2014 Şubat Anneleri

Merhaba taze annisler bende mart anneleri topigindenim:) Buaralar sonda takilma olayini dusunuyorum acaba deneyimi olanlar paylasablr mi acitiyor mu:/

Merhaba taze annisler bende mart anneleri topigindenim:) Buaralar sonda takilma olayini dusunuyorum acaba deneyimi olanlar paylasablr mi acitiyor mu:/

selam ben epudural sezeryanla dogum yaptım bugün 10. günümüz epiduralden sonra sonda takıldı bana ,acı yok ama azcık bi sızı oluyo oda tedirginlikten oldu sanırım ayakalrının topuklarından birleştirip karnına dogru iktiriyolar aşası açılıyo öylece yaniii sonra takıyolar ayrıntılı yazdım çünkübenimde e merak ettiğim oydu

ama sonrası raaht ben 15:05te kızım dogdu sonra odamıza cıktık felan gece 12-1gb çıkardılar sondayı en azından tuvalete kalkma derdi yoktu insan dıgrulamıyo bile zor yani ameliyat o yüzden sonda çok rahatlık çıkarırkende sadece hissettim hiç acımadı için rahart olsun bol bol uyuyun dogumdan önce en büyük şey uykusuzluk

38. haftamdayım günler yaklaştıkça heyecanlanıorum geçen hafta bebeğim 3.300 gr 53 cm di bu cuma tekrar gidicem artık kucağıma almak istiyorummm.

burasi cok sessizlesti herkes bebisleriyle ilgileniyor..ben halen beklemedeyimmm..bende kizima kavusmayi istiyorum...

kızlar geçen biraz sancım oldu dr gittik rahim muanesi yapıldı rahim ağzında yumuşama var 3-4 güne açılma olur dedi size dr hiç böyle söyledimi söylediyse kaç gün sonra açılma oldu:18:

bizim bugun dr kontrolu vardi, haal 1 cm de takilmis durumdayim, 3 mart saat ogleden sonra 5 e suni sanci icin randevu verdi,
mart bebisi olucak bizim kiz bu gidisle. hayirla saglikla gelsin de subat mart fark etmez :):)

Slm kizlar dogum yapali 4 gun oldu sutum tam gelmedi bebisim zayif dogdu surekli emzirmek durumundayim sut artrici ne var humana cay aldim daha neler acill

Tatlim benim de ilk 2 gun sutum gelmedi, 3.gun sezaryen yerime suya dayanikli bandaj yapistirildi ve hemen dusa girdim, sicak sicak su cok iyi geliyor.gogsune masaj da yap. Rahatla, guzelce uyu dinlen. Yiyecek olarak da
1.en az 3 litre su
2.bulgur pilavi
3.kefir
4.hurma
5.dereotu
6.hindistan cevizi
7.kuru incir
8.kekik kimyon
9.tahin helvasi
10.beyaz üzüm

Sondayi bende bayildiktan sonra takildi.hissetmedim.cikarirken hemsirelere soyle yavas ve narin cikarsinlar sondayi.benimkini hasirt diye cekti.sonra kasildim.idrarimi yapamadim2 gun.mesaneme doldu.iki buklum gezdim.hasteneye yeniden yatis yaptim.yeniden sonda taktilar.4 saat arayla acip kapadilar.alistirma olsun diye.cokbsukur gecti sonra.

Sancılarım on dakkada bir gelmeye başladı ne zamana doğar acaba dr,a ne zaman gitmem gerekir daha nişan ve su gelmedi yalnız

Sancılarım on dakkada bir gelmeye başladı ne zamana doğar acaba dr,a ne zaman gitmem gerekir daha nişan ve su gelmedi yalnız

On dakikaya düştüyse gitmen gerekmez mi? Nişan ya da su gelmeden sancı gelebilir diye biliyorum. Tam tersi su gelip sancı da olmayabilir. Rabbim yardımcın olsun inşallah

kızlar doğuma 1 hafta kala ağda yaptırılır mı sizce??bi zararı olucağını sanmıyorum ama yinede endişelerim var siz naptınız?=)):44:

daha dün yaptırdım valla.ne gibi bi sakıncası olabilir ki?özellikle doğuma yakın yaptırdım ki doğumda ve sonrasında rahat olayım diye.gittiğin yer hijyen kurallarına dikkat ediyorsa bence sakıncası yok.

kızlar doğuma 1 hafta kala ağda yaptırılır mı sizce??bi zararı olucağını sanmıyorum ama yinede endişelerim var siz naptınız?=)):44:

Ne zararı olacak cnm. Yaptır rahatla, ben yaptırdım rahatladım valla. Yaptırdığın yere istersen çarşaf filan götür, serersin. İçin daha çok rahat eder, hem mikrop da kapmazsın

günaydınnnnnnn yevrımmm
hala doğurmadınmı

Yok anacm ya, bi gelmedi benim kız öyle bekliyoruz. Sen nasılsın? Nasıl annelik? zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…