o da iyiymiş:)) valla bende bi değişiklik olmadan beklemedeyim.
Azicik agri oluyor acaba diyorum sonra tisssss ama artik kafama takmayacagim kendimi acilma muayenelerine hazirlamaya calisiyorum bakalim pazartesi ne diyecek
slm kızlar 4 şubatta sezeryanla kızım dünyaya geldi doğduktan 3 saat sonra fenalaştı
çok kustu ağlayamadı çok bitkindi yavrum benim sonunda mosmor oldu hava verdiler kuzuma
başka hastaneye sevk edildi anne karnında enfeksiyon kapmış
şuan emsey hastanesinde midesi temizlendi
dün daha yeni başladı ağızdan beslenmeye
dua edin kızlar çok zor bişey ben burada o orada ağlaya ağlaya bi hal oldum canım kızımın kokusu burnumdan gitmiyor ona bir an önce sevgimi hissettirmek istiyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun allah sağlıktan ayırmasın bizleride yavrularımızıda
Ben de ptesi gideceğim. İkimiz için de ptesi karar günü mü yoksam?:))
Ben de ptesi gideceğim. İkimiz için de ptesi karar günü mü yoksam?:))
Ben de aynı dertten muzdaripim ama kafamda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ne kadar olursa artık:-/Evet canim pazartedi buyuk gun ah bi de su acilma muayenesinde bu kadar kasmasam
Ayyy hepimiz yavaş yavaş geri sayımı bitiriyoruz sanırım :)))) benm işinde salı büyük gün :))))
Ben de aynı dertten muzdaripim ama kafamda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ne kadar olursa artık:-/
Eh artık bi saymak lazım:))
Bu arada benim belime hafifçecik ağrı giriyor. Acaba mı ki? Bi girip duş falan mı alsam ne yapsam?:)
Ben sabahtan beri öyleyim ama tırt çıktı sancılar bi de faz oluo genelde duş almak rahatlatır ama seni yürü bi de evde açılman varsa daha çabuk olur en azından sancım gelsin diye uğraşan bi bizlerin herhalde korkmadan hevesli heycanla bekleyen :) önce karnım kasılıo sonra belimden kasıklarıma ağrı inio bazen bu doğum sancısı mı ki ??
merhaba kızlarrr 30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle bebeğime kavustum suanda yanımda mışıl mışıl uyuyor 3020 gr. 49 cm pembış bı kızım oldu mınnakım benım darısı doğumu bekleyenlere ınş...
canim gözün aydin allah anali babali büyùtsün..darisi bizim basimiza...merhaba kızlarrr 30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle bebeğime kavustum suanda yanımda mışıl mışıl uyuyor 3020 gr. 49 cm pembış bı kızım oldu mınnakım benım darısı doğumu bekleyenlere ınş...
Canlarim.HAKSEVER den haber varrrrr.ZEYNEP imiz sagsalim dunyaya geldi cok sukyr.3 kilo dogmus masallah.eve bile ciktilar:)sutu de gelmeye baslamis insallah bol bol olur.haksever heyecanlanmis biraz aglamis.sesi suan cok iyi geliyordu masallah.darisi tum bekleyenlerin basina insallah.....
Seninki benimkinden daha ilerde:) valla bi biz varız herhalde böyleofff çok heyecanlı bu durumlar, bekleyişler yaa:))
sizi çok iyi anlıyorum:)
06.02.2014 saat 10:10 kilo:3.400 boy:49 cm epidural normal ile kızımı ceydamı kavuştuk:)Rabbime binlerce şükür:) 38.haftada olsun artık yaaa derken bir anda oldu.gece 5ten çarsamba gecesi full sancı çektim gierek arttı.cidden adet ağrısı gibi ama daha dayanılmaz ve zonklama oluyor belde dehşet.sancılara ragmen 2cm açıldı ve doktorum suni sancı vermedi doğal açılsın diye.ve erken diye belki geçer yalancıdır diye gece beni hastaneye yatırdı.tüm gece kontrol altında nts ile kontroller yapıldı.ancak gece dayanılmaz olunca epidural istedim.gercekten süper bişi sadece kasılma hissediyorsun.acı yok agrı yok.perşembe sabahı 7 gibi 2.doz epidural verildi 9:30 gibi ebe suyumu patlattı sonra yarım saat içinde açılma olmuş ikinci gelişinde ıkın dedi ve hadi bakalım doğuma dedi:)şoka girdim.doğumhane işi gerçekten en basit kısmı sancılardan sonra doktorun telkiniyle 20 dk da hadiiii kızın olduuuu dediler.ben ağlayamadım bile kızımı izlemekten hiç ağrı yok sadece ıkınma hissi hissediyorsun.doktor epidural olmasa 5 dk da doğururmuşum epidural o hissi biraz alıyor çünkü güçlü ıkınamıyorsun.ebe son anda bastırdı benimde ıkınmamla bebişim pıt diye geldisuan sadce dikiş acısı var.ben normalden çok korkuyordum hep sezaryana çevrrilir bu iş diye baktım ama kızlar gerçekten rabbim herseyi ayarlıyor sana dua etmek kalıyor.rabbim bekleyenlere sabır versın en hayrlı zamanda kucagınıza alın inşallah:)detaylı yazarım(daha ne yazmamıssam ) bekleyen arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.sorularınıza açığım.kendinden biliyorum çok pimpirili bir gebeydim çünkü.doktorlar bile terimsel sorularıma alışmıştı kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?