2014 Şubat Anneleri

Valla herkes dogum istiyor da bebisler nazli galiba ya da artik hayirlisiyla olsun diyoruz..masallah senin kuzuna ya bak bi aylik olmus ne guzeldir o simdi...

Geleni tutmak cokkk zor valla bu topigin en erkencisi benim:)34+3 te dogurdum:):)subatta dogurcaktim ocagin basinda firladikkk:):)sizin daha zamani gelmemis demekki.kizimmm cok tatli tabii masallah yiyorum onu yazik bebegim opme delisi olucak ablasi ellerine varana kadar opuyor:)babamiz opmek yok diyor arkami dondumu yakaliyorum:):)

Canim sakin ol bence benim pazartesi tam kirk bende de en ufak belirti yok benim doktorumda hee muayenemde cati kontrolu yapiyor diyor ki cati kontrolu dogum sekline karar vermek icin yapilmaz bolgeyi uyarirsin dogum icin o kadar uyariuor ama nafile hayirlisi

Doğurmadım nst de sancılar hiç çıkmadı hatta dedim geceleri o kadar boşuna mı ağrı çektim diye :) çatı muayenesi oldum , bebiş inmiş ama hiç açılma yok. Kızımız nazlı

Doğurmadım nst de sancılar hiç çıkmadı hatta dedim geceleri o kadar boşuna mı ağrı çektim diye :) çatı muayenesi oldum , bebiş inmiş ama hiç açılma yok. Kızımız nazlı

Bende hic sanci yok 35.haftadan itibaren bebek kanala kafasini sokmaya calisiyordu erken gelecek falan dedi ama hicbir sey yok.cati muaynesinde ya da nst de bisey cikmadi.ben de birsey hissetmiyorum ama bakalim bekliyoruz.yarin kontrol var

Bizd bugün doktora gittik pazar gününe kadar gelmezse eğer salımı daha gidicez nst de anormal bişe çıkarsa fln hemen yatılı yapar suni sancı veririz dedi iyi olursa cuma yatışı yaparız ctesi bebeğini kucağına almış olursun dedi bakalım kısmet :18:

Haksever sen dogum yapmadin miii😮

yok canım yarın doguruyorum cumartesi *08*02*2014 saat 1de teslim olcam hastaneye 3 gbde dogurtturcakalr epidural sezeryan olucam kısmetse kızımın bugün son gecesi tahliye olcaksın diyorum kızıma yarınmapısta buruştu kuzum

canım cnaım bide arayıp benlede ilgileniyo geceligi gittik begendik yarın sabah kayınvaldem alıcak hep pembe almıştım kırmızı begendim çingeneliğim çıksın ortaya

ay anca kendimide hallettim evide hallettik bitti şükür işimiz ....

kaç gündür eşim gelemiyodu eve bugünde eve geldi kör kütük hastaaaaaaaaaaaasinir oldum ya sarılıp uyumak istiyodum bu akşam agzı burnu ayrı akıyo resmen cok fena hasta omuş banada geçircek daha 2-3 saattir beraberiz öpmedim bile cok özlemiştim halşbüsü 2-3 kere hapşurdum bi bana bulaştırırsa kesicem onu

kızımızıda sevemicek ya allah şifa versin bisürü ilaç verdim zencefil bal limon karışımı yaptım kaşık kaşık içirdim şimdide ıhlamur yapıyorum güya o benle ilgilencekti

hamileliğimin son günü bile nazlanamıyorum yahu:2:

Facedeki sayfanızın adı ne bende katılmak istiyorum yazar mısınız?

kızlar ben doğurdum artık hamiş değilim. 3 günlük olduk bile uykudan eser yok
sezaryen olduk 2 gün hastanede yattım bugün evdeyiz çok şükür. sorularınız varsa yanıtlayabilirim ,
öpüyorum hepinizi

Ben bu teyzeyi boğacağım yaa geçen hafta gülüp geçmiştim isim konusunda dalga geçtiğimizi sandığında. Az önce yine karar verdiniz mi isme diye sordu. Söyledik ya teyze niye inanmıyon dedim. Suratıma baktı aval aval valla hala inanmıyorum, dalga geçtiğinizi düşünüyorum dedi. Nüfus cüzdanında görünce inanırsın dedim. Daha da söyleyesim vardı da
Beraber doğurcaz biz beraber:)) benim bebiş inmedi de yaw niye bu kadar nazlanıyorlar??

Bende hic sanci yok 35.haftadan itibaren bebek kanala kafasini sokmaya calisiyordu erken gelecek falan dedi ama hicbir sey yok.cati muaynesinde ya da nst de bisey cikmadi.ben de birsey hissetmiyorum ama bakalim bekliyoruz.yarin kontrol var

Haftaya doğuracağız hepimiz inşallah:))

Canım bugün hep aklıma sen geldin. Kesin doğurmuştur artık dedim durdum:)) allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı bir ömür versin...

Gözün aydın canım... Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…