ismirna bi biz kaldik ki benim daha erken gunum ama demek nasip boyleymis sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim isim konusunda da bosver senin icine sindiyse gerisi muhim degil biz kimseye soylemedik dahaBen bu teyzeyi boğacağım yaageçen hafta gülüp geçmiştim isim konusunda dalga geçtiğimizi sandığında. Az önce yine karar verdiniz mi isme diye sordu. Söyledik ya teyze niye inanmıyon dedim. Suratıma baktı aval aval valla hala inanmıyorum, dalga geçtiğinizi düşünüyorum dedi. Nüfus cüzdanında görünce inanırsın dedim. Daha da söyleyesim vardı da
Beraber doğurcaz biz beraber:)) benim bebiş inmedi de yawniye bu kadar nazlanıyorlar??
Haftaya doğuracağız hepimiz inşallah:))
Canım bugün hep aklıma sen geldin. Kesin doğurmuştur artık dedim durdum:)) allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı bir ömür versin...
Gözün aydın canım... Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...
yok canım yarın doguruyorum cumartesi *08*02*2014 saat 1de teslim olcam hastaneye 3 gbde dogurtturcakalr epidural sezeryan olucam kısmetse kızımın bugün son gecesi tahliye olcaksın diyorum kızıma yarınmapısta buruştu kuzum
canım cnaım bide arayıp benlede ilgileniyogeceligi gittik begendik yarın sabah kayınvaldem alıcak hep pembe almıştım kırmızı begendim çingeneliğim çıksın ortaya
ay anca kendimide hallettim evide hallettik bitti şükür işimiz ....
kaç gündür eşim gelemiyodu eve bugünde eve geldi kör kütük hastaaaaaaaaaaaasinir oldum ya sarılıp uyumak istiyodum bu akşam agzı burnu ayrı akıyo resmen cok fena hasta omuş banada geçircek daha 2-3 saattir beraberiz öpmedim bile cok özlemiştim halşbüsü 2-3 kere hapşurdum bi bana bulaştırırsa kesicem onu
kızımızıda sevemicek ya allah şifa versin bisürü ilaç verdim zencefil bal limon karışımı yaptım kaşık kaşık içirdim şimdide ıhlamur yapıyorum güya o benle ilgilencekti
hamileliğimin son günü bile nazlanamıyorum yahu:2:
kızlar bende doğurdum bugün 7 günlük olduk norma doğumla oldu çok şükür ikimizde iyiyiz burayıda takip etmek istiyorum ama çok zor olıuyor haftalardır girmedim
doğum yapmayanlara kolay doğumlar diliyorum, bebeğine kavuşlarında gözleri aydın inş.
Benim de daha 9 günüm var da işte insan hiç belirti göremeyince bi arada kalıyor:)ismirna bi biz kaldik ki benim daha erken gunum ama demek nasip boyleymis sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim isim konusunda da bosver senin icine sindiyse gerisi muhim degil biz kimseye soylemedik daha
canim seni cok merak ediyordum acaba dogurdunmu diyer..hadi gòzün aydin allah anali babali bùyùtsün..kızlar bende doğurdum bugün 7 günlük olduk norma doğumla oldu çok şükür ikimizde iyiyiz burayıda takip etmek istiyorum ama çok zor olıuyor haftalardır girmedim
doğum yapmayanlara kolay doğumlar diliyorum, bebeğine kavuşlarında gözleri aydın inş.
canim gözün aydin allah anali babali büyùtsün..kızlar ben doğurdumartık hamiş değilim. 3 günlük olduk bile uykudan eser yok
sezaryen olduk 2 gün hastanede yattım bugün evdeyiz çok şükür. sorularınız varsa yanıtlayabilirim,
öpüyorum hepinizi
ooo ne güzel sende dogum yapmissin..allah anali babali büyütsün...darisi bizim basimiza..Ben doğum yaptim arkadaşlar suni sancı ile ama normal oldu çok şükür
Benim de daha 9 günüm var da işte insan hiç belirti göremeyince bi arada kalıyor:)
İsim konusunda da benim çok içime sindi. Kimseye de söylemiyorduk. Eşimin geçen hafta söyleyesi tuttu işte.
ism hep sıkıntı olur sadece bunu yaşayan en değilsin ndense herkez bebeğe sahip çıkıyor sanıyorsun insanlar çok düşün o isim verenler çoçuk büyünce ortada yok oğlun nasıl diye sormuyorlar bile
Herkese iyi aksamlar :)) bebisim bugun 8 gunluk ve bir mucize oldu, su anda yataginda misil misil uyuyor
yavrumu bilmeden kac gundur ac birakiyormusum. Bugun dra gittik zayiflamis bebisim. Dr aksamlari mama vermemi soyledi. Ve gercekten de karni doyunca melek gibi uyudu bebisim. Aman kizlar siz dikkat edin. Doydu zannederek ac birakmayin kuzularinizi
Topikte doguran dogurana galiba.. Ama sanirim herkes firsat bulup gelemiyor. Hamisler dogum yapinca ne demek ostedigimi daha iyi anlayacaklar
Gece gunduz birbirine karisiyor resmen :))) ama herseye deger....
Umarim herkescikler iyidir. Cok opuyoruz sizleri..
canım sadece isim değil doğduktan sonra akılda çok veren olur bildiğini oku ben çok sıkıntı çekti yok süt verherkez yorum yapıyor şimi doğum ypacağım ya hiç kızımı kimselre göstermiyeceğim gelenede 5 dak hemen yatak odasına götüreceğim emdi emmmedi bir sıkıntı durumu olura kimseye söylemiyeceğim memmlekketten tel çekemmemm savunma kurdum kendimeValla... Bi de anlayamadığım sizin olmuş çocuğunuz, koymuşsunuz isim. Şimdi ne karışıyorsunuz. Bi saygı duyun yahuu!!
canım sadece isim değil doğduktan sonra akılda çok veren olur bildiğini oku ben çok sıkıntı çekti yok süt verherkez yorum yapıyor şimi doğum ypacağım ya hiç kızımı kimselre göstermiyeceğim gelenede 5 dak hemen yatak odasına götüreceğim emdi emmmedi bir sıkıntı durumu olura kimseye söylemiyeceğim memmlekketten tel çekemmemm savunma kurdum kendime
Ben bu teyzeyi boğacağım yaageçen hafta gülüp geçmiştim isim konusunda dalga geçtiğimizi sandığında. Az önce yine karar verdiniz mi isme diye sordu. Söyledik ya teyze niye inanmıyon dedim. Suratıma baktı aval aval valla hala inanmıyorum, dalga geçtiğinizi düşünüyorum dedi. Nüfus cüzdanında görünce inanırsın dedim.
Gunaydin hatun milletibiz gece vardiyasindaydik kizcemin minnak burnu tikanmis bi turlu temizleyemedim aspirator zimbirtisiyla da.. Nemlendirici calisiyo ama odanin havasi kuru geldi sanirim..
burun acmak icin tavsiyesi olan var mi.. sabah 6dan beri ancak derin uyudu bebegim ya ... :-(
Ula bu heriflerin herseyi ofsayt ahada ben diyim.ilk kizimi dogurdugumda o zaman domuz gribi vardi ve benim goncamda oyleydi.kuzum 3 gunluktu banada bulastirdi kelek.yavruma dokunamamistim maskeyle geziyordum.uzak dur kiz belli olmaz valla allah korusun.kizzz hastaneye yattigim ilk gece bende kirmizi giydiydim ayiptir solemesi halis edirne liyimdirde:)inanca gore edirne liler cingen olurya:)belli edem dedim.. Abooo sana simdi sabah ta olmaz yat kiz yat cok ararsin bu gunleri beni biraksalar 2 gun kalkmam valla:)
kızlar bende doğurdum bugün 7 günlük olduk norma doğumla oldu çok şükür ikimizde iyiyiz burayıda takip etmek istiyorum ama çok zor olıuyor haftalardır girmedim
kızlar ben doğurdumartık hamiş değilim. 3 günlük olduk bile uykudan eser yok
sezaryen olduk 2 gün hastanede yattım bugün evdeyiz çok şükür. sorularınız varsa yanıtlayabilirim,
öpüyorum hepinizi
Herkese iyi aksamlar :)) bebisim bugun 8 gunluk ve bir mucize oldu, su anda yataginda misil misil uyuyor
yavrumu bilmeden kac gundur ac birakiyormusum. Bugun dra gittik zayiflamis bebisim. Dr aksamlari mama vermemi soyledi. Ve gercekten de karni doyunca melek gibi uyudu bebisim. Aman kizlar siz dikkat edin. Doydu zannederek ac birakmayin kuzularinizi
Topikte doguran dogurana galiba.. Ama sanirim herkes firsat bulup gelemiyor. Hamisler dogum yapinca ne demek ostedigimi daha iyi anlayacaklar
Gece gunduz birbirine karisiyor resmen :))) ama herseye deger....
Umarim herkescikler iyidir. Cok opuyoruz sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?