- 1 Ağustos 2013
- 36
- 29
- 88
slm kızlar bende 7 şubatta aldım prensesimi kucağıma
çok şükür şimdilik iyiyiz darısı tüm bekleyenlere allah bir avazde kurtarsın inşallah
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda anlatırım ama şükürler olsunki çok kolay bir doğumdu
ilkiyle alakası yoktu
Benim dahaa
Belli degil yarin doktora gitcem cati mayenesi olcam bakalim ne diycek
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..10 Subat Saat 10:00da oglumuzla kavustuk. 38+0 da 2990gr dogdu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Sagligimiz iyi cok sukur. Sut sorunumuz var sadece.
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..slm kızlar bende 7 şubatta aldım prensesimi kucağıma
çok şükür şimdilik iyiyiz darısı tüm bekleyenlere allah bir avazde kurtarsın inşallah
doğum hikayemi daha geniş bir zamanda anlatırım ama şükürler olsunki çok kolay bir doğumdu
ilkiyle alakası yoktu
kızlar rabbime binlerce kez hamdolsun bugün bebeğim taburcu oldu mutluyum...
rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin
halimize ne kadar şükretsek az kıymetini bilelim yavrularımızın
allah bebeğini kucağına alamayan yolunu gözleyen annelerinde yardımcısı olsun inşallahhhh
Amin.... sizede cok gecmis olsun allah yardimciniz olsunkızlar rabbime binlerce kez hamdolsun bugün bebeğim taburcu oldu mutluyum...
rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin
halimize ne kadar şükretsek az kıymetini bilelim yavrularımızın
allah bebeğini kucağına alamayan yolunu gözleyen annelerinde yardımcısı olsun inşallahhhh
ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tırstım vala:18: of bende ne tırsak çıktım he
Huzoooooo :)) canim annem hem corap hem patik giydiriyor bebise. Bi de gaz cikarmasi icin karnina yatiriyor. Karni isininca bebisin sirtina vurunca gazi ve sancisi cabuk geciyor.
Huzo sen bebise mama veriyor musun? Bir de sutunu sagiyorsan kac ml sut cikiyor ?????
Insallah ya evet sonrasida zorda iste insan genede korkuyorYok o kadar acıtmıyor hafif bir sızı diyelim:)
Hepsi geçiyor düşünmeyin bunları asıl macera doğduktan sonra başlıyor:))
Insallah ya evet sonrasida zorda iste insan genede korkuyor
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.Darisi basimiza ins...normal mi sezryan mi oldu cnm
Allah anali babali sagliklive huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna. Normal mi sezeryan mi oldu cnm
aminn inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşun yavrularınızacanim gözün aydin allah anali babali büyütsün..
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..
Herkese gunaydin...benimde bugun gorus gunum gelince son dedikodulari veririm) cok heyecanliuim accik tirsiyom cati muayenesi ilk defa olcam dun bende hurma yemeye basladim tadida pek guzel vala daha onceniye yemediysem herkes yesin kizlar son zamanlar yemek cok iyiymis bide bebek dogunca damagina azcik surun diyolar onuda yapcam ins bide emzirmeden once gogusunuze sogan surersenjz hic catlamiyomus arkadaslarim tlf edip soyledi haberiniz olsun baciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?