Hayır cnm sezeryan düşünmüyordum hiç. Bebeğimi normal doğurarak, acımın ödülü olarak kucagıma almak istiyordum.ve hala da oyle düşünüyorum. Kararımı verdim. Yanımda sevdiklerim ve beni sevenler olacak sancı çekerkn. Zaten sancılardan korkuyorum doğum anından değil. Onu da sevdiklerimin yanımda olup bana destek olması sayesinde başarabileceğime inanıyorum. Eşim girecek doğuma benle. Elimi tutacak. Bu yeter bana allahım yardımcımız olsun
Evet cnm şimdiye kadar normal doğum istiyordum. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum, herkes doğuruyor ben niye doğuramayayım. Eğer doktorum bana emin görünmüyorsun ama bebeğin kilosu suyu her şeyi ideal, normal doğurabilirsin, neden yapamayasın deseydi işte o zaman kendime güvenmesem bile kesinlikle aklıma sezeryanı getirmezdim. Bu konuda çok hatalı. Zaten eve geldiğimde eşime dedim ki sırf doktorum öyle dediği için normal doğum yapıp helal olsun dedirtmek istiyorum kendime. Adam desin ki ne kararlılar gördüm normal doğum yapamayan , ne kararsızlar gördüm inat edip normal doğuran. Allah ım bu cümleyi kurmasını nasip etsin diyorum, başka da bi şey demiyorum.Desteğiniz için de teşekkür ediyorum. Zaten benim gaza ihtiyacım var.
Canim ben 1. Yi dogurdum. Dr yorumunu okuyup kafan karisinca birsey yazmadim cunku kendinden emin ve seni bekleyene razi olarak yola cikarsan bu isi atlatirsin. Agrilari dalga olarak kabul edip onlarin sana bebisini getirdigini dysunursen en kuvvetli dalgalar sona kalip bebegini hizla sana tasiyor. Yani her sanci bebisi sana getiren bir adim. Her atlatisinda ona yaklasacaksin. Ama zor psikolojik olarak hazirla kendini. Allah kazasiz belasiz kavusturur sizi insallah. Hayirli dogumlar dilerim.
günaydın annişlerrr
çok uykusuzum yahuuu
Merhaba arkadaslar sabah doktorda kontrolum vardi.nst de birsey cikmadi kafasi kanala iyice yerlesmis.bir de cati muaynesi yapti.2-2.5cm aciklik varmis bebegin sacina dokunuyorum dedi.cuma gunune kadar sure verdi cumaya kadar sancim suyum vs gelebilir dedi.eger bi sıkınti olmazsa cuma sabah 8.30da gelirsin hafif suni sanciyla baslatiriz hafif durtmeyle cok rahat dogar dedi bakalim hayirlisi olur ins...
günaydın annişlerrr
çok uykusuzum yahuuu
Herkese merhaba :)
Bugun sabah 07:57 de minik kizima kavuvstum.3460 gram 51 cmAllah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin tarifi imkansiz Sezeryan olmak durumunda kaldim ,detaylari anlatacagim firsat buldugumda. Darisi dogumu bekleyenlere saglikla kucagina alsin herkes :)
12 şubat 2014 sabah saat 8.35 gibi kızımız ırmak sezaryenle doğdu. 40 hafta 4 günlük olmuştu. benim için artık gece uyumak çok zordu. bebek normal doğum duruşu almasına rağmen 10 günde doğum kanalına başını girdiremedi. leğen kemik aralığım çok geniş sayılmaz ondan belki de. son zamanlarda yürüyüşe de çıkamadım. Allah'ıma çok şükür bebeğim sağlıklı ve huzurlu. başedemeyeceğim bir sorun yok bebekle ilgili şimdilik maaşallah. ama ben hala dikiş ağrısı çekiyorum. zaten istemeden sezaryen oldum. gözümde kaldı normal doğum sancısıyla hissedemedim. sezaryen sonrası ilk yürümelerim ölümdü ölüüüüüm. ama iyi bakılınca çabuk toparlanılıyor. bir sorunum var büyük tuvalete çıkamıyorum. lütfen tecrübesi tavsiyesi olan varsa yazıversin çok rica ederim.
ben nezaman dogurucağım
Merhaba arkadaslar sabah doktorda kontrolum vardi.nst de birsey cikmadi kafasi kanala iyice yerlesmis.bir de cati muaynesi yapti.2-2.5cm aciklik varmis bebegin sacina dokunuyorum dedi.cuma gunune kadar sure verdi cumaya kadar sancim suyum vs gelebilir dedi.eger bi sıkınti olmazsa cuma sabah 8.30da gelirsin hafif suni sanciyla baslatiriz hafif durtmeyle cok rahat dogar dedi bakalim hayirlisi olur ins...
Sagol cnm ins hayirlisi olsuuunnn....canım ne güzel geliyor bebişin:ediyorum.darisi basimiza ins😊 inşallah kolay bir doğum olur
Hayirli oldun cnm Allah anali babali buyutsun.12 şubat 2014 sabah saat 8.35 gibi kızımız ırmak sezaryenle doğdu. 40 hafta 4 günlük olmuştu. benim için artık gece uyumak çok zordu. bebek normal doğum duruşu almasına rağmen 10 günde doğum kanalına başını girdiremedi. leğen kemik aralığım çok geniş sayılmaz ondan belki de. son zamanlarda yürüyüşe de çıkamadım. Allah'ıma çok şükür bebeğim sağlıklı ve huzurlu. başedemeyeceğim bir sorun yok bebekle ilgili şimdilik maaşallah. ama ben hala dikiş ağrısı çekiyorum. zaten istemeden sezaryen oldum. gözümde kaldı normal doğum sancısıyla hissedemedim. sezaryen sonrası ilk yürümelerim ölümdü ölüüüüüm. ama iyi bakılınca çabuk toparlanılıyor. bir sorunum var büyük tuvalete çıkamıyorum. lütfen tecrübesi tavsiyesi olan varsa yazıversin çok rica ederim.
Hayirli olsun cnm nerelere kayboldunuz oyle yaa sizleri merak ediyorum.dSelam olsun ey hatunlar hep telefondan hep telefondan ancak pc ye oturabildim vallaha :26:
Biz bu gün 15 günlük olduk Allahın izni ile.
Öncelikle tük doğum yapan annelerimizi kutluyorum ve rabbimden sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etmesini diliyorum.
Sonrasında ise hala doğum yapmayı bekleyen anne adaylarımıza tez zamanda hayırlı doğumlar nasip olsun diyorum.
Doğum hikayemi paylaşıcam birazdan doğum hikayeleri sayfasında şimdilik öperim sizi çok kendinize iyi bakın.
Suni sanci nasil birsey anlatabilir misin?Merhaba herkese... Heyecanla beklediğim dokuz ay sona erdi... O tekmeleri çok ama çok özlücemm....
3 Şubatta normal doğum yaptım.. Oğlumuz Arda bugün 12. günlük:))
Gelen giden, gaz sancıları uykusuz geceler yazamıyorum.. Rezene içerken fırsat buldum az biraz:)
Herşey yolunda çok şükür... Doğum hikayem suni sancılı((( Kimseye önermiyorum suni sancıyı...
Doğum yapan tüm anneleri öpüyorum... Sağlıkla sevgiyle kalın...
sat kactı senın benım 21 mayıs dr banada aynı sana soledıgı seylerı soylemıstı benım 2.dogumum esim haftaya cmrtesı gıdecek dogumu baslatmalarını ıstıyorum ama yapma taraftarı degıller keske cuma benimde baslatsalar 10 gunluk babalık ıznıyle bebegı gorebılır stres yaptım ıce gelmıyo bı turlu
canim gözün aydin desene az kaldi bebisine kavusmaya insallah rahat bi dogum olur..darisi bizim basimizaaMerhaba arkadaslar sabah doktorda kontrolum vardi.nst de birsey cikmadi kafasi kanala iyice yerlesmis.bir de cati muaynesi yapti.2-2.5cm aciklik varmis bebegin sacina dokunuyorum dedi.cuma gunune kadar sure verdi cumaya kadar sancim suyum vs gelebilir dedi.eger bi sıkınti olmazsa cuma sabah 8.30da gelirsin hafif suni sanciyla baslatiriz hafif durtmeyle cok rahat dogar dedi bakalim hayirlisi olur ins...
canim gözün aydin allah anali babali büyütmeye nasip etsin..12 şubat 2014 sabah saat 8.35 gibi kızımız ırmak sezaryenle doğdu. 40 hafta 4 günlük olmuştu. benim için artık gece uyumak çok zordu. bebek normal doğum duruşu almasına rağmen 10 günde doğum kanalına başını girdiremedi. leğen kemik aralığım çok geniş sayılmaz ondan belki de. son zamanlarda yürüyüşe de çıkamadım. Allah'ıma çok şükür bebeğim sağlıklı ve huzurlu. başedemeyeceğim bir sorun yok bebekle ilgili şimdilik maaşallah. ama ben hala dikiş ağrısı çekiyorum. zaten istemeden sezaryen oldum. gözümde kaldı normal doğum sancısıyla hissedemedim. sezaryen sonrası ilk yürümelerim ölümdü ölüüüüüm. ama iyi bakılınca çabuk toparlanılıyor. bir sorunum var büyük tuvalete çıkamıyorum. lütfen tecrübesi tavsiyesi olan varsa yazıversin çok rica ederim.
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..Merhaba herkese... Heyecanla beklediğim dokuz ay sona erdi... O tekmeleri çok ama çok özlücemm....
3 Şubatta normal doğum yaptım.. Oğlumuz Arda bugün 12. günlük:))
Gelen giden, gaz sancıları uykusuz geceler yazamıyorum.. Rezene içerken fırsat buldum az biraz:)
Herşey yolunda çok şükür... Doğum hikayem suni sancılı((( Kimseye önermiyorum suni sancıyı...
Doğum yapan tüm anneleri öpüyorum... Sağlıkla sevgiyle kalın...
canim benim satta 20 mayis benim kiz daha asagi inmemis beklemek cok zor..sat kactı senın benım 21 mayıs dr banada aynı sana soledıgı seylerı soylemıstı benım 2.dogumum esim haftaya cmrtesı gıdecek dogumu baslatmalarını ıstıyorum ama yapma taraftarı degıller keske cuma benimde baslatsalar 10 gunluk babalık ıznıyle bebegı gorebılır stres yaptım ıce gelmıyo bı turlu
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..Ben de kizima kavustum anneler carsamba gunu zorunlu sezeryan oldu ayrintilari anlatirim insallah henuz dogum yapmayan aneler Allah yardimciniz olsun
canim sorma dogru düzgün uyuyamiyorum nefes almaktan cok zorlaniyorum bebislerimizde gelse kurtulsak..allah yardimcimiz olsun..hala doğum yapmayan arkadaşlar..son günleriniz nasıl geçiyor??oturmakta yatmaktaa zorlanıyorum artık bi ben mi böyleyim ?yemek yesem midem fokur fokur yemesemde aynı hayırlısıyla geçsin kavuşayım istiyorum kızıma sizde nasıl durumlar?
ben nezaman dogurucağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?