2014 Şubat Anneleri

slm cicis anneler hepimizin sorunu aynidir.benimde bir haftadir sancilarim var..benim kizde asaga inmis ayaga kalktigimda cok baski var yürüyemiyorum karnim sertlesiyor adet olacakmisim gibi belim agriyor..allah yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:
günaydın cicişler ben de dün doktora gittim oğluşum 3160 gr 49 cm olmuş daha 14 şubata kadar yolumuz var dedi. pilates topunda zıpla dedi normal doğum kolaylaşır dedi

herkese mutlu günler

kızlar sanırım doğuracağım..alt tarafta acaip baskı var..bacaklarım açık yürüyorum resmen..hiç dinlenemiyorum,oğlanda hasta..stres bir yandan offff ya hiç dermanım yok..

Cagir birilerini canim anne kv falan yazik ne olur ne olmaz dikkat et

Gunaydin hanimlar
Biz dun yine doktora gittik
Bebisim hala 3 kilo olamamis; ( 2980 saka gibiii
Plasenta kireçlenmeye, suyu da azalmaya baslamis
Hafif sancilar en cok 70
Ayin sonunu beklemez bu dedi,27 sine kadar dayansa barii oglusum

Son düzenleme:

Merhaba
Benim de son tarih 9 şubat aynıyız galiba ama biz 3 şubata gün aldık
Senin bu önümüzdeki cuma mı? Erken olmuyor mu?

Günaydin dicem cünkü yeni kahvaltidan kalktim cok kötü bi ge e gecirdim......Saat 5 e kadar salonsa uyuyp kalmisim benim ev dublex yastigimi aldim gözüm yari a Cik merdevenlerden üst kattaki yatak odasina cikicam veeee merdivenin ortasindA bir kedi oturmus bi gözleri parliyo ayyy kendimi merdivenden aticaktim ( kedilerden korkarim daha dogrusu hayvanlardan genel olarak) sadece o an karnimi tuttum ve sakin olmya calistim esime seslendim ama elim ayagim nasil titriyo ve karnimla migdem aniden tas gibi oldu esimde cok korktu beni öyle görünce beni mutfaga götürdü su verdi ve onu kovaladi ve yaklasik yarim saat bebegim hic hareket etmedi tam hastaneye gidiyoduk benim aklima biseyler yemek geldi onunhastaneye götürcegim cikolatalarindan bi tane yedim :) ve hareket etti o an ona bisi oldu sanmak bile nekadar üzücüydü allah korusun hepimizin bebeklerini tabi benim uyku kacti ve sabah uyuyabildim ...

Canim hepimiz ayniyiz bugünlerde. Bende sabahı ettim karjimdaki kasilmalardan ve bebegimin kendini toplayıp toplayp tekmeler atmasından. Bayilacak gibi oldum bir ara hatta. Nefeş almak zor. Kaburgamin altına ittiriyor kendini. Mideme poposunu dayamış sürekli midem ağrılı ve tws gibi. Ama bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde geçecek inşallah.

Allah alah kedi nerden gelmiş evin içine. Aman böyle ani şeyler şu ara tehlikeli. Dikkat et kendine.

Ev birinci kat bizim yeni tasindik sayilir sineklik yaptircaz yazi beklicektik beklemicez artik nekadar dikkat ettik ama bi anlik iste esimde yanimda sigara icmiyo bahceye cikiyo obara girdi heralde ay tiksinirim bide allahtan gezinmeden cikti

anneler anneler nasılsınız bakalım herkeste hemen hemen aynı durumlar var demek kasılmalar vs. sağ salim kucağımıza alalım da:) önceden erken doğum ihtimalim vardı çok şükür o günler geride kaldı şimdi de sanki 40 haftayı devircekmişim gibi geliyo annem hergün arayıp soruyo doğurdun mu yok diyorum :)

A a ne guzel bebekleriniz midenize baski yapiyo yemiyosunuz , benim aklim surekli boreklerde pogacalar da biskuvilerde (

Valla al bendende okadar :) migdeme baski yapsada yapmasada hep biseyler yemek istiyorum ama hep hamur isi tatli falan istiyorum nedir bu bogaz bukadar umarim dogumdan sonrada bukadar obur olmam yoksa ben obez olurum zaten cok kilo aldim

Valla al bendende okadar :) migdeme baski yapsada yapmasada hep biseyler yemek istiyorum ama hep hamur isi tatli falan istiyorum nedir bu bogaz bukadar umarim dogumdan sonrada bukadar obur olmam yoksa ben obez olurum zaten cok kilo aldim

aynen ya bende sürekli yemek istiyorum bi doğursamda şu iştahım gitse engel olamıyorum boğazıma zayıf olmayı özledimmm

Gunaydin hanimlar
Biz dun yine doktora gittik
Bebisim hala 3 kilo olamamis; ( 2980 saka gibiii
Plasenta kireçlenmeye, suyu da azalmaya baslamis
Hafif sancilar en cok 70
Ayin sonunu beklemez bu dedi,27 sine kadar dayansa barii oglusum

benim ilk gebeliğimde, bebeğimin doğumdan önceki kilosuna doktor 3 kilo dedi kızım bi doğdu 2400 gr ama çok çabuk topladı kendini sağlıkla bi doğsunlarda inşallah, rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar sanırım doğuracağım..alt tarafta acaip baskı var..bacaklarım açık yürüyorum resmen..hiç dinlenemiyorum,oğlanda hasta..stres bir yandan offff ya hiç dermanım yok..

oğlun kaç yaşında ,hiç dinlenememek öyle zorki allah kolaylık versin
benide kızım yoruyo bu gece oda hastaydı sabaha kadar uyumadık
bu gebeliğim hiç beklenmedik bi anda bize sürpriz oldu
kızıma kıyamıyorum daha 2 yaşında ama bi yandan da iyi oldu diyorum birbirlerine arkadaş olurlar bakalım çok merak ediyorum acaba nasıl olacak diye

aynen ya bende sürekli yemek istiyorum bi doğursamda şu iştahım gitse engel olamıyorum boğazıma zayıf olmayı özledimmm

Off ii bari yalniz degilim
Ben de cok kilo aldim
Normalde normal bi insandim)))
Hamilelikten sonra boyle seyler yemiyelim diye anneme gaz verdim
Ama ennnnn cok da belimi ozledim
O yuzden gozlerim hep baskalarinin belinde
Esime surekli 'hmm sunun beli de cok kalinmis, bunun ki inceymis' deyip duruyom

benim ilk gebeliğimde, bebeğimin doğumdan önceki kilosuna doktor 3 kilo dedi kızım bi doğdu 2400 gr ama çok çabuk topladı kendini sağlıkla bi doğsunlarda inşallah, rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Tabi kilosu az dogsa Allah in izniyle duzelir topalrlanir insallah ama
Insan uzuluyor
Allah yardimcimiz olsun
B U düşünceler insani yer bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…