teşekkürler arkadaşlar,valla bu 3.sezeryan,ilk iki sez.da hiç baş,boyun ve kol vb ağrı yaşamadım ama bunda sez. acısını bile unuttum boyun ve kol ağrısından.çok ağladım.jack in doğum yapacağı gün iki,benim doğum yapacağım gün anca bir saat uyuyabildim .aşırı heyecanlıydım.ameliyatta da beni uyutmak istediler kalbimin atışından dolayı.yapmayın dedim ama bir şey koklattılar kafam bir hoş oldu,ondan mı soğuktan mı oldu ama korkunç bir ağrıydı.allaha şükür 3.gün baya ağrılar azaldı..normal doğum için bir gece önceden gelen birini de ertesi gün akşam sezeryana aldılar.ne bileyim dr.lara güvenmek lazım.hangisi iyi olacaksa onu önerirler herhalde.hepinizi çook öpüyorum..
Senin de çok az kalmış canım. Şubatta doğuran ilk şubat annesi sen mi olacaksın yoksa?:)) benim de doğumum seninle aşağı yukarı aynı günlerde olacak galiba. Bakalım çarşamba günü belli olacak.
bol bol uyu dinlen.sez.olduğum gece bir dak. bile uyuyamadım.ben de şekersiz komposto götürmüştüm.bebeğin kakasını yapması daha bir kolay oluyor sanki.ben de toplam da 7,5 kg alarak gittim ama sadece 3 kg bırakarak gelmişim.
selam arkadaşlarım,
anca kendime gelebildim,cuma günü 9:20 spinal sez.ile 3500gr.48 cm İPEK kızımdünyaya geldi,gerçekten çok korktum .bu sefer hiç cesaretim yoktu..bu arada doğum yapan var mı okumaya çalışayım,yapacaklara rabbim kolay doğumlar nasip etsin.birara yine ranıza dönerim.
Iyiyim tatlim napiyim, sen de iyisin? Carsamba gunu galiba dogumun.hayirlisiyla kurtulursun insallah...sutun filan bolbol gelir ...dinleniyorum cok şükür. ..az zaman kaldi hakikaten.bugun doktorda son kontroldeydik biz. Bizim ufaklik hep haftada 200 gr filan aliyordu bu sefer 130 gr almis, yerleri daraliyor diye mi bilmiyorum kilo alimlari düşüyor herhalde son zamanlar, doktor herseye bakti normal oldugunu soyledi.onumuzdeki sali sabah 9 da sezaryene alicaklar beni.aslinda karnim kesilecegi icin biraz kızgınlık ve hircinlik var ben de.yani herkes bebegi sevecek ama tehlikede olan cani yanacak olan benim.bir taraftan da bebegim icin her seye deger tabi ki.ama ben sezaryenden cikinca cevremdekilere hayati dar edebilirim yani garanti veremiyorum:)
doktor" bir onceki gece 12 den sonra yemek icmek yasak" dedi.spinal anestezimi esimin dayisi yapacak, ben "anesteziden sonra bir maraz cikmaz degil mi?" Diye sordum, "cikmaz cikmaz" dedi doktorum, 18 yillik hekimlik hayatinda hic oyle bir sey olmamis.anestezinin etkisi gecince yani 8 saat sonra hem ayaga kalkip yürütüyor hem de yemek veriyorlarmis, yani aksam 5 gibi oluyor.o zaman sadece corba icebilecekmisim.ben evden kendi corbamizi götürürüm herhalde.bir de kayisi ve erik hosafi yapip goturcem.
ay bir de en sonunda bugün epilasyon olayina el attim, rahatladim.
Bir de bu sabah tartildim totalde 9 kilo almis bulunuyorum, ona sevindim :)
Iyiyim tatlim napiyim, sen de iyisin? Carsamba gunu galiba dogumun.hayirlisiyla kurtulursun insallah...sutun filan bolbol gelir ...dinleniyorum cok şükür. ..az zaman kaldi hakikaten.bugun doktorda son kontroldeydik biz. Bizim ufaklik hep haftada 200 gr filan aliyordu bu sefer 130 gr almis, yerleri daraliyor diye mi bilmiyorum kilo alimlari düşüyor herhalde son zamanlar, doktor herseye bakti normal oldugunu soyledi.onumuzdeki sali sabah 9 da sezaryene alicaklar beni.aslinda karnim kesilecegi icin biraz kızgınlık ve hircinlik var ben de.yani herkes bebegi sevecek ama tehlikede olan cani yanacak olan benim.bir taraftan da bebegim icin her seye deger tabi ki.ama ben sezaryenden cikinca cevremdekilere hayati dar edebilirim yani garanti veremiyorum:)
doktor" bir onceki gece 12 den sonra yemek icmek yasak" dedi.spinal anestezimi esimin dayisi yapacak, ben "anesteziden sonra bir maraz cikmaz degil mi?" Diye sordum, "cikmaz cikmaz" dedi doktorum, 18 yillik hekimlik hayatinda hic oyle bir sey olmamis.anestezinin etkisi gecince yani 8 saat sonra hem ayaga kalkip yürütüyor hem de yemek veriyorlarmis, yani aksam 5 gibi oluyor.o zaman sadece corba icebilecekmisim.ben evden kendi corbamizi götürürüm herhalde.bir de kayisi ve erik hosafi yapip goturcem.
ay bir de en sonunda bugün epilasyon olayina el attim, rahatladim.
Bir de bu sabah tartildim totalde 9 kilo almis bulunuyorum, ona sevindim :)
İyi akşamlar olsun beni hem annelerim hem anne olmaya çok az kalanlarım (ben dahil)
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik ediyorum gözünüz aydın sütünüz bol gazınız az olsun inşallah
Allahım analı babalı büyütsün bahtları güzel olsun hepsinin...
Uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum.Hayırlısı ile cuma günü sabah 8:30 civarı genel sezeryan ile Poyrazım dünyaya gelecek inşallah
Ama ben ne yaptın dikkat etmedim kendime ve üstümden atamadım bir türlü şu nezleyi.Burnum boğazım aykırı bir dünya kurdular kendilerine son 3 günüm ve acilen iyileşmem lazım.Artık tarhana ıhlamur spreyler ne varsa yüklen dedi doktorum
Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlar.
Naber canlarimmm
Alphinim Rabbim anali babali buyutsun . gecmis olsun kuzum
Bu arada goguslerin Ne durumda
Lipim heyecanla bekliyosundur simdi sen saliyi.spinal anesteziden hic korkma.yani o bele vurulan igneden.serum taknak icin el ustune actiklari yer bile daha cok aciyo. Benim belim hic acimadi.bu arada ev yakinsa arabaniz varsa corbani yap evde kalsin esin bi ara isitip getirsin.soguk icemezsin yaw.benim halamin evi yakindi o yapti getirdi.tavuklu sehriye corbasi yapti.ekmek yiyemedigim icin tok tutsun diye.mercimek yapma ilk gunden gaz yapacak bisey icmemis olursun.zaten yeterince gazin olacak hastane de komposto verdi . normalde hastane yemegi yemem ama annemler icirdi suyunu.bide humana aldim onu ictim.merak ettigin bisey varsa sorabilirsin balim
ay canim sorma benimde sag kaburgam mahvalmus tekmelerinden..geceleri uyuyamiyorum.Benim sag aburgami 1 aydir oyuyo resmen esime diyorum dogumdan sonra insallah kaburgam yamuk kalmaz saga cıkık :)
canim hosgeldin sen ve günesimiz nasildir.Naber canlarimmm
Lipim heyecanla bekliyosundur simdi sen saliyi.spinal anesteziden hic korkma.yani o bele vurulan igneden.serum taknak icin el ustune actiklari yer bile daha cok aciyo. Benim belim hic acimadi.bu arada ev yakinsa arabaniz varsa corbani yap evde kalsin esin bi ara isitip getirsin.soguk icemezsin yaw.benim halamin evi yakindi o yapti getirdi.tavuklu sehriye corbasi yapti.ekmek yiyemedigim icin tok tutsun diye.mercimek yapma ilk gunden gaz yapacak bisey icmemis olursun.zaten yeterince gazin olacak hastane de komposto verdi . normalde hastane yemegi yemem ama annemler icirdi suyunu.bide humana aldim onu ictim.merak ettigin bisey varsa sorabilirsin balim
Gecmis olsun canim portakal falan sık kahvaltida iyi oluyo balli sütte güc verir ye ic yat yani :) hadi hayirlisi...
İyi akşamlar olsun beni hem annelerim hem anne olmaya çok az kalanlarım (ben dahil)
Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik ediyorum gözünüz aydın sütünüz bol gazınız az olsun inşallah
Uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum.Hayırlısı ile cuma günü sabah 8:30 civarı genel sezeryan ile Poyrazım dünyaya gelecek inşallah
Ama ben ne yaptın dikkat etmedim kendime ve üstümden atamadım bir türlü şu nezleyi.Burnum boğazım aykırı bir dünya kurdular kendilerine son 3 günüm ve acilen iyileşmem lazım.Artık tarhana ıhlamur spreyler ne varsa yüklen dedi doktorum
Naber canlarimmm
canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda iylesirsin...desene dogumuna az kalmis insallah sag salim poyrazini kucagina alirsin..İyi akşamlar olsun beni hem annelerim hem anne olmaya çok az kalanlarım (ben dahil)
Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlar.[/QUOTE
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın geçmiş olsun gebe annelikten kurtuluyorsun kucağında olacak inşallah ben çok sabırsızlanıyorum bekle bekle çok özledim bebişimi sezeryanla olan annelerin yaklaşık 2 hafta daha önce kucaklaına alacaklar bu konuda imreniyorum benim normal doğum olacak beklemedeyim hala bizim yerimize bol bol bebek kokusu kokla
İyiyim canim bende persembe dogumum kismetse sabah 7.30 da oldugu icin o günü saymiyoruz ailecek :) Epudral olucam bende zaten ben bilerek istedim korktum normalden .Bende hosaf götürmeyi düsünüyorum bide corba ben yemem hastanenin yemegini yani gittim gördüm hastaneyide memorial tertemiz falan ama huy iste zaten ordada corba yogurt falan verirler dimi bide aklinda bulunsun visne suyu, su, hurma, vs yaninda bulundur süt yaparmis bol bol sivi tüket. İnsallah süt sıkıntımiz olmaz... 9 kilo valla ne güzel benim 20 :)))) ama veririm sonra bebik iyi olsunda ayyyy zamanda durdu 9 ay gecti 2 gün gecmedi
Adallyim jackim iyi aksamlar guzeller,
Jackim kurtuldun maşallah, darısı bize...
bizim ev de yakin hastaneye canim, dedigin gibi tavuk corbasi candir.hem gaz yapmaz hem sifadir.insallah bizim anesteziler de sorunsuz olur.her sey güzel olur...cok sagol tatlim benzer seyler yasiycaz tabi, simdi aklima gelen soru ilk gun sut gelmezse bebise bir sey veriliyor mu? Veriliyorsa kasikla mi biberonla mi veriliyor?
Adallyim poyrazina hayirlisiyla kavusursun inşallah cuma günü, allah acil şifalar versin kuzum sana da...
ay canm benm bende Allah izin verirse cuma 8 de çağırdı dr.tahliller falan 10.30 gibi genel sezeryana alacak.aynı anda doğururuz belkiinşallah nezleyide atlatırsın akşamları ıhlamur iç bana iyi gelmşti 3 günde iyileşirsin inş.
canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda iylesirsin...desene dogumuna az kalmis insallah sag salim poyrazini kucagina alirsin..
Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlar.[/QUOTE
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın geçmiş olsun gebe annelikten kurtuluyorsun kucağında olacak inşallah ben çok sabırsızlanıyorum bekle bekle çok özledim bebişimi sezeryanla olan annelerin yaklaşık 2 hafta daha önce kucaklaına alacaklar bu konuda imreniyorum benim normal doğum olacak beklemedeyim hala bizim yerimize bol bol bebek kokusu kokla
Benim sag aburgami 1 aydir oyuyo resmen esime diyorum dogumdan sonra insallah kaburgam yamuk kalmaz saga cıkık :)
Hayirlisiyla insallah kucagina alırsın yavrunu canim...hurma goturucem ben de, bir de emzirmeden once kuru sogani kesip suyunu goguse surmeyi cok soylediler.bir deneyecez bakalim.
Kilo artik en son takilacak sey su anda, bebikler saglikli olsun da, gerisi halledilir.yalniz dezavantajimiz sezaryensonrasi 6 ay kadar agir spor yapilmiyor sadece yuruyus ve yuzme diye duydum yine de doktorlara sormak lazim
doğum yapan bütün arkadaşlarım bu tekmeleri özleyeceğimi söylüyor :)
ay canim sorma benimde sag kaburgam mahvalmus tekmelerinden..geceleri uyuyamiyorum.
canim hosgeldin sen ve günesimiz nasildir.
Adallyim jackim iyi aksamlar guzeller,
Jackim kurtuldun maşallah, darısı bize...
bizim ev de yakin hastaneye canim, dedigin gibi tavuk corbasi candir.hem gaz yapmaz hem sifadir.insallah bizim anesteziler de sorunsuz olur.her sey güzel olur...cok sagol tatlim benzer seyler yasiycaz tabi, simdi aklima gelen soru ilk gun sut gelmezse bebise bir sey veriliyor mu? Veriliyorsa kasikla mi biberonla mi veriliyor?
Adallyim poyrazina hayirlisiyla kavusursun inşallah cuma günü, allah acil şifalar versin kuzum sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?