2014 Şubat Anneleri

O ağlamaklı hal bende de var eşim yüzüme bakıp bakıp sende bi hal var diyor. Mutsuzum ama niye bilmiyorum diyorum ben de. O da beni teselli etmeye çalışıyor. Bak bi devir kapanıyor senin için ama daha güzeli başlayacak inş falan diye. Ay nolcaz biz böyle bilemedim

Hayirlisi olsun ya illaki dogacagi gun saat belli biz dusunup biraz geriliyoruz.bizimkinin kilosu iyi ama su bi hafta on gunu atlatalim ciger gelisimi icin dedi.yani bu hafta hatta bidahaki hafta da dogmasa yeter😊 daha kendi kisisel bakimima yonelemedim.disimi temizleticem rofle yaptiricam pedikurdu kasti keseydi.ama su ev islerini bitirsem(bir de daha lohusa geceligi almadim😞

Rica ederim asil ben tesekkür ederim dualarin için lipcim amin insallah.

Rabbim sizede sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Benimde belimde hafif agrilar oluyor dinleniyorum her an beklemedeyim ama biraz daha toparlansa diyorum biraz zayif bebisim ilk kizimi 2 yasinda kaybettim korku oluyor tabii sacma sapan dusunceler filan sonra kovuyorum o dusunceleri hayirlisi olsun artik herkese:26:

Hareketleri değişiyor bazen yukarda bazen aşağıda sağda solda bizim ki kıpır kıpır:))genellikle kafası sol yukarda yada tam gögüs altında oluyor cuma günü gidicem

anneler nasılsınız sinayropen doğum yapacaktı herhalde bugün haber var mı ben de doğum çantası hazırlayacağım daha

bi tek ben mi böyle garip hissediyorum diye düşünürken baktım ki hepimiz aynı moddayız , çok heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe. Bi de sanırım insan evde oldukça daha da düşünüp kuruyor :)

Ayrıca doğum için çanta hazırladım hastaneye götürüleceklerle beraber bildiğin tatile gider moddayım :)

Son düzenleme:
Selam kızlar benim daha hiç bi şeyim hazır değil ya bi kere hastane cantam hazır değil. Temizlikçi gelecek daha, evi temizlemeye bu hafta. Haftaya da ağda işi filan. Bi de bebeğimin yatak odası takımının montajı yeni yapıldı.silemedim, Temizlikçiyi bekliyorum. Ayrıca yatağını getirmedik daha. Zaten onu getirsek de nevresim takımlarını filan yıkamadım fotoğrafçıyla konuşacağım bugun tabı gıdebılırsem. Kasıklarımda cooook agrı var. Umarım kuzum erken gelmez

Bu arada doğuranları tebrik ediyorum. Sutunuz bol olsun inşallah. Hem siz hem bebeğiniz sağlıklı olun

Hayırlı uğurlu olsun seninde bebişin canım :) sıkıntı yapma kendinde herşey olur yavaş yavaş kendine bi çalışma planı hazırlarsan kısa sürede bitmiş olur hepsi tabi kendini yormadan :) bende senin gibi bi haftada yetiştirdim şimdi herseyim hazır sadece oğlumun gelmesini bekliyorum :)

bu kadın aynı benim kayınvaldeye benziyor kardeş olmasınlar

zor zamanda işler gözünde büyüyor doğduktan sonra kolay olur dua et allah ona muhtaç etmesin

En azindan hastane cantani hazirla derim bide sezeryan falan olursan daha cok esya lazim olcak insallah zamanlic olur ama genede hazirlikli olmak lazim

selam arkadaşlarım,
anca kendime gelebildim,cuma günü 9:20 spinal sez.ile 3500gr.48 cm İPEK kızım dünyaya geldi,gerçekten çok korktum .bu sefer hiç cesaretim yoktu..bu arada doğum yapan var mı okumaya çalışayım,yapacaklara rabbim kolay doğumlar nasip etsin.birara yine ranıza dönerim.

Tesekkurler cnm. Senin de oyle. Planım var zaten de tek korkum bebeğimin erken gelmesi. Yoksa her şey bu hafta sonuna kadar hazır olmuş olacak inşallah, ağda dışında

Masalah bekleriz ayrintlari benimde 2 günüm kaldi .....

maşallah canım sende kurtardın kendini nasıl zormuydu korkuyodun sende spinal epidural genel anestezi sezeryan laflarına alışmaya çalışıyorum nasıl bişi kendini iyi hisseden şöyle detaylı anlatsın ben normal doguma takmıştım kafayı hiç araştırmadım şimdide sezeryan olcak büyük bi ihtimalle o yüzdne tedirginim :18: perşembe doktoru baya terleticem zaten sorularla

güle güle büyüt bebişini sütün bol olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…