Bende cumartesi günü saat 11 de anne oldum şukürler olsun rabbime 12 yıldan sonra gelen bebek çok özlemişim ama yorucu ankarada turgut özal hastanesinde yaptım doktorum zehra candan çok memnun kaldım çok ilgilendiler şimdi bebişle emiş çalışmaları devam ediyor süt az vucudun denfgesi çok şaşıyor insan alt üst oluyor ne zaman toplanırımbilmem sabHa kadar uyumuyoruz bakalım ne olacak topiği takip etmek zor normal doğum çokmzor arkadaşlar ama ertesi gü ün keyfi çok güzel ......hastane doktor ekip anne baba akrabalar yani doğum ekip işi ....doğum yapacak olan arkadaşlara ekibi iyi seçsinler.....hastane doktor çok önemli en az ağrıyla kurtulun i nşallah
Merhaba
Benim doktorum da takma diyor kuşak korse falan . Benim 2. Doğumum ilkinde de bayağı kalmıştı karnım ki normalde dümdüzdür, vücut yapım oyle. O göbek uzun süre gitmedi -"ancak 2 sene sonra pilates yaptım ve biraz da diyetle sımsıkı dümdüz hale geldi. 1 sene sonra yine göbekliyim:) 1 hafta oldu doğum yapalı 5,5 6 aylık hamile gibiyim ki 14 kilo almıştım çok değil.
Gidecek bir şekilde ama vakit alıyor işte oyle hemen inmiyor ki... Bir arkadaşım da çok ısrar ediyor korse konusunda çok işe yarıyormuş hatta doktoru onermiş ona.. Her dr farklı bişey soyluyor bu konuda.
Ben ilkinden alışığım göbeğin kalmasına ama en azından gideceğini biliyorum ama bence bu tamamen bünyeyle alakalı ikiz doğuran bir arkadşımın benden daha az karnı kalmıştı doğumdan hemen sonra..'
Neyse dert etmeyin 3 ay sonra spor egzersiz vs.. Sıkılaşır gider göbekler..
Benimde hep söyledigim seydi canim bu son ay zormus derdim . Benim hamileligim rahatti sükür ama son ay hele son hafta ayy kimildayamadim yatakta wc de zordu 50 kere gidiyodum nefes alamiyodum ayaklarim cok sisiyodu benim bebekte azcik iri cikti heralde ondan neyseki simdi yanimda vinan onu görünce ne dert kalcak ne sıkıntı hic merak etme biraz dinlen son zamanlarda vücutta enerji kalmiyo saglikli dogumlar...
Merhaba canim ins. en guzel en saglikli sekilde alirsin yavrunu kucagina.. Az kalmisBakarsın gelir senin bebiş de çarşamba buluşuruz hastanede:)) suni sancı değil de bir ilaç verecekmiş, o ilaç benim kendi sancılarımı başlatacakmış. Bakalım nasıl olacak:))
Ben baklagil yemiyorum ya korkuyorum gaz yapar diye.. biz de oda sicakligini ayarlayamiyoruz bi turlu evin diger odalari soguk.. yatak odamiz cok sicak gibi geliyo.. 25 dereceydi en son ama cok sicak gelince biz de dusurduk..Aksam iki kasik baklagil yedim.kizim koca gece kivrandi. Daha yeni sakinlestirebildim.Ne yiyecegimi sasirdim iyice. Bide bebeklerin odadini kac derecede tutuyorsunuz? Ben 25 yapmistim usumesin diye fakat her gelen cok sicak diyor. 23 e indirdim simdi.
cuma sabahi sezeryan olucam normal riskli dedi doktor suyu azalmis bekle artik cumayi
Aksam iki kasik baklagil yedim.kizim koca gece kivrandi. Daha yeni sakinlestirebildim.Ne yiyecegimi sasirdim iyice. Bide bebeklerin odadini kac derecede tutuyorsunuz? Ben 25 yapmistim usumesin diye fakat her gelen cok sicak diyor. 23 e indirdim simdi.
Olsun ya hayirlisi olsun en azindan gununu biliyorsun cuma gunu ne guzell minnosunu kucagina alacaksin sevinmelisin bence
kızlar dün oturuyodum sanki rahmimde bişeyler oldu wc kalktım iç çamaşırıma koyu sarı ortası beyaz sümük kıvamı baya yogun bişey gelmiş annem akıntıdır dedi ama akıntım hep oluyodu bu onlara benzemiyordu.bel agrım ve bacaklarımın arası agrıyor sanki vajinam aşagı baskı yapıyor.bebegim kanalda idi zaten :) doğum bkleniyor gibi bişeydi yarın kntrolüm vardı oyüzden bu belirtileer geerçek doğummudur acaba?
Kızlar cuma sezeryanım var hayırlısıyla . Ama ben hasta oldum . Boğazım ağrıyo öksüryorum felan sizce sezeryanda bi sorun olurmu ? Yada nasıl çabukça iyileşebilirim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?