Uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar kızlar, Bayadır giremiyordum. Bu arada doğuranların gözü Aydın, Allah analı babalı büyütsün. Herkes iyidir inşallah. Ben daha doğur ayanlardanım :) kıs etse haftaya cuma epidural sezeryan olucam. Daha önce yaşadım ama yine ve sanki daha çok heyecanlıyım, yine korkuyorum :) hakkımızda hayırlısı
Ben geldim size dedikodu getirdimoncelikle baciler cati muayenesi oldum doktor normal doguma uygunsun ama kafama takilan tek sey bebegin kafasi biraz buyuk su an 3500 kilo ve daha 11 gunumuz var dahada buyuycek ama sen bilirsin dedi bizde dusunduk tasindik bebegin hayatini tehlikeye atmaya gerek yok dedik ve pzt gunu saat 8 de spinal sezeryanla allah nasip ederse kizima kavusacagim dualarinizi esirgemeyin emi
Kızlar hepimize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bekleyenlerinizi allah bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah yavrularına.
Eracım sana da allah kolaylık versin. Hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu bugün:)
Hatırladım tabii. Çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki de çok sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelir.
Ben de hiçbir değişiklik yoktu. Yani çok a bi büyüme oldu ama öyle şişme gibi falan değil. Hatta şimdi de sütüm geliyor ama göğüslerim olduğu gibi duruyor, aynı. Belki daha ilk gün olduğu içindir bilmiyorum ama bence kafana takma. Yakarsan daha çok etkileniyor süt çünkü.
ya bende korkuyorum valadayanamayıp sezeryan ve spinal anestezi videoları izliyorum o anestezi iğnesi acıtmıyomu ya sezeryan olan anneler en çok ondan tır vala:18: of bende ne tırsak çıktım he
kızlar rabbime binlerce kez hamdolsun bugün bebeğim taburcu oldu mutluyum...
rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat versin
halimize ne kadar şükretsek az kıymetini bilelim yavrularımızın
allah bebeğini kucağına alamayan yolunu gözleyen annelerinde yardımcısı olsun inşallahhhh
kızlar 38. haftada göğüslerinde şişme falan olmayan var mı benim hamilelik boyunca ağız suyu geldi ve sarı süte benzeyen bişi geldi ama çok az sıkınca geldi başka bişey yok korkuyorum doğumdan sonra süt gelmez diye böyle olan var mı :18:
Dun saat 14,.30 da dogum yaptim normal dogum
Çok sağol canım hepimize inşallah...Ismirnam hakseverim ikinizi de tebrik ederim canlar...cok sevindim masallah, allah hepimize kolayliklar versin bebek bakimi zor ama canimizdan bir parca olunca tadina doyum olmuyor bol sutler gazsiz gunler dilerim...
Tesekjur ederim canim verdigin bilgiler icin insallah bende sagsalim sihhatle bebisimi alirim kucagima soylediklerin cok degerli hepsini uygulamaya caliscam opuyorum seni ve minisiniYok tatlim o igneden korkma, hissetmiyorsun ayrica spinal anestezi sonrasi bas agrisi da olmuyor merak etme .sadece ameliyat sonrasi odana getirdiklerinde ilaclarin etkisiyle titreme oluyor bir yarim saat.bebegi hemen gogsune al sut gelmese de emzirmeye uğraş. Benim ilk 2 gun gelmedi bebise 2. Gun mecburen mama verildi gunde 3 defa 15 er cc kadar.3. Gun de sut azar azar gelmeye basladi ama yine mama da verdik.artik 4.gun mama vermedik. Buna ragmen kuzum hastaneden cikarken 320 gr. vermisti.simdi yavas yavas kilo aliyor. Bir de i lk gun dogumdan 8 saat sonra ayaga kaldiriyorlar bol bol kalk yürü. Sakin devamli yatma.ayrica hastanede hic dogru durust yemek kahvalti yiyecek yoktu.sabah biskuvi ve cay geldi sadece dusun artik:) oglen de sade corba ve hosaf...bu yuzden doktorun izin verdiginde yemek icin kahvaltilik ve corba turu hosaf turu yiyecek götür mutlaka.ben dr izin verdikten sonra et bile yedim.onemli olan gazinin cikip tuvalete gidebilmen. Humana still tea de götür orada yapip sicak sicak icersin.
İyi geceler kızlar oğlumla kavuştuk bugün :)) sabah kontrole gelmiştim acil sezeryana alındım 10:16 da oğlum geldi :)) allahım herkese tattırsın bu duyguyu ilk uyanmak biraz zor oldu ama şimdi iyiyiz .. Detayları daha sonra yazarım herkesi öptümm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?