Canim sen bu aralar cok sıkıntılısın cokmu yanliz kaliyosun bu aralar varmi yaninda ailenden birileri ? Dedigin gibi daha öncedende konusuyoduk seninle ikimizde zor dönemler yasadik bazen bende senin gibi korku stres yasiyorum sonra diyorum mumla aradigim cocugu kendi kendime sıkıntıya sokcam susda ne olcaksa olsun diye kendime kiziyorum yani kisacasi sakin ol ve hayirlisi neyse o olsun de korku stres herkesde var bu ara malesef gecicek insallah bende herseye alinip duruyorhm herkezin yaptigi batiyo bayaa huyum degisti
allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin darısı bizlere inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım :)
Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve mutlulukla bebeğini büyüt inşallah.. Darısı yüm bekleyenlerin başına:)
Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim... darisi da basimiza ins
Tuanas çok sevindim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inş
Emsin canım nazlı da olsa, inş en kısa zamanda artar sütün de. Acaba pompayla çekseniz geliş hızı artar mı ki?
Benim de eşim girecek doğuma. Aslında doktorun söyledikleri cidden çok mantıklı. onun da hakkı. Ben de yanımda bayılıp kalacak diye korkuyorum:)) ama bu şekilde neler çektiğini daha iyi anlıyor diyorlar. Aslında bizim açımızdan da biraz iyi doğuma girmeleri:))
canim gözün aydin.allah anali babali büyütsün.darisi bizim basimiza..
Tebrikleer saglikli bol sütlü günler gecen konusuyoduk ben bilmiyodum dogumun olcagini süprizmi oldu umarim hersey yolundadir
Evet biraz ocak anası olduk galiba :)İyi gecelerrrrr.anam iyiki subat analariyiz masallah ocakta firtlatiyoruz tek tek:)saglikli olsunlatda.bizde 19 gunluk olduk emiyoruz ama doymuyoruz biberona alismisiz gunduz uyuyoruz gece 12 dedimi uyanip basiyoruz yaygarayi:)kucskta uyuyalim gezelim oh bizden iyisi yokkkk.bizden haberler bunlar gorusuruz.....
Evet canım ya cuma akşamı muayene sonrasi nisan gelmişti. Dün gece 1 de de sancim başladı bu sabah da doğdu :) sirada en yakın sen varsın galiba darısı hepinize :))
İyi gecelerrrrr.anam iyiki subat analariyiz masallah ocakta firtlatiyoruz tek tek:)saglikli olsunlatda.bizde 19 gunluk olduk emiyoruz ama doymuyoruz biberona alismisiz gunduz uyuyoruz gece 12 dedimi uyanip basiyoruz yaygarayi:)kucskta uyuyalim gezelim oh bizden iyisi yokkkk.bizden haberler bunlar gorusuruz.....
görümcemde 41. haftada döndü bebeği normal dogum yaptı ama benim doktorum beklemeyiz diyo niye öyle dedi ya hazır değilim:18::18: ben planlı şeylere gelemiyorum o yüzden belkide sezeryandan korkuyorum normalde daha coka cı hissedicem daha cok korkucam belki ama yani ne bilim bir anda olucak ya planlı şeyler beni korkutuyo bana dese şu tarihte sezeryan yapıcaz hjerelde kalpten gidicem hiç böyle değildim çok cesaretliydim çok korkuyorum öyle böyle değil kendime kızıyorum 6 sene hep bu anı bekledim ömrüm çürüdü doktor köşelerinde bebek hasretiyle kızıma kavuşmayı çok istiyorum herkez doguruyo diyorum bi şekilde çıkıcak diyorum ama olmuyo sakinleşemiyorum artık yanlız kalınca özellikle çok korkuyorum
Canim son haftalarda herkesin psikolojisi boyle sanirim bak saat kac oldu uyku yok hafif bi agrim var o bile korkutuyor sadece bebegimi kucagima alacagim ani dusunmeye calisiyorum o kadar korkuyorum ki surekli aglamak istiyorum film izlerken bile agliyorum
evet canım aynen hem yanlız kaldıgım için hemde doktorun sorun olmadan sezeryan yanlı konuşması sıkıntıya soktu beni bu zaman kada rsüperdim hastalıklı gb oldum psikolojik olarakeşim yola gidiyo mecbur yanlız kalıyorum salı kayınvaldem gelcek herkezde tatile gitti malum sömestır puff
Canim son haftalarda herkesin psikolojisi boyle sanirim bak saat kac oldu uyku yok hafif bi agrim var o bile korkutuyor sadece bebegimi kucagima alacagim ani dusunmeye calisiyorum o kadar korkuyorum ki surekli aglamak istiyorum film izlerken bile agliyorum
Tatili unutsunlar canim yanlizda zor olur gitmeyiverselerdi keske ama bazende yanlizlik daha iyi oluyo sakin kafayla otur ama tabi su aralar zor bisey olmaz allaha emanet sen üzülmeki hersey vaktinde saatinde olsun
Doguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
Hadi bakalım Allah'a emanet ol. Güzel haberlerle dön inş Allah yardımcınız olsunDoguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum
Doguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
merhaba arkadaslar ya 2 gündür falan belim çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum aynı durumda olan arkadaşlar varmı son günler geçmek bilmiyor kısmtse normal dogum olucak böyle beklemek çok panik yapıyor bazı arkadaslar bahsetmiş sinirlilik hali varmıs sanırım bende aynı durumdayım acayip gerginim ağlıyorum fln sizler ne durumdasınız
Ben de iki uc gundur bebegin camasirlarini yika kurut utule dolaplari sil yerlestir derken dun bitirdim ama ben de bittim benim de belime bicak saplaniyor surunerek kalkip yuruyorum ama bol bol dinlenmek gerekiyor.ben de asiri duygusallik gerginlik korku var.ben de normal dogum dusunuyorum daha 32 gun var ama gecen persembe doktor bu kiz biraz aceleci davranacak kafasini ittirmeye baslamis beklenen tarihten erken dogacak gibi dedi ama bakalimm o yuzden de hizli bi sekilde hazirliklari tamamlamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?