2014 Şubat Anneleri

Sezeryan (sipinal) ama sanki normal dogurdum yani hosuma gitmedi dogum ani bidaha sanirim düsünmücem :) sükür gecti senin bellimi nasil olcak

Hadi ya genelde sezaryan dogum ani konforlu derler sonrasi biraz sikintili derler ama degisio galiba iste.benim de normal olacak ins bekliyoruz bakalim ama tabi kismet heran dengeler de degisebiliyor...

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
Dogum sonrasi göbek kalmamasi icin en etkili yontem nedir bilgisi tecrubesi olan paylasabilir mi

Benim dr bisi sarma korsede takmavdiyo 3 ay sonra spor yaparsin diyo ama bence biseyler yapilmali yaa kendinden gitcek gibi degil bide benim kuzenim gecen sene dogum yapti 3. Gün sardi belini carsafla sikica valla kirki ciktiginda dümdüzdü benimde daha agriyo dikislerim 11 gun oldu gecmedi korkuyomda bisinolur diye varsa bilgisi olan yazsin bencede

Gecmis olsun jackim hic haberimiz olmadi, bebeciklerin hepsine sagliklar diliyorum allah tan...

Hadi ya genelde sezaryan dogum ani konforlu derler sonrasi biraz sikintili derler ama degisio galiba iste.benim de normal olacak ins bekliyoruz bakalim ama tabi kismet heran dengeler de degisebiliyor...

Benim canim pekvtatli yaa sevmiyorum buvhuyumu ama huy iste degisemem bu yastan sonra bide sorunlu oldu biraz dogumum ee bide uyanik olunca cok korktum cok boslukta hissettim kendikmi belkide normal seyler bunlar ama hosuma gitmedi iste ne bileyim ama oglumun sesini duymak mutlu etti beni bi o an güzeldi . İnsallah istediginvgibi normal olur zaten adi üustündecdogum cok kolay olmasi beklenemez ama en iyisi dogalivtabi yapabilenebhayirli dogumlar

Ben daha dogum sonrasini yasamadim ama fuyumlarim hep bu yonde.hadi simdi hamileyiz e sonrasi o da yok insan hemen gitsin ister gobeginin ama bilmiyorum nadi olcak ben 21 kilo aldim suana kadar😞

Ben de agla agla sistim canim carsamba benim de nasipse ama sezeryan gozukuyor bebisin kafasi yerlesmiyor tam olarak normal yoldan olur belki diye bekledikama nasip zaten ben hep hayirlisi die dua etmistim hala da oyle diyorum normal sezeryan hakkimizda hayirlisi

Gecmis olsun jackim hic haberimiz olmadi, bebeciklerin hepsine sagliklar diliyorum allah tan...

Tesekkur ederim lipim.Allahim korusun kuzularimizi

Kizlar carsaf kalin oldu.bi gun kaldi karnmda.sonra carsaf yerine yazma bagladim gobegime.sikica bagladim.etkisi oluyo.iciniz daha çabuk temizleniyo.sardigimda kanamam artti iki gun.snra azaldi.karnimin sisligi de inmis oldu biraz.simdi yok denecek kadar az kanamam.gobus de gidiyo yavastan.dogumun ertesi gunu tartildim.6 kilo gitmisti.dun baktim.on kilo gitmis.kaldi 5 kilo

Olsun gunun belli ne guzel Allah bi avazda kurtarir ins bizim belirsiz hala ama sonucta sayili gun gececek bi sekilde hayirlisi olsun...
Amin canım... Tabii ki önemli olan hayırlısı canım. İnşallah bekletme seni de bebişin çok:))

Hayırlısı cidden canım. Bakarsın o gün yerleşesi tutar:)) hakkınızda hayırlısı olsun...

Oh oh maşallah gitmiş kilolar çabucak:)) ben de 15 kiloyla gircem herhalde doğuma.
Bu arada çarşafı bi arkadaşım da sarmıştı. Hemencecik gitti göbek hiçbir şey kalmadı. Ama normaldi. Sezaryen için dikişler falan problem olur mu bilmiyorum. Ama jack bağlamış olmamış. Olmaz herhalde.

Ben daha dogum sonrasini yasamadim ama fuyumlarim hep bu yonde.hadi simdi hamileyiz e sonrasi o da yok insan hemen gitsin ister gobeginin ama bilmiyorum nadi olcak ben 21 kilo aldim suana kadar😞

Bende senin kadar alip doguma girdim 11 günluk bebegim 10 kivermisim gobek indi ama ödem oluyo zaten cogu kilonun bol su ve wc ile bi bölümu gidiyo amw bence bisiler sarmak gerekiyo kesinlikle dr a sorup sarcam bende hastaneden sonra

Evet canim yaa. Gercek ask buymus. Biz de 8 yilin sonunda bebek yapmaya karar verdik ve hayatimiz resmen tepetaklak oldu ama manyak miyiz neyiz ki, bumdan deli gibi mutluyuz :))))

Lipcim bebisin hayirli olsun. Acemilik hepimizde var. Bebisler bize, biz de onlara alisacsgiz zamanla...

tünaydın annişlerrrr,anniş adayları

huzooooooo nerelerdesiniz yaa. Bebisko nasil ???? Gelin buralara da... Topik canlansin yav :))

Hadi gozun aydin. İyi haberlerle gel hep....

o dalgalanma cikinca da bitmiyor canim. Bir ahtapotu giydirmeye calistigini dusun )))

benim kuzumda küvezde kaç gündür göremedim çok zor darısı benim başıma inşallah ,saatler geçmiyor.......

canim cok gecmis olsun yaa. Hayirdir neyi var bebidin?? Topigimizin bebidlerine noldu boyle yaa. Guclu ol, iyi haberlerle gel...

Jack hic hsberim olmadi ccok gecmis olsun. Kuzun simdi iyoymis cok sevindim. Herkes o kadar yogun ki birbirimizden haberimiz yok yav..

Gunler artik mok temizlemek, emzirmek ve surekli kiyafet giydirip cilarmakla geciyor.. Uykusuzluk tavan yapti vallahi :)))

Sutunu sagan annisler bisey sorucam. Kac saat emzirmedikten sonra sagiyorsunuz sutunuzu ve ne kadar geliyor ? Galiba benim sutum cok az. 2 saat bekleyip sagdim ve ancak 2 gogusten 30 ml cikti..

Ccanim hemen saramadim bnde.besinci gunumde sarabildim

Cok tesekkur ederim sosyolojim.

Bende cumartesi günü saat 11 de anne oldum şukürler olsun rabbime 12 yıldan sonra gelen bebek çok özlemişim ama yorucu ankarada turgut özal hastanesinde yaptım doktorum zehra candan çok memnun kaldım çok ilgilendiler şimdi bebişle emiş çalışmaları devam ediyor süt az vucudun denfgesi çok şaşıyor insan alt üst oluyor ne zaman toplanırımbilmem sabHa kadar uyumuyoruz bakalım ne olacak topiği takip etmek zor normal doğum çokmzor arkadaşlar ama ertesi gü ün keyfi çok güzel ......hastane doktor ekip anne baba akrabalar yani doğum ekip işi ....doğum yapacak olan arkadaşlara ekibi iyi seçsinler.....hastane doktor çok önemli en az ağrıyla kurtulun i nşallah

Merhaba
Benim doktorum da takma diyor kuşak korse falan . Benim 2. Doğumum ilkinde de bayağı kalmıştı karnım ki normalde dümdüzdür, vücut yapım oyle. O göbek uzun süre gitmedi -"ancak 2 sene sonra pilates yaptım ve biraz da diyetle sımsıkı dümdüz hale geldi. 1 sene sonra yine göbekliyim:) 1 hafta oldu doğum yapalı 5,5 6 aylık hamile gibiyim ki 14 kilo almıştım çok değil.
Gidecek bir şekilde ama vakit alıyor işte oyle hemen inmiyor ki... Bir arkadaşım da çok ısrar ediyor korse konusunda çok işe yarıyormuş hatta doktoru onermiş ona.. Her dr farklı bişey soyluyor bu konuda.
Ben ilkinden alışığım göbeğin kalmasına ama en azından gideceğini biliyorum ama bence bu tamamen bünyeyle alakalı ikiz doğuran bir arkadşımın benden daha az karnı kalmıştı doğumdan hemen sonra..'
Neyse dert etmeyin 3 ay sonra spor egzersiz vs.. Sıkılaşır gider göbekler..

Günaydın annişleer,

Erkenden uyandım bugün. Heyecandan uyumak ne mümkün. Gecede kasıklarıma ağrı girdi hep ama sadece kasıklarıma, belde tık yok. Bi an heyecanlandım acaba kızım çarşamba olacağını anladı da kendi mi gelmeye karar verdi diye ama yok gelmedi:)

Bütün gece doğum, hastane, bugün yapacaklarımla ilgili rüya gördüm. Uyanınca eşime sen güzel uyudun mu dedi , yok dedi, neler gördün rüyanda dedim, bülent ersoy kör oluyordu dedi dedim göre göre bunu mu gördün böyle bi günde

Az önce eşimi gönderdim ve şimdi yalnızım. Akşamüzeri annem gelecek ve uzuuuun bi süre hiç yalnız kalamayacağım. Garip hisler bunlar yaw:)

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel ömürler versin...

Gunaydin uyuyamayan annler beni de uyku tutmadi agri sanci hicbirsey yok kendimi hazirladim sezeryana artik Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…