2014 Şubat Anneleri

evet canım aynen hem yanlız kaldıgım için hemde doktorun sorun olmadan sezeryan yanlı konuşması sıkıntıya soktu beni bu zaman kada rsüperdim hastalıklı gb oldum psikolojik olarak eşim yola gidiyo mecbur yanlız kalıyorum salı kayınvaldem gelcek herkezde tatile gitti malum sömestır puff

allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin darısı bizlere inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım :)

Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve mutlulukla bebeğini büyüt inşallah.. Darısı yüm bekleyenlerin başına:)

Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim... darisi da basimiza ins

Tuanas çok sevindim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inş

canim gözün aydin.allah anali babali büyütsün.darisi bizim basimiza..

Cok sağolun darısı size. 1. Dogumumfa eşimi almamislardi ama bunda girdi benimki de normal oldu bu sefer cok etkilendi tabi olumlu anlamda :)) bebeğin ilk çıkış anını gormek bambaska bir duygu tabi omuzum hizasında durmak kaydıyla :)))

Tebrikleer saglikli bol sütlü günler gecen konusuyoduk ben bilmiyodum dogumun olcagini süprizmi oldu umarim hersey yolundadir

Evet canım ya cuma akşamı muayene sonrasi nisan gelmişti. Dün gece 1 de de sancim başladı bu sabah da doğdu :) sirada en yakın sen varsın galiba darısı hepinize :))

Evet biraz ocak anası olduk galiba :)

Senin kiz gezenti :) 2 günüm kaldii ben nereleri gezcem bakalim nasipse dedigin gibi herkez erkenci ama bak yar kirkiniz cikcak masallah büyüdü seninki :)

Canim son haftalarda herkesin psikolojisi boyle sanirim bak saat kac oldu uyku yok hafif bi agrim var o bile korkutuyor sadece bebegimi kucagima alacagim ani dusunmeye calisiyorum o kadar korkuyorum ki surekli aglamak istiyorum film izlerken bile agliyorum

Ya bende heycandanmi neden uyuyamiyorum gözler hep acik

Tatili unutsunlar canim yanlizda zor olur gitmeyiverselerdi keske ama bazende yanlizlik daha iyi oluyo sakin kafayla otur ama tabi su aralar zor bisey olmaz allaha emanet sen üzülmeki hersey vaktinde saatinde olsun

aynen eşime cok takıyorum her dediğine alınıyorum tabi ondan başka sarcak kimse yok ya bunaldımda bazı sorunalrdan bi ferahlasak rahatlıcam iş güç konları geriliyorum işte biran önce işleri yoluan girdsin dua ediyorum( o gergin ben gergin evde akım var sürekli ... geçen gün patladım btün gece bütün gün aglamaktan helak oldum 2 gündür elini elimden gözünü gözümden ayırmıyo çok üzüldüm çünkü bütün sinirlerim zıpaldı patladım anladı herelde ki ilgilendi 2 gündür daha iyiyim şimdi

Tatili unutsunlar canim yanlizda zor olur gitmeyiverselerdi keske ama bazende yanlizlik daha iyi oluyo sakin kafayla otur ama tabi su aralar zor bisey olmaz allaha emanet sen üzülmeki hersey vaktinde saatinde olsun

salı kayınvaldem gelcek bakalım hayırlısı kalabalıgıda sevmiyorum yanlızkende kurdukca kuruyorum bilmiyorum normalde kırk gün dışarı çıkmasam kimseyi aramam oturduum yerde o niye gelmiyo bu niye aramıyo diye kafayı yiyorum bide sürekli halimi hatrımı soruyo arkadaşalrım ailem sagolsunlar ama ben normald egilim işte

Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum

Cnm bende 32 haftalik gebe 32.haftadan 37.haftaya kadar calismasinda bir sakinca yoktur diyor.

merhaba arkadaslar ya 2 gündür falan belim çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum aynı durumda olan arkadaşlar varmı son günler geçmek bilmiyor kısmtse normal dogum olucak böyle beklemek çok panik yapıyor bazı arkadaslar bahsetmiş sinirlilik hali varmıs sanırım bende aynı durumdayım acayip gerginim ağlıyorum fln sizler ne durumdasınız

Günaydın hanımlaar,

Nasılsınız? Sürpriz doğum var mı?:) benim dün gece kasıklarıma ve belime adet sancısı gibi bi ağrı girdi. Çok şiddetli değildi ama uzun sürdü. Acaba mı dedik ama hala doğurmadım:))

Annem 1 haftadır bizdeydi, dün onu gönderdik. Eşim hemen annenle bş alıp veremediğim yok, kalsın tabii ama bizim de bi özelimiz var yani. Ben de çocuğum sen ben olarak yalnız kalmak istiyorum. 20 gün kalsın gitsin, sonrasında annem sabah gelir akşam gider dedi. Ben de ben annemle daha rahat ediyorum. Ayrıca senin annen gerçekten geliyor ve sadece oturuyor ama benim annem olduğunda hiç boş durmuyoruz. Bi şekilde işleniyoruz dedim. Sen anneme de söylesen şu iş var diye yapar dedi. Tabii bu arada hemen geçen haftaki gelişini kv nin anlattım. Kazadan sonraki gün yalnız kalmasın diye biri tembihlemiş. Kalktı geldi. Bi oturdu oturuş o oturuş. Bi ara eve gitti yoğurt mayalamış ona bakmaya, ben de hemen kalktım kendi yoğurdumu mayalamaya. Geldi, napıyorsun dedi, yoğurdu mayalayacağım sütü ısıtıyorum dedim. Aa iyi iyi mayalarız dedi gitti içeri oturdu. Daha da gelmedi. Ben de sütü mayaladım. Hazır süt ısınmışken muhallebi de yaptım. Öyle gittim yanına. Ben sana eşlik edeyim diye geldim sen işleniyorsun dedi bana. Kendi yardım etmediği yetmiyor (hoş yoğurt mayalamaya ne yardım edecek ama çok meraklıysa mutfakta oturabilir) bi de benim işime engel oluyor. Sonra yemek yapılacak mı diye sordu. Buzluktan bişeyler çıkardım, eriyince yaparız dedim. Tam yemek yapılacak saatte yattı uyudu. Sonra ben mutfaktayım. Hazırladım her şeyi bi kızartılacaklar var. Ben kızartayım mı diye geldi. Ben de yarım ağızla ben de halledebilirim dedim o anda hangi ara kayboldu anlamadım. Hemen gitti oturdu gene salona. Böyle bi kadına ben iş söylicekmişim yapçakmış. İşte o gün olanları anlatınca bişey demedi eşim de. Çünkü aslında bence o da annesinin ne kadar tembel olduğunu biliyor. Offf atlatsak bi şu doğum işlerini de kendi düzenlerimizi kurmaya başlasak.

Doguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:

Allah kolaylık versin canım. Çabucak kucağına alırsın yavrunu inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

Ben de iki uc gundur bebegin camasirlarini yika kurut utule dolaplari sil yerlestir derken dun bitirdim ama ben de bittim benim de belime bicak saplaniyor surunerek kalkip yuruyorum ama bol bol dinlenmek gerekiyor.ben de asiri duygusallik gerginlik korku var.ben de normal dogum dusunuyorum daha 32 gun var ama gecen persembe doktor bu kiz biraz aceleci davranacak kafasini ittirmeye baslamis beklenen tarihten erken dogacak gibi dedi ama bakalimm o yuzden de hizli bi sekilde hazirliklari tamamlamaya calisiyorum

benimde hazırlıklar bitti çok şükür ama bu gerginlik benide bitirecek doktorum cuma günü artık bekliycez ne zaman sancın olursa doğacak dedi artık doğsada sıkıntı değil kilosu fln iyi dedi belkide o yüzden geriliyorum bilmiyorm hani gününü bekliyckmi beklemyckmi bakalım nasıl ne zaman fln die düüşünüyrm bu bebekler hep aceleci galiba artk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…