slm anişler öncelikle herkeze miniğiyle sağlıklı mutlu günler diliyorum, sanırım birçoğunuz doğum yapmıştır, henüz yapmayanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım, sezeryan için gün aldım 8 marta, ama aklıma takılan bir sorum var ve aranızda benim durumumda olan varmıydı öğrenmek istedim; sezerysn olacağım ben ve kan sulandırıcı kullanıyorum, doktorum epidural yapamam kan sulandırıcı kullandığın için, uyuşma olmaz dedi, genel anestezi olmalısın ama illa epidural olacam diyorsan 3 gün önceden kan sulandırıcıyı bırakman lazım ki o zaman da bebeğin ani ölümü olursa mesuliyet almıyorum dedibenim durumumda olup da yani kan sulandırıcı kullanıp da epidural sezeryan doğum yapan varmı aranızda? yada yapacak olan? ben genel anesteziden çok korkuyorum ve epidural istiyordum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Hayırlısı olsun canım. Muhtemelen sen daha idrak edememişsindir:) yoksa ağrı falan işlemez bence:)
slm anişler öncelikle herkeze miniğiyle sağlıklı mutlu günler diliyorum, sanırım birçoğunuz doğum yapmıştır, henüz yapmayanlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.. bende Allah nasip ederse mart annesi olacağım, sezeryan için gün aldım 8 marta, ama aklıma takılan bir sorum var ve aranızda benim durumumda olan varmıydı öğrenmek istedim; sezerysn olacağım ben ve kan sulandırıcı kullanıyorum, doktorum epidural yapamam kan sulandırıcı kullandığın için, uyuşma olmaz dedi, genel anestezi olmalısın ama illa epidural olacam diyorsan 3 gün önceden kan sulandırıcıyı bırakman lazım ki o zaman da bebeğin ani ölümü olursa mesuliyet almıyorum dedibenim durumumda olup da yani kan sulandırıcı kullanıp da epidural sezeryan doğum yapan varmı aranızda? yada yapacak olan? ben genel anesteziden çok korkuyorum ve epidural istiyordum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım 37. Haftada doğum yaptında bebeğin ciğerleri gelişmişmiydi yani müdale olmadan kendi nefes alabildimi benim bebeğimde hidronefroz belirlendi 7 haftadır sağ böbrekte genişleme yani dün kontrol icin gittiğimde hemen yatış yaptılar amniyon sıvısı alıp ciğerlere bakılacaktı gelişmişse doğum olacaktı gelişmediyse iğnelere başlanacaktı ben yatıştan 3 saat sonra vaz geçip taburcu oldum kafamda bir sürü soru çelişkiler var niye vaktinden çalayım diye düşündüm doğal yoldan gelişsin ilaçla felan değil hem benim bebeğim çok zayıf 3 haftada 100gr bile alsa kardır belki hemen ameliyat olması gerekirse kuvetli olsun dedimdaha doğum yapmayanlar var gününde olacak ne güzel ben ocak annesi oldum ne yazıkki 37 haftada doğum yaptım sezeryan la ilki sezeryan olunca yoksa bufta doğum olcaktı sezeryan .oğlum 3260 kg ram kilosu iyi maşallah şimdi 12 günlük olduk ilkgün ayağa kalktım.ikimizde iyiyiz biraz sarılığı var bol emzir dedi doktorumuz göbeğide düştü.herkese allahım kolaylık versin arkadaşlar.
canim cok gecmis olsun..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur..dualarimiz sizinle..slm kızlar 4 şubatta sezeryanla kızım dünyaya geldi doğduktan 3 saat sonra fenalaştı
çok kustu ağlayamadı çok bitkindi yavrum benim sonunda mosmor oldu hava verdiler kuzuma
başka hastaneye sevk edildi anne karnında enfeksiyon kapmış
şuan emsey hastanesinde midesi temizlendi
dün daha yeni başladı ağızdan beslenmeye
dua edin kızlar çok zor bişey ben burada o orada ağlaya ağlaya bi hal oldum canım kızımın kokusu burnumdan gitmiyor ona bir an önce sevgimi hissettirmek istiyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun allah sağlıktan ayırmasın bizleride yavrularımızıda
Kizlar mrhb oglum 7subat saat 14.40 da normal dogumla dunyaya geldi kontrol diye gittim 4cm acilmam varmis hemen doguma aldilar bebegimin kalp ritmi inip cikti bana hava verdiler dogumu hizlandirmak icinde suni sanci aldim doktorumdan allah razi olsun sezeryani hic dusunmedi 3.300 beklenen bebegim 3.530 geldi allah dogum yapmayanlarinda yardimcisi olsun bir an once kucaginiza almayi nasip etsin
Heyecan dorukta desene:))Benm bugün çok ağrım oldu ama zamanları çok düzensiz gelip gidiyor belimden kasıklarıma sızlama gibi başlıo şiddetlenio 15 20 sn fln sürüo bakalım nolcak :))))
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur yavrun. Dualarımız sizinle...slm kızlar 4 şubatta sezeryanla kızım dünyaya geldi doğduktan 3 saat sonra fenalaştı
çok kustu ağlayamadı çok bitkindi yavrum benim sonunda mosmor oldu hava verdiler kuzuma
başka hastaneye sevk edildi anne karnında enfeksiyon kapmış
şuan emsey hastanesinde midesi temizlendi
dün daha yeni başladı ağızdan beslenmeye
dua edin kızlar çok zor bişey ben burada o orada ağlaya ağlaya bi hal oldum canım kızımın kokusu burnumdan gitmiyor ona bir an önce sevgimi hissettirmek istiyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun allah sağlıktan ayırmasın bizleride yavrularımızıda
İnşallah kolay, güzel bi doğum olur, sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına canım...doğum yapanları tebrık edıyoorum
Allah hayırlıvlat olarak yetıstırmeyı nasip etsın hepimize
ben de pazartesı kucağıma alcam bebegımı
bugünleri de gordukk ALLAHA ŞÜKÜR
Kizlar mrhb oglum 7subat saat 14.40 da normal dogumla dunyaya geldi kontrol diye gittim 4cm acilmam varmis hemen doguma aldilar bebegimin kalp ritmi inip cikti bana hava verdiler dogumu hizlandirmak icinde suni sanci aldim doktorumdan allah razi olsun sezeryani hic dusunmedi 3.300 beklenen bebegim 3.530 geldi allah dogum yapmayanlarinda yardimcisi olsun bir an once kucaginiza almayi nasip etsin
Ben de cok zorlaniyorum hele de yatinca nefesimi zor ayarliyorum o kadar cok zorlaniyorum ki defalarca derin derin nefes alip verip oyle toparlaniyorumcicis anneler ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde òylemisiniz..kizim hayirlisiyla gelsede kurtulsam..
cicis anneler ben nefes almaktan zorlaniyorum sizde òylemisiniz..kizim hayirlisiyla gelsede kurtulsam..
Ben de cok zorlaniyorum hele de yatinca nefesimi zor ayarliyorum o kadar cok zorlaniyorum ki defalarca derin derin nefes alip verip oyle toparlaniyorum
Nasilsiniz anneler biz iyiyiz acayip mide bulantim var esim de dalga geciyor benle dokuz ay doldu basa dondun diyor
merhaba kızlarrr 30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle bebeğime kavustum suanda yanımda mışıl mışıl uyuyor 3020 gr. 49 cm pembış bı kızım oldu mınnakım benım darısı doğumu bekleyenlere ınş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?