2014 Şubat Anneleri

Gunaydııınnn herkese
Doğum yapan var mı😊😊😊
Bu gece fena şekilde 2 kere kasıklarıma resmen kramp girdi ovalaya ovalaya geçti çok can yakıcıydı.dedim acaba😊😊 ama yine doğurmadım normal bir güne uyandım hayırlısı bakalım...

canim gòzün aydin alllah anali babali büyütsün..darisi bizim basimiza......

Hmm evet dr da dedi 3 ay sonra egzersiz yaparsin diye ama zararida yoksa taksakmi bisiler bilemedim dikislere felan bisi olur diye korkuyorum amaannn geccek insallah cokta takmamak lazim belkide bebek korse görevi görüp zayiflatcak annesini :)

Haklısın sanırım benim bebeğim 38+4 3.650 kg dedi.200 gr fark olsa en az 3.400.herkes seninde dediğin gibi Doğu'nda unutucağımı söylüyor ama daha öyle bir bağ yok tabi sezeryanın korkusu ve endişesi içindeyim cuma 8:00 de bana dua edin(tabi o zamana kadar beklerse) :))))

Aksam iki kasik baklagil yedim.kizim koca gece kivrandi. Daha yeni sakinlestirebildim.Ne yiyecegimi sasirdim iyice. Bide bebeklerin odadini kac derecede tutuyorsunuz? Ben 25 yapmistim usumesin diye fakat her gelen cok sicak diyor. 23 e indirdim simdi.

günaydın arkadaşlar dogum yapanlar var ne güzel bende artık gün sayıyorum ilk dogumu olanlar biraz daha telaşlı galiba hatırlıyorumda bende öyleydim ama ikinci olunca biraz daha bilinçli olunuyor galiba ilk dogum yapan arkadaşlarda sezeryandan korkmayın tamam normal gibi deyildir belki ama sonunda hepsi geçiyor annelik için dayanılıyor

Bakarsın gelir senin bebiş de çarşamba buluşuruz hastanede:)) suni sancı değil de bir ilaç verecekmiş, o ilaç benim kendi sancılarımı başlatacakmış. Bakalım nasıl olacak:))
Merhaba canim ins. en guzel en saglikli sekilde alirsin yavrunu kucagina.. Az kalmis. dogum hrs.de mi olacakti senin baskasiyla mi karistiriyorum..?

Ben baklagil yemiyorum ya korkuyorum gaz yapar diye.. biz de oda sicakligini ayarlayamiyoruz bi turlu evin diger odalari soguk.. yatak odamiz cok sicak gibi geliyo.. 25 dereceydi en son ama cok sicak gelince biz de dusurduk..

Kızlar cuma sezeryanım var hayırlısıyla . Ama ben hasta oldum . Boğazım ağrıyo öksüryorum felan sizce sezeryanda bi sorun olurmu ? Yada nasıl çabukça iyileşebilirim ???

kızlar dün oturuyodum sanki rahmimde bişeyler oldu wc kalktım iç çamaşırıma koyu sarı ortası beyaz sümük kıvamı baya yogun bişey gelmiş annem akıntıdır dedi ama akıntım hep oluyodu bu onlara benzemiyordu.bel agrım ve bacaklarımın arası agrıyor sanki vajinam aşagı baskı yapıyor.bebegim kanalda idi zaten :) doğum bkleniyor gibi bişeydi yarın kntrolüm vardı oyüzden bu belirtileer geerçek doğummudur acaba?

Tv de doktor 22 23 derece olsun demisti

Valla benim de bebegim kanalda beklenenden erken gelecek diyor doktor ama bi gelisme yok o dedigin akintidan son bi haftadir bende de var ama kanli diil dedigin gibi ayni.dun gece cok kotu aci girdi rahmime kasigima iki kere.ovalayarak gecti bir de bacaklarim agriyor ama hicbir belirti yok bakalim ne zaman gelecek.benim de cumartesi kontrolum.senin kacinci haftan

Kızlar cuma sezeryanım var hayırlısıyla . Ama ben hasta oldum . Boğazım ağrıyo öksüryorum felan sizce sezeryanda bi sorun olurmu ? Yada nasıl çabukça iyileşebilirim ???

Canim gecmis olsun bendede öksürük vardi sezeyandan sonra cok zorladi beni dikisler fena aciyo korkutmak gibi olmasin ama ne yap ne et bitir öksürügünü balli ılık süt ic mesela iyi oluyodu bana dogumdan sonrada yaninda hep su tut hem süt icin hem öksürük icin insallah gecer ozamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…