2014 Şubat Anneleri

neyse bebısın tutunmuş ya onemlı olan oobenımkıde 11 mayıs..kontrole gıtmıssın ya onunla kendı bebısımı karşılaştırmak ıcın sordumm yanı yaklaşık kac kılo olmuştur dıe hesap edebilmek ıcın :)kazasız belasız kucağımıza alalım ınsallah..

Mrb kizlar sizlere bisey daniscm..36 +1 haftalik hamileyim..gogsumden iki uc aydir sari sivi geloodu araara ama bugun resmen sol gogsumden sut akiyo..sari sivi deil tip tip damladi gogsumden durdugu yerde..atletim baya islanio..sagda bişey yok sol gogsumde oluyo..bi tehlikesi varmidr normalmidir ki..cok tedirgin oldum
:18::18::18::18::18::18::18:yanı aslında afedersınız ama esımle yakınlaşmamız oldu bugunn onla alakalımıdır bılmıom:18::18::18::18::18::18:

Bende normal insandim aynen senin dedigin gibi cok sekil belim kalcam hersey yerli yerindeydi saclarim belime kadardi kaymak gibiydi vücudum tek sivilcem bi cizigim yoktu :) ve 9 ayda neolduysa e veim gecirdim ben bide catladim belim karnim amaaannnn eski pantolonuma baktim gecen cocuk pantolonu gibi kamis hamile pantolonumun yaninda 20 kg aldim ben ...........

Canim duyuyoruz böyle atleti islatcak kadar oluyomus kimisinin gögsünde sizinti , söyledigin konuyla bence bi alakasi yoktur diye düsünüyorum bi arasaydin dr unu aklina takildiysa ama sen genede gögüslerini uyarma sikma vs temas olmasin gögsünle umarim sütün bol diye yasiyosundur bunlari

Çok geçmiş olsun canım. Dediğin gibi bir şey olduğunı düşünmek bile insanı çok korkutuyor. Allahtan bir problem yokmuş. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bende de oluyor,sancılarım başladığı için ona yormuştum ben ama doktorum normal dedi süt bile gelebilir dedi.Lansinoh kullanıyorum şimdi kendi bi tane krem verdi ama herkes bunu tavsiye ettiği için onu seçtim.Ara ara geliyor hala

kızlar gebeliğin son haftalarında hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmıiş aranızda yiyen var mı ben sezeryan olacağım için bana bi faydası olmayacak günde 3-4 tane yenmesi tavsiye ediliyor

Kadehlerdeki mavinin tonu cok iyimis yaa pek süslüler cok güzel olmus

Teşekkürler canım pelur kağıdı var duydun mu hiç ondan yapılıyor,ben de netten araştırırken bulmuştum.
Şekerleri de hastanede veririm mevlüt için obje alırım dedim kısmetse

:)evet insan başkalarına hevesleniyo ilk gebeliğimde 40 gün içinde 12 kilo vermiştim sezeryan oldum diye göbeğin kalır diyorlardı ama alakası yokmuş umarım bunda da hemen kiloları kolaylıkla verebilirim
oof offf kadın olmak zor meseleeee

anladım cnm..ya erken doğum belırtısı falan olabılır dıye duydum da o korkuttu benı ondan sordum..

bu saatte doktoru aramak ıstemedım canım..ıhmal etmezsemmm salı gunu kontrolüm var o zamn sorarım artıkk..ınsallah dedıgın gıbı sutum bol olcaktırda ondan oluyodur...

anladım cnm..ya erken doğum belırtısı falan olabılır dıye duydum da o korkuttu benı ondan sordum..

Açıkçası benim sancılarım başladıktan sonra gelmeye başladı 30.haftalarımda ama doktor bundan dolayı demedi gebelikte olur dedi,doktoruna bir söylersin yine de belki başka öneride de bulunabilir.

selam canlar umarım herkesler ıyıdır doğuranlar gun alanlar
yolun sonuna geldik sayılır biz de normal doğum için gunun gelmesını beklicez bakalım sağlıkla nezaman gelcek bebişim

selam canlar umarım herkesler ıyıdır doğuranlar gun alanlar
yolun sonuna geldik sayılır biz de normal doğum için gunun gelmesını beklicez bakalım sağlıkla nezaman gelcek bebişim

Sezeryan olanlarin günü belli heycanlaniyoruz normaller her an bekliyo ayy herkeze kolay dogumlar 2 side zor ama olcak artik

amin canım..gerçekten çok zor..inan bugün dağ gibi çamaşır yıkandı..dün bizim yatağa kendi yatağına hep kustu..herşeyi temizledim,şimdi gene aynı senaryo..tam yatağına yatırdım,tekrar kustu..sabaha kadar uyumadık babasıda bende..sanırım yine uykusuz bir gece bizi bekliyor..inşallah hemen iyileşirler..sizede geçmiş olsun..

benim oğlumda 26 aylık..kardeş konusuna gelince aralarında pek yaş farkı olsun istemedim..şimdilik 4 gözle kardeşini bekliyor..elif diyor başka birşey demiyor :) inşallah böyle devam eder kardeş sevgisi.bu arada siz naptınız tuvalet alışkanlığını?bizimkisi maşallah herşeyi biliyor,bir karış dili var ama iş tuvalete gelince anne kakam geldi deyip herhangi bir odanın kapısının arkasına geçip yapıyor

Slmlar kızlar bi pazar gününü daha çamaşır yıkamak ortalık toplamak ve üyü yapmakla geçirdim çok yoruldum :) bacak aramadık ağrı hala geçmedi doğurmadan da geçmicek anladığım kadarıyla :)))) herkes artık gününü bekliyor sabah akşam inş hepimiz günümüzde yaparız doğumlarımız hayırlısınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…