2014 Şubat Anneleri

Tamam canim insallah uyuyabilirim o gece.sen daha kilo atarsin ödemin vardir, sonucta bebis+plasenta+suyun 5-6 kilo yapar.

Ismirnacim bizim kuzu simdilik bir cikma belirtisi gostermiyor valla, bu haftayi da sancisiz acisiz atlatirsak insallah Şubat annesi olacagim.hepimizin hakkinda hayirlisi insallah guzelim:)

Naber canlarimmm

Alphinim Rabbim anali babali buyutsun . gecmis olsun kuzum

Bu arada goguslerin Ne durumda

Lipim heyecanla bekliyosundur simdi sen saliyi.spinal anesteziden hic korkma.yani o bele vurulan igneden.serum taknak icin el ustune actiklari yer bile daha cok aciyo. Benim belim hic acimadi.bu arada ev yakinsa arabaniz varsa corbani yap evde kalsin esin bi ara isitip getirsin.soguk icemezsin yaw. benim halamin evi yakindi o yapti getirdi.tavuklu sehriye corbasi yapti.ekmek yiyemedigim icin tok tutsun diye.mercimek yapma ilk gunden gaz yapacak bisey icmemis olursun.zaten yeterince gazin olacakhastane de komposto verdi . normalde hastane yemegi yemem ama annemler icirdi suyunu.bide humana aldim onu ictim.merak ettigin bisey varsa sorabilirsin balim

Son düzenleme:
İyi akşamlar olsun beni hem annelerim hem anne olmaya çok az kalanlarım (ben dahil)

Öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tek tek tebrik ediyorum gözünüz aydın sütünüz bol gazınız az olsun inşallah

Allahım analı babalı büyütsün bahtları güzel olsun hepsinin...

Uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum.Hayırlısı ile cuma günü sabah 8:30 civarı genel sezeryan ile Poyrazım dünyaya gelecek inşallah

Ama ben ne yaptın dikkat etmedim kendime ve üstümden atamadım bir türlü şu nezleyi.Burnum boğazım aykırı bir dünya kurdular kendilerine son 3 günüm ve acilen iyileşmem lazım.Artık tarhana ıhlamur spreyler ne varsa yüklen dedi doktorum

Artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlar.

İyiyim canim bende persembe dogumum kismetse sabah 7.30 da oldugu icin o günü saymiyoruz ailecek :) Epudral olucam bende zaten ben bilerek istedim korktum normalden .Bende hosaf götürmeyi düsünüyorum bide corba ben yemem hastanenin yemegini yani gittim gördüm hastaneyide memorial tertemiz falan ama huy iste zaten ordada corba yogurt falan verirler dimi bide aklinda bulunsun visne suyu, su, hurma, vs yaninda bulundur süt yaparmis bol bol sivi tüket. İnsallah süt sıkıntımiz olmaz... 9 kilo valla ne güzel benim 20 :)))) ama veririm sonra bebik iyi olsunda ayyyy zamanda durdu 9 ay gecti 2 gün gecmedi

Gecmis olsun canim portakal falan sık kahvaltida iyi oluyo balli sütte güc verir ye ic yat yani :) hadi hayirlisi...

Benim merak ettigim var jac bende sorcam :) öncelikle nasilsin bebek nasil? Sezeryandi yanlis hatirlamiyorsyam süt sıkıntın oldumu nekadar zamanda geldi agri sizi durumlari naail gectimi ?

Benim sag aburgami 1 aydir oyuyo resmen esime diyorum dogumdan sonra insallah kaburgam yamuk kalmaz saga cıkık :)
ay canim sorma benimde sag kaburgam mahvalmus tekmelerinden..geceleri uyuyamiyorum.

canim hosgeldin sen ve günesimiz nasildir.

Gecmis olsun canim portakal falan sık kahvaltida iyi oluyo balli sütte güc verir ye ic yat yani :) hadi hayirlisi...

Sağolasın canım annem yanımda şükür ki iş yapmama gerek kalmıyor artık dediğin gibi hayırlısı ne ise o olacak :26:

Adallyim jackim iyi aksamlar guzeller,
Jackim kurtuldun maşallah, darısı bize...
bizim ev de yakin hastaneye canim, dedigin gibi tavuk corbasi candir.hem gaz yapmaz hem sifadir.insallah bizim anesteziler de sorunsuz olur.her sey güzel olur...cok sagol tatlim benzer seyler yasiycaz tabi, simdi aklima gelen soru ilk gun sut gelmezse bebise bir sey veriliyor mu? Veriliyorsa kasikla mi biberonla mi veriliyor?

Adallyim poyrazina hayirlisiyla kavusursun inşallah cuma günü, allah acil şifalar versin kuzum sana da...

ay canm benm bende Allah izin verirse cuma 8 de çağırdı dr.tahliller falan 10.30 gibi genel sezeryana alacak.aynı anda doğururuz belki inşallah nezleyide atlatırsın akşamları ıhlamur iç bana iyi gelmşti 3 günde iyileşirsin inş.

canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda iylesirsin...desene dogumuna az kalmis insallah sag salim poyrazini kucagina alirsin..

Hayirlisiyla insallah kucagina alırsın yavrunu canim...hurma goturucem ben de, bir de emzirmeden once kuru sogani kesip suyunu goguse surmeyi cok soylediler.bir deneyecez bakalim.
Kilo artik en son takilacak sey su anda, bebikler saglikli olsun da, gerisi halledilir.yalniz dezavantajimiz sezaryensonrasi 6 ay kadar agir spor yapilmiyor sadece yuruyus ve yuzme diye duydum yine de doktorlara sormak lazim

Sağolasın kuzum güzel dileklerin için

tatlım beni 7:30 da çağırdı 8:30 da alacak sezeryana bir aksilik olmazsa inşallah.Aynı gün denk gelmiş ne güzel valla aynı zamanda yazarız belki de belli mi olur ıhlamur ve tarhana çorbası tek kurtarıcım inşallah çarşambaya kadar ayakta olurum diye düşünüyorum.

canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda iylesirsin...desene dogumuna az kalmis insallah sag salim poyrazini kucagina alirsin..

Evet canım az kaldı Allahın izni ile hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Canım benim doktor 2 hafta kala almıyor işte yoksa geçen hafta doğurmam gerekti 39+2 de alıyor yani 40. haftada yoksa bende isterdim normal olsun tırstığımdan dolayı oluyor sezeryan inşallah senin herşey yolunda giderde gönlünce normal doğumunu yaparsın kuzum

Son düzenleme:

Bende bol bol yürürüm diyorum artik yazada yüzeriz ayy zaten artik bisi yemicem yemek yemekten ve yatmaktan bu haldeyim ye ye ye yat yat yat etrafimda farkli cümle kuran olmadi. Gecen kv diyobdaha süt olcak rejim falan olmaz gene yersin diyo bende direk dedim anne sakin o konuda bisey söylemeyin ben ona yaricak seyleri yiycem ama asla böyle kalaamam dedim sonucta sivi süt yapiyomus arastirdim dedim ayyy bide su lohusalik zor geccek gibi herkez prof gibi konusuyo sanirim benim biraz sorunlu gecicek annem kv ayni anda üstüme gelcekler o öyle bu böyle diye ben hic sevmem isime karisilsin ve beni birinin beceriksiz görmesine tahammül edemem annemle bile bazen tartisma oluyo gelinimiz gelcek dogum icin izmirden ben bakarim demis cocuk icin bende saolsun gelsinde ben bakarim cocuguma hastanedede evdede dedim o da ne anlican ilk dedi ay bi alindim anlatamam hastanede o halde nasi bakcan falan diyo bende dedim elalemin cocugumu o benim cocugum catlasam acidan kalkar bakarim dedim bide neymis sütüm gelmezse gelinimiz emziriyo daha yegenimi o emziririm ben demis anneme dedim konu bile acilirsa cok kötü bozarim sacmalamayin dedim bi gün gelmez ertesi gün gelir emdikce zorladikca gelcek dedim ayyyyy cok doluyum kusura bakmyayin yaninsimdiden etrafimdakiler acayip acayip konusuyor.......

Ben de normal doğumu bekliyorum Cuma kontrol var yine...

ay canim sorma benimde sag kaburgam mahvalmus tekmelerinden..geceleri uyuyamiyorum.

canim hosgeldin sen ve günesimiz nasildir.

Iyiyiz cok sukur taubem.emisip uyuyoruz bol bol.yani o uyuyo ben onu izliyorummmmm

Allahim sizleri de kurtarsin ins

Canim sutun gelmezse tabiki vereceksin bi sey.mecburen.kasikla verilmesini oneriyo bazi kisiler.biberona alismasin dite.zaten iki kasik icer ilk vasta.minicikler minicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…