2014 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canim ben de emsey hastanesine gidiyorum Allah sifa versin

Evet canim pazartedi buyuk gun ah bi de su acilma muayenesinde bu kadar kasmasam
Ben de aynı dertten muzdaripim ama kafamda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ne kadar olursa artık:-/

Ayyy hepimiz yavaş yavaş geri sayımı bitiriyoruz sanırım :)))) benm işinde salı büyük gün :))))

Eh artık bi saymak lazım:))

Bu arada benim belime hafifçecik ağrı giriyor. Acaba mı ki? Bi girip duş falan mı alsam ne yapsam?:)

Ben sabahtan beri öyleyim ama tırt çıktı sancılar bi de faz oluo genelde duş almak rahatlatır ama seni yürü bi de evde açılman varsa daha çabuk olur en azından sancım gelsin diye uğraşan bi bizlerin herhalde korkmadan hevesli heycanla bekleyen :) önce karnım kasılıo sonra belimden kasıklarıma ağrı inio bazen bu doğum sancısı mı ki ??

Seninki benimkinden daha ilerde:) valla bi biz varız herhalde böyle offf çok heyecanlı bu durumlar, bekleyişler yaa:))

Beklemek gerçekten zor olmaya başladı sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH.

Ayyyy canım sıkılıyooorrrr bu bebişler ne zaman gelecek hayırlısı olsun tabi de benim doktor 3 haftadır erken olcak deyip duruyor bugun de vardı kontrol kafası kanala girmiş ama 10gune dogar diyor.gecen hafta da bu pazartesi sali dogar demisti valla anlamadim gitti hayirlisi bakalimmm

merhaba kizlar, bebislerine kavusanlari tebrik ediyorum.
biz de bekliyoruz normalde 23 subat gorunuyor, bakalim pazartesi muayenemiz var, 1-2 hafta onceden gelip gelmicek mi meraktayiz. haftaya cumartesi de kayinvalidemler geliyor. hepimize hayirli saglikli sihhatli dogumlar ins :):)

Kızlar İzmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.31 haftalık hamile olduğumdan Şubat sonunda işe bir süre ara vermeyi düşünüyorum.O yüzden İzmir deki şubat annelerinin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmek istiyorum.Şuan 2 kişi var 2-3 kişi daha ekleyebilirim.Doğum zamanlarınız ile birlikte mesaj atabilirsiniz.

Güle güle büyüt inşallah:) günaydınnn bu geceyidr doğurmadan geçirdim gerçi daha 10 günüm var ama takvime göre

Canlarim.HAKSEVER den haber varrrrr.ZEYNEP imiz sagsalim dunyaya geldi cok sukyr.3 kilo dogmus masallah.eve bile ciktilar:)sutu de gelmeye baslamis insallah bol bol olur.haksever heyecanlanmis biraz aglamis.sesi suan cok iyi geliyordu masallah.darisi tum bekleyenlerin basina insallah.....

Merhaba anneler biz hala beklemedeyiz ustelik sanirim karnimin icinde parti var dunden beri hayirlisi ile bi kucagima alsam o tekme atan ayaklari opup koklayacagim

canim gözün aydin allah anali babali büyùtsün..darisi bizim basimiza...

ayy ne güzel ver iyi olmalarina cok sevindim...masallahh zeynebe..allah anali babali büyùtsün...

selamlar
son zamanlarda forumu takip edemiyorum annemler geldi malum doğuma hazırlık evi falan toparlıyoruz. Herkes iyidir umarım doğum yapanlara geçmiş olsun kalanlara da Allahım inşallah kolaycık doğumlar nasip etsin bizim tahmini doğum tarihimiz 25 şubat hiç sancım falan da yok heralde tam zamanını bekliycek oğluşum son haftalar geçmek bilmiyo insan bi an önce kavuşmak istiyo normal doğum düşündüğüm için son ana kadar beklicez haberdar ederim bi değişiklik olursa

Seninki benimkinden daha ilerde:) valla bi biz varız herhalde böyle offf çok heyecanlı bu durumlar, bekleyişler yaa:))

sizi çok iyi anlıyorum:)
06.02.2014 saat 10:10 kilo:3.400 boy:49 cm epidural normal ile kızımı ceydamı kavuştuk:)Rabbime binlerce şükür:) 38.haftada olsun artık yaaa derken bir anda oldu.gece 5ten çarsamba gecesi full sancı çektim gierek arttı.cidden adet ağrısı gibi ama daha dayanılmaz ve zonklama oluyor belde dehşet.sancılara ragmen 2cm açıldı ve doktorum suni sancı vermedi doğal açılsın diye.ve erken diye belki geçer yalancıdır diye gece beni hastaneye yatırdı.tüm gece kontrol altında nts ile kontroller yapıldı.ancak gece dayanılmaz olunca epidural istedim.gercekten süper bişi sadece kasılma hissediyorsun.acı yok agrı yok.perşembe sabahı 7 gibi 2.doz epidural verildi 9:30 gibi ebe suyumu patlattı sonra yarım saat içinde açılma olmuş ikinci gelişinde ıkın dedi ve hadi bakalım doğuma dedi:)şoka girdim.doğumhane işi gerçekten en basit kısmı sancılardan sonra doktorun telkiniyle 20 dk da hadiiii kızın olduuuu dediler.ben ağlayamadım bile kızımı izlemekten hiç ağrı yok sadece ıkınma hissi hissediyorsun.doktor epidural olmasa 5 dk da doğururmuşum epidural o hissi biraz alıyor çünkü güçlü ıkınamıyorsun.ebe son anda bastırdı benimde ıkınmamla bebişim pıt diye geldi suan sadce dikiş acısı var.ben normalden çok korkuyordum hep sezaryana çevrrilir bu iş diye baktım ama kızlar gerçekten rabbim herseyi ayarlıyor sana dua etmek kalıyor.rabbim bekleyenlere sabır versın en hayrlı zamanda kucagınıza alın inşallah:)detaylı yazarım(daha ne yazmamıssam) bekleyen arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.sorularınıza açığım.kendinden biliyorum çok pimpirili bir gebeydim çünkü.doktorlar bile terimsel sorularıma alışmıştı kendinize iyi bakın

teşekkürler yazdığınız için allah sağlıkla analaı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…