2014 Şubat Anneleri

benim karnım çok indi bakalım doğumum ne zaman olacakkkk.... gögsümle karnımın arası 5 parmak kadar

kızlarrrrrrrrrrrrr...sezeryan olan yada olacak olanlar genel mı spinal mi ??? çok kararsızımmmmmm...

kızlarrrrrrrrrrrrr...sezeryan olan yada olacak olanlar genel mı spinal mi ??? çok kararsızımmmmmm...

ben genel anesteziyle olacağım spinalin yan etkilerden korkuyorum bide pek cesaretim yok uyanık olmaya baş ağrısı ve bel ağrısı oluyomuş spinalde...benim migrenim var baş ağrısında çok korkuyorum çok şükür hamileyken migrenim geçiyor.
ilk doğumum geneldi uyanması biraz zor olmuştu sayıklayıp durmuşum
allahtan saçma bişeyler dememişim
bilinç altında ne varsa onu söylemişim
annem nerdeee
kociş nerde.....
bebeğimin saçları var mı gözleri ne renk demişim.......

Merhaba.ben ilk doğumumda epidural sezeryan oldum ama bir türlü uyuşmadı. Bu yöntemlerin bu riski olabiliyor.bu sebeple ameliyathanede tamamen uyuturlar. Bence hiç uğraşma,yine de sen bilirsin tabiki

Gozunaydinnnn.. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin...

Gözün Aydın en güzel dileklerimizde...

Maşallahgözüm Aydın olsun artık ben de doğum yapmak istiyoruuummm

güle güle büyüt bebeğini tebrikler doğum hikayeni bekliyoruzzz

oyy bi bebek daha geldi maşallah subannallah saglıkla büyüt sütün bol besleyici olsun yarasın kuzucuna

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Gözün aydın...

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar dünyanın en güzel 2. Duygusu 1. Den sonra :) sütüm biraz nazli geliyor. Bebisim de yorgun nazli emiyor bakalım naparsak artık

bende 28 inde doğum yapacağım suyum azalmış normalde şubatın 3 ündeydi ocak annesiolacağım yani.salı günüsabah oğluma kavuşacağım.

kızlar kızımın odasına kelebekler yaptım nasıl olmuş :) bugün o kadar çok şey yaptıkki yatıp tv izlicem artık çok yorgunum

Eklentiler

• $photomania-27c722575c61fcc0061fd64898f950ff.webp
    18 KB · Görüntüleme: 25
  • $photomania-1428d7cd137c0415da2672ca616b0baa.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $photomania-e723e2d05db1f48e7a6f5b0dc7013324.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
Tebrikleer saglikli bol sütlü günler gecen konusuyoduk ben bilmiyodum dogumun olcagini süprizmi oldu umarim hersey yolundadir

kızlar 38.haftaya girmiş bulunmaktayım..bebeğim hala dönmedi lütfen dua edin normal doğum istiyorum..ilki normaldi
Bende aynı şekildeyim başlarda üzülüyordum ama şimdi sağlıklı olsun nasıl olursa olsun diyorum vardır elbet böyle olmasınında bir nedeni

Selamlar yeni girdim bugün hareketliymis buralar bizdecannemle son kontrolleri yaptik annem hastane cantalarimi gözden gecirdi kontrolden gectim :) (tek basima hazirlamistim) aferin eksik yok dedi uyku setlerimizi yerlestirdik..... 3 günümüzü bekliyoruz yarin abim gelicek gelininimiz ve 1 yasindaki yegenimde gelicek hepsini cok özlemisim herkez ayri sehirde malesef bide biraz korku oldu bende böyle herkezi göreyim ne olur ne olmaz diye bi düsünce sardi beni kimseye söylemiyorumda azcik tirsiyorum galiba ilk defa ameliyat olucam ben ondan heralde epudral sezeryan olucam tabi sonra kendime dedim sacmalama herkez oluyo diye teselli ettim:)

Merhaba herkese:)) ben de araniza katılmak istedim. 2009 Temmuz doğumlu bir oğlum var. 5 Şubat'ta 2. Oğlumu kucağıma alacağım inş burada paylaşımlar güzel oluyor

Hosgeldinn tecrübeli anneleri gördümmü seviniyorum :) benim ilk bol bol soru sorariz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…