nazlıedam,aslıfatih ve hüzünbaz bebiş resimleri istiyoruz :)))))
Hayırlı cumalar kızlar.Hüzünbaz arkadaşımız namı diğer hajım gece 12:30 da oğlu Mustaga Kemali sağ salim dünyaya getirdi çok şükür.Haber vereyim dedim.İkisi de iyiler.İlk fırsatta gelip kendisi size ayrıntıları anlatacaktır.Çok mutluyum :)
Yüzgörümlülügü isteriz sekerim.yok öleee:):)telden olmuyorki canim ya olsa keske.kapi suslerimi besigimi falanda gostermek isterim ama cok denedim olmuyor.yarin tabletten denerimmmm..(simdi aklima geldi)
Herkese iyi geceler yavaş yavaş bebişlerimiz gelio desenize benmde 3 haftadan az kaldı epidural normal doğum olcak Allah'tan bi mani çıkmazsa inş :) haftaya da ev temizliği bi işimiz kalmıyor çok şükür
Günayyyyyydın hafta sonu 7:30 da uyandım yaaaa:) bebişler gelince bu günleri ararız
Benimki de asagi indi galiba çünkü artik yemek yiyiyorum. Bi ara su icsem tikaniyordum. Sabah aç uyandim kendime sasirdim. Çünkü bayadir acikmiyordum bebegin mideye baskisindan.
Benimki de asagi indi galiba çünkü artik yemek yiyiyorum. Bi ara su icsem tikaniyordum. Sabah aç uyandim kendime sasirdim. Çünkü bayadir acikmiyordum bebegin mideye baskisindan.
Günaydın keyifli pazarlar güzel göbüşlerim :)
Bir kaç gündür ciddi kasılmalar sertleşmeler bel sırt ve kasık ağrısı yaşıyorum ama her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum 31 ocağa ne kaldı ki şurada :)
Hüzünbazımız ve Mustafa Kemalimiz gayet iyi bugün olmadı yarın gelir Allahın izniyle hepinize de çok selamı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?