Dun bebegime kavustum sukurler olsun allah bekleyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin
ayy ne güzel hazirliklar yapilmiss.canim ellerine saglikk..insallah sag salim bebisini kucagina alirsin...yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppppppppppppppp anneyimmmmmmmmm
ayy cok cabuk geçiyo günler anlamoyorum bugün bütün gün mutfaktaydık kek yaptım 3 tepsi kurabiye 2 tepsi börek yaptıkbuzluga attık
yarında temizlik yapıcaz ymeek yapıcaz ben kendimi temzilicem duş felan alırım yaglanıp rahatlamaya calışıcam oyy cok heycanlıkendi ayakalrımla gidicem ya
lokum aldım dün ben hastanede pasta alcaktık millete dilimle ver catalı içecegi felan olmasın diye lokum oldım daha pratik bide kurabiye aptırıyoruz zaten yeterbide kelebekli buzdolabı süsü vericem oraya gelenlere mevlittekiler resimli keçeden çerçeve olucak
allahım benide ne giycem telaşı sardı sezeryan olanlar şu işi bi detaylı anlatsınlar yahu zaten ameliyata önlükle giricez onla cıkıcaz dimi hemşireler mi giydircek sonra yoksa odada mı kendimiz mi giyinicez ne giydiniz alt üst bicama mı yoksa gecelikmi boydan...kola serum takıyolarmı hep duruyomu serum :26: bide sonda mıydı neydi ondan takıyolarmış takıyolarmı ondan:26uff hiçbişey bilmiyorum yaa
Bugun yarim saat yurudum merdiven inip ciktim falan sonuc ayaklarim agriyor sismishayirlisi hakkimizda
Dun bebegime kavustum sukurler olsun allah bekleyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kizlaaarrrr artik hazirliklar tamam cok sukur bitti hem bebisin hem de benim ihtiyavlarim her seyim tamam cok sukur.artik doguma hazirim ama bizim bebisin hic gelmeye niyeti yok galiba😋35.haftada doktor artik basi asagida ve erken gelecek dedi bi hafta progesyan icelim dedi.36.haftada kafayi kanala sokmaya zorluyor bir hafta daha durur yine bir hafta daha progestan icelim dedi.nst lerde de siiinti yok ama bende hicbir hissiyat yok doguma dair ne sanci ne kasilma ne biliyim.bakalim cumartesi tekrar kontrol var nolcak bakalim meraktan oluyorummm
belimde cok adet olcakmışım gb sancı var ya yorulunca hele zonk zonk zonkluyo hayır olsun
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppppppppppppppp anneyimmmmmmmmm
ayy cok cabuk geçiyo günler anlamoyorum bugün bütün gün mutfaktaydık kek yaptım 3 tepsi kurabiye 2 tepsi börek yaptıkbuzluga attık
yarında temizlik yapıcaz ymeek yapıcaz ben kendimi temzilicem duş felan alırım yaglanıp rahatlamaya calışıcam oyy cok heycanlıkendi ayakalrımla gidicem ya
lokum aldım dün ben hastanede pasta alcaktık millete dilimle ver catalı içecegi felan olmasın diye lokum oldım daha pratik bide kurabiye aptırıyoruz zaten yeterbide kelebekli buzdolabı süsü vericem oraya gelenlere mevlittekiler resimli keçeden çerçeve olucak
allahım benide ne giycem telaşı sardı sezeryan olanlar şu işi bi detaylı anlatsınlar yahu zaten ameliyata önlükle giricez onla cıkıcaz dimi hemşireler mi giydircek sonra yoksa odada mı kendimiz mi giyinicez ne giydiniz alt üst bicama mı yoksa gecelikmi boydan...kola serum takıyolarmı hep duruyomu serum :26: bide sonda mıydı neydi ondan takıyolarmış takıyolarmı ondan:26uff hiçbişey bilmiyorum yaa
cumatsi saat 3 gb 1de orda olucaz
Gozlerim yasli okudum..Allah anali babali buyutsun..cok sevindim normal olmasi da cok iyi olmus
Adi ne oldu..psikolojine dikkat et..ozellikle buyukler yaninda surekli mudahil olacaklar mecburen..lohusalikta buna cok takiliyo insan ama
Teyzesiiii sonunda ugradin buralaraAma gercekten onlar daha cok bilebiliyo..canini sikma anneligin tadini cikar esini ihmal etme..kiskanabiliyolar bazen :)
Arkadaşlar çok uzun süredir takip ediyorum ancak yazma fırsatı bulamadım hamilelik dönemini bitiyor ama bundan sonra birbirimize yine ihtiyacımız olacak geç te olsa bu yüzden aranıza katılmak istedim Tahmini doğum tarihim 20 Şubat çok az kaldı yani 38+0 bugun. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum. Doğumu bekleyen arkadaşlara da zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?