2014 Şubat Anneleri

Kızkar sezeryan olanlara soruyorum cuma sezeryanım var ben biraz hastayım perşembeye kendimi iyi hissedersem doktor ertelemeyecek sorun olurmu sizce ??

Canim cay kasiginin yarisiyla toz zencefil bi tatli kasigida bal koy uzerine gece yatarken yap allah in izniyle biseyin kalmaz. Bizim evin meshur ilaci budur. Ben hamileyken cok hastalanmistim yaptim sukur hemen ayakladim.acil sifalar kolay dogumlar sana da bekleyen herkesede...

Biz daha hastanedeyiz bugün 5.günümüz belki cikarsiniz demisti dr bugün icin ama daha gelmedi gelsede söylese rahat degilim hic burda evimi osledim

Oy canim benimm.az kaldi kuzu kavuscaniz evinize.dun bende kizimi goturdum dedim dr a bu zor nefes aliyor bogulucak gibi oluyor muayene etti solunum sıkıntısı yok kendi tutuyordur bide burnunu surekli acik tut dedi.kalca ultrosunu zamani gelmis onu cektiler,bide dr hormonlarina bakalim nasil calisiyor bi aksilik olmasin dedi. Sizlerin dogurdugu kiloya boya gelmis masallah. Dedigin gibide bol su iciyorum,dinlenebildigim kadar dinleniyorum dun buyuk kizim 39 derece atesliydi sabah a kadar otururum dedim sukur esim sen dinlen ben bakarim dedi:) bu sabah emzirdim kuzuyu.emsinde bol bol sut gelsin.

kızlar bende 2 gündür geceleri kasılma hissediyorum dün gece doğuruyorum dedim eşim bile korktu uyuyamadı sanki rahmi sıkıp bırakıyolarmış gbi belimde ağrıyor böbrekleride sızlıyormuş gibi oluyor bugün dr gidicem bakalım ne diyecek bide nst ye gircem 2 seferdir gidiğimde sancı çıkıyor bakalım bu sefer ne olacak acaba doğum sancısı mı:18:

evet var satın ne ben 21 mayıs acılma gıbı bı hıs var rahmımde agrıdan yuruyemıyom ama sancı cıkmadı acılmam 2-3 arasıymıs ama 2.dogumda 1.den kalma acıklık olurmus

satım 25 mayıs evet açılıyormuş gibi ama benim açılmaya hiç bakılmadı bakalım bu gün bakılcak mı randevüm 4 te ne diyecek acaba

satım 25 mayıs evet açılıyormuş gibi ama benim açılmaya hiç bakılmadı bakalım bu gün bakılcak mı randevüm 4 te ne diyecek acaba

Benmde satım 10 Mayıs herkeste aynı dert var böbrek ağrısı gibi sızlatıo akıntımda arttı ama nişan gibi değil sanki of ya ilaç almadan kendi gelse sancı ya offf Allah yardımcı et bana ve benm gibi olan tüm kk hamişlerine

allah bi avazda kurtarmak nasip eder inşallah doğum tarihni görünce dayanamadım yazayım dedım benım de 25 mayıs doğumumda 1 marttı preeklemsi olunca 14 şubatta oğlumu kucagıma aldım sezaryanlı tabi biz şimdi 14 şubatta 3 yaşımıza gırmez size bakınca o günlerim gelıyo aklıma bir an önce kurtulursunuz bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

Âmin canım inşallah 7 Şubat gelir dedim çok sancı vardı ama gelmedi doktorum ilaç taraftarı değil bekle dedi 14 Şubat olsun aşkınız meyvesi olsun dedi bizde mecbur tamam dedik napalım :) Allah gile güle büyütmeyi nasip etsin canım oğluşunu :) benmde oğluşum gelsin artık

hayırlı doğumlar canım ben kendım ıstedım epidural ssezaryan oldum bakalım kısmet olursa 2. düşünüyoruz ama şimdide korkuyorum ama onu kucagınıza alınca herşey bıtıyo sonrası nı anlatmakla bıtcez anne demesi yetiyo ..........yaşayın ve görün inşallah sağ salim

ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tırstım vala:18: of bende ne tırsak çıktım he

ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tırstım vala:18: of bende ne tırsak çıktım he

benimde doğuma az kaldı doktoruma sordum acıtmıyor hissetmiceksin bile dedi umarım öyledir..:44:

amin inş bi avazda kurtulurum şimdi dr dan geldim plasenteda kireçlenme vardı hala var dr da 2 haftaya doğurdun doğurdun doğurmazsan sezeryanla alırım dedi inş normal doğum olur normali çok istiyorum duaLARINIZI bekliyorum :18:

bendede akıntı var ama nişan gibi değil ama ben norml doğum istiyorum dr bugün 40 haftaya kadar beklerim yoksa sezeryanla alırım dedi inş bian önce kendi gelir allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar bende 7 şubatta aldım prensesimi kucağıma
çok şükür şimdilik iyiyiz darısı tüm bekleyenlere allah bir avazde kurtarsın inşallah
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda anlatırım ama şükürler olsunki çok kolay bir doğumdu
ilkiyle alakası yoktu

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.Darisi basimiza ins...normal mi sezryan mi oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…