- 1 Ağustos 2013
- 36
- 29
- 88
Günaydıııııın kızım bugün çok kuvvetli tekmeliyor bu dokunuşları özleyeceğim doğum yapınca:)
cok tesekkur ederım.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum acaba bu yuzden olamassın derlermıkı bana belden uyusmaya.ız var belımde zaten amelıyat ızım var.
açılman kaç cm acaba kaç cm olunca alır hastane suni sancıya
Arkadaslar ciglik aticam artiiiikkkk
Ne kadar hareketsiz bir topic buuuu....
Ilk zamanlar ne guzeldi birsuru kisi hizli akan yazismalar
Simdi hic kimse yok
Doguran bile yazmiyor o kadar mi yaaaa
Herkes face grubunda herhalde
Malesefgündüzleri yetişemezdim sohbete. Ama şimdi kimse yok varsa da sohbet dönmüyor...
Bugunde bizde tik yokbu arada topigi canlandiralim o zaman son durumlariniz neler benim hafif belim agriyor
Sorma ya anlamadim gitti vallaa������
Bu arada 39.haftandasin degisik belirtiler var mi bende hicbir belirti yok ki doktor gecen hafta gittimde bi hafta daha durur demisti bi hafta doldu ama������������
Merhaba, beklenen doğum tarihim 1 mart ama şubatta doğum yaparım büyük ihtimal :)
Mart annesi miyim şubat mı bilemedimbide buraya yazayım dedim
Size göre en küçük benim tosun sanırım :)
bizimde cogu ocak annesi oldu zatenplanladıgımız gb gitmiyo işer 37den sonra heran hortlayabiliyo bu bebeişler kiloya takılma bu haftadan sonra acayip şaşırcaksın 2 katına cıkıcak bende 3 kilo bile olmucak herelde demiştim ama geçti çok şükür millet 4bucuk felan dogdu diyince pörtlüyorum hoş görümceminkilerde 5 kiloya yakın dogdular aman oda iyi değil cocuk bide 56 cm dogdu hiç bebek eşyası zıbın giyemedi küçük adam
Hadi canlandiralim😊
Senin hamilelik takvimin gozukmuyor kacinci haftandasin
Degisik belirtiler var mi normali bekliyorsun anladigim kadariyla
40 haftaligim takvim bitti bende ses yok normal olacak insallah sali kontrolum var ilk kizimi iki yasinda kaybettim normal dogumdu bunu da normal bekliyoruz kismet
Ne oluyiiiii kim doguriyiiidoguran uğramaz oldu yaw bı benmiyim:ssz yok ben sizi birakmammm dogumda bile dualarınızı hissettim vefasiz degilimdir bı yere gitmeye niyetim yokkk.kuzumda 31 gunluk oldu cok sukur.sutum hic gelmiyor ya su niyetine idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?