- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Kızlaaaar beşiği yatak odasına sıgdıramıyorum napcam ben yaaaa
Valla herkes dogum istiyor da bebisler nazli galiba ya da artik hayirlisiyla olsun diyoruz..masallah senin kuzuna ya bak bi aylik olmus ne guzeldir o simdi...
Kızlaaaar beşiği yatak odasına sıgdıramıyorum napcam ben yaaaa
Bende ne yapcam hic bilmiyorum.odada iki besik 4 kisi yatiyoruz:)esim ucuncuyude ayak ucumuza koyariz diyor.poffffff
Ayyy çok hoş:) ben dert etmeyim o zaman
Ben doğum yaptim arkadaşlar suni sancı ile ama normal oldu çok şükür
ben ne zaman doğurcam yaabugün 38+6 yım. 39 oldum sayılır ama hiç bir belirti yok nişan,su vs. :44:bugün yine kontrol vardı herşey normal suyun falan da iyi dedi haftaya cumaya randevu verdi yine,belirti olursa, hareketlerinde azalma falan hissedersen gelirsin dedi.nasıl hissetcemki ben hareketlerinin azalmasını ? sürekli hareket etmiyorki ara ara ediyor süre mi tutmam lazım acaba?:26:
Geceleri de 4-5 kere uyanıyorum tuvaletesonra kafama takılıyor acaba hareketlerini hissedemezsem falan ne yaparım diye.
Buarada ben bu zamana kadar hiç nstye girmedim ve dr um hiç çatı kontrolü de yapmadı. Benim kadar belirsizi var mı yaa herşeyi akışına
aayyyyyyy bunaldım valla belirsizliklerden hiç tahammül edemediğim birşeydir hayatımda belirsizliklerin olması ama Allah beni böyle sınıyor herhaldebıraktık herhalde.
Komediyiz valla biz:)buyuk kizim 4 yasinda ayiramadik odadan.gece o agladimi esim kalkiyor minik agladimi ben:)gormeye gelen bune iki besik diyorbirbirimize cok bagliyizda diyorum:)
Doğurmadımnst de sancılar hiç çıkmadı hatta dedim geceleri o kadar boşuna mı ağrı çektim diye :) çatı muayenesi oldum , bebiş inmiş ama hiç açılma yok. Kızımız nazlı
Haksever sen dogum yapmadin miii😮
Ne oluyiiiii kim doguriyiiidoguran uğramaz oldu yaw bı benmiyim:ssz yok ben sizi birakmammm dogumda bile dualarınızı hissettim vefasiz degilimdir bı yere gitmeye niyetim yokkk.kuzumda 31 gunluk oldu cok sukur.sutum hic gelmiyor ya su niyetine idare ediyoruz
Beraber doğurcaz biz beraber:)) benim bebiş inmedi de yawDoğurmadımnst de sancılar hiç çıkmadı hatta dedim geceleri o kadar boşuna mı ağrı çektim diye :) çatı muayenesi oldum , bebiş inmiş ama hiç açılma yok. Kızımız nazlı
Bende hic sanci yok 35.haftadan itibaren bebek kanala kafasini sokmaya calisiyordu erken gelecek falan dedi ama hicbir sey yok.cati muaynesinde ya da nst de bisey cikmadi.ben de birsey hissetmiyorum ama bakalim bekliyoruz.yarin kontrol var
Haftaya doğuracağız hepimiz inşallah:))Bizd bugün doktora gittik pazar gününe kadar gelmezse eğer salımı daha gidicez nst de anormal bişe çıkarsa fln hemen yatılı yapar suni sancı veririz dedi iyi olursa cuma yatışı yaparız ctesi bebeğini kucağına almış olursun dedi bakalım kısmet:18:
Canım bugün hep aklıma sen geldin. Kesin doğurmuştur artık dedim durdum:)) allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı bir ömür versin...kızlar bende doğurdum bugün 7 günlük olduk norma doğumla oldu çok şükür ikimizde iyiyiz burayıda takip etmek istiyorum ama çok zor olıuyor haftalardır girmedim
doğum yapmayanlara kolay doğumlar diliyorum, bebeğine kavuşlarında gözleri aydın inş.
kızlar ben doğurdumartık hamiş değilim. 3 günlük olduk bile uykudan eser yok
sezaryen olduk 2 gün hastanede yattım bugün evdeyiz çok şükür. sorularınız varsa yanıtlayabilirim,
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?