Kizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
Benimde hamilelik takviminde 10 subat yazsada beklenen dogum tarihi 5 subat ama bende ocak sonu gibi gelir diye tahmin ediyordum fakat tık yok. Ayrıca görenler karnın hiç inmemiş diyorlar doğumdan bi 15 gün önce filan inermiş öylemi grçekten sizin karnınız ne durumda indimi
kızlarrrrrrrrrrrrr...sezeryan olan yada olacak olanlar genel mı spinal mi ??? çok kararsızımmmmmm...
Kizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
kızlarrrrrrrrrrrrr...sezeryan olan yada olacak olanlar genel mı spinal mi ??? çok kararsızımmmmmm...
Gozunaydinnnn.. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin...
Gözün Aydın en güzel dileklerimizde...
Maşallahgözüm Aydın olsun artık ben de doğum yapmak istiyoruuummm
güle güle büyüt bebeğini tebrikler doğum hikayeni bekliyoruzzz
oyy bi bebek daha geldi maşallah subannallah saglıkla büyüt sütün bol besleyici olsun yarasın kuzucuna
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Gözün aydın...
allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin darısı bizlere inşallahKizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
Allah anali babali buyutmek nasip etsin canim... darisi da basimiza insKizlaaaaarrrr ben bu sabah 7 itibariyle ogluma kavustum :) simdi hastanedeyiz emzirmeye cabaliyorum darısı sizlere
Bende aynı şekildeyimkızlar 38.haftaya girmiş bulunmaktayım..bebeğim hala dönmedilütfen dua edin normal doğum istiyorum..ilki normaldi
Merhaba herkese:)) ben de araniza katılmak istedim. 2009 Temmuz doğumlu bir oğlum var. 5 Şubat'ta 2. Oğlumu kucağıma alacağım inşburada paylaşımlar güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?