Canim benim evet serum takiliyor sondada.seni giydiriyorlar bone falan takiyorlar.ameliyathane ye goturuyorlar.gelincede haata bakici kadinlar giydiriyor.ilk gecelik giyiyorsun zaten.dikislerden dolayi.ameliyathanede oksijen maskesi takiyorlar bir bayan ayaklarini kivirmana yardim ediyor anestezi uzmani belinden igne yapip epidural borusu takiyor kil gibi bisey hic acimiyor.ertesi gun cikiyor zaten o.sondayi da uyusukluk gectikten sonra cikariyorlar.ilk hemsire yurutuyor.daha bilmek istedigin varsa haydi sor sor:)
Ben geceden yattim hastaneye erken oldugu ve kizim olebilir ihtimaline karsi. İgne vurdular ciger icin.yasadigimiz sehirde ailelerden kimse olmadigi icin kizimida arkadaslar aldi esimle kaldik hastanede.gayet sakindim surekli nst takiliydi kalp atislari icin bisey olsa aninda mudahele edilicekti sukur ki sabah oldu beni giydirdiler gotururlerken iyiydim ama ameliyathanenin kapisinda aglamaya basladim istemiyorum dogurmak daha cok kucuk diye.kolay degildi 34+3 te dogum.aglayarak girdim iceri sadece esim ve bendik.dr um ve ameliyathane ekibi sagolsunlar cok sakinlestirdiler.epidural takilirken kim ne istediyse dua ettim hep kimseyi unutmadim sukurki yoksa uzulurdum o ara iyice sakinlestim.insallah dualarimda kabul olmustur...
Valla temizlikçi konusunda haklısın canım. Ben de mecbur olursam alırım birini diyordum ama sağolsun geçen hafta annem geldi. Camlar, perdeler, vitrinler, mutfak dolapları bi güzel halletti. Haftaya şöyle bi üst temizlik yapsak yeter doğuma. Bizim doğum haftaya olacak büyük olasılık da ben de işte şu kurabiye işleri kaldı. Ama ben şeker hamırunun tadını sevmedim o yüzden şeker hamıru kaplamamaya karar verdim. Renklendirmek için glazür deniyor sanırım, pudra şekerini vişne suyuyla mesela karıştırıp süreceğim kurabiyelerin üzerine.
Bir de kızlar misafirlere ikramlık değil de o gün biz evde kalacak olanlar için önceden yemek hazırlasam diyorum ama ne pişirsem öyle dayanacak? Siz neler yapmayı planlıyorsunuz?
Canim benim evet serum takiliyor sondada.seni giydiriyorlar bone falan takiyorlar.ameliyathane ye goturuyorlar.gelincede haata bakici kadinlar giydiriyor.ilk gecelik giyiyorsun zaten.dikislerden dolayi.ameliyathanede oksijen maskesi takiyorlar bir bayan ayaklarini kivirmana yardim ediyor anestezi uzmani belinden igne yapip epidural borusu takiyor kil gibi bisey hic acimiyor.ertesi gun cikiyor zaten o.sondayi da uyusukluk gectikten sonra cikariyorlar.ilk hemsire yurutuyor.daha bilmek istedigin varsa haydi sor sor:)
hayırlı olsun bebegınız.epıdural ıgnesınden sonra mıde bulanatısı yada tansıyon düşmesi oluyomus yada neler oldu sıze bırde spınalle epıdural arasında ne fark var ben onu anlayamaıyorum:18:
Aman az olmasın da çok olsun :) Tarif için sağol hamur kurabiye hamuru gibi mi olacak. Normalde tüm tariflerde unu yazandan daha çok koymak durumunda kalıyorum da bunda riske atmayayım. Tam karar mı geliyor?
bu un kıvamını kullan çünki tam sert kurabiye hamur u gibi yaparsan şeker hamuru koyarken kırılır bu çok güzel bi hamur oluyo 170 derecede 15 20 dk pişir
bende bekliyorum hal pazartesi ye kadar beklicez hala sancım gelmezse pazartesi sabah sezeryan a girmeyi düşünüyorum acaba tamamen bayılmak mı yoksa bölgesel mi karar veremedm
Günaydınlar
2 gündür ağrılarım arttı sanırım sancı , ama düzenli ilk defa bu gece oldu sabah anca uyudum.Sıklığı artmadı nişan su vs de yok o yüzden gitmedim doktora , zaten bugün kontrolüm var bakalım ne dicek :)
Epidural den sonra kendinde olmak bebeginin ilk anlarini birlikte yasamak cok guzel ancak genel anestezi de ayilmak zaman aliyor bebek acikiyor o yüzden doktorlar epidural i oneriyor arkadasim hakkinda hayirlisi
Günaydın canım,
Benden önce mi doğuracaksııııın?!!beraber doğurcaktık ama:)) hayırlısı olsun canım. Başlarsa da doğum inşallah kolay geçer...
hiç bilmiyorum ki2 gündür ağrı çekiyorum önce gaz gibi geldi ama sonra regl ağrısı tarzında , annem sancıdır dedi bakalım :) hayırlısıyla alalım bebiklerimizi kucaklarımıza da
Uzun süre yazamazsam bilin ki doğuma aldılar :)
hayırlı olsun bebegınız.epıdural ıgnesınden sonra mıde bulanatısı yada tansıyon düşmesi oluyomus yada neler oldu sıze bırde spınalle epıdural arasında ne fark var ben onu anlayamaıyorum:18:
ah canım valla cok iyisin 2coculla bide bana laf anlatıyosun
ya ben gecelik almadım pofffalıyım yani dimi varda hep dizimdeler bide emzirmeye uygun değil üstte düşmeleri yok yazın giydigi şeyler bide teseddürlüyüm ben olmaz onlar yani :26:alıyım madem yarın ya bitmedi bi eksik gedik
canım ya bide sezeryandada alt çamaşırı cıakrttırıyolarmıbide hani bebegi alıyolar bide bebegin eşi diyolar onuda karnından mı cıkarıyolar yoksa o anda alttan mı geliyo ay hiç aklım basmıyo nolcak acaba diye diye geceler zombi oldu
baharda bebegi bahar hastanesinin zıbınalrından giydiriyolar cantasını felan veriyolar rentıpdada öylemi yoksa senmi verdin eşyaalrını ben zaten kaç takım alıyorumda meraktan soruyorum bunuda
ne koyayaım sen ne götürmedinde şunuda alsaydım dedin ... pet alayım dimi bak onuda koymayı unuttum ben adet olmayı unuttum zaten nası bişidi o ya
bize gelse ne yarınböle uzak uzak olmuyo
biz tas kebabı yapalım diyoruz corba bide bide ben yalancı hurma tatlısı yapıcamannemlerde gelirken mantı getircekler sarmada sarın dedim bakalım o gelcekmi anamında eli boldur bi sardıysa koca tencere gelir bak canum istedi
Hayirli cumalar canim.allah razi olsun iki kiz anasi oldum cok sukur.canim benim ilk kizimi spinalle dogurdum spinalde uyusunca ayaklarin kutuk gibi oluyor hic bise hissetmiyorsun ayaklarini baskasi kaldirip koyuyor ameliyat masasina.epiduralde once igne vuruyorlar belone sonra kil gibi boru takiliyor ayaklarini oynatabiliyorsun dr un yaptigi islemi biraz hisdediyorsun ama aci falan yok sadece dokunuslari hissediyorsun oyle korkunc biseyde degil.hic mide bulantisi bas donmesi yasamadim benim ameliyatim uzun surdu onun icin dr um rahatlatin dedi igne vurdular biraz gevsedim hepsi o.ameliyattan cikinca o kilgibi borunun ucunda yuvarlak bisey var agrin oldumu agri kesici vuruyorlar.iki sezeryanida yasadim sukurki hic korkulacak bisey degil.yine sezaeyan olsam epidural i tercih ederim.umarim yardimci olmusumdur...
cok tesekkur ederım.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum acaba bu yuzden olamassın derlermıkı bana belden uyusmaya.ız var belımde zaten amelıyat ızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?