benim adet düzensizliğim vardı hamile kaldıktan sonra sat iki kez değiştirildi ilk 10 mayıs ikinci 8 mayıs son kabul ettiğimiz 8 mayıs aslında benim sat tarihim 22 şubatdüşün yani 3 ayda bi adet görüyordum
Off ii bari yalniz degilim
Ben de cok kilo aldim
Normalde normal bi insandim)))
Hamilelikten sonra boyle seyler yemiyelim diye anneme gaz verdim
Ama ennnnn cok da belimi ozledim
O yuzden gozlerim hep baskalarinin belinde
Esime surekli 'hmm sunun beli de cok kalinmis, bunun ki inceymis' deyip duruyom
Mrb kizlar sizlere bisey daniscm..36 +1 haftalik hamileyim..gogsumden iki uc aydir sari sivi geloodu araara ama bugun resmen sol gogsumden sut akiyo..sari sivi deil tip tip damladi gogsumden durdugu yerde..atletim baya islanio..sagda bişey yok sol gogsumde oluyo..bi tehlikesi varmidr normalmidir ki..cok tedirgin oldum
:18::18::18::18::18::18::18:yanı aslında afedersınız ama esımle yakınlaşmamız oldu bugunn onla alakalımıdır bılmıom:18::18::18::18::18::18:
Günaydin dicem cünkü yeni kahvaltidan kalktim cok kötü bi ge e gecirdim......Saat 5 e kadar salonsa uyuyp kalmisim benim ev dublex yastigimi aldim gözüm yari a Cik merdevenlerden üst kattaki yatak odasina cikicam veeee merdivenin ortasindA bir kedi oturmus bi gözleri parliyo ayyy kendimi merdivenden aticaktim ( kedilerden korkarim daha dogrusu hayvanlardan genel olarak) sadece o an karnimi tuttum ve sakin olmya calistim esime seslendim ama elim ayagim nasil titriyo ve karnimla migdem aniden tas gibi oldu esimde cok korktu beni öyle görünce beni mutfaga götürdü su verdi ve onu kovaladi ve yaklasik yarim saat bebegim hic hareket etmedi tam hastaneye gidiyoduk benim aklima biseyler yemek geldi onunhastaneye götürcegim cikolatalarindan bi tane yedim :) ve hareket etti o an ona bisi oldu sanmak bile nekadar üzücüydü allah korusun hepimizin bebeklerini tabi benim uyku kacti ve sabah uyuyabildim ...
Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi bir şey olduğunı düşünmek bile insanı çok korkutuyor. Allahtan bir problem yokmuş. Tekrar çok geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 940071 Eki Görüntüle 940070 Eki Görüntüle 940072
Canım bunlar benimkiler şekerlerin kutularını netten aldım.
Mrb kizlar sizlere bisey daniscm..36 +1 haftalik hamileyim..gogsumden iki uc aydir sari sivi geloodu araara ama bugun resmen sol gogsumden sut akiyo..sari sivi deil tip tip damladi gogsumden durdugu yerde..atletim baya islanio..sagda bişey yok sol gogsumde oluyo..bi tehlikesi varmidr normalmidir ki..cok tedirgin oldum
:18::18::18::18::18::18::18:yanı aslında afedersınız ama esımle yakınlaşmamız oldu bugunn onla alakalımıdır bılmıom:18::18::18::18::18::18:
Kadehlerdeki mavinin tonu cok iyimis yaa pek süslüler cok güzel olmus
Off ii bari yalniz degilim
Ben de cok kilo aldim
Normalde normal bi insandim)))
Hamilelikten sonra boyle seyler yemiyelim diye anneme gaz verdim
Ama ennnnn cok da belimi ozledim
O yuzden gozlerim hep baskalarinin belinde
Esime surekli 'hmm sunun beli de cok kalinmis, bunun ki inceymis' deyip duruyom
Bende de oluyor,sancılarım başladığı için ona yormuştum ben ama doktorum normal dedi süt bile gelebilir dedi.Lansinoh kullanıyorum şimdi kendi bi tane krem verdi ama herkes bunu tavsiye ettiği için onu seçtim.Ara ara geliyor hala
Canim duyuyoruz böyle atleti islatcak kadar oluyomus kimisinin gögsünde sizinti , söyledigin konuyla bence bi alakasi yoktur diye düsünüyorum bi arasaydin dr unu aklina takildiysa ama sen genede gögüslerini uyarma sikma vs temas olmasin gögsünle umarim sütün bol diye yasiyosundur bunlari
anladım cnm..ya erken doğum belırtısı falan olabılır dıye duydum da o korkuttu benı ondan sordum..
selam canlar umarım herkesler ıyıdır doğuranlar gun alanlar
yolun sonuna geldik sayılır biz de normal doğum için gunun gelmesını beklicez bakalım sağlıkla nezaman gelcek bebişim
oğlun kaç yaşında ,hiç dinlenememek öyle zorki allah kolaylık versin
benide kızım yoruyo bu gece oda hastaydı sabaha kadar uyumadık
bu gebeliğim hiç beklenmedik bi anda bize sürpriz oldu
kızıma kıyamıyorum daha 2 yaşında ama bi yandan da iyi oldu diyorum birbirlerine arkadaş olurlar bakalım çok merak ediyorum acaba nasıl olacak diye
Tesekkür ederim canim umarim bida olmaz ama gece dogurmadiysam günümü beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?