bebişimin cicileri mevlüt için lavantalı süslerim ve abisinin hastane getireceği bez pastası
Eki Görüntüle 940356 Eki Görüntüle 940357 Eki Görüntüle 940358
bebişimin cicileri mevlüt için lavantalı süslerim ve abisinin hastane getireceği bez pastası
Eki Görüntüle 940356 Eki Görüntüle 940357 Eki Görüntüle 940358
amin canım..gerçekten çok zor..inan bugün dağ gibi çamaşır yıkandı..dün bizim yatağa kendi yatağına hep kustu..herşeyi temizledim,şimdi gene aynı senaryo..tam yatağına yatırdım,tekrar kustu..sabaha kadar uyumadık babasıda bende..sanırım yine uykusuz bir gece bizi bekliyor..inşallah hemen iyileşirler..sizede geçmiş olsun..
benim oğlumda 26 aylık..kardeş konusuna gelince aralarında pek yaş farkı olsun istemedim..şimdilik 4 gözle kardeşini bekliyor..elif diyor başka birşey demiyor :) inşallah böyle devam eder kardeş sevgisi.bu arada siz naptınız tuvalet alışkanlığını?bizimkisi maşallah herşeyi biliyor,bir karış dili var ama iş tuvalete gelince anne kakam geldi deyip herhangi bir odanın kapısının arkasına geçip yapıyor
Selam canlar.nasilsiniz.gunler gecmiyo sanki ya.persembe olsun da kizima kavusayim
bu perşembe mi olacakayyyy hayırlısıyla kavuşursun miniğine inşallah
Evet canim.kizim dayanirsa persembe gunu sabah 7.30 da hastaned olcam.kacta alirsa artik dr.bu ara biraz sancim var ama hayirlisi olsun
Evet canim.kizim dayanirsa persembe gunu sabah 7.30 da hastaned olcam.kacta alirsa artik dr.bu ara biraz sancim var ama hayirlisi olsun
ilk gebelik mi sezeryan şekli nasıl olacak
Benimde bu presembeden sonraki persembe 7.30 da :))
Evet ilk gebelik.spinal anestezi uygulanacak.
güzel haberlerini alırız inşallah benimde sezeryan olacak ama genel anesteziyle
benim kızımda 25 aylık ama öyle herşeyi konuşamıyor bu konuda tembel çıktı tuvalet alışkanlığını bi denedim olmadı üstüne fazla düşmedim yazı bekliyorum şimdi zaten gebelikten dolayı uğraşamam oturup kalkmak işkence
aynen benimkide bugün yatağına bi kustuki herşey battı bende çamaşırlarla uğraştım umarım geceniz güzel geçersenin normal doğum mu olacak
Benimde bu presembeden sonraki persembe 7.30 da :))
Saol canim.ins.uzulme ya.hayirlisi olsun.siz saglikli olun da nasil olursa olsun.demek o uygun senin icin.
kızlaaar allah yardımcımız olsun benım kızımda 30 aylık ama suanda okadar yaramaz kı 2 bebeyı nasıl ıdare edıcem cok korkuyorum
yazın cok kolay oluyor wc ısı bız 2 yasında yazın halletmıstık
kızlar hayırlısı ıle bebelerınızı kucagınıza aırsınız..
kacıncı haftadasınız kızlar?
evet zor günler bizi bekliyor inşallah bebeklerimiz sakin akıllı olurda çok zorluk yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?