2014 Şubat Anneleri

Ayy bi posta uyudum, wc ye kalktım, tekrar uyuyamadım bir türlü. 2 saattir falan dönüyorum herhalde. Ezan da başladı. Günaydın desem olur herhalde.
Soluma yatmaktan kalçam ağrıdı off aklımda bir sürü düşünceler... Dün işle ilgili bi problem çıktı, ona canım sıkkın zaten. Yatarken düşünmemeye çalışmıştım ama uyanınca tekrar başaramadım bunu saçma sapan şeyler. İnsanların düşüncesizliği gerçekten sinir bozucu olabiliyor.

Bi yandan hala kızımızın adı belli değil ay çocuk isimsiz doğacak... Nasıl ve ne zaman karar vereceğiz bilmiyom valla:-/

Bi yandan da evde otururken börek falan sarar buzluğa atarım diyordum. Şimdi hepsine üşeniyorum. Yatıp dinlenmek, kitap okumak istiyorum. Annem de yorma kendini, çok şart değil. Yapıveririz hemen bişeyler gelen olacağı zaman diyor. Bi tek bi kurabiye denemek istiyorum. Onu yapacağım bir ara ama ne ara bilmiyorum. In paketi 5 kiloluk. Akşam eşim gelince ona kavanoza boşalttırayım demiştim ama unuttum. Belki de çok yapmak istemediğimden bilinçaltı devreye girdi, bilmiyorum. Galiba bugün de yapamayacağım.

Ayy uzuun uzun anlattım, kusura bakmayın kızlar ama buraya yazınca belki gider aklımdan:)

nasılsınız anneler bugün giremedim pek boğazım şişmiş hasta olacağım sanırım artmadan hemen yarın dr a gideyim diyorum

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen ce sıvı tüket. İnş doktorun işine yarar bir şeyler önerir.

p günaydin canim bizde ayni durumdayiz halen kizimiza isim bulamadik bulmadigimiza cok üzülüyorum..

Kızlar bugün saat 14 de genel anastezi ile sezeryanım var lütfen dua edin 37 artı 5 .günüm
canim allah yardimcin olur dualarimiz seninlee..

Günaydın Şubat anneleri bugün doğurcak tüm annişlerin Allah yardımcısı olsun hepsi inş sağsalim bebişlerini kucaklarına alsın darısı burda aylardır doğumu bekleyen herkese nasip olsun inş sütlerimiz yağlı yağlı bol bol olsun bebişlerimiz hemencecik emsin Kocaman olsun. ÂMIN sabah duamızı da ettik herkese güzel günler :))

günayyyyyydın herkeslere bugün işyerinde son günüm yarından itibaren izne ayrılıyorum, hayırlısıyla:)

günaydınlar , doğum yapan veya yapacakların Allah'ım yardımcısı olsun , hemencek bitsin toparlansınlar inşallah
Benim sabaha karşı sancım oldu ama geçti çok şükür bi ara kalktım dedim heralde doğum başlıyor :)
Yalancıymış mğersem

kızlar aranızda bebek telsizi alan var mı?yada bir önerisi olan var mı? ben kameralı olanlardan istiyorum aslında ama hangi marka ne kadar iyi bilmiyorum:44:bebişimin herseyi tam bir telsizi eksik o da olursa tam olcak hepinizi öpüyoruuuummmm

Cumaya randevumu aldim ustumde bir agirlik var bisey yapasim yok guzel bi anne kiz taci almak istiyorum uygun fiyata alanlar nerden aldiniz birde bebek sekeri

pgünaydin canim bizde ayni durumdayiz halen kizimiza isim bulamadik bulmadigimiza cok üzülüyorum..

canim allah yardimcin olur dualarimiz seninlee..

Bir biz değiliz yani. Valla bu durum beni de çok üzüyor. Bi de ben tek ismi olsun istiyorum. Eşim ne güzel ikna olmuştu bu duruma. Şimdi yine yan çizmeye başladı. Oooof off...

Hastane de taciz hemen basliyor. Birsuru anne de ver cocugu ac birakma diyecek hazirlikli olun. Ben vermedim mama kasikla sutumu verdim. O yuzden bulabilirseniz yada alirsaniz bir sagma makinasi yaninizda olsun. Cok kisi biberon alsin birsey olmaz diyor ama benim hic yanidigim bebek yokki ilk once biberon alip sonra anneyi emen . Hikaye hemen benim sutum az 3 ay anca icti yahut memeden istemiyordu sikip versem de surum azaldi durumuna donuyor. Ve max 3 ay emiyor bebekler.

Evet ben de bunları okuduktan sonra pompayı hastane çantasına koymaya karar verdim. Biberon olarak da medela calma aldık. O çok zorluyor bebeği diyorlar. Onu da alırım yanıma diyordum ama bilemedim şimdi kaşıkla mı versek ne yapsak.

Hic ihtiyacin olmaz insallah. İnsallah hic sorunsuz geliverir sut ve bebegin emer. Benim oglan 34.5 de dogmasina ragmen kasikla icti hatta 1 damla dokmeden. Cunku meme basim cok kucuk ve kisaydi. Cikana kadar once emzirdim sonra sagdim kasikla verdim. 40 gun sonra kurtulduk sagma makinasindan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…