2014 Şubat Anneleri

benim çin takvimine göre kız çıkıyo.ayrıca doktor ilk baktığında keseyi görememişti geç döllenmiş olabilir dedi. okuduğuma göre zaten geç döllenmede genellikle kız oluyormuş. kızım olsa diyorum iyi olurdu... ne zaman öğreniriz ki cinsiyetini?

iğneyi neden kullanıyorsunuz kızlar ?

Benim tüp bebek, dr pıhtılaşma önlemi olarak vermişti ama kanama olunca bıraktı..

Canım aynen sakına balkon falan da yıkama, akşam kocan yıkasın, ben öyle yapıyorum hatta ablam geçen kaydı balkon ıslakmış,ya sen olsaydın diye kızdı bana ben de çok tez canlıyım ama zor bulduk bebişleri bırakmak yok

kızlar ben hep uyku halindeyim hala geçmedi şu uykulu hallerim iştahım da ilk haftalar ne güzeldi şimdi hiç bişey yemek istemiyorum karnım aç ama yemek gelmiyor içimden iştahım gitti birden.. göğüs hassasiyetim hala devam ediyor sanki çürümüş gibi acıyor.. mide yanmam tamamen geçti.. kasık ağrım da ilk haftalardaki gibi çok değil çok nadir geliyo gidiyo hemen.. sizlerde durum ne ?

güzeller iyi geceler hepinize ki zaten uyumuşsunuz bir hortlak hamile ben kalmışım:))) kaç gündür mide bulantımdan oturamıyordum bile uğrayamadım buralara hiç,yazılanları biraz okudum da birçoğunuz kabızlıktan şikayetçi...bol sıvı ve meyva tüketin arkadaşlar.bende de oluyor arasıra ama yapamadığım günün ertesi günü maşallahım oluyor:) malum ıkınmaya da korkuyoruz en iyisi akşam geç saatte yememek ve elma yemek yatmadan önce işe yarıyor doğal yollara bakmamız lazım....

bu arada ben banyo yapamıyorum yaa,daha doğrusu tek yapmaktan çekiniyorum geçen gün gözlerim karardı resmen ve köpüklü halde kendimi yere attım resmen ve çarpıntı da cabası çok korktum çook....mide bulantısı yapabilir mi bunu? artıkın yarın cevap verirsiniz:)

öpüyorum sizleri...

HATUNLAR GÜNAYDIIN:)
ben erkenciyimdir
bu hafta izin aldım 3 gün evdeyim
yarında kan tahlilimi yaptırcam
kısmetse belki bebeğimi de görürüm
(devlet hastanesine gitcem tahlil için doktor da erkek
benim kocanında erkek doktor alerjisi var baktıramazsın dedi ama bilmiom artık ultrasonu görürsem naparım hehe:))
sağ salim olsun da ben razıyım görmemeye zaten Allahım bebeklerimizi korusun AMİNN

sanırım 4. aydan itibaren öğreniliyor yani 2 ayımız daha var

ozaman eşinin kulağı sen de olsun banyodayken
Allah korusun düşersen sana da bişey olur zaten
oturma kısmı yok galba sizin banyoda
olmadı bi banyo taburesi alın

Allah hepimizin bebeğini bağışlasın canım benşm
6 sene beklemedim ama 1.5 sene ben de bekledim
hep dua ediyoum onu da bizi de koru die Allaha
beklemenin heray umut etmenin nedemek olduğunu bilirim.
içtimilacımı çok şükür bugün biraz daha iyiyim ama hala tartı fazla gösterio:)
dün bağoırsaklarım okadar şiştiki yanlardan resmen şeklini görüodum
zaten kabızlığa meyilliyim kesin bi çare bulmam lazım böyle mahvolcam

valla eşim yapıodu gebelikten beri süpürmeyi falan
ben bulaşık diziodum çamaşır yıkıodum
ama çok da dikkat etmiyordum kanamam ağrım yok diye
kanamadan sonra onları da o aldı
evi silio süpürüo yemeğe yardım edio
alışveriş yapıo
Allah razı olsun geçti bişi olmaz demio
sizin de eşleriniz yapsın boşverin ev pis olsun şu 3 4 ayı atlattık mı zaten tehlikenin büyük kısmı gidio inşallah

evet canım 84 lüyüm temmuz ayı sen? :) Çin takvimini neye göre baktın .1 yaş ekleyip bakıyorsn dimi

bir yaş eklemiyosun canım
bitirdiğin yaşı yazıosun mesela ben aralık 85 liyim
yani 27 yi bitirdim ama 28 olmadım daha
ozaman 27 ye göre hesap yapıyorum

Son düzenleme:
evet canım 84 lüyüm temmuz ayı sen? :) Çin takvimini neye göre baktın .1 yaş ekleyip bakıyorsn dimi

bende temmuz doğumluyumm 16 sı:)) sen ayın kaçında doğdun yoksa doğum tarihlerimizdemi aynı:))))) senınde erkek çıkması lazım canımm:)))

günaydın arkadaşlar.ben geldim 4günlük rapordan sonra yeniden işe başladım.sizler nasılsınız uzun zamandır giremedim.

günaydın şubat anneleri.....

canım arıyolar cok normal....beni de aradılar.....biraz bilgilendirdiler.4,5 aylıkken gel dedi.ttanoz asısı yapılacak dediler...

selam canım eylül anneleri topiğinde muıradına eremeyip burda buluşan 3. şubat annesisin çok sevindim gebe olduğuna inş. bu defa sağlıkla gelir bebiş
bende şubat annesi olcam kısmetse şubat 6 benim tahmini doğum tarihim

tekrar hoş geldin

gunaydın bu arada herkese
ben çok çok uykusuzum sabah 5,30 da uyandım malesef zaten uykum geliyordu gün boyu bugün naparım bilmem

oğlum erken uyandı bende uyandım mecburen

sizler nasılsınız?

günaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum ( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum((

günaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum ( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum((

günaydın cnm lütfen kendini üzme stress yapma güzel düşün güzel şeyler olsun... bu arada benımde midem bulanmıyorrr herkesin bulanacak die bişey yokkk...az kaldı bak yarın değil öbür gun allah nasip kısmet ederse zaten göreceksin mınıgını...herşey nasip kısmet... biz bilemeyiz kii yavrularımızın yiyecek ekmeği suyu varsa dünyaya geleceklerdir zaten.. üzülme

17 temmuz canım :) bir kızım var benim senin ilkmi :)

allah bağışlasın kızını canımmm...benım ilk bebeğim olacak inşallah bundan once bı kürtajım var biraz korkuyorum tabıkı kötü sonuçlanırsa falan die ama herşey kısmet...yiyecek ekmekleri varsa geliolar dünyaya minişler sen ne yaparsan da yapp:))))

günaydın kızlar

kuzum sen en son gittiginde kac hafta kac gunluktun? bende en son yolk kesesi gorulmustu, sali gidicem bir daha...sen de yolk kesesi gorundu mu? bende de daha onceden bir bos gebelik var...

kuzum sen en son gittiginde kac hafta kac gunluktun? bende en son yolk kesesi gorulmustu, sali gidicem bir daha...sen de yolk kesesi gorundu mu? bende de daha onceden bir bos gebelik var...

göründü cnm 6+5 di ama ben geç döllenme olduğunu da düşünüyorum ya da öyle inanmak istiyorum doktor %50 şans verdi düşük nasıl olacak ona da kafam çok takılıyor her şeyi bırakmış gibiyim cnm bir sey yiyip içmek istemiyor

ayniyiz iste senle...
doktorumuza gidecegiz ve ne var ne yok ogrenecegiz...elimizden baska da bisey gelmez zaten...son bir haftayi deli gibi gecirdim sonradan dusundum hayirlisi ise olsun diye...olur da ikincisi de dusuk olursa kan pihtilasmasi testleri falan olacagiz sanirim...
herkesin guzel haberler almasi dilerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…