2014 Şubat Anneleri

Merhaba canim ins. en guzel en saglikli sekilde alirsin yavrunu kucagina.. Az kalmis. dogum hrs.de mi olacakti senin baskasiyla mi karistiriyorum..?

Amin canım sağol. Evet hrs de yapacağım doğuracağım:)) karıştırmıyorsun:)

Bende de oluyor ara ara çok yoğun. Ama normal akıntıdır diye düşünüyorum. Hatta bu sabah o ıslaklığı hissedince axaba nişan mı dedim ama kanlı olmayınca umursamadım. Zaten yarın doğuracağım

Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun, gün alanlara hayırlı olsun. Sohbete katılmayı çok istiyorum ama evde işim çok(

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
Dogum sonrasi göbek kalmamasi icin en etkili yontem nedir bilgisi tecrubesi olan paylasabilir mi

Tatlim ben yuksek belli kulot seklinde bir camasir almistim korse gibi, markasi chezmam.onu giyiyorum 2 gundur, cok fazlabir karnim kalmadi aslinda ama yine de giyiyorum. 10 kilo almistim 1 hafta sonunda 6 kilo vermisim, emzirdikce kilo veriliyor ama sutumun kaliteli olmasi icin yediklerimin de kaliteli olmasina dikkat ediyorum.sezaryen sonrasi 6 ay kadar spor yapilmamasi gerekiyormus yürüyüş filan yapilacak ama hangi vakitte:) vakit kalmiyor hic bir seye :)

Coook kolay olsun insallah cnm, hastaneye corba ve hosaf goturmeyi unutmayin cok faydasini gordum ben,

Kizlar en son hakseverimiz dogum yapti diye biliyorum ondan sonra doguran oldu mu?bbilim dogurdu mu? Duyan bilen var mi ben de fbook yok oradan bihaberim...

Kizlar en son hakseverimiz dogum yapti diye biliyorum ondan sonra doguran oldu mu?bbilim dogurdu mu? Duyan bilen var mi ben de fbook yok oradan bihaberim...

canim bbilimde dogum yapmis gecen gün buraya yazmisti dogum yaptini..normal dogum yapmis

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar,
bebişleirnizde gaz ağrısını var mı?varsa neler yapıyorsunuz

doğum yapan arkadaşlar,
bebişleirnizde gaz ağrısını var mı?varsa neler yapıyorsunuz

Huzoooooo :)) canim annem hem corap hem patik giydiriyor bebise. Bi de gaz cikarmasi icin karnina yatiriyor. Karni isininca bebisin sirtina vurunca gazi ve sancisi cabuk geciyor.
Huzo sen bebise mama veriyor musun? Bir de sutunu sagiyorsan kac ml sut cikiyor ?????

Oynatmaya az kaldi doktorum nerde.buyuk kiz yaniyor cayir cayir,elektrikler kesilir korkusuyla totomdan ayrilmiyor,kucugu yedirecegim zamanda yanimda odada hapsirip,oksuruyor,koca cildiriyor bu cocuk niye hasta,kucugunden uzak tut diye,yemedigim icmedigim kalmadi saginca 30 ml sut cikiyor sadece,buyuk kusuyor arada kucuk ben acim beni doyurun diyor trilaylayyyy trilaylayyyyy.fazla HUNİ si olan varmiiiiii????

Kizlr merhabalar ben cuma gunu dogum yaptim suanda kendimi cok yuhaf hissediyorum aglama istegim var surekli gozum doluyor icinde tuhafliklar var bilemiyorum hamilelikte bile boyle olmamistim aglamadim bile ama korkuyorum simdi depresyona girmekten ilkinde yasadim cok korkuyorum kendime engel olamiyorum destehinize ihtiyacim var

Kizlar benimde normalde 20 gunum vardi doguma ama 15 gun once bir sancilandim bebegim nst de kalp atislari zayifliyordu bana sanci vurdukca yuksek tansiyon vardi bende sezeryanla acil dogum yaptim bebegim 2 kilo dogdhu suan kuvezde

Kizlar benimde normalde 20 gunum vardi doguma ama 15 gun once bir sancilandim bebegim nst de kalp atislari zayifliyordu bana sanci vurdukca yuksek tansiyon vardi bende sezeryanla acil dogum yaptim bebegim 2 kilo dogdhu suan kuvezde

Hayirli olsun oncelikle.bende 34+3 te dogum yaptim.2.170 gr dogdu minigim.vucut isisini koruyamadigi ve 36 bin enfeksiyonla dogdugu icin yogunbakim a koydular kuzumu.7 gun kaldik.3.gunu emzirmeye verdiler minicikti.suan yaradana hamdolsun kocagimda.yakinda kirkimiz cikicak.bol bol sut sagin ve dua edin.onlar iyi olmak icin ordalar.moral cok onemli.sutunuz en buyuk ilaci olucak.maalesef beni sutum hic yok ilk gunler verebildim simdi mama yiyorkeske olsaydi ama olmayinca olmuyor.rabbim yavrunuza kavustursun biran once sizi.sutunuzle kalinn...

Canim yeni ogrendim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin, firsatin olunca dogum hikayeni mutlaka bekliyoruz ben de daha yazamadım ama yazcam:)

Kelebek selam,
Ben de bir tuhaf oldum ilk günler, resmen suratim asik geziyordum, gözlerim dolup dolup geliyordu.esim cok destek oldu sagolsun.bebegin uyudugu bir vakit biraz yakinlasin esinle , icinden geliyorsa da ağla icindekini disari akit, bol bol dua et.nazar da degiyor bence, agzindan felak ve nas surelerini eksik etme canim...insallah en kisa surede atlatiriz postpartum dönemini , ve bil ki hepsi cok normal hormonlardan kaynaklaniyor

Benim de nst lerde bisey cikmiyo sadece bebegin kafadi kanala girmis diye erken gelecek dedi ama daha erkeni merkeni kalmadi.saglikla gelsinler tabiki de gerisi sorun diill...

Benim de nst lerde bisey cikmiyo sadece bebegin kafadi kanala girmis diye erken gelecek dedi ama daha erkeni merkeni kalmadi.saglikla gelsinler tabiki de gerisi sorun diill...

Ben de o da yok ama daha kırkımı doldurmadım iki haftam var galiba. Ama millet bekliyor artık herkes sorup duruyor :)

Hatta babamızda bu iki gün içerisinde olursa acayip mutlu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…