2014 Şubat Anneleri

Offf offf bi türlü uyuyamadım gece :)aklımda deli sorular acaba sancım gelir mi gece die diken üstündekim zaten bu gidişle stresten doğurcam hehehe :) ben sapma mak almadım hastanede lazım olursa veriyorlarmış çıkıncada kendim alırım dedim sütün azlığına bolluğuna göre bakalım hayırlısı hepimize...bu arada bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar

Ayyy bi ayak tırnaklarımı kestim, kan ter içinde kaldım:))

Amin canım inş dediğin gibi kimsenin ihtiyacı olmaz. Seni de epey uğraştırmış. İnşallah tekrar yaşamazsın.

Sevgili anneler ve anne adaylari
Ben de anne oldum. Dun sabah 10.20 de oglusum b3nim onca beslenmeme karsin 2.720 kilo dogdu. Spinal anestezinile
Su ana kadar Allah a sukur ki hicbir agrim olmadi, bebisimiz de ii sadece zayif balim. Emmeye calisiyoruz coook guzel bir duygu Allah olmayan herkese nasip etsin

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım zayıf çocuk daha çabuk toplanır der annem sıkıntı yapma kendine minnak ayaklarını öp hehehe

Allah analı babalı büyütsün canım:)

Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydin kiloyu hic sorun etme emsin hemen toplar kendini insallah

Gozun aydin canim. Bende insallah yarin sabah alicam bebisimi elime.

canim gözün aydin allah anali babali büyütmeye nasip etsin..

ne kadar şanslısın ne güzel. Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim...

Kücùk kücük sancilarim var ve ne otururken ne yatarken nede uyurken rahat degilim otururken az daha iyiyiyim ama ozamndabayaklarim cok sisiyo ne yapcagimi sasirdim umarim 1 gün daha sabrederiz :)

Kücùk kücük sancilarim var ve ne otururken ne yatarken nede uyurken rahat degilim otururken az daha iyiyiyim ama ozamndabayaklarim cok sisiyo ne yapcagimi sasirdim umarim 1 gün daha sabrederiz :)

ayy yaşadığın nasıl bi heyecandır kimbilir..sadece 1 günün kaldı demek bebeğine kavuşmana=))çok heyecanlısağ salim alırsın yavrunu kucağına inş cnm ya dua edicem senin için

Kızımı gördüm geldim anneler bizimki uykucu çıktı tam 3 kere nst ye girdik hanımefendi uyanmayınca yediğim çikolatalar içtiğim meyve suları göbek ve basen olarak dönecek artık napalım tek onun iyi olduğunu bilelimde:) onun dışında doğum belirtisi yok:)) haftaya tekrar gideceğim yine çatı muayenesi yapacak hakkımızda hayırlısı artık:)

Nasil yani cati muaynesi kac kere yapiliyor ki?? Benim 34+6da yapildi yani gecen persembe.bu cuma tekrar rutin kontrol var da her seferinde cati muaynesi mi olacagiz😝😞

Kizlar hayirli aksamlar herkese,
Az once mutfakta is yaparken istemsiz olarak yarim cay bardagi kadar su ya da idrar geldi, tuvalete gittim idrarimin kalanini yaptim gelen siviyi kokladim rengine baktim idrar gibiydi. Sizce idrar kacirmis olabilir miyim, yoksa su mu geldi? Sizde idrar kacirma oldu mu hic?
Su an devam etmiyor, sancim kasilmam da yok...bebegin hareketlerini de hissediyorum

Hala bekliyoruz bebişin geleceği yok arada hafif ağrım oluyor o kaa doktora göre bu hafta doğuruyordum ama nakalım son haftaya girdik bi gelseydi artık hayırlısıyla..

Canim cok sikkin...
Sizin de caninizi sıkıyorsam kusuruma bakmayın ama konusabilecegim kimsem yok�� normalde tahmini dogum tarihim 28 subat ama gecen hafta doktora gittigimde beklenenden erken gelecek dedi.annem de sehir disinda yasiyor ve 14unde gelecek yani doguma 2 hafta kala.esim de bu hafta gececi oldugu icin boyle erken dogacak olayi da cikinca da kayinvalidemi bize cagirdi bir haftaligina gece yanliz kalmiyim diye.sagolsun geldi.bugun de esim diyor doguma kadar kal gitme hem annesi de gelecek hep beraber kaliriz.sonra esim bana dedi ne zaman gelecekti.ben de dedim 14 unde.o da hee erkene almafi biletini dedi.ben de yok dedim.kayinvalidem de aman erken gelip napacak gelip o mu dogurtacak dedi.benim tepem atti tabi ama hicbir sey diyemedim.ama yukari ciktim yatak odasina utu yapmaya.esim de geldi yanima ben de uzaniyim dedo.sonra dedi niye somurtuyorsun konusmuyorsun.ilk soylemedim sonra dedim annene canim sıkildi.yok ne gerek var o mu dogurtacak falan pardon da annem yani yanimda olacak tabiki de.o suan kaliyo o zamsn o mu dogurtacak dedim.o kotu niyetle soylemedi ki oylesine dedi.hani duzenini bozup gelmesin gibilerden dedi diyor.dedim ne alaka.bu da kalkti indi asagiya salona ben yukarda odamdayim canim cok sıkkin.defim agxi olan konusuyor ne guzel.biz konusmayonca da suclu oluyoruz naparsamiz yapin dedim.

Son düzenleme:
bugün kontrolüm vardı oğluma baktım geldim herseyim yolunda nst yapıldı bebişim dönmüştü zaten doktora sordum yeri değizmez dimi diye bu saatten sonra değizmez yeri iyi herşeyin normal doğumda normal görünüyor dedi inşallah 3100 olmuş kilosu oğlumun 5 ile 10 subat arası gel dedi alttan muayenelere baslıycaz dedi günler çok ağır geçiyor zaman akmıyor sanki özledim oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…