2014 Şubat Anneleri

Benim merak ettigim var jac bende sorcam :) öncelikle nasilsin bebek nasil? Sezeryandi yanlis hatirlamiyorsyam süt sıkıntın oldumu nekadar zamanda geldi agri sizi durumlari naail gectimi ?

Bebegim iyi teyzesi. Cok sukur.yarin ilk kontrolumuz var. Ins bisey cikmaz.bana gelince agrim cok oldu.iyi olmsya calisiyorum diyimspinal anestezi ile sezeryan oldum.sut Sıkintim olmadi cok sukur.hemen geldi.kizim da hemen Aldi Memeyi. Humana ictim hastanede.

ayy yesin teyzesi onu..iyi olmaniza sevindim..bize daha var normal dogum olucak beklemedeyiz..

Oda cok ic acici konusmus :) saolsun valla cikinca heralde arattircaklar bu günleri aman ciksinlarda arayalim cok yorarlarsa popolarini dudak arasi isiririz :)

aman biliyosun etrafta prof çok her konuda aynen canım totisini ısırırız gerekirse

tecrübeli oldunuz bile ne güzel

Bende kaşıkla verilsin diye duydum , açıkçası biberona çok alıştıramam. Ama kimileri de bir günden bişey olmaz diyor , ben kaşıkla verme taraftarıyım , hele ki bu konuda kvdemle tartışmıştım inadına kaşık

İnş bekler canım.. Hayırlısı tabii...

Seni burda görmek ne güzel jackim:))

Çok geçmiş olsun canım. Yavruna kavuşmana da az kalmış... Sağlıklı bir şekilde karşılarsın inş poyrazını...

Ben de bugün okudum da bu süt olayını, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabında, bebekler zaten ilk gün açlık hissetmezmiş pek. Kendinizi sıkıntıya sokmayın, 3.-4. Günde onlar açlık hisseder, zaten o arada da sizin sütünüz gelir demişler. Yani kaşıkla biraz bişeyler verilebilir am aç kaldı diye düşünüp stres yapmamak lazım sanırım.

Bunu da nerde okudum hatırlamıyorum ama yapılan ağır spor sütün tadını bozar diyordu. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama galiba bize uzun süre yürüyüş ve yüzme yarayacak.

Evet canım ya cuma akşamı muayene sonrasi nisan gelmişti. Dün gece 1 de de sancim başladı bu sabah da doğdu :) sirada en yakın sen varsın galiba darısı hepinize :))
Amaniiiin biz iyice cakma subat annesi olduk. Hayirli olsun canim..
Doguma gidiyorum du nolur korkuyorum:18::18::18:
Haberdar edersin bizleri. Gozun aydin.. Canim artik tamamla hazirliklarini. Bu subat bebikleri hizli cikti :)) Gozun aydin canim. Darisi biz bekleyenlerin basina.. Oyy oyy gercekten de gunler durdu sanki. Persembe gunu ikimizde bebislerimizi kucagimiza alacagiz :)) ama sanki hic persembe olmayacakmis gibi geliyor..... gecmis olsun canim. Allahtan annen yanin da. Benim de anam geldi. Son 2 gunumuz kaldi. İnsallah persembe gunu ezgi cigim yanimda olacak.. jack toparlanmissindir insallah :)) ayyy ne guzel yaa, kuzun kollarinda simdi :)) eee nasil gidiyor annelik

Ben de normal doğumu bekliyorum Cuma kontrol var yine...

Aynen canım bende normal doğumu bekliyorum ama hiç ara samüncım bile yok sadece günde 4-5 defa kaşınmam oluyor cuma günü kontrol günüm benmde nst de hiç sancı fln çıkmadı inş aksi bi durum olmazda normal doğum olur.epidural normal doğum olcak benm ki bi de buradaki annelere sorim normal doğumdan sonra hemen yemek yenio mu?çorba ve hoşaf mı en iyi olur benm için?:36 ay çıldırdım iyice

Dun aksam doguruyorum sandim kizlar yaa. O ne bicim kasilmaydi yaa. Galiba hepimizin sinirleri cok gergin.. Dunden beri ota moka aglayip duruyorum. Hele dun cok fenaydim. Bugun daha iyiyim. Dun anneme cemkirdim, kocama soylendim. Surekli aglayip zirladim yav. Hormonlar altust....

artık beklemekte çok sıkıntı veriyor sanırım bana :) sürekli yatasım var uyumak istiyorum ev baya bi dağınık yarın eşime dedim temizleyelim azda olsa doğum olcağında tekrar temizlenir ev . tembelliğede alıştık doğumdan sonra ne yapıcam diyorum bide :S

Bunlarda şekerlerimiz :) beğeninize sunmak istedim bayanlar :)
Bunlar internet fotoları hepsinin aynısını yaptırdım :) bi tek şeker hamurundan kurabiyelerimiz kaldı hastane için hastane için başka ne almak lazım ikramlık bi gece kalcaz hastanede ama ???

Son düzenleme:

Gayet guzel cicileriniz, gule gule kullanin. Canim ben hastane icin kurabiye yaptirmadim. İkram olarak cikolata yaptiracagiz. Bir de hastane calisanlarina esim baklava yaptiracak. Doktorumuza da yine cikolata yaptiracagiz. Zaten insallah 1 geceden fazla kalmayiz. Millet hastanede pek oturmaz zaten. Bebek sekerlerini falan bwn eve gelenlere ikram edecegim.

Bende lokum ve meşrubat die düşünüom bi yandan kurabiye yaptıralım da pek yok açıkcası :) bana da bi gece dedi doktor hastane çalışanlarına da ikram etmek gerekli tabi :) Tşkr ederim sosyoloji :)))

Merhabalarrr
bebeğine kavuşanların gözü aydın henüz doğurmamış annelerimizi de Allah kurtarsın inşallah :)
Bugün randevumuz vardı dönmüş oğluşum kararını umarım değiştirmez nst bağlandım sancım falan da çıkmadı şubat annesi olacaklardan biriyim heralde neyse acelemiz yok uyusun da büyüsün annesinin minişi. Bu arada doktorum çatı muayenesi yapmıyomuş doğum anında belli olur o dedi ve normal doğuma yönlendiriyo içim çok rahat gerçi korku heyacan artıyo gün geçtikçe son 4 haftamız umarım hakkımızda hayırlısı olur :97:

nasılsınız anneler bugün giremedim pek boğazım şişmiş hasta olacağım sanırım artmadan hemen yarın dr a gideyim diyorum

hoşgeldiniz cici anneler nasılsınız nasıl oldu ağrılarınız falan iyisinizdir umarım bebişler nasıl ay çok meraklıyız ha:)

nasılsınız anneler bugün giremedim pek boğazım şişmiş hasta olacağım sanırım artmadan hemen yarın dr a gideyim diyorum

Gecmis olsun canim malesef dr hep ayni seyi söylüyor hamileyken dinlen sivi al ilac yok ... git tabi genede aksatma sen son zamanda iletlemeden

İpin ucunu kacirmayin derim... ev isi biriktikce daha zor olur dedigin gibi bi hantalik var üstümde be nimde kaslar calismaya calismaya hamladik toparlaniriz hemen insallah cok enerjoi lazim daha

Gülle güle süslenin bu cicilerle cok güzel bende azcik kurabiye siparisi verdim limonata (kirmizi serbet boyali) cikolAta gibi 4 yada 5 cesit biseyler vercez biz 2 gece kalcakmisiz daha ck yiycek lazim :) zaten ben corba fwlwn icicem bu götürdüklerimizi izlemekle yetincem artik ne bulduysam aa canim cekmistir deyip yuvarlamama gerek kalmicak kismetse :) simdiden hayirli olsun erkek geliyo dimi maviler agir agir duruyo cokta süslü bisi yapamiyoz biz baabasi hoop erkek o diyo bende genede azjcik süsledim icimde kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…