Valla canım ilk doğumun mu bilmiyorum ama ben çok araştırdım 3500den kilolu bebeklerin doğumu gerçekten sıkıntılı oluyor çatın ne kadar müsait olursa olsun rahimde parçalanma çocuğun kafasında takılmadan dolayı vakumla çekme sıkışma nefes alamama ciğerlerine su kaçma omuzda takılmadan kaynaklı felç ve kırıklar oluşuyormuş benim minişimde şu an 3500 ve doğuma 11 gun var kafasıda accık buyuk ondan doktor bana bıraktı ama ben düşündüm taşındım araştırdım sezeryana karar verdim normal doğumda günlük gülistanlık değil bebek için e sağlıklısı nasılsa öyle olmalı bence gene sen bilirsin ama doktorunu dinle sen normal die tutturma doktorun ne derse öyle yap ama bu söylediklerimide düşün inanmazsan araştır allah yardımcın olsun sağsalim inşallah hepiiz kavuşuruz bebişlerimize allaha emanet hakkımızda hayırlısı olur inşallah tombalak minişlerimizi kucağımıza sağlıkla almak nasip olur inşallah
Allah korusun yok kötü düşünme inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur allaha emanet olun bende 17.sinde sezeryan olcam 7 gün önce olcam yani çünkü daha da kilo alcak sende çok bekleme zaten 5 günün kalmış gel pztsi gidelim aynı gün doğsun tombişlerimizsağlıklaa inşallah az kaldıı
Canim doktorun sacmalamis hicte gdcikmis degilsin benim 39 haftam biitti kontrole diye gittim dogum baslamis dendi normal dogurdum sukur ve guzel bi hiss o an dunya duruyor benim doktorum 41 haftaya kadar bile beklenebilir demisti cocukta problem yoksa sezeryan su ana kadar dusunmediysen yapma doktor icin sezeryan kolay dugu icin hemen oneriyorlar hakkinda hayirlisi olsun canim
Bir kere doktoruna gıcık oldum. Sen şimdiye kadar normal doğum istiyormuydun? Dünyadaki o kadar kadın normal doğuruyorda sen mi yapamayacaksın? Hem de 38'e kadar beklemişsin. Niye kendini kasıyorsun. Adı üstünde normal doğum. Riskli birşey olmadığı müddetçe adı üstünde normal doğum. Hiç kasma kendini. Her normal doğum yapıcam diyen suni sancı yiyip yiyip de sezeryana gitmiyor ya. He eğer öyle olursa da nasip iki doğum şeklini de yaşamış olursun.
canim gözün aydun allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..Herkese merhaba :)
Bugun sabah 07:57 de minik kizima kavuvstum.3460 gram 51 cmAllah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin tarifi imkansiz Sezeryan olmak durumunda kaldim ,detaylari anlatacagim firsat buldugumda. Darisi dogumu bekleyenlere saglikla kucagina alsin herkes :)
slm kızlaruzun süredir sizi takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş :) bugün doktor kontrolüm vardı 39+2 günlük 4 kilo 58 gr. olmuş kuzum şimdiye kadar hep normal istedim ama şimdi korkuyorum 4 kilo fazla gibime geldi doktoruma da söyledim eğer hala doğum kanalına girmemişse ( döndü ama doğum kanalına girmedi) çarşambaya kadar doğmazsa perşembe alırız dedi zaten daha fazla beklerse kilosu da artacak hem sevindim hem biraz korktum :44: bakalım bu 5 gün nasıl geçecek
biz ne zaman dogurabilcez acaba? kasilmalar filan oluyor ama hic sanci yok, acilma da 1 cm de kaldi iki haftadir.
ins saglikli olsun bebislerimiz de zamaninda gelsinler ins. ben bi kiz bebk diye erken olcak diye kendimi sartlamisim, erken olmayacak galiba..
Canım senin yine 1 cm açılman varmış ne güzel bende oda yok
canim gözün aydun allah anali babali büyütsün darisi bizim basimiza..
canim masallah bebisine...bende bugün doktora gittim bizde 39+0 günlük kizimin kilosu 3500 gr kizim daha dogum kanalina girmemis.allah yardimcimiz olsun....
canim bende beklemedeyim benim kiz daha dogum kanalina girmemis.allah yardimcimiz olsun..
canim doktorum son ana kadar da dogum kanalina giriyorlarmis bi hafta sonra tekrar doktora gidecez o zaman kesin belli olacakk..allah yardimcimiz olsun..canım senin bebişe de maşallahpeki bu haftadan sonra kanala girer mi doktoruna sordun mu ben unuttum:44: belki kasılmalarla giriyordur kanala offf çatlayacağım doğsalar da sevsek ya
İnşallah sağsalim kolay bir doğumla alırız kucağımıza bebişlerimizi ben çok tedirginim
Allah'im isteyen herkese yasatsin, cok sukur saglikla kavusmak gibisi yok bebise. Aman bi de nazli benim kizim sormayin:) birlikte uyuyalim istiyor ilk gunden:)
Gunayyyddiiiinnnnn
Biraz erkenciyiz ama yazmak istedim.bugun 9.30da kontrol var bakalim neler diyecek 😯 herhalde bu saatten sonra erken dogum demez😊😊😊 3 haftadir erken dogum olacak diye diye bekletiyor bakalim hayirlisii😊😊😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?