2014 Şubat Anneleri

Amin canim saol. Seyn nasilsin bebegin nasil giremedim nezamandir iyisinizdir insallah

Gunaydin canim,
Ben toparlandim cok sukur ilk gunler cildircak gibiydim, her gun cocugun ac oldugu sutumun gelmemesi konu yapiliyordu, her arayan sorana ayni sey soyleniyordu.hastanedeyken de esimi cok ozledim onun omzuna yaslanip agladim durdum. Düşün kendi annem bile anlamiyordu beni. esim herkesi uyardi benim uzuldugumu filan soyledi de iyi oldu. Bebege de zor alistim kuzum emmek istio ama dogru pozisyon almak, ayrica sut gelmeyince sinirlenip aglamasi cok zordu.bebegi tutarken kendimi sikmaktan hem cocuk huzursuzlaniyordu hem de benim bilegimdeki tendomlar sıkışma yapinca ellerim uyusmaya basladi.magnezyum iciyorum destek olarak.bugun bir disari cikip saclarimi kestiricem bakalim, bir de emzirme yastigina bakicam.
Ne zaman ki eve gelip biraz rahatladim isler biraz biraz yoluna girmeye basladi. Simdi yüzüne her baktigimda allaha sukrediyorum.
Sana ve bebisine dua ediyorum insallah bizeguzel haberler verirsin en kisa surede tatlim.bir seye ihtiyacin olursa ayni sehirdeyiz biliosun, guzel gunler dilerim...

Günaydııın bugün yine biraz karın ağrım ve mide bulantım var acaba mı acaba?

Senin yine acaba diyecek durumun var😊😊😊
Bende hicbir belirti yok karnim olmasa hamile bile oldumu anlamiycam bakalim ne zaman nasil dogurucazzz merakla bekliyorum😊😊😊

GÜnaydın

Biz beklemeye devam , sağlıkla gelsin de artık az kalmıştır diye düşünüyorum

Minik bebişlere Allah 'ım şifa versin hemencek inşallah.

Bende hicbir belirti yok karnim olmasa hamile bile oldumu anlamiycam bakalim ne zaman nasil dogurucazzz merakla bekliyorum😊😊😊

Aynen yahu ara ara aşağıya baskı yapıyor kızım o kadar. Hastanem uzak, sabahtan anneme gidip akşama eşşimle dönmek gibi planım vardı ama bugün iş yapayım diye vazgeçtim

doktordan geldik :) çarşamba tekrar gidiceğiz artık aç gitmemi söyledi ani bi durumda sezeryana alınacağım için aç olmam daha iyi olurmu eğer kızlar oğlum acele edip gelmezse 14 şubatta kavuşuyoruz . çarşamba gittiğimde detayları konuşucağız :)b

Geçti ama:) neyse son zamanların tadını çıkaralım bundan böyle bir ömür bu sakinliği ararız:)

ben mart anneleri topiğindeyim sizinkiler bizimkilerin abi ablaları yani...

dün gece sizin yazıları okudum da çok duygulandım güzel bekleyişiniz sona yaklaşmış Allah saglıklı huzurlu bir melekle taçlandırsın..

sorum şu ben 31+3 de gittigimde bebegim 2 100 gr boyu 44 cm idi yani güzel dedi dr.. ancak suyum azalmış biraz... bu şekilde devam ederse yeter etmezse bakarız artık dedi içime kurt düştüüü...

son haftasına kadar suyu bu şekilde gelen arkadaş var mı acaba ya da yapabilecegim bi şey beni korkutuyo acıkcası bu durum

şimdiden teşekkür ederim

Bebegimi yanima getirdileeerrrrrr :)))) uyuyo yanimda herseyim azcik nefes sikıntımiz var ama bir kacgün daha burdayiz ama yanimda olcak yogun bakimda degil herkeze dualari icin coka tesekkürler ictenlikle dua ettiginizi biliyorum herkezin yavrusu sapasaglam olsun insallah gene yazicam öptm sizi

Saol canim yolunda hersey simdilik.Sendecstres yapma kendine benikkde ilk sorunum bebegimi memeye tutamiyordum hastanede hep hemsireler tutturdu simdi yeni yeni alisiyorumm ki biliyosun senden önce dogum yaptim yani hem bebeklerin bize biizimde onlara alismamiz zaman istiyo bu cok normal üzülme tamammi

Canim benim gecen haftalarda suyum azalmisti ictigim suyu arttirdim daha fazla ictim bir hafta sonra doktor suyu normal dedi sende zorla kendini kafana da takma

Günaydııın bugün yine biraz karın ağrım ve mide bulantım var acaba mı acaba?

Hahahha... Bende de acabalık bir durum bile yok. Beklemedeyiz. Ama bugün dr ne dicek bakalım ...

GÜnaydın

Biz beklemeye devam , sağlıkla gelsin de artık az kalmıştır diye düşünüyorum

Minik bebişlere Allah 'ım şifa versin hemencek inşallah.
Biz de biz de:))

tünaydın annişlerrrr,anniş adayları
Tünaydın canım... Nasılsınız bakalım oğluşunla?

Hayırlısı olsun canım. İnşallah bekler oğluşun da gönlüne göre olur:)

Selam canım. Benim de 32. Haftada kireçlenme yüzünden suyun azalıyor dedi doktor. Sorun kireçlenmeden kaynaklandığı için yapabileceğin bir şey yok dedi. Ama ben bol su içmeye devam ettim. 3 litreye yakın içiyorrum hala. 35 te de azalma devam ediyor böyle giderse 37 bitsin doğumu başlatırız dedi. 35ten beri şimdi her hafta kontrole gidiyorum. Suyun durumuna bakıyorlar. Ama mesela geçen hafta hiç azalma olmamış. Doktorum da şaşırdı. İşte böyle böyle son haftaya geldik. Sen kendine sıkıntı yapma, içini ferah tut hep bi de su iç bol bol. Benim kireçlenmem epey ilerledi mesela dr her hafta bakıp bakıp acılar içinde gülüyor ama su çok şükür hala yeterli. Ama fazla da bekletmeyecek dr. Bu bafta son haftamız. Bu hafta başlatacak doğumu.

İnşallah senin de bir problem olmadan zamanını doldurur bebişin...

Ay canım çok sevindim. Gözün aydın. Valla duygulandım okurken. Nasıl yazıyorsan duygularını bize de geçiriyorsun cidden:)

çok sagolun içimi öyle rahatlattınız ki hemen bir buçuk litreyi kafama diktim

çünkü drum suyla alakası yok demişti bana çok şükürrr.... inşallah siz de ben de zamanlarını tamamladıktan sonra saglıcakla huzurla alırız bebelerimizi...

Selam kızlar. Benim kuzu da karnımda dalgalanıp duruyor eşim de çıkmak istiyor bu diye tutturdu. Sen içini ferah tut çıkmak istediği zaman çıkacak zaten dedim, kimseyi beklemeyecek inşallah kolay olur dogumlarımız

Amin canım inşallah:) benimki de aynı dalgalanıp duruyor:)) dün bi ara uyuyakalmışım. Nasıl çıldırdı karnımda noluyoruz diye uyandım:)) benim eşim de yeri kalmadı rahat değil artık çıkmak istiyor deyip duruyor:) ah bi çıksınlar da sağlıkla inşallah.

İnşallah ttlm. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…