merhaba arkadaslar ya 2 gündür falan belim çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum aynı durumda olan arkadaşlar varmı son günler geçmek bilmiyor kısmtse normal dogum olucak böyle beklemek çok panik yapıyor bazı arkadaslar bahsetmiş sinirlilik hali varmıs sanırım bende aynı durumdayım acayip gerginim ağlıyorum fln sizler ne durumdasınız
benimde hazırlıklar bitti çok şükür ama bu gerginlik benide bitirecek doktorum cuma günü artık bekliycez ne zaman sancın olursa doğacak dedi artık doğsada sıkıntı değil kilosu fln iyi dedi belkide o yüzden geriliyorum bilmiyorm hani gününü bekliyckmi beklemyckmi bakalım nasıl ne zaman fln die düüşünüyrm bu bebekler hep aceleci galiba artk:)
Amanin speedy de mi dogurdu? Bugun alphin, renksizgokkusagi ile birlikte 3 arkadas dogum yapti o zaman.hepsine yavrulariyla birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. Biz evde beklemedeyiz bakalim, 10 gun kaldi hayirlisiyla 4 Şubat a.pzt dr. Kontrolümuz var.sonra haftaici ara kontrol yapacak.
bbilimden de ses seda yoktu, dun yazmis iyi olduguna sevindim.
Tatlikedi haber verdigin icin sagol, Allah sana da en kisa zamanda dilegini verir insallah...
Kizlar topigi bos birakmayalim, insan merak ediyor gelismelerden haberdar edelim birbirimizi...herkese iyi aksamlar ve guzel haftasonlari diliyorum. ..
Hareketleri değişiyor bazen yukarda bazen aşağıda sağda solda bizim ki kıpır kıpır:))genellikle kafası sol yukarda yada tam gögüs altında oluyor cuma günü gidicemtabikide hayırlısı neyse o olsun canım ya..salı günü gideceğim bakalım ne olup bitti merak ediyorum..bu arada sen bebeğin tepiklerini nerede hissediyorsun?midedemi yoksa aşağı taraftamı?sen ne zaman gideceksin doktora?
Selam kızlar benim daha hiç bi şeyim hazır değil yabi kere hastane cantam hazır değil. Temizlikçi gelecek daha, evi temizlemeye bu hafta. Haftaya da ağda işi filan. Bi de bebeğimin yatak odası takımının montajı yeni yapıldı.silemedim, Temizlikçiyi bekliyorum. Ayrıca yatağını getirmedik daha. Zaten onu getirsek de nevresim takımlarını filan yıkamadım fotoğrafçıyla konuşacağım bugun tabı gıdebılırsem. Kasıklarımda cooook agrı var. Umarım kuzum erken gelmez
Bu arada doğuranları tebrik ediyorum. Sutunuz bol olsun inşallah. Hem siz hem bebeğiniz sağlıklı olun
Günaydın hanımlaar,
Nasılsınız? Sürpriz doğum var mı?:) benim dün gece kasıklarıma ve belime adet sancısı gibi bi ağrı girdi. Çok şiddetli değildi ama uzun sürdü. Acaba mı dedik ama hala doğurmadım:))
Annem 1 haftadır bizdeydi, dün onu gönderdik. Eşim hemen annenle bş alıp veremediğim yok, kalsın tabii ama bizim de bi özelimiz var yani. Ben de çocuğum sen ben olarak yalnız kalmak istiyorum. 20 gün kalsın gitsin, sonrasında annem sabah gelir akşam gider dedi. Ben de ben annemle daha rahat ediyorum. Ayrıca senin annen gerçekten geliyor ve sadece oturuyor ama benim annem olduğunda hiç boş durmuyoruz. Bi şekilde işleniyoruz dedim. Sen anneme de söylesen şu iş var diye yapar dedi. Tabii bu arada hemen geçen haftaki gelişini kv nin anlattım. Kazadan sonraki gün yalnız kalmasın diye biri tembihlemiş. Kalktı geldi. Bi oturdu oturuş o oturuş. Bi ara eve gitti yoğurt mayalamış ona bakmaya, ben de hemen kalktım kendi yoğurdumu mayalamaya. Geldi, napıyorsun dedi, yoğurdu mayalayacağım sütü ısıtıyorum dedim. Aa iyi iyi mayalarız dedi gitti içeri oturdu. Daha da gelmedi. Ben de sütü mayaladım. Hazır süt ısınmışken muhallebi de yaptım. Öyle gittim yanına. Ben sana eşlik edeyim diye geldim sen işleniyorsun dedi bana. Kendi yardım etmediği yetmiyor (hoş yoğurt mayalamaya ne yardım edecek ama çok meraklıysa mutfakta oturabilir) bi de benim işime engel oluyor. Sonra yemek yapılacak mı diye sordu. Buzluktan bişeyler çıkardım, eriyince yaparız dedim. Tam yemek yapılacak saatte yattı uyudu. Sonra ben mutfaktayım. Hazırladım her şeyi bi kızartılacaklar var. Ben kızartayım mı diye geldi. Ben de yarım ağızla ben de halledebilirim dedim o anda hangi ara kayboldu anlamadım. Hemen gitti oturdu gene salona. Böyle bi kadına ben iş söylicekmişim yapçakmış. İşte o gün olanları anlatınca bişey demedi eşim de. Çünkü aslında bence o da annesinin ne kadar tembel olduğunu biliyor. Offf atlatsak bi şu doğum işlerini de kendi düzenlerimizi kurmaya başlasak.
Allah kolaylık versin canım. Çabucak kucağına alırsın yavrunu inşallah. Haberlerini bekliyoruz.
bu kadın aynı benim kayınvaldeye benziyor kardeş olmasınlar
zor zamanda işler gözünde büyüyor doğduktan sonra kolay olur dua et allah ona muhtaç etmesin
Doguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
allah yardımcın olsun arkadaşım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzDoguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
günler geçmek bilmiyo arkadaslar belirtisi olan var mı
Selam kızlar benim daha hiç bi şeyim hazır değil yabi kere hastane cantam hazır değil. Temizlikçi gelecek daha, evi temizlemeye bu hafta. Haftaya da ağda işi filan. Bi de bebeğimin yatak odası takımının montajı yeni yapıldı.silemedim, Temizlikçiyi bekliyorum. Ayrıca yatağını getirmedik daha. Zaten onu getirsek de nevresim takımlarını filan yıkamadım fotoğrafçıyla konuşacağım bugun tabı gıdebılırsem. Kasıklarımda cooook agrı var. Umarım kuzum erken gelmez
Bu arada doğuranları tebrik ediyorum. Sutunuz bol olsun inşallah. Hem siz hem bebeğiniz sağlıklı olun
Hayırlı uğurlu olsun seninde bebişin canım :) sıkıntı yapma kendinde herşey olur yavaş yavaş kendine bi çalışma planı hazırlarsan kısa sürede bitmiş olur hepsi tabi kendini yormadan :) bende senin gibi bi haftada yetiştirdim şimdi herseyim hazır sadece oğlumun gelmesini bekliyorum :)
selam arkadaşlarım,
anca kendime gelebildim,cuma günü 9:20 spinal sez.ile 3500gr.48 cm İPEK kızımdünyaya geldi,gerçekten çok korktum .bu sefer hiç cesaretim yoktu..bu arada doğum yapan var mı okumaya çalışayım,yapacaklara rabbim kolay doğumlar nasip etsin.birara yine ranıza dönerim.
selam arkadaşlarım,
anca kendime gelebildim,cuma günü 9:20 spinal sez.ile 3500gr.48 cm İPEK kızımdünyaya geldi,gerçekten çok korktum .bu sefer hiç cesaretim yoktu..bu arada doğum yapan var mı okumaya çalışayım,yapacaklara rabbim kolay doğumlar nasip etsin.birara yine ranıza dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?