günaydın cicişler ben de dün doktora gittim oğluşum 3160 gr 49 cm olmuş daha 14 şubata kadar yolumuz var dedi. pilates topunda zıpla dedinormal doğum kolaylaşır dedi
herkese mutlu günler
kızlar sanırım doğuracağım..alt tarafta acaip baskı var..bacaklarım açık yürüyorum resmen..hiç dinlenemiyorum,oğlanda hasta..stres bir yandan offff ya hiç dermanım yok..
Ah canim huzunbazcim.benim cok.sevindim m.kemal'le ikisinin de saglikli olmalarina<3
Allah anali babali büyütsün insallah.. Sat'larimiz ayniydi huzunbaz'laben beklemedeyim cumaya insallah :)
Selamlarimizi sevgilerimizi ilet canim olur mu?
hamile olmaktan çok sıkıldım diyaframım sıkışıyor sanırım batıyor nefes aldıkça yürürken karnımın alt kısmında acı sertleşme sancı gibi bişeyler oluyo oğlum çok aşırı hareketli ne uyutuyor ne uzanmama izin veriyor ne yapacağımı şaşırdım iştahsızlık başladı bide tam yemek yemem gereken zamanlarda hiçbirşey yiyesimm gelmiyor çok huysuzum aksiyim herşeye gıcık oluyorum aranızda böyle hislere sahip olan varmı hanımlar:44:
Günaydin dicem cünkü yeni kahvaltidan kalktim cok kötü bi ge e gecirdim......Saat 5 e kadar salonsa uyuyp kalmisim benim ev dublex yastigimi aldim gözüm yari a Cik merdevenlerden üst kattaki yatak odasina cikicam veeee merdivenin ortasindA bir kedi oturmus bi gözleri parliyo ayyy kendimi merdivenden aticaktim ( kedilerden korkarim daha dogrusu hayvanlardan genel olarak) sadece o an karnimi tuttum ve sakin olmya calistim esime seslendim ama elim ayagim nasil titriyo ve karnimla migdem aniden tas gibi oldu esimde cok korktu beni öyle görünce beni mutfaga götürdü su verdi ve onu kovaladi ve yaklasik yarim saat bebegim hic hareket etmedi tam hastaneye gidiyoduk benim aklima biseyler yemek geldi onunhastaneye götürcegim cikolatalarindan bi tane yedim :) ve hareket etti o an ona bisi oldu sanmak bile nekadar üzücüydü allah korusun hepimizin bebeklerini tabi benim uyku kacti ve sabah uyuyabildim ...
Canim hepimiz ayniyiz bugünlerde. Bende sabahı ettim karjimdaki kasilmalardan ve bebegimin kendini toplayıp toplayp tekmeler atmasından. Bayilacak gibi oldum bir ara hatta. Nefeş almak zor. Kaburgamin altına ittiriyor kendini. Mideme poposunu dayamış sürekli midem ağrılı ve tws gibi. Ama bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde geçecek inşallah.
Allah alah kedi nerden gelmiş evin içine. Aman böyle ani şeyler şu ara tehlikeli. Dikkat et kendine.
Cnm senin sat neydi?
Canim hepimiz ayniyiz bugünlerde. Bende sabahı ettim karjimdaki kasilmalardan ve bebegimin kendini toplayıp toplayp tekmeler atmasından. Bayilacak gibi oldum bir ara hatta. Nefeş almak zor. Kaburgamin altına ittiriyor kendini. Mideme poposunu dayamış sürekli midem ağrılı ve tws gibi. Ama bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde geçecek inşallah.
inşallah canım şikayetlenmek of puf demek istemiyorum ama geçmek bilmiyor günler artık
Benim karnimin altinda baski var 3 gündür assami indi hicde bilmiyorum ilk hamileligim wc olayi sıkıntı cok sık cikiyorum ve tabi uyku zor oluyo dönemiyorum saga sola sanirim bunlar herkszin ortak sorunlari tek rahatlatan sey oglumu görmeme 10 gün kaldi kismetse ee normal artik bu sıkıntilar
8 aydır içimizdeler büyüdüler iyice yerleri daraldı onlar da kendilerine göre haklılar aslında
A a ne guzel bebekleriniz midenize baski yapiyo yemiyosunuz , benim aklim surekli boreklerde pogacalar da biskuvilerde(
Valla al bendende okadar :) migdeme baski yapsada yapmasada hep biseyler yemek istiyorum ama hep hamur isi tatli falan istiyorum nedir bu bogaz bukadar umarim dogumdan sonrada bukadar obur olmam yoksa ben obez olurum zaten cok kilo aldim
Gunaydin hanimlar
Biz dun yine doktora gittik
Bebisim hala 3 kilo olamamis; ( 2980 saka gibiii
Plasenta kireçlenmeye, suyu da azalmaya baslamis
Hafif sancilar en cok 70
Ayin sonunu beklemez bu dedi,27 sine kadar dayansa barii oglusum
kızlar sanırım doğuracağım..alt tarafta acaip baskı var..bacaklarım açık yürüyorum resmen..hiç dinlenemiyorum,oğlanda hasta..stres bir yandan offff ya hiç dermanım yok..
Valla al bendende okadar :) migdeme baski yapsada yapmasada hep biseyler yemek istiyorum ama hep hamur isi tatli falan istiyorum nedir bu bogaz bukadar umarim dogumdan sonrada bukadar obur olmam yoksa ben obez olurum zaten cok kilo aldim
aynen ya bende sürekli yemek istiyorum bi doğursamda şu iştahım gitse engel olamıyorum boğazıma zayıf olmayı özledimmm
benim ilk gebeliğimde, bebeğimin doğumdan önceki kilosuna doktor 3 kilo dedi kızım bi doğdu 2400 gr ama çok çabuk topladı kendini sağlıkla bi doğsunlarda inşallah, rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?