Selamlar yeni girdim bugün hareketliymis buralar bizdecannemle son kontrolleri yaptik annem hastane cantalarimi gözden gecirdi kontrolden gectim :) (tek basima hazirlamistim) aferin eksik yok dedi uyku setlerimizi yerlestirdik..... 3 günümüzü bekliyoruz yarin abim gelicek gelininimiz ve 1 yasindaki yegenimde gelicek hepsini cok özlemisim herkez ayri sehirde malesef bide biraz korku oldu bende böyle herkezi göreyim ne olur ne olmaz diye bi düsünce sardi beni kimseye söylemiyorumda azcik tirsiyorum galiba ilk defa ameliyat olucam ben ondan heralde epudral sezeryan olucam tabi sonra kendime dedim sacmalama herkez oluyo diye teselli ettim:)
Selam cancanlar,
2 haftadır evdeyim ama yazamadım hiç size. Ev işleri parti v.s. Bundan sonra takip edicem inşallah.
Nasılsınız bakalım? Doğuranlar kimler?
Benim doğum şeklim henüz net değil. Yani normal istiyorum ayın on beşinde çatı muaynem var ama ben de çok korkuyorum. Eşime diyorum ya ölürsem doğumda diye. Annemler yanımdaydı iki gündür onlar gidince bir tuhaf olurum zaten bu sefer değişik korkular da sardı beni. Rabbim tüm hamilelere evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.:18:
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar sanırım bu doğumlar ilgili korku bi bende yokmuş :) kendimi rahatlatmaya çalışıyorum eşime dediğimde saçmala sağlıkla alcaz oğlumuzu kucağımıza Dio günler yaklaştıkça heyecan başlıo bugün oğlumun odasını eşyalarını yerleştirdik temel detay temizlik yapılıdı artık günlük temizlik yapılacak ne zman geleceği belli olmaz dedi doktorumuz çünkü :) hayırlısı...
Bende aynı şekildeyimbaşlarda üzülüyordum ama şimdi sağlıklı olsun nasıl olursa olsun diyorum vardır elbet böyle olmasınında bir nedeni
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar sanırım bu doğumlar ilgili korku bi bende yokmuş :) kendimi rahatlatmaya çalışıyorum eşime dediğimde saçmala sağlıkla alcaz oğlumuzu kucağımıza Dio günler yaklaştıkça heyecan başlıo bugün oğlumun odasını eşyalarını yerleştirdik temel detay temizlik yapılıdı artık günlük temizlik yapılacak ne zman geleceği belli olmaz dedi doktorumuz çünkü :) hayırlısı...
Canim selam, ben de hep normal istiodum hatta yoga kursuna gittim kolay dogum icin ama 7.ayimda gebelik diabeti cikinca dr sezaryene yonlendirdi.zaten esim hep sez istiyordu.esimin amcasi prof. Ona sormuslar benim normal istedigimi o da "30 yasinda ilk dogumunu yapacagi icin sezaryen oneririm" demis. Yani dogum sekli benim ve bebegimin tercihi olmadigi icin biraz canim sıkkın ama hayirlisi nasilsa oyle olsun diyorum artik...sen de hep hayirlisini iste canim korkma sakin guclu ol...
bizim dogum tarihimiz aynı canım senin bebegin döndümü benimki 36da hala dönememişti doktor 38haftayı doldurunca alırız dönmezse dedi bi problem yok ama öyle dedi anlamadım giti sanırım 10 gün sonra belli olcak ne olcamız ben perşembe gidicem doktora 37+2 olcam o zaman inşallah hayırlısı olur hakkımızda ben çok iyidim geçen salı doktorla bu konuşmayı yaptıgımdan beri psikolojim bozuldu resmen dogurcak gb dolaşıyorum tansiyonla ilgili bişey mi var bilmiyorum ensemde vuruyo sanki belim dede adet agrısı gb bi agrı var ya gerçekten dogurucam yada psikolojik olarak etkilendim
İyi geceler canim ben esime söylemddim bile hic cok paniktir o ben onu hep yatistiriyorum o gün söyle olcak böyle olcak diye... kiyamam hep diyo ben ameliyathanenin önünde beklicem ilk o cikcak ama ben onlami gitcem ne onu nede seni birakamam diyo sen dedim cocuguntakip et ben zaten bayilmicamki dedim ayik olcakm azcik islem yapilcak bende hemen yaniniza gelcem diyorum ve bu konusmayi nezaman yapsak gözleri doluyo bende hepnsakinmisim korkmuyomusum gibi davraniyorum halbuki ben sürekli ameliyat anini düsünüyorum ama bizim aile komple panik atak iyiki normal yapmiyorum ayy milet bayilir kalir dogumhanenein kapisinda hicbiri normal degil :)) ayyy herkezin derdi ayri ayri...
Onca sıkıntıyı biz yaşarken panik olan onlar :) benm normal olacağı için biz günümü bekliyoruz artık kısmetse :) doğuma girmek istiyor doktor da destekledi senin için iyi olur elini tutar hem hakkı oğlunun ilk sesin, duymak diye bi de o çıktı başımıza :) heyecan had safhada kısaca:)
Piskolojik olabilir tatlım senin ki :) benm 19 Şubat Dio orda ama ben tarihi yanlış girdim için öyle benm 8 Şubat'a kadar gelmesi gerekio 32. Haftada normal doğum pozisyonu almıştı oğlum ama içini rahat tut arkadaşımın 38 haftada dönmüştü
İyi geceler arkadaşlar bende 28 ocak sali 15.30 da epidural sezeryan olucam tam 39.haftamiz dolmus oluyor...allah bebislerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin:)
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar dünyanın en güzel 2. Duygusu 1. Den sonra :) sütüm biraz nazli geliyor. Bebisim de yorgun nazli emiyor bakalım naparsak artık
bende 28 inde doğum yapacağım suyum azalmış normalde şubatın 3 ündeydi ocak annesiolacağım yani.salı günüsabah oğluma kavuşacağım.
Selamlar yeni girdim bugün hareketliymis buralar bizdecannemle son kontrolleri yaptik annem hastane cantalarimi gözden gecirdi kontrolden gectim :) (tek basima hazirlamistim) aferin eksik yok dedi uyku setlerimizi yerlestirdik..... 3 günümüzü bekliyoruz yarin abim gelicek gelininimiz ve 1 yasindaki yegenimde gelicek hepsini cok özlemisim herkez ayri sehirde malesef bide biraz korku oldu bende böyle herkezi göreyim ne olur ne olmaz diye bi düsünce sardi beni kimseye söylemiyorumda azcik tirsiyorum galiba ilk defa ameliyat olucam ben ondan heralde epudral sezeryan olucam tabi sonra kendime dedim sacmalama herkez oluyo diye teselli ettim:)
Selam cancanlar,
2 haftadır evdeyim ama yazamadım hiç size. Ev işleri parti v.s. Bundan sonra takip edicem inşallah.
Nasılsınız bakalım? Doğuranlar kimler?
Onca sıkıntıyı biz yaşarken panik olan onlar :) benm normal olacağı için biz günümü bekliyoruz artık kısmetse :) doğuma girmek istiyor doktor da destekledi senin için iyi olur elini tutar hem hakkı oğlunun ilk sesin, duymak diye bi de o çıktı başımıza :) heyecan had safhada kısaca:)
görümcemde 41. haftada döndü bebeği normal dogum yaptı ama benim doktorum beklemeyiz diyo niye öyle dedi ya hazır değilim:18::18: ben planlı şeylere gelemiyorum o yüzden belkide sezeryandan korkuyorum normalde daha coka cı hissedicem daha cok korkucam belki ama yani ne bilim bir anda olucak ya planlı şeyler beni korkutuyo bana dese şu tarihte sezeryan yapıcaz hjerelde kalpten gidicem hiç böyle değildim çok cesaretliydim çok korkuyorum öyle böyle değil kendime kızıyorum 6 sene hep bu anı bekledim ömrüm çürüdü doktor köşelerinde bebek hasretiyle kızıma kavuşmayı çok istiyorum herkez doguruyo diyorum bi şekilde çıkıcak diyorum ama olmuyo sakinleşemiyorum artık yanlız kalınca özellikle çok korkuyorum
Kizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?