2014 Şubat Anneleri

bende kullanıyorum 0.4 lük doğum şeklini hala konuşmadık ama kulüpten arkadaşım normal doğum yaptı çok şükür bebekte kendide iyi 37. Haftada bıraktı iğneyi bu durumda normal doğum tehlikeli diyorlar ama banada normal doğum yapabilirsin dendi anesteziden korkma ben 5 kez uyutuldum 1 kezde lokal anestezi oldum rahat ol uyutulmak daha iyi bence benim fikrim zağten narkozu verince çabucak bebeği alıyorlar sanada bir zararı yok

doğum yapanları tebrık edıyoorum
Allah hayırlıvlat olarak yetıstırmeyı nasip etsın hepimize

ben de pazartesı kucağıma alcam bebegımı
bugünleri de gordukk ALLAHA ŞÜKÜR

Hayırlısı olsun canım. Muhtemelen sen daha idrak edememişsindir:) yoksa ağrı falan işlemez bence:)

Galiba :))

Innohep 0.7 kullaniyorum. Coraspini birakali cok oldu. Igneyi sezeryandan 5 gun once birakmis oluyorum. Epidural olacagim. Ani olum ne demek, neden oyle demis doktorun anlamadim. Pihtilasmanmi var, ne kullaniyorsun?
Baska bir doktordan gorus alman faydali olabilir.

allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım 37. Haftada doğum yaptında bebeğin ciğerleri gelişmişmiydi yani müdale olmadan kendi nefes alabildimi benim bebeğimde hidronefroz belirlendi 7 haftadır sağ böbrekte genişleme yani dün kontrol icin gittiğimde hemen yatış yaptılar amniyon sıvısı alıp ciğerlere bakılacaktı gelişmişse doğum olacaktı gelişmediyse iğnelere başlanacaktı ben yatıştan 3 saat sonra vaz geçip taburcu oldum kafamda bir sürü soru çelişkiler var niye vaktinden çalayım diye düşündüm doğal yoldan gelişsin ilaçla felan değil hem benim bebeğim çok zayıf 3 haftada 100gr bile alsa kardır belki hemen ameliyat olması gerekirse kuvetli olsun dedim
umarım senin bebeğinde müdahaleye gerek kalmamıştır da bede biraz rahatlarım erken doğum yaparsam bebek için korkmam

Dogum yapanlar ne guzel gozleri aydin saglikla sihhatle anneli babali buuusun minnoslar ins...
Benim de bugun kontrolum vardi.bebek kafayi catiya sokmus yani kanalda kafasi ama bakalim ne zaman gelecek ben doktora tahmini ne zaman olur sizce dedim 10 gun sonra dedi ama gecen hafta da 10u 11 gibi olur demisti😊 pek bir sey anlamadim ben bu doktordan bakalim hayirlisi.
Ayni durumu yasayan varsa ne kadar sure sonra dogum yaptilar acaba

Kizlar mrhb oglum 7subat saat 14.40 da normal dogumla dunyaya geldi kontrol diye gittim 4cm acilmam varmis hemen doguma aldilar bebegimin kalp ritmi inip cikti bana hava verdiler dogumu hizlandirmak icinde suni sanci aldim doktorumdan allah razi olsun sezeryani hic dusunmedi 3.300 beklenen bebegim 3.530 geldi allah dogum yapmayanlarinda yardimcisi olsun bir an once kucaginiza almayi nasip etsin

canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..dualarimiz sizinle..

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..masallahbebisinee..

Benm bugün çok ağrım oldu ama zamanları çok düzensiz gelip gidiyor belimden kasıklarıma sızlama gibi başlıo şiddetlenio 15 20 sn fln sürüo bakalım nolcak :))))
Heyecan dorukta desene:))

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrun. Dualarımız sizinle...

doğum yapanları tebrık edıyoorum
Allah hayırlıvlat olarak yetıstırmeyı nasip etsın hepimize

ben de pazartesı kucağıma alcam bebegımı
bugünleri de gordukk ALLAHA ŞÜKÜR
İnşallah kolay, güzel bi doğum olur, sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına canım...

Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ömürler versin...maşallah yavruna ...

cicis anneler ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde òylemisiniz..kizim hayirlisiyla gelsede kurtulsam..

cicis anneler ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde òylemisiniz..kizim hayirlisiyla gelsede kurtulsam..

Ben de cok zorlaniyorum hele de yatinca nefesimi zor ayarliyorum o kadar cok zorlaniyorum ki defalarca derin derin nefes alip verip oyle toparlaniyorum

Ben de ben de... Aynen yattığımda çok zorlanıyorum özellikle. Nefes alamıyorum, kendime gelebilmek için derin nefesler gerekiyor

Bugün bi de uzakta olan arkadaşlarım hep aradı doğurdum mu diye... Pofff doğsalar da bebişlerimize kavuşsak artık

merhaba kızlarrr 30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle bebeğime kavustum suanda yanımda mışıl mışıl uyuyor 3020 gr. 49 cm pembış bı kızım oldu mınnakım benım darısı doğumu bekleyenlere ınş...

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ömürler versin canım. Ne güzeldir şimdi kızın pembiş pembiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…