2014 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım. Çok şükür ben de çözdüm tuvalet sorunumu. Hoşaf içiyorum. Madem tavsiye ediyorsun bittikce yaparız. Çok sağol

Kizlar hayirli aksamlar.13 sunat 15 30 da eren bebegim dunyaya geldi .normal dogum ile.allaha sukur iyiyiz.allah herkese nasip etsin miss kokululari...38 .haftada dogduk 3 kiloyuz hamdolsun ...allah herkesun yardimcisi olsun.

Dogum hikayemide bebik uyuyoken yazayim..12 subat doktor a gitmistim 2 cm acikligim vardi doktor eve yolladi o gece kasilmalarim artmisti gece hic uyumadim sabah esim ise gitti 8 gibi dedim bisey olursa hastaneye gideriz annem yanımdaydi.kalktim sicak suyla yikanip giyindim icime dogmustu doğum yapacagim.doktorumu aradim ben gelicem dedim esimin kuzeni bizi goturdu hastaneye annemle doktorun odasina girdik 3 cm olmus aciklik ama bende agri yok kasilma oluyor karnim sadece.dedi yatış yapalim dogum baslamis esimi aradım okuldan gel diye.beni aldilar odaya işlemler yapiliyor annem yanimda suni sanci takıldi 1 saat gecti 5 cm aciklik oldu suyumu patlatilar ama ben iyiydim masallah diyolardi agri esigim epey yuksekmis.neyse BEKLİYORum tabi ben pilates topunda oturuyorum yuruyorum yatmiyordum dua edip nefes aliyordum ishalde OLDUM gizli tualete gidiyordum aciklik 7 cm olmustu ama artik agrilar zorluyordu beni 9 oldugunda ise bagirmaya basladim nolurr alin beni dogumaa diyee ÇÜNKÜ 3 dakikada bi vuruyodu artik iceriye aldilar altan baktilar doktorum odaya girdi ve dogum basliyordu ...agri gelince ikin sessizce dedi ikiniyordum tum gucumle aferin hadi biraz daha sesler duyuyordum ama bebek nazlaniyordu sora KARNIMA bastirdilar epey ben ikindim kafa cikti birdaha dediler vee artik hersey bitmisti kus gibiydim bebegim agladi hemen.beni dikiyorlardi alttan ben bebegimi izliyordum ve emzirdiler orada bebegimi goturduler...kus gibiydim artik ozgur ve mutlu...canim oglum odama gittim aanem namaz kiliyordu esim gelmis cicek yaptirmisti ve allaha SUKREDIYORDUM. Tamamen normal dogum oldu 3 bucuk saate dogumu bitirdim. Masallah diyelim allah herkese kolay dogum nasip etsin..evet zorlugu illaki var ama korkulacak bisey yok.

Ay cnm ne guzel Allah anali babali buyutsun.darisi basima ben de cumartesi gittim doktora 2-2.5 cm acilmis ama bende hicbir sey yok birsey hissetmiyorum.hatta eli bebegin sacina dokunuyormus o derece kafa kanaldaymis.dedi cumaya kadar bekleyelim eger hala bi belirti olmszsa cuma sabah yatis yapalim suni sanci verelum.ben de hergun sicak dus aliyorum ama hala birsey yok hayirlisi bakalim.bu arada suni sanciyi biraz amlatir misin biraz korkuyorum

Cok sagol amin..soyle soyliyim hic korkma nasipteki yasaniyor.suni sanci 3 bucuk saat takili durdu bende sora dogurdum.ilk cok az verdiler acilma oluyor diye cok artırmadilar sora biraz artirdilar korkma acilman hizli oluyor sonlara dogru agrilaru hissettim. Korkma hayirli dogumlar olsun ins...

Tesekkur ederim cnm ins bi avazda kurtuluruz hayirlisiyla.....

cnm bnmde seffaf sumuksuydu snra kahvelı pembeye dönustu dr ye gttm 1cm acılmam vardı sunı sancı verelım dedıler ıstemedm sancım fln yok cnku bugun sbhta daha yogun geldı daha da koyuydu kıvamı bu dogum nişanı parca parcada gelıyr.dun gece 10dk bı adet sancısı gbı sancım vrdı smdı az az vr kndı sancımı beklıyorum daha gunum var cnku sende dr nın dedıgını yp daha gunun vrsa bkle sancını olmazsa sunı alırsın

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..ne güzel anlatmissin..bende bi aksilik cikmasa normal dogum yapicam..allah yardimcimiz olsunn.bende kizimin gelmesini cok istiyorumm..bakalim ne zaman gelicek...

saat 07:35 hastaneye gidicez sezeryan olucam heyecandan gözüme uyku girmiyo..

Benimde sancım var kaktım duşa girdim acaba doğum sancısımı anlamıyorum adet olacakmışım gibi gelip gelip gidiyor hakkımızda hayırlısı

Aynen bende 8 de gitcem uykum kacti cok heyecanliyim allah yardimcimiz olsun ayni gun anne olcaz ins

Bende dokuz gibi gidicem hastaneye benimde uyku girmiyor gozume :) hayirli dogum nasip olsun insallah hepimize.

canlarim benim allah yardimciniz olsun..insallah dogumunuz rahat gecer sag salim bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..allah anali babali büyütsün..bize haber vermeyi unutmayin...ayy hemem hemem herkes dogum yaptiii...ben daha beklemedeyimmm...

saat 07:35 hastaneye gidicez sezeryan olucam heyecandan gözüme uyku girmiyo..

Aynen bende 8 de gitcem uykum kacti cok heyecanliyim allah yardimcimiz olsun ayni gun anne olcaz ins

Bende dokuz gibi gidicem hastaneye benimde uyku girmiyor gozume :) hayirli dogum nasip olsun insallah hepimize.

Vaaavvvv bugun hayirlisiyla 3 anne ve 3 minnos olacak ne guzel.Allah yardimciniz olsun bi avazda kurtulun ins..ben hala bekliyorum bakalim ne zaman digacak bizim kiz😊😊😊

kız Allah iyiliğini versin.gözyaşlarına boğdun beni.içim kıyıldı valla Alah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasipetsin canım.hayırlı olsun bebişin.Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…