2014 Şubat Anneleri

ayy ne güzel hazirliklar yapilmiss.canim ellerine saglikk..insallah sag salim bebisini kucagina alirsin...

Merdiven cikinca belime agri giriyor hemen dinleniyorum geciyor belki yorsam kendimi dogururum ama gelissin biraz daha

belimde cok adet olcakmışım gb sancı var ya yorulunca hele zonk zonk zonkluyo hayır olsun

zaten canım 37. hafta birşey hissetmermen normal
bakarsın 38 de sancı açılma hissedebilirsin

Teee bi zamanlar başladığım bi puzzle vardı. Sonra yemek masası lazım olunca kaldırmıştım. Hep aklımdaydı, yarım kaldı, doğumdan sonra zor olur falan diye. Geçen gün tekrar açtım masanın üzerine ama bi yandan da o arada doğum başlamasın diye geçiriyorum içinden:)) neysekiiii bugün bitti puzzle:)) artık gelebilir kızım:))

bende sancı var ama nedense nst de çıkmıyor pazartesi acile gittim nst çıkmadı hemen göndermek isted,iler bende altan muayn adin utrasona giriyim bu işte tuaflık var sonuçta tecrübeliyim normal doğumda
muayne ettiler 3 santim açılma var bebek rahim kanalına girmiş ama aktif doğumda değilim ama pasif olarak hazırım sancım nolsa tam doğuracağım yarın gel dedi suni sancıdan dolayı gitmedim cuma dr muaynem var sancı yok ama acılma arttıysa doğuma gidebilirim
çok sabırsızım aşılama ile hamile kaldım nerdeyse çatlıyacağım günler uzun uzun geçiyor anlamıyor bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum
yarın herşey belli olacak .......... 9 aydır yatıyorum ha düştü düşecek diye evin duvarları üstüme üstüme geliyor
burdan bebişime sesleniyorum kızım gel annene gelki şu eve güneş doğsun evde sıkıldım ihtiyacım var sana

ne zaman canım doğumun

Gozlerim yasli okudum..Allah anali babali buyutsun..cok sevindim normal olmasi da cok iyi olmus

Adi ne oldu..psikolojine dikkat et..ozellikle buyukler yaninda surekli mudahil olacaklar mecburen..lohusalikta buna cok takiliyo insan ama

Ama gercekten onlar daha cok bilebiliyo..canini sikma anneligin tadini cikar esini ihmal etme..kiskanabiliyolar bazen :)
Teyzesiiii sonunda ugradin buralara
tesekkur ederis sekerlerini annemden alabilirsin eve dondugunde simdilik yalniz annem var yanimda kv. rahatsizlandi gelip bi gece kalip dondu.. suan bi aksilik yok ilk eve geldigimizde biraz kargasa yasadik ama yavs yavas duzene giriyoruz

Arkadaşlar çok uzun süredir takip ediyorum ancak yazma fırsatı bulamadım hamilelik dönemini bitiyor ama bundan sonra birbirimize yine ihtiyacımız olacak geç te olsa bu yüzden aranıza katılmak istedim Tahmini doğum tarihim 20 Şubat çok az kaldı yani 38+0 bugun. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum. Doğumu bekleyen arkadaşlara da zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum.

benim doğum tarihim 27 ocaktı

Coştum resmen iki gündür. Dün market işini hallettik eşimle uzun süre çıkamam diye geberdim arabayla gitmeme rağmen. Ama durmadım eve geldim börek sardım, poğaça yaptım attım buzluğa. Bugün de mutfağımın fayansları kalmıştı silinmemiş onları sildim. Banyomu temizledim vitrinin içindekiler yıkadım yarın siler yerleştiririm diye. Hafta içi kızkardeşim gelecek o da camları siler yerleşiriz inşallah. Tabi bu işleri yaparken öyle bir sancılandım ki acayip korktum zira eşim iş yapıyorum diye sabah kızmıştı :)
Şimdi yorgunum lakin çoğu işim bittiği için de mutluyum. Kendi işini yapabilmek kadar güzeli yok.

Canim benim evet serum takiliyor sondada.seni giydiriyorlar bone falan takiyorlar.ameliyathane ye goturuyorlar.gelincede haata bakici kadinlar giydiriyor.ilk gecelik giyiyorsun zaten.dikislerden dolayi.ameliyathanede oksijen maskesi takiyorlar bir bayan ayaklarini kivirmana yardim ediyor anestezi uzmani belinden igne yapip epidural borusu takiyor kil gibi bisey hic acimiyor.ertesi gun cikiyor zaten o.sondayi da uyusukluk gectikten sonra cikariyorlar.ilk hemsire yurutuyor.daha bilmek istedigin varsa haydi sor sor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…