2014 Şubat Anneleri

ben açılma var mı yok mu diye yapılıyor sanıyordum . Beklemeye devam

Ne güzel canım bak büyütmüşsün bile yavrunu... Allah sağlıklı ömür versin... Biz de hala beklemede olanlarız:))

Dün gece benim de karnım da bi hareketlenme var sancımsı. Acaba dedim. Ama hep gaz sancısıymış. Uzun bi süre uyutmadı beni de.
Gel doğum sancısı gel doğum sancısı bitsin bu hasreeet

giyinip hazırlanıcam sonra gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz allaha emanet olun ben bi süre gelemem belki ama nazlıedama nasıl oldugumu söylerim o haber eder size öpüyorum hepinizi

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bizimde tarihimiz kesinlesti. Pazartesi saat 10:00da kismetse oglusumuzla kavusuyoruz.
Son gunler agrilardanmi bilmiyorum heyecanim azaldi sanki. Yada daha pazartesinin yakinligini idrak edemedim:)
Esim benden heyecanli. Onun heyecanli olmasi benide mutlu ediyor. Dogumada girmek istiyor, hayirlisi bakalim.

Hayırlısı olsun canım. Muhtemelen sen daha idrak edememişsindir:) yoksa ağrı falan işlemez bence:)

slm anişler öncelikle herkeze miniğiyle sağlıklı mutlu günler diliyorum, sanırım birçoğunuz doğum yapmıştır, henüz yapmayanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım, sezeryan için gün aldım 8 marta, ama aklıma takılan bir sorum var ve aranızda benim durumumda olan varmıydı öğrenmek istedim; sezerysn olacağım ben ve kan sulandırıcı kullanıyorum, doktorum epidural yapamam kan sulandırıcı kullandığın için, uyuşma olmaz dedi, genel anestezi olmalısın ama illa epidural olacam diyorsan 3 gün önceden kan sulandırıcıyı bırakman lazım ki o zaman da bebeğin ani ölümü olursa mesuliyet almıyorum dedi benim durumumda olup da yani kan sulandırıcı kullanıp da epidural sezeryan doğum yapan varmı aranızda? yada yapacak olan? ben genel anesteziden çok korkuyorum ve epidural istiyordum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Doktorun doğru demiş canım ya 3 gün ya da 1 hafta önce bırakman lazım ama riske girme genel anestezi ol zaen 30 dk fln sürüo 1 saate kalmaz uyanırsın sende Allah sana ve bebişine güç kuvvet versin bizim hisni gün belirsizliği yaşamıyorsun en azından aaahhh aahhhh

Dün gece benim de karnım da bi hareketlenme var sancımsı. Acaba dedim. Ama hep gaz sancısıymış. Uzun bi süre uyutmadı beni de.
Gel doğum sancısı gel doğum sancısı bitsin bu hasreeet

Benm bugün çok ağrım oldu ama zamanları çok düzensiz gelip gidiyor belimden kasıklarıma sızlama gibi başlıo şiddetlenio 15 20 sn fln sürüo bakalım nolcak :))))

Bizde minişlerimizi kucağımıza alabilcekmiyizz ben sabırsızlanıyorum artıkgöbeğimde dimdik sürekli bebeğin hareketlerini takip eteye çalışıyorum ama sanki eskiye göre azaldı sürekli tetikteyim vala...inşallah bizde sağsalim alırız kucaklarımıza bebeklerimiizi

Benmde öyle hala dimdik ve sivri :) görenler daha doğumuna bar Dio ama nası var yani 45 haftamı hamile kalkcam heheheh :))) hareketler azalması normalmiş Dr öle dedi yeri daraldığı içinmiş

Benmde öyle hala dimdik ve sivri :) görenler daha doğumuna bar Dio ama nası var yani 45 haftamı hamile kalkcam heheheh :))) hareketler azalması normalmiş Dr öle dedi yeri daraldığı içinmiş

Ayen senin 40.haftan olmuş vala allah yardımcın olsun heran güzel haberlerini alıcaz inşallah işte insanın aklına birsürü şey geliyor allah korusun inşallah bizde annelik duygusunu tadabilirizz sağlıklaa sıhhatle uzun uzun yıllar

Aynen aklımızda deli sorular hehehe âmin inşallah sağlıkla alırız uzun uzun dediğin gibi :)

Selam. Kan sulandırıcı ben de en başından beri kullanıyorum. 2 haftadır doktor bırak dediği için kullanmıyorum ve çok şükür kuzum iyi. Endişelenme. Doktor seni fazla korkutmuş

ayy ne güzel kuzunu kucagina almissin allah anali babsli büyütsün darisi bizim basimiza..

canim gecmis olsun ne güzel kuzunu büyütmüssün..alah anali babali büyütsün..biz beklemedeyiz dahaaa.
doğum yaklaşınca karnın aşağıya mı inmesi gerekiyor? benimki hala yukarda ve dik :26:

canim benimde karnim halen yukardaaa bakalim kuzularimiz ne zaman gelecek.allah yardimcimiz olsun...

slm kızlar 4 şubatta sezeryanla kızım dünyaya geldi doğduktan 3 saat sonra fenalaştı
çok kustu ağlayamadı çok bitkindi yavrum benim sonunda mosmor oldu hava verdiler kuzuma
başka hastaneye sevk edildi anne karnında enfeksiyon kapmış
şuan emsey hastanesinde midesi temizlendi
dün daha yeni başladı ağızdan beslenmeye
dua edin kızlar çok zor bişey ben burada o orada ağlaya ağlaya bi hal oldum canım kızımın kokusu burnumdan gitmiyor ona bir an önce sevgimi hissettirmek istiyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun allah sağlıktan ayırmasın bizleride yavrularımızıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…