2014 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler, bu gece de doğurmazsam yarın sezeryana gidecez :) Her şey normal, suyumuz gayet iyi, çatı muayenesinde sonuç normal doğum için gayet uygun ama oğluşumdan ses seda yok, doktoruma ısrar ederek 41. haftanın dolmasını beklettim ama olmayınca olmuyo sanırım, dualarınızı bekliyorum...

ismirna bi biz kaldik ki benim daha erken gunum ama demek nasip boyleymis sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim isim konusunda da bosver senin icine sindiyse gerisi muhim degil biz kimseye soylemedik daha

Ula bu heriflerin herseyi ofsayt ahada ben diyim.ilk kizimi dogurdugumda o zaman domuz gribi vardi ve benim goncamda oyleydi.kuzum 3 gunluktu banada bulastirdi kelek.yavruma dokunamamistim maskeyle geziyordum.uzak dur kiz belli olmaz valla allah korusun.kizzz hastaneye yattigim ilk gece bende kirmizi giydiydim ayiptir solemesi halis edirne liyimdirde:)inanca gore edirne liler cingen olurya:)belli edem dedim.. Abooo sana simdi sabah ta olmaz yat kiz yat cok ararsin bu gunleri beni biraksalar 2 gun kalkmam valla:)

Allah anali babali buyutsun

Bacilar hayirli aksamlar ♥♥♥
Ayyyy yazilarinizi takip ediyorumda ne guzel mis kokulu yavrularinizi yavas yavas aliyorsunuz kucaginiza ♥♥♥
Darisi biz hamilelerin basina ins.
Saglicakla kucaklariniza almaniz dilegiyle

ismirna bi biz kaldik ki benim daha erken gunum ama demek nasip boyleymis sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim isim konusunda da bosver senin icine sindiyse gerisi muhim degil biz kimseye soylemedik daha
Benim de daha 9 günüm var da işte insan hiç belirti göremeyince bi arada kalıyor:)

İsim konusunda da benim çok içime sindi. Kimseye de söylemiyorduk. Eşimin geçen hafta söyleyesi tuttu işte.

Herkese iyi aksamlar :)) bebisim bugun 8 gunluk ve bir mucize oldu, su anda yataginda misil misil uyuyor
yavrumu bilmeden kac gundur ac birakiyormusum. Bugun dra gittik zayiflamis bebisim. Dr aksamlari mama vermemi soyledi. Ve gercekten de karni doyunca melek gibi uyudu bebisim. Aman kizlar siz dikkat edin. Doydu zannederek ac birakmayin kuzularinizi

Topikte doguran dogurana galiba.. Ama sanirim herkes firsat bulup gelemiyor. Hamisler dogum yapinca ne demek ostedigimi daha iyi anlayacaklar
Gece gunduz birbirine karisiyor resmen :))) ama herseye deger....
Umarim herkescikler iyidir. Cok opuyoruz sizleri..

canim seni cok merak ediyordum acaba dogurdunmu diyer..hadi gòzün aydin allah anali babali bùyùtsün..

canim gözün aydin allah anali babali büyùtsün..
Ben doğum yaptim arkadaşlar suni sancı ile ama normal oldu çok şükür
ooo ne güzel sende dogum yapmissin..allah anali babali büyütsün...darisi bizim basimiza..

Benim de daha 9 günüm var da işte insan hiç belirti göremeyince bi arada kalıyor:)

İsim konusunda da benim çok içime sindi. Kimseye de söylemiyorduk. Eşimin geçen hafta söyleyesi tuttu işte.

ism hep sıkıntı olur sadece bunu yaşayan en değilsin ndense herkez bebeğe sahip çıkıyor sanıyorsun insanlar çok düşün o isim verenler çoçuk büyünce ortada yok oğlun nasıl diye sormuyorlar bile

Valla... Bi de anlayamadığım sizin olmuş çocuğunuz, koymuşsunuz isim. Şimdi ne karışıyorsunuz. Bi saygı duyun yahuu!!

normal doğum yapan annelere bir şey soracağım sancıyı odanızamı yoksa başk yerdemi çekiyorsunuz yani sancı nerde çekiliyor sancı çekerken yanınızda aileniz oluyormu yanlızmsınız

canm anne sütü ve ektra mamamı veriyorsunuz
bide çocuğun ilk haftada kilo vernmesi normal fazla panik yapma ondada ödem oluyor ama işte minacık yavrulara kıyamıyor insan nasıl besleniyor

Valla... Bi de anlayamadığım sizin olmuş çocuğunuz, koymuşsunuz isim. Şimdi ne karışıyorsunuz. Bi saygı duyun yahuu!!
canım sadece isim değil doğduktan sonra akılda çok veren olur bildiğini oku ben çok sıkıntı çekti yok süt verherkez yorum yapıyor şimi doğum ypacağım ya hiç kızımı kimselre göstermiyeceğim gelenede 5 dak hemen yatak odasına götüreceğim emdi emmmedi bir sıkıntı durumu olura kimseye söylemiyeceğim memmlekketten tel çekemmemm savunma kurdum kendime

En güzeli valla canım. Ben de yine doğumdan sonra bu teyzeden korkuyordum. Çok da bilmiştir. Eşimin teyzesi oluyor kendisi. Neyseki kızının tayini çıktı, yarın gidiyorlar ve 2 hafta yok o arada biz bi kendimize geliriz inşallah. Süt konusunda da çok haklısın valla. Hiç söz etmezsek kimse laf edemez herhalde.

Isim konusu bizdede sorun oldu. Biz esimle Toprak ismine karar verdik alternatif dusunemedik. Aile buyukleri oyle isim konmaz topraga bakiyor gibi elestirileri yapiyorlar. Birde sanki nasilsa dogunca baska bir isim dusunurmusuz gibi ciddiye almiyorlar:)
Bebek sekerleri gelince aa Hosgeldin Toprak Bebek yazilmis diye tepki bile verdiler:)
Dusuk tehlikesiyle bugunlere ulastik. Ondandir deyip geciyorum. Biz inandik sag salim kucagimiza alacagimiza. Allahim kolayini nasip etsin. Yarin son kontrolumuz var. Kismetse pazartesi kavusuyoruz oglusumuzla.

Gunaydin hatun milleti biz gece vardiyasindaydik kizcemin minnak burnu tikanmis bi turlu temizleyemedim aspirator zimbirtisiyla da.. Nemlendirici calisiyo ama odanin havasi kuru geldi sanirim..
burun acmak icin tavsiyesi olan var mi.. sabah 6dan beri ancak derin uyudu bebegim ya ... :-(

Serum fizyolojik damlatiyormusun. Aspirator tek basina yetmiyor.

sorma sorma kör kütük hasta beraber yattık ama odamızın kapısını kapatmadım arkamızı döndük birbirimize ayakalrımızı degirerek uyuduk temas şart cok özlemiştim 2 gündür yoktu evde hayalim kucanda uyumaktı nasip değilmiş artık nabalımhorul horul uyudu zaten hastaya bisürüde ilaç içti kendinden geçti horultusundan ben uyuyamadım kayınvaldemde diyoki bu gece lohusa sensin yarın ileş hiç bakamayız sana diyo

maşallah cnaım abi oldunuz

hayırlı olsun cnaım süütn bol besleyici olsun

anam süt yeten bebeiş yok zaten maşallah herkezinki aç dogmuş güzel bakamadık herelde hamişken hayırlısı olsun canım ne güzel uyumuş doyunca acık dinlenmeye fırsatın olur bali yemiş maden suyu cok süt yapıyomuş bide yemişi kaynatıp suyunuda içcekmişsin belki faydası olur dene istersen o kadar çok süt konusu geçiyoki dogumdan değil sütten korkar oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…