2014 Şubat Anneleri

Allah anali babali sagliklive huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna. Normal mi sezeryan mi oldu cnm

ayy ayy bir gün daha bitmek üzere ismirna ne yaptı ki acaba aklımda onda :) yarın kontrolüm var aslında aynı hastanedeyiz ama sadece burdan tanırken gidip bulamam ki :) inşallah sağlıcakla almıştır yavrusunu kucağına

selam kızlar yarın dr kontrolüm var nst yaptırcam hiç ağrım yok ama doktor istedi bide çatıya bakıcak sanırım stres yapıyorum

Kizlar doktordan geldim ..nstde kasilmalar 100lere vurdu.altan cati muayenesi yapildi 2 cm acilmam var idi.ve catim iyimis normal dogum bekleniyor hayirlisi ile ins.eve git bi kac gune gelir dedi hazir ol dedi.bebikim 3 kilo 50 cm olmus minik oglum benim.agrilarim var biraz bakalim ins hayirlisiyla kavusurum hemencecik:) 38.haftaya girdik biz..

10 Subat Saat 10:00da oglumuzla kavustuk. 38+0 da 2990gr dogdu. Darisi tum bekleyenlerin basina. Sagligimiz iyi cok sukur. Sut sorunumuz var sadece.
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..

kızlar rabbime binlerce kez hamdolsun bugün bebeğim taburcu oldu mutluyum...
rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin
halimize ne kadar şükretsek az kıymetini bilelim yavrularımızın
allah bebeğini kucağına alamayan yolunu gözleyen annelerinde yardımcısı olsun inşallahhhh

Gozun aydin cnm Allah acilarini hastaliklarini gostermesin ins...
Bizimki daha karnimizda ama olsunnnn😊😊😊

Amin.... sizede cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun

ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tırstım vala:18: of bende ne tırsak çıktım he

Yok o kadar acıtmıyor hafif bir sızı diyelim:)
Hepsi geçiyor düşünmeyin bunları asıl macera doğduktan sonra başlıyor:))

tatlım bu yöntemleri denedim ama bir işe yaramadı.ben ilk on gün mama verdim sma gold.sütümü sağmıyorum ama sağdığımda 50 cc ççıkıyor tekinden

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.Darisi basimiza ins...normal mi sezryan mi oldu cnm

teşekkür ederim amin
epiduralle normal doğum
Allah anali babali sagliklive huzurlu bir ömür nasip etsin yavruna. Normal mi sezeryan mi oldu cnm

çok teşekkürler amin tüm yavrulara
epiduralle normal doğum
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..
aminn inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşun yavrularınıza

Pazar gunu kirkimiz cikiyorrr.kirk ucurcaz kime gidelim kizlarrr.acin kapilari biz geliyoruzzzz.....

Gunayyydiiiinnnnn herkeseeee
Bu gece de dogurmadim😊😊 hicbir belirti de yasamadim😊😊 hayirlisi bakalim...
Cumartesi doktor kontrolu var bakalim o ne diycek.bugun hurma ve ananas alicam dogumu kolaylastiriyormus denemeye deger😊😋😊😛

Herkese gunaydin...benimde bugun gorus gunum gelince son dedikodulari veririm ) cok heyecanliuim accik tirsiyom cati muayenesi ilk defa olcam dun bende hurma yemeye basladim tadida pek guzel vala daha onceniye yemediysem herkes yesin kizlar son zamanlar yemek cok iyiymis bide bebek dogunca damagina azcik surun diyolar onuda yapcam ins bide emzirmeden once gogusunuze sogan surersenjz hic catlamiyomus arkadaslarim tlf edip soyledi haberiniz olsun baciler

Sagol cnm faydali bilgiler icin
Insallah doktordan guzel haberlerle donersin
Ben de bugun hurma ve ananas alicam dogumu kolylastiriyormus.bir de iliskiye girmek de iyiymis.spermler kasilmayi artiriyormus

Selam kızlar,
Dün Sabah 5 te normal doğum için gelip hastaneye giriş yaptık. Yatış, ilacın verilmesi falan derken 6 da artık sancı çekmeye başladım. Rahim ağzının açılması için bi fitil verdi. Hemen de başladı sancılarım. Önce 60-70 gibiydi, sonra 80 lere çıktı. İlk muayenede 1-2 cm gibi bir açılma var dedi hemşire. Sonra sancılar devam. Kendi sancılarım epey sıklaştı. Her gelen böyle giderse çabuk açılır dedi durdu. Saat 12 ye doğru nst de kızımın strese girmeye başladığını gördüler. O ara benim de sancılarım etkinliğini kaybetmiş dediklerine göre. Ama ben artık o sıklığa dayanamayıp yorgun düştüm. Tek tesellim açılma olmuş olması olacaktı ki hemşire bi baktı hiçbir ilerleme olmamış o kadar sancıya. Bu arada kimseyi korkuymak da istemem. Benim rahim ağzım fazla gerideymiş. Çatı muayenesinde de söylemişti doktor. Kızım oraya yolu bulamamış, kanala inemediği için de açılma olmamış. Tabii ben bunları duyunca koyverdim gitti... Hüngür hüngür ağladım. Suni sancıyı da kaldıramayabilir bebek dediler. Zaten 7 saat sancı çektikten sonra yeni bir maratona başlayacak gücüm kalmamıştı. Zaten doktor da en iyisi sezaryen şu noktada dedi ve sezaryene hazırladılar. Zaten epidural için hazırlamışlardı. Hemen gerekli hazırlık yapıldı. Ameliyathaneye alındım. Tabii bunu beklemesiğim için fazla gerildim, orda da bi posta ağladım. Hiç ameliyat olmamıştım, çok korktum. Uyuşuğum ama içimde bi şeyler yapıyorlar. Çok garip bi histi. Eşim yanımda bitti bitti diyordu. O an kızımın sesini duyduk:) 2 viyakladı, çok garip bi histi. Hemen o beşik gibi şeye aldılar. Kuzum döndü bize gözlerini kırpıştırıp etrafa bakmaya çalışıyor:)) sonra sarıp getirdiler, bi öptüm kuzumu. Çok tatlıydı. Çok güzel bi his, allahım herkese yaşatsın inşallah... Sonra kilosunu bi söylediler ki şaştım kaldım. Doğduğunu görmesem bu benim değil diyebilirdim:) 2 hafta önce 2880 demişti doktor. 3400 doğdu kızım. Tabii biraz ödem atınca bu sabah 3270 çıktı. Sezaryene ilk girdiğimde bından sonrakilerde sezaryen olmak zorunda, bi daha doğurur muyum ki gibi şeyler geçti aklımdan, ama doğunca neyden korktum ki dedim:) dün başta memeyi tutturana kadar kızıma epey uğraştık ama şimdi uyanık ve aç olduğunda maşallah çok güzel emiyor. Bizden haberler şimdilik böyle:)) bu arada bu mesajı da dün gece yazmaya başladım. Emzirme, uyku derken ancak bitirdim:))

Darısı bekleyen annelerin başına diyerek bu mesajımı sonlandırıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…