sizi çok iyi anlıyorum:)
06.02.2014 saat 10:10 kilo:3.400 boy:49 cm epidural normal ile kızımı ceydamı kavuştuk:)Rabbime binlerce şükür:) 38.haftada olsun artık yaaa derken bir anda oldu.gece 5ten çarsamba gecesi full sancı çektim gierek arttı.cidden adet ağrısı gibi ama daha dayanılmaz ve zonklama oluyor belde dehşet.sancılara ragmen 2cm açıldı ve doktorum suni sancı vermedi doğal açılsın diye.ve erken diye belki geçer yalancıdır diye gece beni hastaneye yatırdı.tüm gece kontrol altında nts ile kontroller yapıldı.ancak gece dayanılmaz olunca epidural istedim.gercekten süper bişi sadece kasılma hissediyorsun.acı yok agrı yok.perşembe sabahı 7 gibi 2.doz epidural verildi 9:30 gibi ebe suyumu patlattı sonra yarım saat içinde açılma olmuş ikinci gelişinde ıkın dedi ve hadi bakalım doğuma dedi:)şoka girdim.doğumhane işi gerçekten en basit kısmı sancılardan sonra doktorun telkiniyle 20 dk da hadiiii kızın olduuuu dediler.ben ağlayamadım bile kızımı izlemekten hiç ağrı yok sadece ıkınma hissi hissediyorsun.doktor epidural olmasa 5 dk da doğururmuşum epidural o hissi biraz alıyor çünkü güçlü ıkınamıyorsun.ebe son anda bastırdı benimde ıkınmamla bebişim pıt diye geldisuan sadce dikiş acısı var.ben normalden çok korkuyordum hep sezaryana çevrrilir bu iş diye baktım ama kızlar gerçekten rabbim herseyi ayarlıyor sana dua etmek kalıyor.rabbim bekleyenlere sabır versın en hayrlı zamanda kucagınıza alın inşallah:)detaylı yazarım(daha ne yazmamıssam ) bekleyen arkadaşlara moral olsun diye yazmak istedim.sorularınıza açığım.kendinden biliyorum çok pimpirili bir gebeydim çünkü.doktorlar bile terimsel sorularıma alışmıştı kendinize iyi bakın
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah..benim kızda acayip tekmeliyo vala bi vuruyo sağa doğru savruluyorum vala
2 gündür bebegim yogun hakimda solunum sıkıntisindan dolayi kiyamam cok uyuyordu rahat yemek yiyemiyordu hiriltilar vardi... cok üzüldüm ay nekadar alismisim ona hemen yogun bakimin oldugu kattan oda tuttuk kaliyoruz 3 saatte bir süt sagiyorum ilk defa bugün emzirdim allahim herkeze benim bebegimede saglik versin göbegi düstü oglumun bugün ablalari hemsire verdi elime debelenirken düsmüs cok sinirli bide kiyamam hic sevmedi orayi bi ben yanindayken huzurlu oluyo melegim onu cok seviyorum....
2 gündür bebegim yogun hakimda solunum sıkıntisindan dolayi kiyamam cok uyuyordu rahat yemek yiyemiyordu hiriltilar vardi... cok üzüldüm ay nekadar alismisim ona hemen yogun bakimin oldugu kattan oda tuttuk kaliyoruz 3 saatte bir süt sagiyorum ilk defa bugün emzirdim allahim herkeze benim bebegimede saglik versin göbegi düstü oglumun bugün ablalari hemsire verdi elime debelenirken düsmüs cok sinirli bide kiyamam hic sevmedi orayi bi ben yanindayken huzurlu oluyo melegim onu cok seviyorum....
canim gözün aydin allah anali babali büyùtsün..darisi bizim basimiza...
ayy ne güzel ver iyi olmalarina cok sevindim...masallahh zeynebe..allah anali babali büyùtsün...
Taubeciğim sen normal doğum mu bekliyorsunDoğuramayanlar olarak baya azaldı sayımız Ben sezeryan olcam ayın 17 sinde
canim seni cok merak ediyordum dogum yapmismi diyee..evet canim normal dogum olucak..desene sanada cok az kaldii..insallah sag salim kucagina alirsin..
Çok sık giremiyorum arada girip bakıyorum sana doğurdun mu diyeİnşallah sende sağ salim kucağına alırsın kızını taubeciğim... Çok seviniyorum senin adına...Kızçen çok korkuttu seni ama bak ne kadar az kaldı kucağına almaya.... İsme karar verebildiniz mi :26::26::26:
sagol canim evet kizim bizi cok korkuttu alahima sükürler olsun bu zamana kadar geldikk..canim büyük ihtimalle mina olucakk..siz isme karar verdinizmi?
İsmiyle yaşasın inşallah... Bende çok istemiştim mina ama eşim istemediBizde karen düşünüyoruz inşallah... Hazırlıklar filan tamam mı? Bayadır görüşemiyoruz
sagol canim sizin ismiyle yasasin insallah ...evet canim hazirliklar tamam..cok sabirsizlaniyoruz hemen gelmesini istiyoruz..bide ben nefes almaktan cok zorlaniyorum geceleri uyuyamiyorum..allah yardimcimiz olsun...
sagol canim evet kizim bizi cok korkuttu alahima sükürler olsun bu zamana kadar geldikk..canim büyük ihtimalle mina olucakk..siz isme karar verdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?