2014 Şubat Anneleri

Al benden de o kadar huzommm:)
Napicaz boyle sen gunduzleri uyuyabiliyor musun bebek uyurken? Ben 1 saat filan ancak kestirebiliyorum

kuzum bende gündüz uyuma alışkanlığı yok.o yüzdendee çok sıkıntılyım
sen nasılsın bebişin nasıl

Biz bugun 40 gunluguzzzz.kuzumu yikadim misler gibi olduk.daha dogum yapicam yarin diye yazdigim gunu hatirliyorum.ne cabuk gecmis. Kirk ucurmaya gidemiyoruz.dr umuz banyo yaptigin gun disari cikmak yok dedihatta 15 gunde bir 10 dakika cikabilirsiniz disari kalabalik ta yok deyince babamiz mihladi bizi eve.canima minnet hic sevmiyorum ki disari cikmayi:):)bize nice 40 larrr darisi size olsun insallahhhh...

Merhaba arkadaslar dun cati kontrolu olduktan sonra doktor kan gelebilir demisti az az da olsa geliyor ama dun aksam ve bu sabah boyle sumuksu kanli akinti geliyor selpaga galiba bu nisan denilen sey.bakalim nolcak ama agri sanci birsey yok.zaten cumaya kadar bekleyelim birsey olmazsa cuma sabah yatis yapip suni sanciyla dogum yaptiririz dedi.dun zaten rahim agzi yumusamis 2-2.5 cm acilma vardi ve bebegin sacina dokundunu soylemisti.bakalim hayirlisi ins kendiliginden bu haftaici dogururum saglikla sihhatle...

selam anneler birlikte çıktığımız yolda kimimiz erkenden bebekelrimizi aldık kucagımıza kimimiz halen bekliyoruz ... rabbim bu yoldakileri oyalamasın sag salim yavrularına kavuştursun inşallah...

son dakka doktorumuzu değiştirdik malum doktorumdan ve hastaneden yana içim rahat değildi son kontrollerde hemde maddi anlamda zorlucaktı bizi son anda doktor değiştirdik ki bekledigimden cok iyi geçti ve sezeryan günümüzü almıştık artık saati bile belliydi 08.02.2014 cumartesi....

son geceler uykusuz hazırlıklarla geçti son gece ütüler yapıldı temizlikler misafirlere ikramalr bebek şekerlerim bile son günlerde bitti... son gece kendimi hazırladım saçlarımı düzleştirdim artık korkunun yanında heycan endişe daha önce tarifi olmayan bi duygu vardı içimde... uyuyamadım gece son gece teheccüd namazımı kıldım kuran okudum sabah namazımı kıldım dualar ettim sonra artık gözlerim dayanmadıda uykuya daldım tam daldımda sabahın seheride zil çaldı sucu gelmişbidahada uyumadam ... saat öğlen saatlerine geldi çantalar anaucagı arabaya taşındı kızım akrnımda canım burnumda....

öğlen namazımızı kılıp hastaneye gittik... doguma geldik demek ne kadarda tuhaf insan sancısı olur felan gider böle ayaklarıyla güle oynaya dogumama mı gelinir

yatış ilemlerimiz yapıldı bizi odamıza götürdüler herkez eşyaalrını dolaba yerleştiriyo bebeğin eşyaları benimkiler çıkıyo ben öyle kal geldi etrafıma bakınıyorum içimde sonsuz dualar korkular....

sonra hata bakıcı geldi soydu beni ameliyat önlüğü giydirdi... elim karnımda canım burnumda ...

sonra damar yolu açıldı nst takıldı kalbim artık agzımda atıyo korkuyorum deli gb korkuyorum artık....

nst çıakrıldı sedye geldi doguma gidiyoruz:18:

herkezin gözü bende herkezin gözü yaşlı asansörde ameliyat katına geldik ameliyathaneye girerken artık tutamıyorum ve gözlerimden sicim gb akıyo yaşlar....hasta bakıcı nasıl girersen öyle çıakrsın diyip güldürmeye çalışıyo beni

ve ameliyathanedeyim masaya aldıalr 2si genç 1i yaşlı 3 erkek 2 bayan var hiçbirisini daha önce görmedim endişelerim artıyo titreme geldi ve ağlamak artık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum tanıdık bi yüz bi nefes arıyorum korkuyorum ama kimsem yok... allahım yardım et diyebiliyrum sadece agzımdan başka kelime çıkmıyo anestezici yaşlı olan erkek işinin ehli belliki beni yatıştırmaya çalışıyo anestesi iğnemi oluyorum acı sızı yok ama korkudan ölücekmişim gb kolumun birine tansiyon aleti bağlanıyo digerinde serum sakinleştici iğne yapıyolar çünkü gidişatım hiç iyi değil artık düzenli nefes alamıyorum gözlerim kararıyo başımda sürekli korkma bebeğinde sende iyisiniz diyen tanımadıgım insanlar gözyaşımı silen ayrı elimden sıkıca tutan ayrı korkmayayaım diye elinden gelni yapan insanalr var... anestezici dalga geçiyo bunun kızı alınmaz nazlı kızı dahada nazlıdır diye bende dişlerim birbirine vuruken diyorum benim kızım çok nazlı 6 sene sonra geldi... oo diyo hiç almam o zman kızını gülüşüyolar ben hala korkuyorum epiduralim bitiyo sıra sondaya geliyo utancımdan ölücem erkekelr olmasa sanki daha raaht olucaktım bilmiyorum korkuma utancımda ekleniyo yüzlerine bakamıyorum cocukların oda iyimisin gözüme bak başınmı dönüyo ne hissediyosun diye soruyo gözyaşımı silerken... neyse sondada takılıyo...

ve doktorum kapıdan giriyo bana maske takıyolar çünkü titreme ve nefes alışım iyice bozuluyo... doktorum sempatik bi şekilde kızıyo noluyo özge hiç bişey yok daha niye kokuyosun anestezici doktoruma sus işareti yaptı ve sonra omuzlarımdan göğsüme masaj yapmaya başladı ...güvenli bi el hisettim kalbimin atışı nefesim biraz olsun rahatladı... sonrası tarif edilemez bi duygu... göğsümden aşama bişeyler sürdüler tek diyebildigim hissediyorum herşeyi hissediyorum daha başlamadık diyolar ama biliyorum başladılar karnımı çekiştiriyolar bastırıyolar bu sırada altımdan sıcak scak bişeyler akıyo ben hiçbişey yapaıyorum vucudum sanki parçalanıyo ama ben acı hissetmiyorum...

sonra bi ağlama sesiiiiiiiiiiikızımmmmmm yavrummmmmmm iyimi kızım iyimi diyorum sürekli cok iyi diyolar doktor şuan kontrol ediyo göbek bağını kesmişler bile kızım aglıyo benim kızım mı diyorum... anestezici yok playbek diyo gülüşüyolar ... kızımı yanagıma dayadılar öptüm yavrumm annemmmmmmm dedimanestezici hemende anne oldun aferim dedipamuk kızım benim nefesim düzeldi kalbim normale döndü kızımı götürdüler beni dikiyolar hala dizşlerim titriyo artık üşüme hissediyorum sadece ... çekiştiriyolar ama acı yok tuhaf bişey insan anlayamıyo onu kabule tmeyi idrak edene kadar zaten işlem bitiyo....

08.02.2014 saat 15:05 ZEYNEBİM DÜNYAYA GELDİ 2940GR 49CM ....

saat 15:45felan odaya çıkarılıyorum ameliyat kapısında beni beleyenelre iyiyim korkmayın diyorum hasta bakıcı kendin korkudan öldün bide aileni sakinleştiriyosun diyo

odaya giriyorum kızım beni bekliyo orda yatagıma yatırıldım yarım saat sonra kızımı kucagıma verdiler önlüğü yırttık emzirdim kuzumu nasılda öğrenmişte gelmiş nasılda acıkmış kuzummm o an annne oldum ben aramızda tarfi imkansız bi bağ oluştu...

her anına her saniyesine şükrederek bitmicek bi can bize emanet artık...

çok şükür rabbime binlerce şükürler olsun...hepimizin evladı sağlıklı huzurlu olsun hayırlı evlat olsun inşallah...

Hayırlı olsun tatlım Zor tuttum kendimi ağlamamak için. Ne güzel kavuştun bebeğine. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

kuzum bende gündüz uyuma alışkanlığı yok.o yüzdendee çok sıkıntılyım
sen nasılsın bebişin nasıl

Napalim canim iyiyiz cok sukur, dun ilk banyosunu yaptırdık annemin yardımıyla, gunler gelip geçiyor böyle böyle. ..bugun 13 gunluk oldu bizim ufaklik, siz napiosunuz? Nasil bebegin, sen nasilsin?

Haksever Hikayeni tüylerim diken diken okudum, çok duygulandım. ben de seninle aynı saatlerde sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım, Allahıma çok şükür bize bu güzel günü gösterdi, Allahım isteyen herkese nasip etsin, yavrularımıza hayırlı ömürler versin.

Ben de hazir bebek uyurken dogum hikayemi yazayim...
Bir onceki gun heyecan, merak ve mutluluk hepsinin karışımı zaman zaman da korku hissediyordum ancak kimseye belli etmedim.güçlü göründüm. Eşim benden daha panik olacak diye belki de.kv ve kp de bizdeydi beraber aksam yemegi yedik, ben ertesi gun sıkıntı yasamamak icin sadece corba ve salata yedim. Yemekten sonra saclarimi maşa yapip sardim. Yatma vakti gelince duami edip eşime sarılıp yattım. Guzelce uyudum. Sabah erken kalktik, doguma 9 da girecegim icin 8 de orada olmak gerekiyordu. Esimle arabaya binip hastanenin yolunu tuttuk. Varinca yatis islemi icin biraz bekledik, megerse normal oda kalmamis vip odaya aldilar bizi. Ancak doktoru kapida gorunce benden once, gece suyu gelen acil bir hastayi doguma alacaklarini ogrendim. Buna biraz sıkıldım cunku bir an evvel olsun bitsin istiyordum. Bizi yukarida odamiza götürdüler, annemle babam da geldi. Yerlestik, ben habire ne zaman cagiracaklar diye sorup durdum. Bir hemsire gelip ameliyat onlugunu verdi, tamamen soyunup onu giydim.bu esnada dogum fotografcisi geldi dogumdan once fotograf cekildik.daha sonra damar yolu acildi, kan alindi, ameliyathaneden cagirdiklarinda beni tekerlekli sandalyeye oturtup asagiya götürdüler yanimda esim de vardi. O ana kadar sogukkanli olan benim gozlerim dolu dolu oldu. Neyse indik esimle vedalastik beni ameliyathanenin yanindaki doktorlarin dinlenme odasina goturduler. Esimin dayisi anestezimi yapacakti o karsiladi beni. Her yer buz gibiydi usudugumu soyleyince sicacik bir ortu getirdiler sarindim. Duygusallasip aglamamak icin espriler yapip duruyordum. Ameliyat ekibiyle tanistim, dayim olacaklari anlatiyordu yaklaşık 15 dk icerideki hastanin ayilmasini bekledik. O ayilinca beni iceriye aldilar cok soguk bir ortam ortada sedye gibi dar bir yatak var.etrafta aletler makinalar. Dayim anesteziye basladi hic acitmadi canimi. Kisa sure sonra ayaklarim uyusmaya ve ısınmaya basladi. Beni masaya yatirdilar. Onlugu kaldirip hazirliga basladilar, bacaklarimi acip sondayi takarlarken "ben normal dogum için gelmedim napiyosunuz?" Diyorum bir taraftan da " dayi sen bakma" diyerek utaniyorum. Doktorum daha gelmemisti "erkan bey de assolist gibi en son geliyorherhalde" dedim. O sirada doktorum geldi selamlastik " iyi misin " dedi ben de " ben iyiyim siz Nasılsıniz" dedim. Sonra esimi iceri almalarini istedim. Gelmesiyle goz yaslarimin akmasi bir oldu. Yanima geldi elimi tuttu hep. Doktor karnimi kesrken hissettim hatta "su an basladi" dedim ama aci yok. O sirada dayim yapilan islemleri anlatiyordu. Aglama sesi gelince "kuzumm..." diye seslendim, esime " saglikli mi?" Diye sordum. Apgar skorunu sorunca doktor once bir sasirip bakti sonra da 10 puan dedi:)Muayene icin yan tarafa aldiklarinda bembeyaz tenini gordum esime benziyordu. Koyu kahve saclari vardi. Giydirip yanima getrdiler yanagima tuttular yuzunu kokladim optum. Esim alnimi öptü. Artik 3 kişilik bir aile olmuştuk. .. nisa beren imiz 4 şubat sali saat 09.57 de dunyaya geldi, hosgeldi...

canim ne güzel anlatmissin akkah anali babali bùyütmeye nasip olur..

canim ya ne güzek digum hikayenizi anlatmissiniz cok heycanlandim..allah anali babali büyütsün..darisi bizim basimiza biz daha beklemedeyiz.

Ne guzel cnm nice nice 40lara insallah.biz de hala dogum bekliyoruz😊😊😊

Haksever ve lepi ne guzel anlatmisdiniz Allah anali babali buyutsun ins...Darisi da hayirlisiyla biz bekleyenlerin badina😊😊😊

Slm kizlar dogum yapali 4 gun oldu sutum tam gelmedi bebisim zayif dogdu surekli emzirmek durumundayim sut artrici ne var humana cay aldim daha neler acill

Slm kizlar dogum yapali 4 gun oldu sutum tam gelmedi bebisim zayif dogdu surekli emzirmek durumundayim sut artrici ne var humana cay aldim daha neler acill

hurma uyku dereotu bol bl su su olarak içemessen ılık bitki çayı falan içebilirsin tahin helvasıda süt yapıyor birde bol ılık duş gögüsleri uyarıyor sezeryanlı isen gögüslerine ılık havlu koyabilirsin yada gögüslerini su buharına tutabilirsin

lip haksever dogum hikayelriniz çok güzel çk içten yazmışsınız her dgum bir mucize bence benim dogumumda salıgünü doguma azkaldıgındanmıdır nedir daha bir duygulandım

Kizlar yarin 8 de sezeryana gircegim dualarinizi esirgemeyin olur mu insallah guzel haberler veririm sizlere allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…