2014 Şubat Anneleri

cok tesekkur ederım.bırde ben bel fıtıgı amelıyatı oldum acaba bu yuzden olamassın derlermıkı bana belden uyusmaya.ız var belımde zaten amelıyat ızım var.

Canim bunu muhakkak belirt sakin unutma.anestezi uzmanini ile gorusmede taleb edebilirsin.allah yardimcin olsun.kolay dogumlar....

Merhaba, beklenen doğum tarihim 1 mart ama şubatta doğum yaparım büyük ihtimal :)
Mart annesi miyim şubat mı bilemedim bide buraya yazayım dedim
Size göre en küçük benim tosun sanırım :)

Arkadaslar ciglik aticam artiiiikkkk
Ne kadar hareketsiz bir topic buuuu....
Ilk zamanlar ne guzeldi birsuru kisi hizli akan yazismalar
Simdi hic kimse yok
Doguran bile yazmiyor o kadar mi yaaaa
Herkes face grubunda herhalde

Son düzenleme:
Arkadaslar ciglik aticam artiiiikkkk
Ne kadar hareketsiz bir topic buuuu....
Ilk zamanlar ne guzeldi birsuru kisi hizli akan yazismalar
Simdi hic kimse yok
Doguran bile yazmiyor o kadar mi yaaaa
Herkes face grubunda herhalde

Malesef gündüzleri yetişemezdim sohbete. Ama şimdi kimse yok varsa da sohbet dönmüyor...

Malesef gündüzleri yetişemezdim sohbete. Ama şimdi kimse yok varsa da sohbet dönmüyor...

Sorma ya anlamadim gitti vallaa������
Bu arada 39.haftandasin degisik belirtiler var mi bende hicbir belirti yok ki doktor gecen hafta gittimde bi hafta daha durur demisti bi hafta doldu ama������������

Son düzenleme:
Bugunde bizde tik yok bu arada topigi canlandiralim o zaman son durumlariniz neler benim hafif belim agriyor

Valla hiç tık yok hiçbir değişiklik yok. 2 hafta önce 2 kere yalancı sancım olmuştu. Daha da olmadı. 2 haftadır pelvik ağrı çekiyorum. Ama bunların dışında hiçbir şey yok ütü yapınca, ayakta durunca belim ağrıyor ama bu saylanmaz sanırsam

Merhaba, beklenen doğum tarihim 1 mart ama şubatta doğum yaparım büyük ihtimal :)
Mart annesi miyim şubat mı bilemedim bide buraya yazayım dedim
Size göre en küçük benim tosun sanırım :)

bizimde cogu ocak annesi oldu zaten planladıgımız gb gitmiyo işer 37den sonra heran hortlayabiliyo bu bebeişler kiloya takılma bu haftadan sonra acayip şaşırcaksın 2 katına cıkıcakbende 3 kilo bile olmucak herelde demiştimama geçti çok şükür millet 4bucuk felan dogdu diyince pörtlüyorumhoş görümceminkilerde 5 kiloya yakın dogdular aman oda iyi değil cocuk bide 56 cm dogdu hiç bebek eşyası zıbın giyemedi küçük adam

Doktora gittim kizlar az once en son kpntrolde moralimi bozmustu o gunden sonra harektlerini az hissettim bebegin acilma muayenesi yapmadi bu sefer nst de on dakika yapti ilk kez sadece uc saniye bile olsa elliyi buldugunu gordum beklerim daha diyordum ama bebis kilo almis hayirlisi artik ama henuz bi doum gelismesi yok

Haksever sen dogum yapmadin miii😮

ben ne zaman doğurcam yaa bugün 38+6 yım. 39 oldum sayılır ama hiç bir belirti yok nişan,su vs. :44:bugün yine kontrol vardı herşey normal suyun falan da iyi dedi haftaya cumaya randevu verdi yine,belirti olursa, hareketlerinde azalma falan hissedersen gelirsin dedi.nasıl hissetcemki ben hareketlerinin azalmasını ? sürekli hareket etmiyorki ara ara ediyor süre mi tutmam lazım acaba?:26:
Geceleri de 4-5 kere uyanıyorum tuvalete sonra kafama takılıyor acaba hareketlerini hissedemezsem falan ne yaparım diye.
Buarada ben bu zamana kadar hiç nstye girmedim ve dr um hiç çatı kontrolü de yapmadı. Benim kadar belirsizi var mı yaa herşeyi akışına
aayyyyyyy bunaldım valla belirsizliklerden hiç tahammül edemediğim birşeydir hayatımda belirsizliklerin olması ama Allah beni böyle sınıyor herhalde bıraktık herhalde.

Hadi canlandiralim😊
Senin hamilelik takvimin gozukmuyor kacinci haftandasin
Degisik belirtiler var mi normali bekliyorsun anladigim kadariyla

40 haftaligim takvim bitti bende ses yok normal olacak insallah sali kontrolum var ilk kizimi iki yasinda kaybettim normal dogumdu bunu da normal bekliyoruz kismet

40 haftaligim takvim bitti bende ses yok normal olacak insallah sali kontrolum var ilk kizimi iki yasinda kaybettim normal dogumdu bunu da normal bekliyoruz kismet

Uzuldumm😟
Uzucu bir sey yasamissin belki ama bak yeni bi melek gelecek kollarina Allah in izniyle.sen bize gore baya tecrubelisin ins bi avazda kurtuluruz hayirlisiylaa

Ne oluyiiiii kim doguriyiii doguran uğramaz oldu yaw bı benmiyim:ssz yok ben sizi birakmammm dogumda bile dualarınızı hissettim vefasiz degilimdir bı yere gitmeye niyetim yokkk.kuzumda 31 gunluk oldu cok sukur.sutum hic gelmiyor ya su niyetine idare ediyoruz

Valla herkes dogum istiyor da bebisler nazli galiba ya da artik hayirlisiyla olsun diyoruz..masallah senin kuzuna ya bak bi aylik olmus ne guzeldir o simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…