aranıza bende katıldım 7+2 hamileyim :) 14 şubat da bebiş gelecek galiba :)
teşekkürlerhoşgeldin kuzummm
iğneyi neden kullanıyorsunuz kızlar ?
rabbim korusun dua edicez başka elden ne gelirki yapmadım bugün bişi olanı yedik yatıcam zaten aman ev pis olsun bebegime bişi olmasın bende çok tez canlıyım hiç dikkat etmem kendime hart hart iş yaparım kaldırır kondururum ama yapmıcam bu sefer dikkat edicem ben tedbirimi alıyım takdir allahın
sanırım 4. aydan itibaren öğreniliyor yani 2 ayımız daha varbenim çin takvimine göre kız çıkıyo.ayrıca doktor ilk baktığında keseyi görememişti geç döllenmiş olabilir dedi. okuduğuma göre zaten geç döllenmede genellikle kız oluyormuş. kızım olsa diyorumiyi olurdu... ne zaman öğreniriz ki cinsiyetini?
güzeller iyi geceler hepinize ki zaten uyumuşsunuz bir hortlak hamile ben kalmışım:))) kaç gündür mide bulantımdan oturamıyordum bile uğrayamadım buralara hiç,yazılanları biraz okudum da birçoğunuz kabızlıktan şikayetçi...bol sıvı ve meyva tüketin arkadaşlar.bende de oluyor arasıra ama yapamadığım günün ertesi günü maşallahım oluyor:) malum ıkınmaya da korkuyoruz en iyisi akşam geç saatte yememek ve elma yemek yatmadan önce işe yarıyor doğal yollara bakmamız lazım....
bu arada ben banyo yapamıyorum yaa,daha doğrusu tek yapmaktan çekiniyorum geçen gün gözlerim karardı resmen ve köpüklü halde kendimi yere attım resmen ve çarpıntı da cabası çok korktum çook....mide bulantısı yapabilir mi bunu? artıkın yarın cevap verirsiniz:)
öpüyorum sizleri...
öyle şeyler yaşadım öyle acılar çektimki bunları söylüyorum ama acısından filan şikayetimden degil herşeyine razıyım ama bebegim beni bırakmasın ben ilk defa mutlu oldum 6 senedir işlk defa aile olduk rabbim bu mutlulugumuzu bozmasın hiçbirimizin... canım sende kayısı filan ye kavun ye su iç arkasından öyle yapınca ishal olunur derler ya kaynamış mısır ye su iç arkasından oda ishal yapar yapamayıncada şişiyo ,insan allah yardımcın olsun
rabbim korusun dua edicez başka elden ne gelirki yapmadım bugün bişi olanı yedik yatıcam zaten aman ev pis olsun bebegime bişi olmasın bende çok tez canlıyım hiç dikkat etmem kendime hart hart iş yaparım kaldırır kondururum ama yapmıcam bu sefer dikkat edicem ben tedbirimi alıyım takdir allahın
evet canım 84 lüyüm temmuz ayı sen? :) Çin takvimini neye göre baktın .1 yaş ekleyip bakıyorsn dimi
evet canım 84 lüyüm temmuz ayı sen? :) Çin takvimini neye göre baktın .1 yaş ekleyip bakıyorsn dimi
kızlar hiç sağlık ocağından aranan oldu mu? beni geçen gün aradılar pazartesi tahlile çağırdılar kanımdaki değerlere bakılcakmış hatta açlık şekerini de ölçerim dedi hemşire şaşırdık biz de..
kızlar merhaba herkese . sanırım bende aranıza katılıcam gibi geliyor :) en son 24 mayısta adet oldum . 3 gün önce göğüs uçlarımda sızlama başladı adet olucam sandım ama yok dün bi test alıp denedim sonuç pozitif şuan . ikinci çizgi ne çok açık nede çok koyu pembe ama gözle görülür şekilde gayet belli oluyor. .bugün yarın kan testi yaptırıcağım . 27 28 şubat görünüyor tahmini doğum tarihi. inşallah hamileyimdir .. :)
günaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum ((
bende temmuz doğumluyumm 16 sı:)) sen ayın kaçında doğdun yoksa doğum tarihlerimizdemi aynı:))))) senınde erkek çıkması lazım canımm:)))
17 temmuz canım :) bir kızım var benim senin ilkmi :)
günaydın kızlar
zaman bir türlü geçmiyor çarşamba tekrar ultrasona giricem ya bana yine kese boş bebek yok derse doktorum( midem bulanmıyor ona çok cnm sıkılıyor. ne yapacağımı bilemiyorum ((
kuzum sen en son gittiginde kac hafta kac gunluktun? bende en son yolk kesesi gorulmustu, sali gidicem bir daha...sen de yolk kesesi gorundu mu? bende de daha onceden bir bos gebelik var...
göründü cnm 6+5 di ama ben geç döllenme olduğunu da düşünüyorum ya da öyle inanmak istiyorum doktor %50 şans verdi düşük nasıl olacak ona da kafam çok takılıyor her şeyi bırakmış gibiyim cnm bir sey yiyip içmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?