2014 Şubat Anneleri

ah canım valla cok iyisin 2coculla bide bana laf anlatıyosun

ya ben gecelik almadım pofff alıyım yani dimi varda hep dizimdeler bide emzirmeye uygun değil üstte düşmeleri yok yazın giydigi şeyler bide teseddürlüyüm ben olmaz onlar yani :26:alıyım madem yarın ya bitmedi bi eksik gedik

canım ya bide sezeryandada alt çamaşırı cıakrttırıyolarmı bide hani bebegi alıyolar bide bebegin eşi diyolar onuda karnından mı cıkarıyolar yoksa o anda alttan mı geliyo ay hiç aklım basmıyo nolcak acaba diye diye geceler zombi oldu

baharda bebegi bahar hastanesinin zıbınalrından giydiriyolar cantasını felan veriyolar rentıpdada öylemi yoksa senmi verdin eşyaalrını ben zaten kaç takım alıyorumda meraktan soruyorum bunuda

ne koyayaım sen ne götürmedinde şunuda alsaydım dedin ... pet alayım dimi bak onuda koymayı unuttum ben adet olmayı unuttum zaten nası bişidi o ya

bize gelse ne yarın böle uzak uzak olmuyo

biz tas kebabı yapalım diyoruz corba bide bide ben yalancı hurma tatlısı yapıcam annemlerde gelirken mantı getircekler sarmada sarın dedim bakalım o gelcekmianamında eli boldur bi sardıysa koca tencere gelir bak canum istedi

hayırlı olsun bebegınız.epıdural ıgnesınden sonra mıde bulanatısı yada tansıyon düşmesi oluyomus yada neler oldu sıze bırde spınalle epıdural arasında ne fark var ben onu anlayamaıyorum:18:

günaydın hanımlarrr
bebişten pek yazamıyorum ama aklımdasınızzz
haksever bebişe kavuşma sırası sende demek.hayırlısı ile inşallahhh
tatlım 17 ocakta spinal ile sezeryan oldum
epiduralde beline katater takıyorlar,ağrın oldukça elindeki pompaya basıyorsun.bu yöntemi ameliyatlarda kullanmıyorlar.doğumda kullanılıyor genelde.
spinalde ise beline iğne yapıyorlar.bir doz.ayakların geçici olarak uyuşuyor
hayırlı olsun bebegınız.epıdural ıgnesınden sonra mıde bulanatısı yada tansıyon düşmesi oluyomus yada neler oldu sıze bırde spınalle epıdural arasında ne fark var ben onu anlayamaıyorum:18:

Aman az olmasın da çok olsun :) Tarif için sağol hamur kurabiye hamuru gibi mi olacak. Normalde tüm tariflerde unu yazandan daha çok koymak durumunda kalıyorum da bunda riske atmayayım. Tam karar mı geliyor?

bu un kıvamını kullan çünki tam sert kurabiye hamur u gibi yaparsan şeker hamuru koyarken kırılır bu çok güzel bi hamur oluyo 170 derecede 15 20 dk pişir

bu un kıvamını kullan çünki tam sert kurabiye hamur u gibi yaparsan şeker hamuru koyarken kırılır bu çok güzel bi hamur oluyo 170 derecede 15 20 dk pişir

önce yumurta ve pudra şekerini karıştır sonra tereyağı koy sonra nişastayı ekler her bi malzemeyi koyduğunda karıştırson olarak vanilya ve unu ekle 1 2 saat buzdolabında poşete sar beklesin bunu kesin yap yoksa kıvama gelmez 170 de değilde 180 derecede 15 20 dk.pişir canım

bende bekliyorum hal pazartesi ye kadar beklicez hala sancım gelmezse pazartesi sabah sezeryan a girmeyi düşünüyorum acaba tamamen bayılmak mı yoksa bölgesel mi karar veremedm

bende bekliyorum hal pazartesi ye kadar beklicez hala sancım gelmezse pazartesi sabah sezeryan a girmeyi düşünüyorum acaba tamamen bayılmak mı yoksa bölgesel mi karar veremedm

Epidural den sonra kendinde olmak bebeginin ilk anlarini birlikte yasamak cok guzel ancak genel anestezi de ayilmak zaman aliyor bebek acikiyor o yüzden doktorlar epidural i oneriyor arkadasim hakkinda hayirlisi

Günaydınlar

2 gündür ağrılarım arttı sanırım sancı , ama düzenli ilk defa bu gece oldu sabah anca uyudum.Sıklığı artmadı nişan su vs de yok o yüzden gitmedim doktora , zaten bugün kontrolüm var bakalım ne dicek :)

Günaydın canım,

Benden önce mi doğuracaksııııın?!! beraber doğurcaktık ama:)) hayırlısı olsun canım. Başlarsa da doğum inşallah kolay geçer...

Günaydın canım,

Benden önce mi doğuracaksııııın?!! beraber doğurcaktık ama:)) hayırlısı olsun canım. Başlarsa da doğum inşallah kolay geçer...

hiç bilmiyorum ki 2 gündür ağrı çekiyorum önce gaz gibi geldi ama sonra regl ağrısı tarzında , annem sancıdır dedi bakalım :) hayırlısıyla alalım bebiklerimizi kucaklarımıza da

Uzun süre yazamazsam bilin ki doğuma aldılar :)

hadi bakalım hayırlısı:) bekliyoruz haberlerini. Gece benim de karnımda sancı vardı ama ben de gaz sancısı olduklarını düşünüyorum:) bakalım doğum sancım ne zaman tutacak?:44:

Hayirli cumalar canim.allah razi olsun iki kiz anasi oldum cok sukur.canim benim ilk kizimi spinalle dogurdum spinalde uyusunca ayaklarin kutuk gibi oluyor hic bise hissetmiyorsun ayaklarini baskasi kaldirip koyuyor ameliyat masasina.epiduralde once igne vuruyorlar belone sonra kil gibi boru takiliyor ayaklarini oynatabiliyorsun dr un yaptigi islemi biraz hisdediyorsun ama aci falan yok sadece dokunuslari hissediyorsun oyle korkunc biseyde degil.hic mide bulantisi bas donmesi yasamadim benim ameliyatim uzun surdu onun icin dr um rahatlatin dedi igne vurdular biraz gevsedim hepsi o.ameliyattan cikinca o kilgibi borunun ucunda yuvarlak bisey var agrin oldumu agri kesici vuruyorlar.iki sezeryanida yasadim sukurki hic korkulacak bisey degil.yine sezaeyan olsam epidural i tercih ederim.umarim yardimci olmusumdur...

Geleyim annemmm:)kuzum ic camasini cikartiyorlar evet.ama zaten ortuyorlar uzerini.gecelik al canim cok rahat ettim ben.bebek dogdugunda once dogum katina goturup temizliyorlar sonra sana veriyorlarmis.ben onlari yasamadim benimki kuveze girdi ordanda ambulansla dortcelik cocuk hastanesineallah imkimseye yasatmasin.hastaneden seni coj guzel yonlendirirler.geceligi unutma canim.bende oyle gogusten acilan almistim.hastaneden canta vermisler arkadasima icinde rentip yazan tulum badi battaniye falan var:)hatta numune mama anne cayi falan var.yaninda humana goturmeyide unutmaki sutun hemen gelsin.bende 2 cocuk var emme biri gunduz hic yokki:)kreste.minnakimda gece hortluyor simdi uyuyor kelek benim isim var yatamicamya kendi uyuyor haksizlik bu yaaaaaaa

cok tesekkur ederım.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum acaba bu yuzden olamassın derlermıkı bana belden uyusmaya.ız var belımde zaten amelıyat ızım var.

cok tesekkur ederım.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum acaba bu yuzden olamassın derlermıkı bana belden uyusmaya.ız var belımde zaten amelıyat ızım var.

Biz geçen hafta anestezi uzmanıyla konuşurken o sormuştu ameliyat vs oldun mu diye ama nasıl bi yol izliyorlar bilmiyorum. Doktora gittiğinizde anestezi ızmanıyla da görüşmeyi talep ederseniz ya da doktorunuza sorarsanız daha kesin bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…