Herkes bi alem gerçekten... Amaan biz beğendiysek isimleri kime ne artık...Isim konusu bizdede sorun oldu. Biz esimle Toprak ismine karar verdik alternatif dusunemedik. Aile buyukleri oyle isim konmaz topraga bakiyor gibi elestirileri yapiyorlar. Birde sanki nasilsa dogunca baska bir isim dusunurmusuz gibi ciddiye almiyorlar:)
Bebek sekerleri gelince aa Hosgeldin Toprak Bebek yazilmis diye tepki bile verdiler:)
Dusuk tehlikesiyle bugunlere ulastik. Ondandir deyip geciyorum. Biz inandik sag salim kucagimiza alacagimiza. Allahim kolayini nasip etsin. Yarin son kontrolumuz var. Kismetse pazartesi kavusuyoruz oglusumuzla.
Oyyy kıyamam size... Canım bi arkadaşım burnunu temizlemek için kulak pamuğunu ıslarıp onunla temizliyordu. Aspiratörden daha iyi demişti ama tabii tıkanıklığınızın boyutu nedir bilemiyorum işe yarar mı?Gunaydin hatun milletibiz gece vardiyasindaydik kizcemin minnak burnu tikanmis bi turlu temizleyemedim aspirator zimbirtisiyla da.. Nemlendirici calisiyo ama odanin havasi kuru geldi sanirim..
burun acmak icin tavsiyesi olan var mi.. sabah 6dan beri ancak derin uyudu bebegim ya ... :-(
Gunaydinlar bugun doktor kontolum vardi suan nstdeyim.bakalim doktor ne diyecek
büyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün dogurucam kısmetse ne güzel uyuyodumsucu geldi boyu devrilesice uyuyamam artık şimdi of 5te kalktım kuran okudum dua ettim teheccüt kıldım sonra namazımı kıldım kahvaltı ettim şimdi orucum 8saat yeme içme yasaktı çünküm açlıktan ölmem inşallah 3e kadar şimdiden için tuhaf mandalina felan yemek istiyorum heycandan zaten midem bulanıyo
acaba eşim ne alcakallahım ne zman vazgeçicem bu huyumdan süpriz delisiyim çakamıyorum ne aldıgını bide bişey almazsa dogum sancım o an tutabilir yani boğarım
ablam cok güzel kurabiye sepeti yaptırmış bide bez pasta facede resmini gördüm onlardna kafam rahat balibide süsülü zıbın yaptırtmış ben bunun altına tütü yaparım sonra bu süpriz oldu
Eki Görüntüle 968026 Eki Görüntüle 968027
görümcemde de bi hazırlıkalr var ama söylemiyo çatlıyorum
sırf ne aldıklarını öğrenmek için bile dogurulur yani seviyorum ulen hepsini sevildigimide hissettim cok şükür bu 6 senede ne kadarda soyutlamışım kendimi evlat özlemiyle ne kadarda uzaklaşmışım ailemden
telefonum hiç susmadı sağ olsun arkadaşlarım ne coka radılar allahım çok mutluyum heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edin nolur
Herkes bi alem gerçekten... Amaan biz beğendiysek isimleri kime ne artık...
Oyyy kıyamam size... Canım bi arkadaşım burnunu temizlemek için kulak pamuğunu ıslarıp onunla temizliyordu. Aspiratörden daha iyi demişti ama tabii tıkanıklığınızın boyutu nedir bilemiyorum işe yarar mı?
Gunaydin anneler biz hala beklemedeyiz bakalim nasip hangi gun artik kimse sormuyor bilebisey soracagim anneler hani dr diyor ya su kaar santim acilman var nasil olcum yapiyor ki sadece alttan muayene ile nasil biliyo kac santim
günlerimiz aynı seninle canım ilk bebişinmi doğum normalmi sezeryanmı olucak
Evet gunlerimiz ayni gozukuyor.normal dogum bekliyorum bakalim kafayi kanala sokmus.heran beklioruz.tahmini 10 gune dogar dedi bakalim hayirliso ya
Sizde durumlar nasil
Ay negüzel heyecanlar:)) allah kolaylık versin canım. İnşallah çok kolay bir doğum olur. Sorunsuzca alırsın yavrunu kucağına...büyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün dogurucam kısmetse ne güzel uyuyodumsucu geldi boyu devrilesice uyuyamam artık şimdi of 5te kalktım kuran okudum dua ettim teheccüt kıldım sonra namazımı kıldım kahvaltı ettim şimdi orucum 8saat yeme içme yasaktı çünküm açlıktan ölmem inşallah 3e kadar şimdiden için tuhaf mandalina felan yemek istiyorum heycandan zaten midem bulanıyo
acaba eşim ne alcakallahım ne zman vazgeçicem bu huyumdan süpriz delisiyim çakamıyorum ne aldıgını bide bişey almazsa dogum sancım o an tutabilir yani boğarım
ablam cok güzel kurabiye sepeti yaptırmış bide bez pasta facede resmini gördüm onlardna kafam rahat balibide süsülü zıbın yaptırtmış ben bunun altına tütü yaparım sonra bu süpriz oldu
sırf ne aldıklarını öğrenmek için bile dogurulur yani seviyorum ulen hepsini sevildigimide hissettim cok şükür bu 6 senede ne kadarda soyutlamışım kendimi evlat özlemiyle ne kadarda uzaklaşmışım ailemden
telefonum hiç susmadı sağ olsun arkadaşlarım ne coka radılar allahım çok mutluyum heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edin nolur
Bakalım ne zamana kadar bekleyeceğizGunaydin anneler biz hala beklemedeyiz bakalim nasip hangi gun artik kimse sormuyor bilebisey soracagim anneler hani dr diyor ya su kaar santim acilman var nasil olcum yapiyor ki sadece alttan muayene ile nasil biliyo kac santim
giyinip hazırlanıcam sonra gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzallaha emanet olun ben bi süre gelemem belki ama nazlıedama nasıl oldugumu söylerim o haber eder size öpüyorum hepinizi
Ne güzel hemen toparlamışsın canım.. İnşallah sarılığı da bi an önce atlatır yavrum. Geçmiş olsun...kızlar sancılarım artınca ve bebek dönmeyince sezaryan oldum..bugün 5.günüm..Allahıma şükürler olsunki ilk gün her işimi kendim gördüm..ikinci günü çok çok rahattım..dünde bir tencere dolma yaptım..şimdide evimi süpürdüm rezene çayımı aldım sizlere yazıyorum..elifimin hafif sarılığı var..inşallah atlatacak anasının kuzusu..2870gr doğdu kuzum 38+2 de..
ilk doğumum normaldi,ikinci mecbur sezeryan..ikisininde tadına baktım ve ikisindede hemencecik toparlandım çok şükür..inanın insanın beyninde bitiyor herşey..Rabbim doğuramayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Kızlar doktora gittik cumaya sezeryan günü aldık . Hafif sancılarım varmış bu hafta içindede olabilir dedi . Biz bekliyoruz artık :)) eğer sancım artıp gitmezsem cuma günü oğlum kucağımda olucak :)) pazartesi tekrar nstye giricez :))
büyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
c
dua edin nolur
daha doğum yapmayanlar var gününde olacak ne güzel ben ocak annesi oldum ne yazıkki 37 haftada doğum yaptım sezeryan la ilki sezeryan olunca yoksa bufta doğum olcaktı sezeryan .oğlum 3260 kg ram kilosu iyi maşallah şimdi 12 günlük olduk ilkgün ayağa kalktım.ikimizde iyiyiz biraz sarılığı var bol emzir dedi doktorumuz göbeğide düştü.herkese allahım kolaylık versin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?