2014 Şubat Anneleri

nazlıedam,aslıfatih ve hüzünbaz bebiş resimleri istiyoruz :)))))

Yüzgörümlülügü isteriz sekerim.yok öleee:):)telden olmuyorki canim ya olsa keske.kapi suslerimi besigimi falanda gostermek isterim ama cok denedim olmuyor.yarin tabletten denerimmmm..(simdi aklima geldi)

Ah canim huzunbazcim.benim cok.sevindim m.kemal'le ikisinin de saglikli olmalarina<3
Allah anali babali büyütsün insallah.. Sat'larimiz ayniydi huzunbaz'la ben beklemedeyim cumaya insallah :)
Selamlarimizi sevgilerimizi ilet canim olur mu?

Yüzgörümlülügü isteriz sekerim.yok öleee:):)telden olmuyorki canim ya olsa keske.kapi suslerimi besigimi falanda gostermek isterim ama cok denedim olmuyor.yarin tabletten denerimmmm..(simdi aklima geldi)

Canim tabletten giriyorum bende nasi foto koyuluyo acaba ?

Herkese iyi geceler yavaş yavaş bebişlerimiz gelio desenize benmde 3 haftadan az kaldı epidural normal doğum olcak Allah'tan bi mani çıkmazsa inş :) haftaya da ev temizliği bi işimiz kalmıyor çok şükür

Herkese iyi geceler yavaş yavaş bebişlerimiz gelio desenize benmde 3 haftadan az kaldı epidural normal doğum olcak Allah'tan bi mani çıkmazsa inş :) haftaya da ev temizliği bi işimiz kalmıyor çok şükür

Dogum nerde canim dr kim bende antalyadayim benim 10 günüm kaldi :)

Merhaba kızlar ben de subat sonunda sezaryen olacagim oyle görünüyor, su an 32 hafta 3 Günlüğüm. Bebisimin kilosu geriden geliyor, 4 ocakta baktiginda 31.haftama yeni girmistim 1366 gr dedi doktor, 1 hafta 10 gun sonra ege unvde bakildi 1347 gr dediler:s sizde de boyle oynama oluyor mu? Moralm bozuldu.haftaya cumartesi de kontrolum var korkuyorum kilo almamis midir diye

günaydın kızlar çok işim var bugün hangisinden başlasam bilemiyorum :26:

Gunaydinlar. :):)
bebisim iyice asagiya indi galiba. Insallah alti gun daha dayanir.

Günaydın keyifli pazarlar güzel göbüşlerim :)
Bir kaç gündür ciddi kasılmalar sertleşmeler bel sırt ve kasık ağrısı yaşıyorum ama her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum 31 ocağa ne kaldı ki şurada :)
Hüzünbazımız ve Mustafa Kemalimiz gayet iyi bugün olmadı yarın gelir Allahın izniyle hepinize de çok selamı var :)

Huzun ne ara doğurdu . Benimde artık ağrılarım oluyor ara ara yarın doktoruma gidicem bakalım bebiş nasıl.. Günaydın herkese :))

Benimki de asagi indi galiba çünkü artik yemek yiyiyorum. Bi ara su icsem tikaniyordum. Sabah aç uyandim kendime sasirdim. Çünkü bayadir acikmiyordum bebegin mideye baskisindan.

Benimki de asagi indi galiba çünkü artik yemek yiyiyorum. Bi ara su icsem tikaniyordum. Sabah aç uyandim kendime sasirdim. Çünkü bayadir acikmiyordum bebegin mideye baskisindan.

benimki hep aşağıda takılıyo...iki aydır bekliyo herkes doğurucam die
mide yanması yok bol bol ye kilo yap ben de durum bu

kızlar sanırım doğuracağım..alt tarafta acaip baskı var..bacaklarım açık yürüyorum resmen..hiç dinlenemiyorum,oğlanda hasta..stres bir yandan offff ya hiç dermanım yok..

ayy maşallah az kaldı benim daha çok varr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…