2014 Şubat Anneleri

Aaaaa ne guzel bende kizima MİNA koydumm.cok icimize sindi.ablamiz EDA NAZLİ kucugumuzde mina:)

ayy canim ne güzel adlariyla yasar insallah..biz isim konuda esimle hic anlasamiyordum..ama sonunda karar verdik esim mina olmasini istedii benimde hosuma gittii karar verdik mina olucakk...

Yavrum benim.rabbim sifa versin en kisa zamanda evinizde kucaginizda olsun.benim kizimda cok uyuyor yemek yerken bogulucak gibi oluyor dun kontrolu vardi cok nefesini tutuyor dedim dr bakalim dedi Cigerini dinledi gayet iyi dedi cok uyuyor dedim erken dogdugu icin dedi.ama yemek yerken nefes alamayinca ters donduruyorum resmen bogulucak gibi oluyor ay ne yapacagimi sasirdim bizdedemi bi Sıkıntı var acaba?

Gecmis olsun canim haber ver arada kiyamam ya Allah sifa versin

ayy canim ne güzel adlariyla yasar insallah..biz isim konuda esimle hic anlasamiyordum..ama sonunda karar verdik esim mina olmasini istedii benimde hosuma gittii karar verdik mina olucakk...

İsim konusu zaten basli basina kaos sebebi:)ela olsun dedim eda ile karisir dedi kizim erva istedi benim cok hosuma gitmedi.en sonunda mina nasil dedim kizim karar verdi mina diye.oh dedim ablasi karar verdi bize karismak dusmez:):):)

Saol canim gecmis olsun insallah bisivyoktur ama dikkat et derim dinle bol bol bebegini bizimki normal dogdu kilosu falanda yerindeydi amw bebegim ben uyandirmaswm uyanmiyodu baygin gibi hep uyuyodu ben 2 saatte bir altini acip islak menndil sürüyodjm ar zor uyaniyodu son gün hiirilti öksürük basladi ıh liyodu uykuda ay sabahi zor ettim hic bisi yemedi .sende bebegini dinle ve kesinlikle arada kontrolede götür biz baslangicinda farkettik insallah iyilesir kuzum canimin yariisi resmen yok...

lipcim nasilsin nisa berenimiz nasilsirr..biz halen beklemedeyiz..

Cok sukur tatlim iyiyiz ikimiz de...emzirmeye alismakta cok zorluk cektim ama duzene girdik sayilir.bir de bize cok gelen oldu hastaneden cikar cikmaz.gunde 2-3 defa misafir geldi gunduz hic uyuyamadim gece zaten en fazla 4 saat uyudum. Neyse misafirler bitti gibi.

sagol canim sizin ismiyle yasasin insallah ...evet canim hazirliklar tamam..cok sabirsizlaniyoruz hemen gelmesini istiyoruz..bide ben nefes almaktan cok zorlaniyorum geceleri uyuyamiyorum..allah yardimcimiz olsun...

Taubecim allah sen ve senin gibi dogum bekleyen tum annelere coook kolay bir dogum ve saglikli bebecikler versin bir avazda kurtarsin inşallah. ...

Bu arada kimler dogurdu başka kizlar ben gecmisi okuyamadim?

Bizimki aciktigi zaman ortaligi ayaga kaldiriyor yemegini yiyor mamayi sevmiyor zarla zorla gunde sadece 60 ml sutum var neler yapiyorum sut yok.hastane tipi pompa kiraladik 2 saatte bir sagiyorum uyarsin diye yok yok yok olmuyor sutanne sutu verince hemen bitiriyor.mamayi birakiyor.yinede bugun sabah a kadar dinleyeyimde.yogunbakimda yattigi cocuk hastanesine gotururum

Canım çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda yavruşunla birlikte dönersiniz evinize...

iyi olmaniza sevindikk desene yogun gecmis gùnleriniz..canim dün haksever arkadasimiz dogum yaptii..

Canim cok cok gecmis olsun. Neden rahatsizlandi ki bebis. Umarim en kisa zamanda toparlanir. İnsanin kendi basina gelenler atlatiliyor da, minisler oksurse bile icimiz gidiyor... Annelik cok zormus, gozunden bile sakinasin geliyor kuzunu......

Canim lactamil ,humana , hurma, bol su (3/4 lt),bol sivi, visne suyu , bol soganli bulgur pilavi, iyi uyku , dinlenme ve morel benim sütümü arttirdi insalah gelir sejinde sütün birazda bu dediklerime agirlik ver bakalim olcak insallah

Canim cok cok gecmis olsun. Neden rahatsizlandi ki bebis. Umarim en kisa zamanda toparlanir. İnsanin kendi basina gelenler atlatiliyor da, minisler oksurse bile icimiz gidiyor... Annelik cok zormus, gozunden bile sakinasin geliyor kuzunu......

Saol canim.Dogdugundan beri burun tikanikligi vardi kuzumun sonra ilerledi zor nefes almaya basladi hiriltklar basladi en son beslenmesinide etkileyince yatirdilar suan hastaneden yaziyorum onu birakip gidemedim odactuttuk esimle kaliyoruz burda simdi yanindan geldim cok aglamis gözleri kizarmis alip yutasim geldi geri cocugu disarda hic mutlu olmadi bebegim

Vallahi ne diyeyim eminim cok zordur yasadiklarin. En azindan erken farketmissiniz ve tedaviye hemen baslamissiniz. Bu minik sipalar bizim sandigimizdan cok daha gucluler. Sen moralini yuksek tut, bebisinin en cok sana ihtiyaci var. Cabucak toparlanir...Su sikintilari ve alisma donemlerini bir atlatalim da, inssallah topic yeniden canlanir ve bebislerin guzel haberlerini paylasmaya baslariz. Cok tatlilar yaaa.... Kizima baktikca surekli aglayasim geliyor.. Surekli iyi ki yapmisim seni diyip duruyorum :))))) asik oldum resmen..

Canim.humana nin dibine vurdum,rezene desen icmeyince küsüyor,bizim evde sadece bulgur pilavi piser,lactamil le bugun tanistik.ama su evet su hic icmiyorum nerdeyse incir suyu falan iciyorum suya agirlik vereyim.moral iste o bende bu aralar yok annem yollayabilirsen yolla:)icimi kirlettiler benim ya ben boyleymiydim nesem fiskirirdi,gozlerimin ici gulerdi su an kizlarim uyuyor esimde oyle bense kahve yaptim oturdum dusunuyorum.kendime kiziyorum sacma sapan sabrim beni yipratiyor.agzi olan konusuyor ben niye sabredip susuyorum yaaa

Ne guzel dimi anne olmak sosyolojim. Bugun kizlar uyuyunca esim buyugunu ben kucugunu aldim merdivenden pespese cikiyoruz.kendikendime dedim 2 kisi basladik bu hayata 7 sene edi ile budu gibiydik:)simdi olduk 4 kisi.asigim bende kizlarima hergun ayaklarinin altini opuyorum.esim hala arada soruyor bunlar bizim mi diye:)inanamiyormus:) yaratan ne guzel yaratiyor.bide anne demeye baslasin o zaman iste sen sen olmaktan cikiyorsun tam anlamiyla.allah size bagislasin ELİF inizi....

Günaydın kızlar sabahın 6 sında dikildim ayağa :) doktora gidicem uyuyamadım . Gidip eşimin yanına yatıyım az daha so ra kalkar kahvaltı yaparız :)

Valla en önemli iki sey morelle su tatlim evet zor bu durumda ama öyle evler kalabalik her kafadan bir ses cikiyo benim bile okadar canim sıkkın ki anlatamam hem hastane olayi hem evdekilerin aaa üsüttü iste laflari delirtcek beni . BeN bebegimi süt verebilmek icin mecburen uyandirmak zorundaydim altini aciyodum biraz ugrasiyodum neymis o anda üsümüs yav onu yapmasam cocuk ac kalcak hic bisekilde uyanmiyo ac acinami yatirayim cocugumu mümkünmü hangimiz yapariz böyle biseyi ama burdaki hemsireler israrrla aglama sütün kesilir ve bizim suan en cok ihtiyacimiz olan sey dediler ve sirf onun icin yemek yiyorum dikkat ediyorum. Sende suyudacdene bakalim bugün yanina sise al ama bardakla anlayamiyosun 3 lt en azindan icmen lazim hadi bakalim insallah cok cok gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…