2014 Şubat Anneleri

Dun gece seni dusunurken simdi mesajini okudum.cok sevindim.hayirli olsun allah anali babali buyutsun.bol sutun olsun insallah sutunle kallll

Cnm ne guzel hayirlisiyla almissin kucagina.Allah anali babali buyutsun.biz hala beklemedeyiz darisi basimiza😋😋😜

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün:) bende nst ye girdim biraz önce hiç sancı çıkmadı

Canim benim hadi gozunaydin,allah anali babali buyutsun. Bende bugun kontrolum var bakalim ne dicek doktor hala pek niyetimiz yok gibi :)

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt prensesini çok güzel anlatmalısın okurken çok duygulandım :) benmde sabaha kadar ağrılarım oldu çok bacaklarıma vuruyordu duşa fln girdim şimdi abdest aldım gideriz fln :) şimdi de bekliyorum işte belki bişiler olur die :)))

Ismirna hayirli olsun canim benimde sipininal oldu dedigin gibi bebegi goreseye kadar cok sıkıntıliydi neysd sükür bebikin iyi bol bol sütünde olur insallah

Gozun aydin canim gecmis olsun.. allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..

beni hatırladınız mı geçen verdiğiniz cevaplarla rahatlatmıştınız... merak ettim sizi bi de baktım güzel dogum haberiniz çok sevindim bakın bebişiniz gayet iyiymiş.. bana da umut oldunuz.. su azalması...

geçmiş olsun canım benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağsalim bizede nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel anlatmışsın bende kesin tırsaklığımdan ağlıyacağım ama o birtane öpücük için değer galiba darısı bizlere inşallahh

canim ne güzel anlatmissin okurken cok duygulandim..hadi gözün aydin allah anali babali büyütsün.insallah bol bol sütün olur..darisi bizim basimiza...

Allah analı babalı büyütsün canım darısı bşımıza sütünde hep bol olsun inş canım

kızlar 38. haftada göğüslerinde şişme falan olmayan var mı benim hamilelik boyunca ağız suyu geldi ve sarı süte benzeyen bişi geldi ama çok az sıkınca geldi başka bişey yok korkuyorum doğumdan sonra süt gelmez diye böyle olan var mı :18:

selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim

kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....

hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum

hepinizi öpüyorum

Canım analı babalı büyütmek nasip eylesin satlarımız aynıydı ben hala bekliyorum:) hiç sancımda yok bakalım hayırlısı

Kızlar hepimize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bekleyenlerinizi allah bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularına.

Eracım sana da allah kolaylık versin. Hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu bugün:)

Hatırladım tabii. Çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki de çok sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelir.

Ben de hiçbir değişiklik yoktu. Yani çok a bi büyüme oldu ama öyle şişme gibi falan değil. Hatta şimdi de sütüm geliyor ama göğüslerim olduğu gibi duruyor, aynı. Belki daha ilk gün olduğu içindir bilmiyorum ama bence kafana takma. Yakarsan daha çok etkileniyor süt çünkü.

Canim hic korkma benim ilk hamileligimde kocaman olmustu ama sut gelmiyirdu sutumde fazla olmustu zevkle 2 sene emdi oglum simdiki gebeligimde hic gogsum buyumedi sut gelmedi ayni senin gibi dusundum goguslerimde sut olmuyscak diye bebegim dogar dogmsz emdikce sutumgeldi goguslerim bi sistiki dirna tavsiyem bolbol emzir

slm kızlar bir süredir giremiyordum ne güzel doğumlar olmuş bebişlere sağlık annelerede geçmiş olsun diyorum.bnde bekleyenlerdenim yarına da çatı kontrolüm var beni geriyor bu kontrol kasıyorum şimdiden yaptıranların nasıl geçti???sancımda çok yok bekliyoruz bakalım hayırlısı

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın rabbim senin yavrunuda analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş bizde en kısa zamn da kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde

Uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar kızlar, Bayadır giremiyordum. Bu arada doğuranların gözü Aydın, Allah analı babalı büyütsün. Herkes iyidir inşallah. Ben daha doğur ayanlardanım :) kıs etse haftaya cuma epidural sezeryan olucam. Daha önce yaşadım ama yine ve sanki daha çok heyecanlıyım, yine korkuyorum :) hakkımızda hayırlısı

çok teşek. canım rahatladım emzirmeyi çok istiyorum her annenin tatması gereken bi duygu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…