merhabalar 500 tl civarı travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama kafam çok karışık bir türlü karar veremiyorum bebek arabası alanlar yada kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var(
merhabalar 500 tl civarı travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama kafam çok karışık bir türlü karar veremiyorum bebek arabası alanlar yada kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var(
Selam kızlar. Nasıl gidiyor? :26::26:
Ben beklemede olanlardanım o yüzden klasik hamile dertleri
Aynenallah yardımcımız olsun
Amiin canım çok sağol. Yattığım yerden beklerken yazarım size:) inşallah kolay olur:)) size de orada dua ederim
Kelebek selam,
Ben de bir tuhaf oldum ilk günler, resmen suratim asik geziyordum, gözlerim dolup dolup geliyordu.esim cok destek oldu sagolsun.bebegin uyudugu bir vakit biraz yakinlasin esinle , icinden geliyorsa da ağla icindekini disari akit, bol bol dua et.nazar da degiyor bence, agzindan felak ve nas surelerini eksik etme canim...insallah en kisa surede atlatiriz postpartum dönemini , ve bil ki hepsi cok normal hormonlardan kaynaklaniyor
10 Subat Saat 10:00da oglumuzla kavustuk. 38+0 da 2990gr dogdu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Sagligimiz iyi cok sukur. Sut sorunumuz var sadece.
10 Subat Saat 10:00da oglumuzla kavustuk. 38+0 da 2990gr dogdu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Sagligimiz iyi cok sukur. Sut sorunumuz var sadece.
Yardimmmmm cuma sezeryan olucam ilk dogumum normal geceden beri sanci cekiyorum su ya da nisan yok napiyim yardim edin
Kizlaaaaarrrrrr hadi canlaninnnnnnnn ne duragan bir topic yaaaaaa
Aamiin :) Sizde durumlar nasıl? Agrı sancı doktor ne diyor?
Biz daha hastanedeyiz bugün 5.günümüz belki cikarsiniz demisti dr bugün icin ama daha gelmedi gelsede söylese rahat degilim hic burda evimi osledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?