Merhaba taze annisler bende mart anneleri topigindenim:) Buaralar sonda takilma olayini dusunuyorum acaba deneyimi olanlar paylasablr mi acitiyor mu:/
Slm kizlar dogum yapali 4 gun oldu sutum tam gelmedi bebisim zayif dogdu surekli emzirmek durumundayim sut artrici ne var humana cay aldim daha neler acill
Sondayi bende bayildiktan sonra takildi.hissetmedim.cikarirken hemsirelere soyle yavas ve narin cikarsinlar sondayi.benimkini hasirt diye cekti.sonra kasildim.idrarimi yapamadim2 gun.mesaneme doldu.iki buklum gezdim.hasteneye yeniden yatis yaptim.yeniden sonda taktilar.4 saat arayla acip kapadilar.alistirma olsun diye.cokbsukur gecti sonra.Merhaba taze annisler bende mart anneleri topigindenim:) Buaralar sonda takilma olayini dusunuyorum acaba deneyimi olanlar paylasablr mi acitiyor mu:/
Sancılarım on dakkada bir gelmeye başladı ne zamana doğar acaba dr,a ne zaman gitmem gerekir daha nişan ve su gelmedi yalnız
kızlar doğuma 1 hafta kala ağda yaptırılır mı sizce??bi zararı olucağını sanmıyorum ama yinede endişelerim var siz naptınız?=)):44:
Gunaydın kızlargunlerdir tetikteyim. Ha geldi ha gelecek. Zor bir durum.
daha dün yaptırdım valla.ne gibi bi sakıncası olabilir ki?özellikle doğuma yakın yaptırdım ki doğumda ve sonrasında rahat olayım diye.gittiğin yer hijyen kurallarına dikkat ediyorsa bence sakıncası yok.[/QU
sezeryan sonrası rahat etmek açısından önemli tabi.senin kaç gün var doğuma*??
kızlar doğuma 1 hafta kala ağda yaptırılır mı sizce??bi zararı olucağını sanmıyorum ama yinede endişelerim var siz naptınız?=)):44:
günaydınnnnnnn yevrımmm
hala doğurmadınmı
Merhaba taze annisler bende mart anneleri topigindenim:) Buaralar sonda takilma olayini dusunuyorum acaba deneyimi olanlar paylasablr mi acitiyor mu:/
daha dün yaptırdım valla.ne gibi bi sakıncası olabilir ki?özellikle doğuma yakın yaptırdım ki doğumda ve sonrasında rahat olayım diye.gittiğin yer hijyen kurallarına dikkat ediyorsa bence sakıncası yok.[/QU
sezeryan sonrası rahat etmek açısından önemli tabi.senin kaç gün var doğuma*??
son 8 günümüz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?