2014 Şubat Anneleri

merhabalar 500 tl civarı travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama kafam çok karışık bir türlü karar veremiyorum bebek arabası alanlar yada kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var (

merhabalar 500 tl civarı travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama kafam çok karışık bir türlü karar veremiyorum bebek arabası alanlar yada kullananlar tavsiyelerinize ihtiyacım var (

Ben daha kullanmadığım için tavsiye edebilecek konumda değilim ama tek elle katlanabilme ve katlandığında dik durabilme özelliğinden dolayı joie litetrax aldık.

Fiyatı nı net hatırlayamıyorum ama biz e-bebek internet indiriminden 590 civarında aldık diye hatırlıyorum..

Amiin canım çok sağol. Yattığım yerden beklerken yazarım size:) inşallah kolay olur:)) size de orada dua ederim

Allah yardımcın olsun canım dinlen güzelce :) normal mi olacak şimdi doğumun? Bende bugün gittim cuma beklio benimde eğer gelmezse açıklık var mı bakıcam sancım var çünkü ona göre suni sancı vercem yavaş yavaş işte bende cuma olmadı ctesi doğum yaptım inşallah :))) :18:

Sagol canim destegin icin zaten esim olmasa atlatamam herhslde cunku allaha sukurler olsun bebegimle ilgili benke ilgili bi sorun yok birdenbire aglamaya basladim buyuk oglumda sis gozlermi gorunce endiselendi alerji oldu dedim bilmiyorum insallah fazla bi sey olmaz

10 Subat Saat 10:00da oglumuzla kavustuk. 38+0 da 2990gr dogdu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Sagligimiz iyi cok sukur. Sut sorunumuz var sadece.

Yardimmmmm cuma sezeryan olucam ilk dogumum normal geceden beri sanci cekiyorum su ya da nisan yok napiyim yardim edin

Biz daha hastanedeyiz bugün 5.günümüz belki cikarsiniz demisti dr bugün icin ama daha gelmedi gelsede söylese rahat degilim hic burda evimi osledim

Aamiin :) Sizde durumlar nasıl? Agrı sancı doktor ne diyor?

Durumlar fena değil. Sancı arada geliyor. Kasıklarımda cok agrım oluyor. Vajınaya baskı cok. Bayagı agırlastık. Allah hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsin kolay bir şekilde inşallah

Biz daha hastanedeyiz bugün 5.günümüz belki cikarsiniz demisti dr bugün icin ama daha gelmedi gelsede söylese rahat degilim hic burda evimi osledim

İnşallah cıkarsınız hemen

Kızkar sezeryan olanlara soruyorum cuma sezeryanım var ben biraz hastayım perşembeye kendimi iyi hissedersem doktor ertelemeyecek sorun olurmu sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…