ben açılma var mı yok mu diye yapılıyor sanıyordum . Beklemeye devamCanim sakin ol bence benim pazartesi tam kirk bende de en ufak belirti yok benim doktorumda hee muayenemde cati kontrolu yapiyor diyor ki cati kontrolu dogum sekline karar vermek icin yapilmaz bolgeyi uyarirsin dogum icin o kadar uyariuor ama nafile hayirlisi
ben açılma var mı yok mu diye yapılıyor sanıyordum . Beklemeye devam
daha doğum yapmayanlar var gününde olacak ne güzel ben ocak annesi oldum ne yazıkki 37 haftada doğum yaptım sezeryan la ilki sezeryan olunca yoksa bufta doğum olcaktı sezeryan .oğlum 3260 kg ram kilosu iyi maşallah şimdi 12 günlük olduk ilkgün ayağa kalktım.ikimizde iyiyiz biraz sarılığı var bol emzir dedi doktorumuz göbeğide düştü.herkese allahım kolaylık versin arkadaşlar.
Oh haksever de gitti doğuma muhtemelen. Çıkmıştır almıştır kızını kucağın :) bende dn gece sabah 7 de uyudum gaz bi yandan sancısı bi yandan ama doğum sancısı değil ne yazıkki salıya kadar beklicez sonra hoşgeldin bebişşş :) haftasonun sessizliği çökmüş torpile yine:18:
doğum yaklaşınca karnın aşağıya mı inmesi gerekiyor? benimki hala yukarda ve dik :26:
giyinip hazırlanıcam sonra gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzallaha emanet olun ben bi süre gelemem belki ama nazlıedama nasıl oldugumu söylerim o haber eder size öpüyorum hepinizi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bizimde tarihimiz kesinlesti. Pazartesi saat 10:00da kismetse oglusumuzla kavusuyoruz.
Son gunler agrilardanmi bilmiyorum heyecanim azaldi sanki. Yada daha pazartesinin yakinligini idrak edemedim:)
Esim benden heyecanli. Onun heyecanli olmasi benide mutlu ediyor. Dogumada girmek istiyor, hayirlisi bakalim.
slm anişler öncelikle herkeze miniğiyle sağlıklı mutlu günler diliyorum, sanırım birçoğunuz doğum yapmıştır, henüz yapmayanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım, sezeryan için gün aldım 8 marta, ama aklıma takılan bir sorum var ve aranızda benim durumumda olan varmıydı öğrenmek istedim; sezerysn olacağım ben ve kan sulandırıcı kullanıyorum, doktorum epidural yapamam kan sulandırıcı kullandığın için, uyuşma olmaz dedi, genel anestezi olmalısın ama illa epidural olacam diyorsan 3 gün önceden kan sulandırıcıyı bırakman lazım ki o zaman da bebeğin ani ölümü olursa mesuliyet almıyorum dedibenim durumumda olup da yani kan sulandırıcı kullanıp da epidural sezeryan doğum yapan varmı aranızda? yada yapacak olan? ben genel anesteziden çok korkuyorum ve epidural istiyordum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Dün gece benim de karnım da bi hareketlenme var sancımsı. Acaba dedim. Ama hep gaz sancısıymış. Uzun bi süre uyutmadı beni de.
Gel doğum sancısı gel doğum sancısı bitsin bu hasreeet
Bizde minişlerimizi kucağımıza alabilcekmiyizz ben sabırsızlanıyorum artıkgöbeğimde dimdik sürekli bebeğin hareketlerini takip eteye çalışıyorum ama sanki eskiye göre azaldı sürekli tetikteyim vala...inşallah bizde sağsalim alırız kucaklarımıza bebeklerimiizi
Benmde öyle hala dimdik ve sivri :) görenler daha doğumuna bar Dio ama nası var yani 45 haftamı hamile kalkcam heheheh :))) hareketler azalması normalmiş Dr öle dedi yeri daraldığı içinmiş
Ayensenin 40.haftan olmuş vala allah yardımcın olsun heran güzel haberlerini alıcaz inşallah işte insanın aklına birsürü şey geliyor allah korusun inşallah bizde annelik duygusunu tadabilirizz sağlıklaa sıhhatle uzun uzun yıllar
slm anişler öncelikle herkeze miniğiyle sağlıklı mutlu günler diliyorum, sanırım birçoğunuz doğum yapmıştır, henüz yapmayanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım, sezeryan için gün aldım 8 marta, ama aklıma takılan bir sorum var ve aranızda benim durumumda olan varmıydı öğrenmek istedim; sezerysn olacağım ben ve kan sulandırıcı kullanıyorum, doktorum epidural yapamam kan sulandırıcı kullandığın için, uyuşma olmaz dedi, genel anestezi olmalısın ama illa epidural olacam diyorsan 3 gün önceden kan sulandırıcıyı bırakman lazım ki o zaman da bebeğin ani ölümü olursa mesuliyet almıyorum dedibenim durumumda olup da yani kan sulandırıcı kullanıp da epidural sezeryan doğum yapan varmı aranızda? yada yapacak olan? ben genel anesteziden çok korkuyorum ve epidural istiyordum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
ayy ne güzel kuzunu kucagina almissin allah anali babsli büyütsün darisi bizim basimiza..kızlar sancılarım artınca ve bebek dönmeyince sezaryan oldum..bugün 5.günüm..Allahıma şükürler olsunki ilk gün her işimi kendim gördüm..ikinci günü çok çok rahattım..dünde bir tencere dolma yaptım..şimdide evimi süpürdüm rezene çayımı aldım sizlere yazıyorum..elifimin hafif sarılığı var..inşallah atlatacak anasının kuzusu..2870gr doğdu kuzum 38+2 de..
ilk doğumum normaldi,ikinci mecbur sezeryan..ikisininde tadına baktım ve ikisindede hemencecik toparlandım çok şükür..inanın insanın beyninde bitiyor herşey..Rabbim doğuramayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
canim gecmis olsun ne güzel kuzunu büyütmüssün..alah anali babali büyütsün..biz beklemedeyiz dahaaa.daha doğum yapmayanlar var gününde olacak ne güzel ben ocak annesi oldum ne yazıkki 37 haftada doğum yaptım sezeryan la ilki sezeryan olunca yoksa bufta doğum olcaktı sezeryan .oğlum 3260 kg ram kilosu iyi maşallah şimdi 12 günlük olduk ilkgün ayağa kalktım.ikimizde iyiyiz biraz sarılığı var bol emzir dedi doktorumuz göbeğide düştü.herkese allahım kolaylık versin arkadaşlar.
doğum yaklaşınca karnın aşağıya mı inmesi gerekiyor? benimki hala yukarda ve dik :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?