Sağol canım inşallah... Ama sakin olmak pek mümkün olmuyormuş:-/ bakalım doğumu nasıl bekleyeceğim:))
Ay ne guzel ya bebisi bol bol op darisi basimiza.normal mi sezarysn mi oldu.
Sezeryan (sipinal) ama sanki normal dogurdum yani hosuma gitmedi dogum ani bidaha sanirim düsünmücem :) sükür gecti senin bellimi nasil olcak
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
Dogum sonrasi göbek kalmamasi icin en etkili yontem nedir bilgisi tecrubesi olan paylasabilir mi
Tesekkur ederim canim.ben bol su iciyorum.humana lactamil falan da iciyrm.dr en az uc litre su ic dedi..
Tesekkur ederim taubem
Hosbulduk gulomcok sukur iyi teyzesi. Emiyo uyuyo miciyo kurban olurum yaradana
Canim oncelikle gecmis olsun.Allahim anali babali buyutsun. Tebrik edememistim seni ve bi cok arkadasi. Malum hastanedeydik.gunesim once sariliktan yatti.sonra idrar yolu enfeksiyonundangecti gitti cok sukur.8 gun yogun bakimda kuvzdeydi.
Hadi ya genelde sezaryan dogum ani konforlu derler sonrasi biraz sikintili derler ama degisio galiba iste.benim de normal olacak ins bekliyoruz bakalim ama tabi kismet heran dengeler de degisebiliyor...
Benim dr bisi sarma korsede takmavdiyo 3 ay sonra spor yaparsin diyo ama bence biseyler yapilmali yaa kendinden gitcek gibi degil bide benim kuzenim gecen sene dogum yapti 3. Gün sardi belini carsafla sikica valla kirki ciktiginda dümdüzdü benimde daha agriyo dikislerim 11 gun oldu gecmedi korkuyomda bisinolur diye varsa bilgisi olan yazsin bencede
Amiin canım çok sağol. Yattığım yerden beklerken yazarım size:) inşallah kolay olur:)) size de orada dua ederim
Gittim canım. Suyum bu hafta hızlı azalmış. 7 cm e düşmüş. 6 kritik zaten demişti. 6 ya ne zaman düşeceği belli olmaz, yarın sabah müsait misiniz dedi. Biz şaşkınlıkla ne için diye sorduk. Doğum için tabii dedi. Yarın en geç çarşamba sabah gelmelisiniz dedi. Biz de o zaman çarşamba olsun dedik:) yani çarşamba sabah 5 te hastaneye yatacağız, akşama doğru da doğar dedi:)
Ama ben bi kötü oldum ki sorma gitsin. Eşim de bi gerildi. Eve gelene kadar birbirimizin söylediklerine alınıyoruz falan. Ay geldik eve ağla ağla şiştim. Bi sarılıyoruz, sonra bi yine sinirleniyoruz. Ne yaşadığımızı biz de bilmiyoruz. Annemi de aradık, yarın akşama doğru burada olacak. Yani bu akşam bizim yalnız geçireceğimiz son gece. Bu da ayrı bi garip hissettirdi. Ay ne bileyim çok garip duygular, çok karmaşık.
Şimdi yarın neler yapmam gerekiyor diye düşünüyorum. Evin bi süpürülüp silinip toz alınması lazım. Bu akşam eşimle hallederiz dedim o da yorgunum yarın yaparız dedi. Yarın akşama da bırakmak istemiyorum. Kv yi çağırırım olmadı diyordum. Belini incitmiş, o da iş göremez. Bi de kurabiye dalan yapmak istiyorum ama hangisi nereye sıkışçak bilemedim. Ayyyy ben bu gece uyuyamam artık düşünmekten(
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
Dogum sonrasi göbek kalmamasi icin en etkili yontem nedir bilgisi tecrubesi olan paylasabilir mi
Gecmis olsun jackim hic haberimiz olmadi, bebeciklerin hepsine sagliklar diliyorum allah tan...
Amin canım... Tabii ki önemli olan hayırlısı canım. İnşallah bekletme seni de bebişin çok:))Olsun gunun belli ne guzel Allah bi avazda kurtarir ins bizim belirsiz hala ama sonucta sayili gun gececek bi sekilde hayirlisi olsun...
Hayırlısı cidden canım. Bakarsın o gün yerleşesi tutar:)) hakkınızda hayırlısı olsun...Ben de agla agla sistim canim carsamba benim de nasipse ama sezeryan gozukuyor bebisin kafasi yerlesmiyor tam olarak normal yoldan olur belki diye bekledikama nasip zaten ben hep hayirlisi die dua etmistim hala da oyle diyorum normal sezeryan hakkimizda hayirlisi
Tesekkur ederim lipim.Allahim korusun kuzularimizi
Kizlar carsaf kalin oldu.bi gun kaldi karnmda.sonra carsaf yerine yazma bagladim gobegime.sikica bagladim.etkisi oluyo.iciniz daha çabuk temizleniyo.sardigimda kanamam artti iki gun.snra azaldi.karnimin sisligi de inmis oldu biraz.simdi yok denecek kadar az kanamam.gobus de gidiyo yavastan.dogumun ertesi gunu tartildim.6 kilo gitmisti.dun baktim.on kilo gitmis.kaldi 5 kilo
Ben daha dogum sonrasini yasamadim ama fuyumlarim hep bu yonde.hadi simdi hamileyiz e sonrasi o da yok insan hemen gitsin ister gobeginin ama bilmiyorum nadi olcak ben 21 kilo aldim suana kadar😞
Ne guzel dimi anne olmak sosyolojim. Bugun kizlar uyuyunca esim buyugunu ben kucugunu aldim merdivenden pespese cikiyoruz.kendikendime dedim 2 kisi basladik bu hayata 7 sene edi ile budu gibiydik:)simdi olduk 4 kisi.asigim bende kizlarima hergun ayaklarinin altini opuyorum.esim hala arada soruyor bunlar bizim mi diye:)inanamiyormus:) yaratan ne guzel yaratiyor.bide anne demeye baslasin o zaman iste sen sen olmaktan cikiyorsun tam anlamiyla.allah size bagislasin ELİF inizi....
Gunaydin canim,
Ben toparlandim cok sukur ilk gunler cildircak gibiydim, her gun cocugun ac oldugu sutumun gelmemesi konu yapiliyordu, her arayan sorana ayni sey soyleniyordu.hastanedeyken de esimi cok ozledim onun omzuna yaslanip agladim durdum. Düşün kendi annem bile anlamiyordu beni. esim herkesi uyardi benim uzuldugumu filan soyledi de iyi oldu. Bebege de zor alistim kuzum emmek istio ama dogru pozisyon almak, ayrica sut gelmeyince sinirlenip aglamasi cok zordu.bebegi tutarken kendimi sikmaktan hem cocuk huzursuzlaniyordu hem de benim bilegimdeki tendomlar sıkışma yapinca ellerim uyusmaya basladi.magnezyum iciyorum destek olarak.bugun bir disari cikip saclarimi kestiricem bakalim, bir de emzirme yastigina bakicam.
Ne zaman ki eve gelip biraz rahatladim isler biraz biraz yoluna girmeye basladi. Simdi yüzüne her baktigimda allaha sukrediyorum.
Sana ve bebisine dua ediyorum insallah bizeguzel haberler verirsin en kisa surede tatlim.bir seye ihtiyacin olursa ayni sehirdeyiz biliosun, guzel gunler dilerim...
tünaydın annişlerrrr,anniş adayları
Bebegimi yanima getirdileeerrrrrr :)))) uyuyo yanimda herseyim azcik nefes sikıntımiz var ama bir kacgün daha burdayiz ama yanimda olcak yogun bakimda degil herkeze dualari icin coka tesekkürler ictenlikle dua ettiginizi biliyorum herkezin yavrusu sapasaglam olsun insallah gene yazicam öptm sizi
o dalgalanma cikinca da bitmiyor canim. Bir ahtapotu giydirmeye calistigini dusunSelam kızlar. Benim kuzu da karnımda dalgalanıp duruyoreşim de çıkmak istiyor bu diye tutturdu. Sen içini ferah tut çıkmak istediği zaman çıkacak zaten dedim, kimseyi beklemeyecek inşallah kolay olur dogumlarımız
benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......
Tesekkur ederim canim.ben bol su iciyorum.humana lactamil falan da iciyrm.dr en az uc litre su ic dedi..
Tesekkur ederim taubem
Hosbulduk gulomcok sukur iyi teyzesi. Emiyo uyuyo miciyo kurban olurum yaradana
Canim oncelikle gecmis olsun.Allahim anali babali buyutsun. Tebrik edememistim seni ve bi cok arkadasi. Malum hastanedeydik.gunesim once sariliktan yatti.sonra idrar yolu enfeksiyonundangecti gitti cok sukur.8 gun yogun bakimda kuvzdeydi.
Amin canım... Tabii ki önemli olan hayırlısı canım. İnşallah bekletme seni de bebişin çok:))
Hayırlısı cidden canım. Bakarsın o gün yerleşesi tutar:)) hakkınızda hayırlısı olsun...
Oh oh maşallah gitmiş kilolar çabucak:)) ben de 15 kiloyla gircem herhalde doğuma.
Bu arada çarşafı bi arkadaşım da sarmıştı. Hemencecik gitti göbek hiçbir şey kalmadı. Ama normaldi. Sezaryen için dikişler falan problem olur mu bilmiyorum. Ama jack bağlamış olmamış. Olmaz herhalde.
Evet canim yaa. Gercek ask buymus. Biz de 8 yilin sonunda bebek yapmaya karar verdik ve hayatimiz resmen tepetaklak oldu ama manyak miyiz neyiz ki, bumdan deli gibi mutluyuz :))))
Lipcim bebisin hayirli olsun. Acemilik hepimizde var. Bebisler bize, biz de onlara alisacsgiz zamanla...
huzooooooo nerelerdesiniz yaa. Bebisko nasil ???? Gelin buralara da... Topik canlansin yav :))
Hadi gozun aydin. İyi haberlerle gel hep....
o dalgalanma cikinca da bitmiyor canim. Bir ahtapotu giydirmeye calistigini dusun)))
canim cok gecmis olsun yaa. Hayirdir neyi var bebidin?? Topigimizin bebidlerine noldu boyle yaa. Guclu ol, iyi haberlerle gel...
Jack hic hsberim olmadi ccok gecmis olsun. Kuzun simdi iyoymis cok sevindim. Herkes o kadar yogun ki birbirimizden haberimiz yok yav..
Gunler artik mok temizlemek, emzirmek ve surekli kiyafet giydirip cilarmakla geciyor.. Uykusuzluk tavan yapti vallahi :)))
Sutunu sagan annisler bisey sorucam. Kac saat emzirmedikten sonra sagiyorsunuz sutunuzu ve ne kadar geliyor ? Galiba benim sutum cok az. 2 saat bekleyip sagdim ve ancak 2 gogusten 30 ml cikti..
Benim dr bisi sarma korsede takmavdiyo 3 ay sonra spor yaparsin diyo ama bence biseyler yapilmali yaa kendinden gitcek gibi degil bide benim kuzenim gecen sene dogum yapti 3. Gün sardi belini carsafla sikica valla kirki ciktiginda dümdüzdü benimde daha agriyo dikislerim 11 gun oldu gecmedi korkuyomda bisinolur diye varsa bilgisi olan yazsin bencede
Bende cumartesi günü saat 11 de anne oldum şukürler olsun rabbime 12 yıldan sonra gelen bebek çok özlemişim ama yorucu ankarada turgut özal hastanesinde yaptım doktorum zehra candan çok memnun kaldım çok ilgilendiler şimdi bebişle emiş çalışmaları devam ediyor süt az vucudun denfgesi çok şaşıyor insan alt üst oluyor ne zaman toplanırımbilmem sabHa kadar uyumuyoruz bakalım ne olacak topiği takip etmek zor normal doğum çokmzor arkadaşlar ama ertesi gü ün keyfi çok güzel ......hastane doktor ekip anne baba akrabalar yani doğum ekip işi ....doğum yapacak olan arkadaşlara ekibi iyi seçsinler.....hastane doktor çok önemli en az ağrıyla kurtulun i nşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?