kızlar bebeğinizi sağlık ocağına götürdünüz mü
bebek kaç günlükken götürülüyor bilgisi olan var mı?
canim ben halen dogum yapmamisim ama iki gün önce beni saglik ocagindan aradilar..dogum yaptiktan bi hafta sonra saglik ocagina gidip bebegin ayak topugunda kan aliyorlarmis..bide bir aylik asisi var.
İyi akşamlar kızlar annemle gündüz temizlik yaptım şimdide buzluğa bişeyler atmak için girişeceğiz:) çok rahat bir hamilelik geçirdim hiç bir sıkıntı yaşamadım ne mide bulantısı ne yanması nede nefes darlığı şimdi bile çok hareketliyim hatta inşallah allah herkese böyle hamilelik nasip etsin umarım doğumumda kolay olur benim ve tüm bekleyenlerin, allah yardımcımız olsun
Merhaba cnmm nasılsın doguma az kalmış
Kizlar bugun doktor cati muaynesi yapti kan gelebilir dedi geldi ama biraz once de Boyle sumuksu kanli birsey geldi peceteye acaba bu nisan mi yoksa cati muaynesinden dolayi mi bilemedim Acaba nisan mi nisansa ne kadar sure sonra dogum yapiliyor acaba
kızlar bebeğinizi sağlık ocağına götürdünüz mü
bebek kaç günlükken götürülüyor bilgisi olan var mı?
canim ben halen dogum yapmamisim ama iki gün önce beni saglik ocagindan aradilar..dogum yaptiktan bi hafta sonra saglik ocagina gidip bebegin ayak topugunda kan aliyorlarmis..bide bir aylik asisi var.
canim benim iyiyim sen nasilsin..evet teyzesi cok az kaldii kizimi dört gözle bekliyoruz...senn ne yaptin tedavi devam ediyormu?
Kizlar bugun doktor cati muaynesi yapti kan gelebilir dedi geldi ama biraz once de Boyle sumuksu kanli birsey geldi peceteye acaba bu nisan mi yoksa cati muaynesinden dolayi mi bilemedim Acaba nisan mi nisansa ne kadar sure sonra dogum yapiliyor acaba
Cnmm Allah yardımcın olsun saglıkla kucagına alırsın inşş. bebeğini ben ara verdim cnm nisanda gidecem doktora tahliller yapılacak bi sorun çıkmazsa mayısta tüpe başlayacaz cnm dua et benim için olurmu inşş. bu sefer olur Allahın izniyle
sagol canim benim insallah bu sefer tedavinden olumlu sonuclar alirsin...nazli bebisin sana simsiki tutunur..canim benim dualarim seninle..allah yardimcin olur...
bir aylık olunca aşı var o zaman götürürüz herhalde diye düşünüyorum.. hiç bilgim yok..
topuk kanını ilk gece hastanede aldılar.. hastaneden cıktıktan 3 gün sonra tekrar hastanede randevumuz vardı orda tekrar aldılar topuk kanı bunun sonucları sağlık ocağına bildirilecek bi sıkıntı olursa onlar size geri dönüş yaparlar tekrar sağlık ocağında topuk kanı vermiyceksiniz dediler.. kızım da zaten 13 günlük oldu.. bir aylık oldugunda aşı için gideriz herhalde ... zaten bzm burdaki sağlık ocağı pek ilgilenmiyo oyle arayacaklarını falan düşnmüyorum...
çok sağol cnm benimki baya bi nazlı çıktı neyse inşş. bu sefer pozitif olur sonucum sende benim dualarımdasın cnm bebişin adına karar verdinizmi cnm
insallah güzel sonuclar alirsin...canim hayirlisiyla kizimin ismi mina oluck...
çok güzel isim cnm sağlıkla kucağına alırsın ismiyle büyütürsün inşş. cnm
canim massallah sana ben nefes darligindan mahvolmucum..insallah dogumun rahat gecer...
Cnm bende seni merakediodum..ayni hamile kalmistik senle yumurtlamalar biraz gec olmustu..hatirladinmi bilmiorum ecrenecrin di nick im kizimm die deistirdim...ne durumdasin..40 haftayi bitirdik..pzrtsiye kadr dogum olmazsa suni sanciyla bslatck doktorum..sen ne durumdasin??
hatırladım bnde senı takıptydım ama aktıf dgldın pek. bnde 40*1 ım bugun kanamam vardı dr ye gttm 1cm acıklıgım wardı ewe gldm kndi sancımı bklıyrm dr suni verlim dedı ıstemedım hyrlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?