2014 Şubat Anneleri

anneler bugün kontrolüm vardı 40+0 dayım açılma belki 1 cm ya var ya yok dedi ağrım hiç ama hiç yok sıfır yani üstelik bebişin kafası kanala tam girmemiş daha tam girse ağrı falan başlar dedi ama daha birkaç gün vakit vereyim dedi çarşambaya kadar vakit verdi olmazsa seeryan olcak artık içim bi tuhaf suni sancıyı hiç vermicem dedi çok zorluk çekersin dedi hayırlısı ama kafam karışık beklesek daha bebişin kilosu da 4 ü bulacak

Canim iyle bi anda bi bucuk litre icme gun icine yay yoksa hepsi bi anda gider bardak hesabi ic bittikce doldur bardagini ara vererek

Sabah kontrolümüz vardı not de sancım çıktı.oğlum iyice inmiş her an gelebilir stres olmayı midiyorsan hemen alalım dedi.beklemek daha mantıklı geldi ama çok tedirginim. Kaburgam ağrıyo midem bulanıyo cumaya alacak tabi beklerse Allahım hepimize yardım etsin son ay en zoruymuş bence

Kuzummmm iyiyim cok sukur.gunesim de iyi teyzesi . çok korkuttu bizi ama simdi iyi. 8gun yogun bakimda kaldi.canimdan can gitti ama rabbime sukurler olsun iyi simdi

benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......

benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......

Allah yardimcin olsun canim.acilarini gostermesin rabbim.cok zor ama topla kendini.bol bol su ic.sut olsun kuzuna.hissediyolar herseyi.sen guclu ol ki o da hemen iyilessin annesi

Canim gecmis olsun uzulme bebisin iyi olsun mutlaka cikacak sutune ihtiyaci var hem kuvezde yatanlar cok uslu bebek oluyorlar uzme kendini bugunlerde gececek

Canim gecmis olsun uzulme bebisin iyi olsun mutlaka cikacak sutune ihtiyaci var hem kuvezde yatanlar cok uslu bebek oluyorlar uzme kendini bugunlerde gececek

çok sağol bende sütümü sağıp dondurucuya atıyorum rabbim herkesin evladına şifa versin içinde benim yavrumada inşallahhhhh

inşallah çabucak geliverir yanıma ,güçlü olmaya çalışıyorum ama dokunsalar ağlayacağım

Cok iyi anliyorum seni.hastaneye yattigi ilk iki gun bende senin gibiydim. Nasil agladim.yemeden icmeden kesildim.sonra ne oldu.sutum azaldi.hmen topladim kendimi.ben iyi olmazsam o nasil olacakti.sende boyle dusun canim.

Cok iyi anliyorum seni.hastaneye yattigi ilk iki gun bende senin gibiydim. Nasil agladim.yemeden icmeden kesildim.sonra ne oldu.sutum azaldi.hmen topladim kendimi.ben iyi olmazsam o nasil olacakti.sende boyle dusun canim.

Allah yardımcınız olsun kızlar acil şifalar bebişlerinize allahnacılarını göstermesin bizlere üzülmek yok güçlü olmak var su süt rezene incir suyu bol bol tüketin tontişlere süt olsun

Kuzummmm iyiyim cok sukur.gunesim de iyi teyzesi . çok korkuttu bizi ama simdi iyi. 8gun yogun bakimda kaldi.canimdan can gitti ama rabbime sukurler olsun iyi simdi
canim tekrar gecmis olsun iyi olmaniza cik sevindimm..yerim ben onuuu...

canim ya gecmis olsun insallah en kisa zamanda sagligina kavusur...dualarimiz sizinle...

Jack im hosgeldinnnnn.GUNES hanim iyiymis allah hep iyilik versinn.bizde abla olmaya devam ediyoruz.pazar gunu 40 imiz cikicak nasipse:):)

canim gözün aydin.insallah en kisa zamanda bebisin sagligina kavusur ve evinize gecersiniz...

Canim benim cok zordur bilirim.Bu topigin en erkencisi benim belki bilirsin 34 haftalik dogurdum bir kere bile kucagima alamadan yogunbakim a koydular yavrumu.ilk gun cok agladim sonra dedim niye agliyorum ki benim yavrum iyi olmak icin orda.sukur ki 7 gun sonra evimize geldik.bu bir sinav biliyorum zor ama atlaticaksiniz allah in izniyle.gor baken kisa surede kucaginda olucak yavrun.dua larimdasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…