nasılsınız anneler bugün giremedim pek boğazım şişmiş hasta olacağım sanırım artmadan hemen yarın dr a gideyim diyorum
Kızlar bugün saat 14 de genel anastezi ile sezeryanım var lütfen dua edin 37 artı 5 .günüm
Dualarimiz seninle tatlim.allah yardimcin olsun.rahat bir ameliyat olur insallah.
Kızlar bugün saat 14 de genel anastezi ile sezeryanım var lütfen dua edin 37 artı 5 .günüm
günaydin canim bizde ayni durumdayiz halen kizimiza isim bulamadik bulmadigimiza cok üzülüyorum..Ayy bi posta uyudum, wc ye kalktım, tekrar uyuyamadım bir türlü. 2 saattir falan dönüyorum herhalde. Ezan da başladı. Günaydın desem olur herhalde.
Soluma yatmaktan kalçam ağrıdıoff aklımda bir sürü düşünceler... Dün işle ilgili bi problem çıktı, ona canım sıkkın zaten. Yatarken düşünmemeye çalışmıştım ama uyanınca tekrar başaramadım bunu saçma sapan şeyler. İnsanların düşüncesizliği gerçekten sinir bozucu olabiliyor.
Bi yandan hala kızımızın adı belli değilay çocuk isimsiz doğacak... Nasıl ve ne zaman karar vereceğiz bilmiyom valla:-/
Bi yandan da evde otururken börek falan sarar buzluğa atarım diyordum. Şimdi hepsine üşeniyorum. Yatıp dinlenmek, kitap okumak istiyorum. Annem de yorma kendini, çok şart değil. Yapıveririz hemen bişeyler gelen olacağı zaman diyor. Bi tek bi kurabiye denemek istiyorum. Onu yapacağım bir ara ama ne ara bilmiyorum. In paketi 5 kiloluk. Akşam eşim gelince ona kavanoza boşalttırayım demiştim ama unuttum. Belki de çok yapmak istemediğimden bilinçaltı devreye girdi, bilmiyorum. Galiba bugün de yapamayacağım.
Ayy uzuun uzun anlattım, kusura bakmayın kızlar ama buraya yazınca belki gider aklımdan:)
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen ce sıvı tüket. İnş doktorun işine yarar bir şeyler önerir.
canim allah yardimcin olur dualarimiz seninlee..Kızlar bugün saat 14 de genel anastezi ile sezeryanım var lütfen dua edin 37 artı 5 .günüm
pgünaydin canim bizde ayni durumdayiz halen kizimiza isim bulamadik bulmadigimiza cok üzülüyorum..
canim allah yardimcin olur dualarimiz seninlee..
Cumaya randevumu aldim ustumde bir agirlik var bisey yapasim yok guzel bi anne kiz taci almak istiyorum uygun fiyata alanlar nerden aldiniz birde bebek sekeri
Tacı bilmem ama şekeri birmax sitesinden sipariş verip evde yaptık. Çok da uyguna geldi.
İnş bekler canım.. Hayırlısı tabii...
Seni burda görmek ne güzel jackim:))
Çok geçmiş olsun canım. Yavruna kavuşmana da az kalmış... Sağlıklı bir şekilde karşılarsın inş poyrazını...
Ben de bugün okudum da bu süt olayını, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabında, bebekler zaten ilk gün açlık hissetmezmiş pek. Kendinizi sıkıntıya sokmayın, 3.-4. Günde onlar açlık hisseder, zaten o arada da sizin sütünüz gelir demişler. Yani kaşıkla biraz bişeyler verilebilir am aç kaldı diye düşünüp stres yapmamak lazım sanırım.
Bunu da nerde okudum hatırlamıyorum ama yapılan ağır spor sütün tadını bozar diyordu. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama galiba bize uzun süre yürüyüş ve yüzme yarayacak.
Hastane de taciz hemen basliyor. Birsuru anne de ver cocugu ac birakma diyecek hazirlikli olun. Ben vermedim mama kasikla sutumu verdim. O yuzden bulabilirseniz yada alirsaniz bir sagma makinasi yaninizda olsun. Cok kisi biberon alsin birsey olmaz diyor ama benim hic yanidigim bebek yokki ilk once biberon alip sonra anneyi emen . Hikaye hemen benim sutum az 3 ay anca icti yahut memeden istemiyordu sikip versem de surum azaldi durumuna donuyor. Ve max 3 ay emiyor bebekler.
Teskkur ederim hemen bakiyorum
Evet ben de bunları okuduktan sonra pompayı hastane çantasına koymaya karar verdim. Biberon olarak da medela calma aldık. O çok zorluyor bebeği diyorlar. Onu da alırım yanıma diyordum ama bilemedim şimdi kaşıkla mı versek ne yapsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?