2014 Şubat Anneleri

benim kızımda 25 aylık ama öyle herşeyi konuşamıyor bu konuda tembel çıktı tuvalet alışkanlığını bi denedim olmadı üstüne fazla düşmedim yazı bekliyorum şimdi zaten gebelikten dolayı uğraşamam oturup kalkmak işkence
aynen benimkide bugün yatağına bi kustuki herşey battı bende çamaşırlarla uğraştım umarım geceniz güzel geçer senin normal doğum mu olacak

kızlaaar allah yardımcımız olsun benım kızımda 30 aylık ama suanda okadar yaramaz kı 2 bebeyı nasıl ıdare edıcem cok korkuyorum

yazın cok kolay oluyor wc ısı bız 2 yasında yazın halletmıstık

Saol canim.ins.uzulme ya.hayirlisi olsun.siz saglikli olun da nasil olursa olsun.demek o uygun senin icin.

bi yanım spinal anestezi istiyor ama benim bünyem dayanıklı değildir kızımı kan aldırmaya götürmüştüm kan ondan alındı bayılan ben oldum düşün artık halimi eşim çocuğumu beni mi tutacağını şaşırmıştı:)

evet zor günler bizi bekliyor inşallah bebeklerimiz sakin akıllı olurda çok zorluk yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…