticede herkesin bunyesi birbirinden farkli. bunu doktorunuzla gorusmenizde fayda var. bir de normal dogum gercekten sizi cok korkutuyorsa ve sezaryen istiyorsaniz kesinlikle doktorunuza bunu bu sekilde soyleyin yani zorlamayla korkarak gerilerek dogum yapmak gercekten travmatik bir durum olabilir sizin icin. ama su asamada surekli bunlari dusunup cok stres de olmayin neticede bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alacagiz, biraz ayaklarinizi uzatin rahatlayin bence.. :)

geçmiş olsun canım.bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.ben de hemen yarın gidicem.benim bebeğim daha 2 kilo bile yok.1600 dü geçen hafta.umarım bi sıkıntı yoktur(

Uzme kendini canim.inan kilo problem
Degil sagligi olsunda yeter.kuvezde ne bebekler gordum.bide benim dr um icerde olmicak disarda daha kolay buyur boyle cok riskli demisti.allah in izniyle seninki akinti olsun.hep dua edicem zamani gelene kadar dursun.hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…