Günayddınnnnnnnnn beklemeye devam:) ellerim acayip şişiyor kapatamıyorum resmen
Kızkar sezeryan olanlara soruyorum cuma sezeryanım var ben biraz hastayım perşembeye kendimi iyi hissedersem doktor ertelemeyecek sorun olurmu sizce ??
Biz daha hastanedeyiz bugün 5.günümüz belki cikarsiniz demisti dr bugün icin ama daha gelmedi gelsede söylese rahat degilim hic burda evimi osledim
bide kızlar bacak arasındaki kemikler ayrılıyormuş gibi oluyor sizdede var mı
evet var satın ne ben 21 mayıs acılma gıbı bı hıs var rahmımde agrıdan yuruyemıyom ama sancı cıkmadı acılmam 2-3 arasıymıs ama 2.dogumda 1.den kalma acıklık olurmus
satım 25 mayıs evet açılıyormuş gibi ama benim açılmaya hiç bakılmadı bakalım bu gün bakılcak mı randevüm 4 te ne diyecek acaba
satım 25 mayıs evet açılıyormuş gibi ama benim açılmaya hiç bakılmadı bakalım bu gün bakılcak mı randevüm 4 te ne diyecek acaba
allah bi avazda kurtarmak nasip eder inşallah doğum tarihni görünce dayanamadım yazayım dedım benım de 25 mayıs doğumumda 1 marttı preeklemsi olunca 14 şubatta oğlumu kucagıma aldım sezaryanlı tabi biz şimdi 14 şubatta 3 yaşımıza gırmez size bakınca o günlerim gelıyo aklıma bir an önce kurtulursunuz bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Âmin canım inşallah 7 Şubat gelir dedim çok sancı vardı ama gelmedi doktorum ilaç taraftarı değil bekle dedi 14 Şubat olsun aşkınız meyvesi olsun dedi bizde mecbur tamam dedik napalım :) Allah gile güle büyütmeyi nasip etsin canım oğluşunu :) benmde oğluşum gelsin artık
ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tırstım vala:18: of bende ne tırsak çıktım he
benimde doğuma az kaldı doktoruma sordum acıtmıyor hissetmiceksin bile dedi umarım öyledir..:44:
ay inşallah ya ne zaman gunun belli mi
Benim dahaaevet tatlım 25 şubat epidural sezeryan senin nezaman?
allah bi avazda kurtarmak nasip eder inşallah doğum tarihni görünce dayanamadım yazayım dedım benım de 25 mayıs doğumumda 1 marttı preeklemsi olunca 14 şubatta oğlumu kucagıma aldım sezaryanlı tabi biz şimdi 14 şubatta 3 yaşımıza gırmez size bakınca o günlerim gelıyo aklıma bir an önce kurtulursunuz bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Benmde satım 10 Mayıs herkeste aynı dert var böbrek ağrısı gibi sızlatıo akıntımda arttı ama nişan gibi değil sanki of ya ilaç almadan kendi gelse sancı ya offf Allah yardımcı et bana ve benm gibi olan tüm kk hamişlerine
slm kızlar bende 7 şubatta aldım prensesimi kucağıma
çok şükür şimdilik iyiyiz darısı tüm bekleyenlere allah bir avazde kurtarsın inşallah
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda anlatırım ama şükürler olsunki çok kolay bir doğumdu
ilkiyle alakası yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?