Merhaba canim ins. en guzel en saglikli sekilde alirsin yavrunu kucagina.. Az kalmis. dogum hrs.de mi olacakti senin baskasiyla mi karistiriyorum..?
kızlar dün oturuyodum sanki rahmimde bişeyler oldu wc kalktım iç çamaşırıma koyu sarı ortası beyaz sümük kıvamı baya yogun bişey gelmiş annem akıntıdır dedi ama akıntım hep oluyodu bu onlara benzemiyordu.bel agrım ve bacaklarımın arası agrıyor sanki vajinam aşagı baskı yapıyor.bebegim kanalda idi zaten :) doğum bkleniyor gibi bişeydi yarın kntrolüm vardı oyüzden bu belirtileer geerçek doğummudur acaba?
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak
Dogum sonrasi göbek kalmamasi icin en etkili yontem nedir bilgisi tecrubesi olan paylasabilir mi
Amin canım sağol. Evet hrs de yapacağım doğuracağım:)) karıştırmıyorsun:)
Bende de oluyor ara ara çok yoğun. Ama normal akıntıdır diye düşünüyorum. Hatta bu sabah o ıslaklığı hissedince axaba nişan mı dedim ama kanlı olmayınca umursamadım. Zaten yarın doğuracağım
Bu arada hasta olanlara geçmiş olsun, gün alanlara hayırlı olsun. Sohbete katılmayı çok istiyorum ama evde işim çok(
Kizlar en son hakseverimiz dogum yapti diye biliyorum ondan sonra doguran oldu mu?bbilim dogurdu mu? Duyan bilen var mi ben de fbook yok oradan bihaberim...
doğum yapan arkadaşlar,
bebişleirnizde gaz ağrısını var mı?varsa neler yapıyorsunuz
Kizlar benimde normalde 20 gunum vardi doguma ama 15 gun once bir sancilandim bebegim nst de kalp atislari zayifliyordu bana sanci vurdukca yuksek tansiyon vardi bende sezeryanla acil dogum yaptim bebegim 2 kilo dogdhu suan kuvezde
kızlar bende doğurdum bugün 7 günlük olduk norma doğumla oldu çok şükür ikimizde iyiyiz burayıda takip etmek istiyorum ama çok zor olıuyor haftalardır girmedim
doğum yapmayanlara kolay doğumlar diliyorum, bebeğine kavuşlarında gözleri aydın inş.
Kizlr merhabalar ben cuma gunu dogum yaptim suanda kendimi cok yuhaf hissediyorum aglama istegim var surekli gozum doluyor icinde tuhafliklar var bilemiyorum hamilelikte bile boyle olmamistim aglamadim bile ama korkuyorum simdi depresyona girmekten ilkinde yasadim cok korkuyorum kendime engel olamiyorum destehinize ihtiyacim var
Ay Meryem Uzerli' de doğum yapmış , ben beklemeye devam
O da mi yapmis ya biz kaldik bi tek😜
Guya doktor erken gelecek dedi ama daha erkeni kalmadi ki😊😊😊
O da mi yapmis ya biz kaldik bi tek😜
Guya doktor erken gelecek dedi ama daha erkeni kalmadi ki😊😊😊
Benim de nst lerde bisey cikmiyo sadece bebegin kafadi kanala girmis diye erken gelecek dedi ama daha erkeni merkeni kalmadi.saglikla gelsinler tabiki de gerisi sorun diill...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?