çok sagolun içimi öyle rahatlattınız ki hemen bir buçuk litreyi kafama diktim
çünkü drum suyla alakası yok demişti bana çok şükürrr.... inşallah siz de ben de zamanlarını tamamladıktan sonra saglıcakla huzurla alırız bebelerimizi...
Canim iyle bi anda bi bucuk litre icme gun icine yay yoksa hepsi bi anda gider bardak hesabi ic bittikce doldur bardagini ara vererek
Kuzummmm iyiyim cok sukur.gunesim de iyi teyzesi . çok korkuttu bizi ama simdi iyi. 8gun yogun bakimda kaldi.canimdan can gitti ama rabbime sukurler olsun iyi simdi
Kuzummmm iyiyim cok sukur.gunesim de iyi teyzesi . çok korkuttu bizi ama simdi iyi. 8gun yogun bakimda kaldi.canimdan can gitti ama rabbime sukurler olsun iyi simdi
ay napayım canım bi umut daha minnak yavrucugum.. ama ilginç olan suyu az olanın gelişimi geriliyomuş ama benim minigim 8 gün önde çok şükür
Benim bebegim uc hafta geri bakbunu bilmiyordum suya devam o zaman
Şimdi okudum geçmişi jackim çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha yaşamazsınız...
canım şimdi okudum çok geçmiş olsuniyi olmanıza sevindim
benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......
Allah yardimcin olsun canim.acilarini gostermesin rabbim.cok zor ama topla kendini.bol bol su ic.sut olsun kuzuna.hissediyolar herseyi.sen guclu ol ki o da hemen iyilessin annesi
benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......
Canim gecmis olsun uzulme bebisin iyi olsun mutlaka cikacak sutune ihtiyaci var hem kuvezde yatanlar cok uslu bebek oluyorlar uzme kendini bugunlerde gececek
inşallah çabucak geliverir yanıma ,güçlü olmaya çalışıyorum ama dokunsalar ağlayacağım
Cok iyi anliyorum seni.hastaneye yattigi ilk iki gun bende senin gibiydim. Nasil agladim.yemeden icmeden kesildim.sonra ne oldu.sutum azaldi.hmen topladim kendimi.ben iyi olmazsam o nasil olacakti.sende boyle dusun canim.
canim tekrar gecmis olsun iyi olmaniza cik sevindimm..yerim ben onuuu...Kuzummmm iyiyim cok sukur.gunesim de iyi teyzesi . çok korkuttu bizi ama simdi iyi. 8gun yogun bakimda kaldi.canimdan can gitti ama rabbime sukurler olsun iyi simdi
Bebegimi yanima getirdileeerrrrrr :)))) uyuyo yanimda herseyim azcik nefes sikıntımiz var ama bir kacgün daha burdayiz ama yanimda olcak yogun bakimda degil herkeze dualari icin coka tesekkürler ictenlikle dua ettiginizi biliyorum herkezin yavrusu sapasaglam olsun insallah gene yazicam öptm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?