2014 Şubat Anneleri

evet uyuyun bol bol .....biz 6 günlük olduk ..yanlız bebek uyusada ben annem eşim nöbetleşe başıda bekliiyoruz yan yatırın birşey olmaz deniliyor ama gel gör ki bennim çim rahat değil pazartesi annem gidecek eşim işte olacak ben korkuyorum genzine birşey kacar uyanamasam diye ....siz nasıl yapıyorsunuz bebek uyuyunca uyuyormusunuz

hayırlı olsun rabbim analı babaı büyütsün

Dun saat 14,.30 da dogum yaptim normal dogum
Ay ne guzel cnm benim ya bak normal dogum olmus hayirli ugurlu olsun en yakin zamanda hikayeni bekliyoruz😊
Gençler sabah 8 de spinal sezeryan olumam bana dua edin...
Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bi avazda kurtul ins...
Allah anali babali buyutsun ins bi sıkinti yoktur.senin de dogum hikayeni bekliyoruz😊😊😊
Henüz beklemede olan annişler uyuyuuuuuun bol bol uyuyun!!!
Uyuyamiyorum ki ne zaman olacak ay bu gece de olmadi diye😊😊😊

Guvenli yatma reflu yastigi var onu oneriyorlar ben aldim bakalim ama daha kullanmadim😯

Hıh ayni ben :) hic sorma canim bizde annemle nöbetlese bakiyioruz biz hastanedeyiz 1 haftadir solunum sıkıntımız var allah korusun bian nefes alamaz diye korkuyorum iyi oldugundada ya kusarsa diye huzursuzum valla uyku diye bisi yok bende hem can sıkıntısı hem uykusuzluk bugünede sükür diyorum ama zor günler geciriyorum esime gelince daha bikere bile sabahlamadi benimle annem var diye güveniyo heralde aslinda acayip ilgilidir hastaneye geliyo 1 yada 2 saat duruyo aksam gidiyo ben kal demedim ondan beklerim tabi sonucta annemde yoruldu artik oda diyo benim bi faydam olmaz annen le bakin diyo ama annemde 20 kırk olayini yapcak gitcek sonra oda farkinda ozaman beraber bakariz diyo ... neyse basinizi sisirmeyim yani bende huzursuz uyuyorum canim sanirim biraz büyüyene kadar böyle yapicam

Ben yan yatırınca pek endişelenmiyorum da kv bana göre tam yatırmıyor. O zaman biraz daha aklım kalıyor. 2 gündür gündüzleri yapamadım da geceleri uyuduğunda uyuyorum. O da 3 saat falan. Gecenin başında ağlıyor 2 gündür. Her ne kadar kv ve annem sen yat deseler uyuyamıyor o seslere insan. Bakalım biz de bugün evimize çıkacağız. Orda neler olacak?

Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı bir ömür sürer inşallah.

Tekrar çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda çıkarsınız evinize inşallah.

Hayirli olsunn mis kokulu onlar annesi cok tatlilar dimi :)

canim gözün aydin allah anali babali büyütsùn...
Dun saat 14,.30 da dogum yaptim normal dogum

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün....darisi bizim basimiza...

sağol canım ya çok korkuyodum bakalım 2 haftaya doğurursam doğurcam doğmazsa 2 hafta sonra sezeryan olcam şimdi normal doğuruym diye hurma yemeye başlıcam inş. normal olur

sağol canım ya çok korkuyodum bakalım 2 haftaya doğurursam doğurcam doğmazsa 2 hafta sonra sezeryan olcam şimdi normal doğuruym diye hurma yemeye başlıcam inş. normal olur

Ben de normal dogum diye yola ciktim doktorum da erken gelecek dedi ama daha erkeni merkeni kalmado bugun 38.haftayi bitirdik cok sukur...ben de dunden beri hurma yiyorum ins bi faydasi olur bakalim

Selam kızlar. Nasılsınız? Dun doktora gıttım. Her şey iyi çok şükür. Normal doğuma gider dedi. Daha sonra bana kalırsa sezeryan ol dedi. Neden diye sordum. Çünkü emin değilsin kararlı değilsin dedi.geç olursa riskli olur, kararını ver dedi. Sancı çekip de sonra beni sezeryana alın dememek için dedi. Yarın, cumartesi veya pazartesi alabiliriz dedi. Değilse de çarşamba görüşürüz dedi. Ve ben şu an çok kararsızım biri bana yardım etsin. Eger sezeryan olacaksam bugun karar vermeliyim çünkü olacaksa yarın olsun istiyorum.
Ama çok gerginim. Bi gideyim yarın yapayım diyorum bi ya pişman olursam normal doğum yapmadığıma diye düşünüyorum. İlk defa o kadar karasızım. Bi şey söyleyin ne olur.

Bir kere doktoruna gıcık oldum. Sen şimdiye kadar normal doğum istiyormuydun? Dünyadaki o kadar kadın normal doğuruyorda sen mi yapamayacaksın? Hem de 38'e kadar beklemişsin. Niye kendini kasıyorsun. Adı üstünde normal doğum. Riskli birşey olmadığı müddetçe adı üstünde normal doğum. Hiç kasma kendini. Her normal doğum yapıcam diyen suni sancı yiyip yiyip de sezeryana gitmiyor ya. He eğer öyle olursa da nasip iki doğum şeklini de yaşamış olursun.

Canim ben ilk gunler sunlari yaptim faydasini gördüm paylasmak istedim : 2 adet incirin icine 2sertane ceviz koydum yaninda humana cayla ara ögün gibi onu yedim hem wc acisindan hem süt acisindan iyi oldu.bol bol su ictim, cok mümkün olmuyo ama her firsatta uyu, aksamlari 1 bardak lactamil ictim, hurma, meyve , sebze , salata ve kesinlikle kücük bir porsiyon sütlú tatli ye cunkü hem dogumda hem sonrasinda cok kan kYbi oluyo vücut istiyo . İnsalla hemen olur sütün ama kesinlikle bedlenme cok önemli

sağol canım bende doğumdan sonra laktamil içmeyi düşünüyodum diğer tavsiyelerinide deniycem teşek. canım

Canim doktorun sacmalamis hicte gdcikmis degilsin benim 39 haftam biitti kontrole diye gittim dogum baslamis dendi normal dogurdum sukur ve guzel bi hiss o an dunya duruyor benim doktorum 41 haftaya kadar bile beklenebilir demisti cocukta problem yoksa sezeryan su ana kadar dusunmediysen yapma doktor icin sezeryan kolay dugu icin hemen oneriyorlar hakkinda hayirlisi olsun canim

Herkese merhaba :)

Bugun sabah 07:57 de minik kizima kavuvstum.3460 gram 51 cm Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin tarifi imkansiz Sezeryan olmak durumunda kaldim ,detaylari anlatacagim firsat buldugumda. Darisi dogumu bekleyenlere saglikla kucagina alsin herkes :)

Maşşallah darısı başımıza. Çok az kişi kaldı benim gibi doğurmayan yahu sen de doğurdun stresten kurtuldun kızınla musmutlu bir ömür dilerim

slm kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş :) bugün doktor kontrolüm vardı 39+2 günlük 4 kilo 58 gr. olmuş kuzum şimdiye kadar hep normal istedim ama şimdi korkuyorum 4 kilo fazla gibime geldi doktoruma da söyledim eğer hala doğum kanalına girmemişse ( döndü ama doğum kanalına girmedi) çarşambaya kadar doğmazsa perşembe alırız dedi zaten daha fazla beklerse kilosu da artacak hem sevindim hem biraz korktum :44: bakalım bu 5 gün nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…