Amin canım inşallah:) benimki de aynı dalgalanıp duruyor:)) dün bi ara uyuyakalmışım. Nasıl çıldırdı karnımda noluyoruz diye uyandım:)) benim eşim de yeri kalmadı rahat değil artık çıkmak istiyor deyip duruyor:) ah bi çıksınlar da sağlıkla inşallah.
Kizlar40+3 um vajinam cok agriyor yurumede zorlaniyorum yarin kontrolum var sizce bu agri dogumun belirtisimi
Canim naptin bugun kontrolun vardi
Gittim canım. Suyum bu hafta hızlı azalmış. 7 cm e düşmüş. 6 kritik zaten demişti. 6 ya ne zaman düşeceği belli olmaz, yarın sabah müsait misiniz dedi. Biz şaşkınlıkla ne için diye sorduk. Doğum için tabii dedi. Yarın en geç çarşamba sabah gelmelisiniz dedi. Biz de o zaman çarşamba olsun dedik:) yani çarşamba sabah 5 te hastaneye yatacağız, akşama doğru da doğar dedi:)
Ama ben bi kötü oldum ki sorma gitsin. Eşim de bi gerildi. Eve gelene kadar birbirimizin söylediklerine alınıyoruz falan. Ay geldik eve ağla ağla şiştim. Bi sarılıyoruz, sonra bi yine sinirleniyoruz. Ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz. Annemi de aradık, yarın akşama doğru burada olacak. Yani bu akşam bizim yalnız geçireceğimiz son gece. Bu da ayrı bi garip hissettirdi. Ay ne bileyim çok garip duygular, çok karmaşık.
Şimdi yarın neler yapmam gerekiyor diye düşünüyorum. Evin bi süpürülüp silinip toz alınması lazım. Bu akşam eşimle hallederiz dedim o da yorgunum yarın yaparız dedi. Yarın akşama da bırakmak istemiyorum. Kv yi çağırırım olmadı diyordum. Belini incitmiş, o da iş göremez. Bi de kurabiye dalan yapmak istiyorum ama hangisi nereye sıkışçak bilemedim. Ayyyy ben bu gece uyuyamam artık düşünmekten(
canım ya nasıl heyecanlandım , seninde belli artık ben kaldım bi başıma :) suni sancı mı verilecek acaba ? ay bi an bilemedim ne desem :)
Bakarsın gelir senin bebiş de çarşamba buluşuruz hastanede:)) suni sancı değil de bir ilaç verecekmiş, o ilaç benim kendi sancılarımı başlatacakmış. Bakalım nasıl olacak:))
Bakarsın gelir senin bebiş de çarşamba buluşuruz hastanede:)) suni sancı değil de bir ilaç verecekmiş, o ilaç benim kendi sancılarımı başlatacakmış. Bakalım nasıl olacak:))
Valla tam nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Yaşayarak öğreneceğim galiba:))Hayirli olsun ilac dedigi sanirim fitil gibi birsey banada verilmisti acilmayi saglasin diye gerci bende ise yaramadi bende yarin gitcem 40 haftayi gectik bakalim nolcak
hayırlısıyla , sağlıkla kucağına al canım.Bakarsın orda olurum bende belli mi olur :) haberleşiriz tabi
Allah yardımcınız olsun kızlar acil şifalar bebişlerinize allahnacılarını göstermesin bizlere üzülmek yok güçlü olmak var su süt rezene incir suyu bol bol tüketin tontişlere süt olsun
canim tekrar gecmis olsun iyi olmaniza cik sevindimm..yerim ben onuuu...
canim ya gecmis olsun insallah en kisa zamanda sagligina kavusur...dualarimiz sizinle...
Jack im hosgeldinnnnn.GUNES hanim iyiymis allah hep iyilik versinn.bizde abla olmaya devam ediyoruz.pazar gunu 40 imiz cikicak nasipse:):)
Gecmis olsun kizlar okumamistim sizi malum giremiyorum bayadir hayirdir neleri var bebeklerin?
Gittim canım. Suyum bu hafta hızlı azalmış. 7 cm e düşmüş. 6 kritik zaten demişti. 6 ya ne zaman düşeceği belli olmaz, yarın sabah müsait misiniz dedi. Biz şaşkınlıkla ne için diye sorduk. Doğum için tabii dedi. Yarın en geç çarşamba sabah gelmelisiniz dedi. Biz de o zaman çarşamba olsun dedik:) yani çarşamba sabah 5 te hastaneye yatacağız, akşama doğru da doğar dedi:)
Ama ben bi kötü oldum ki sorma gitsin. Eşim de bi gehrildi. Eve gelene kadar birbirimizin söylediklerine alınıyoruz falan. Ay geldik eve ağla ağla şiştim. Bi sarılıyoruz, sonra bi yine sinirleniyoruz. Ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz. Annemi de aradık, yarın akşama doğru burada olacak. Yani bu akşam bizim yalnız geçireceğimiz son gece. Bu da ayrı bi garip hissettirdi. Ay ne bileyim çok garip duygular, çok karmaşık.
Şimdi yarın neler yapmam gerekiyor diye düşünüyorum. Evin bi süpürülüp silinip toz alınması lazım. Bu akşam eşimle hallederiz dedim o da yorgunum yarın yaparız dedi. Yarın akşama da bırakmak istemiyorum. Kv yi çağırırım olmadı diyordum. Belini incitmiş, o da iş göremez. Bi de kurabiye dalan yapmak istiyorum ama hangisi nereye sıkışçak bilemedim. Ayyyy ben bu gece uyuyamam artık düşünmekten(
canim hadi hayirlisii insallah rahat bi dogum olurr..ayy ne güzel kizina kavusuyorsun..icini ferah tut hersey güzel olucak..insallah prensesini sag salim kucagina alirsin...bize haber vermeyi unutma..darisi bizim basimizaa..
Ne guzel cnm gununu biliyorsun cnm.hayirlisiyla kavus yavruna insallah sakin stres yapma gerilme hamileligin son 2 gununun tadini cikar doguma odaklan ve hemen bizi haberdar et😊😊😊Gittim canım. Suyum bu hafta hızlı azalmış. 7 cm e düşmüş. 6 kritik zaten demişti. 6 ya ne zaman düşeceği belli olmaz, yarın sabah müsait misiniz dedi. Biz şaşkınlıkla ne için diye sorduk. Doğum için tabii dedi. Yarın en geç çarşamba sabah gelmelisiniz dedi. Biz de o zaman çarşamba olsun dedik:) yani çarşamba sabah 5 te hastaneye yatacağız, akşama doğru da doğar dedi:)
Ama ben bi kötü oldum ki sorma gitsin. Eşim de bi gerildi. Eve gelene kadar birbirimizin söylediklerine alınıyoruz falan. Ay geldik eve ağla ağla şiştim. Bi sarılıyoruz, sonra bi yine sinirleniyoruz. Ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz. Annemi de aradık, yarın akşama doğru burada olacak. Yani bu akşam bizim yalnız geçireceğimiz son gece. Bu da ayrı bi garip hissettirdi. Ay ne bileyim çok garip duygular, çok karmaşık.
Sabah kontrolümüz vardı not de sancım çıktı.oğlum iyice inmiş her an gelebilir stres olmayı midiyorsan hemen alalım dedi.beklemek daha mantıklı geldi ama çok tedirginim. Kaburgam ağrıyo midem bulanıyo cumaya alacak tabi beklerse Allahım hepimize yardım etsin son ay en zoruymuş bence
Benimde hep söyledigim seydi canim bu son ay zormus derdim . Benim hamileligim rahatti sükür ama son ay hele son hafta ayy kimildayamadim yatakta wc de zordu 50 kere gidiyodum nefes alamiyodum ayaklarim cok sisiyodu benim bebekte azcik iri cikti heralde ondan neyseki simdi yanimda vinan onu görünce ne dert kalcak ne sıkıntı hic merak etme biraz dinlen son zamanlarda vücutta enerji kalmiyo saglikli dogumlar...
Ne guzel cnm gununu biliyorsun cnm.hayirlisiyla kavus yavruna insallah sakin stres yapma gerilme hamileligin son 2 gununun tadini cikar doguma odaklan ve hemen bizi haberdar et😊😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?