2014 Şubat Anneleri

Nasilsiniz hanimlarrr???
Ben hala bekliyorum gecen cumartesi doktora gittigimde 2-2.5cm acilma var demisti cumaya kadar bekleyelim bi gelisme olmazsa cuma suni sanviyla dogum yapariz demisti.bu gidisle bi gelisme olmayacak😞 hicbir belirti yok.suni sanci nasil birsey acaba bilemiyorum ki😮😮😮

Ben kırkıncı haftamı bugün itibariyle dolduruyorum. Doktorum bir hafta daha iki günde bir muayene ile kontrol altına tutacağını hala doğum olmazsa suni sancı vereceğini söyledi. Ben de suni sancıdan korkuyordum ama o kadar da korkulacak birşey değildir herhalde. O sancı çekilecek

suni sancidan korkmayin kızlar. bnm ilk kizimda dr suni sanci yada eve git sancin artinca gel dedi.ben suni sanci istedim bi serum taktılar 1saat sonra sancılarm artmaya başladı belim de bir ağrı birde regl ağrısı gibi bir ağrı başladı. sanirim suni sanci olmasada böyle olurmus bu ağrılar. bnm bogazim cok kurudu 1damla su içiyim diyordum tam suyu ağzıma alincada midem bulanıyor du sanırım yan etkisi bu oldu.ama bi arkadasimda sadece baş dönmesi olmus oda yan etki olarak onu düşünüyor yani kisiden kisiye değişiyor.

Gittiginde acilma var miydi ya da kendi sancin? Kac saaatye dogumun gerceklesti acsba😯😯😯

kuzum,annelik çok güzelll.bir an önce bebişine kavuşursun inşallahhhh

Gittiginde acilma var miydi ya da kendi sancin? Kac saaatye dogumun gerceklesti acsba😯😯😯

Cagla kac gundur seni bekliyorum dua ediyorum sana hayirla dogur diye. Ben ilk kizimda dogurmaya gitmedim mesela.tansiyonum cok yukseldi kontrol altinda tutulcaktim sancim geldi.4 cm de aciklik vardi ama cok cok erkendi daha.sat a gore 36 ama gelisim geriliginden 33+4 gunluktu.sancim geldiginde belimden kasiklarima adet sancisi gibi bir sanci vuruyordu.nerdeyse oda da yatakta dogurucaktim:)kolay da dogururdum valla ama sezaryan olmak zorundaydim. Zamani gelince senin minnakta gelicek annesi biliyorum artik sevmek istiyorsun.aha yarin a dogurursun senn:)hayirla saglikla insallahhhh...

kuzum,annelik çok güzelll.bir an önce bebişine kavuşursun inşallahhhh

Huzunbaz hosgeldinnn.annelik muthis ilkide ikinciside hepsi bir.hani hep derler ya 40 i ciksin tanir diye.bu gun seviyorum kizimi yalniz sevme seklim biraz tuhaftir benim(len manyak agzini burnunu kirarim senin deluuuu az korkutmadin beni dedim)allah im o nasil bir gulustur.öldüm zor tutttum kendimi yicektim az daha.bende soydum ayaklarini kokladim optum:)simdi ugrasiyorum gulmuyor kelek.bir parmal bal caldi agzima:)

gece 2 gibi hafif bi lekelenme oldu.zaten erken doğum riskimde vardı. ertesi gün kontrol gunuydu oglen gittim.acilma 4cm di.ama sanci agri vs hicbiri yoktu.37+3 tüm .dr sancıların baslamasi aksam 10 u falan bulur dedi.ben korktum eve gitmeye ilk dogumumdu.bide zaten haftalardir risk vardi diye.iste sonra suni sanci verildi.yani dediğim gibi herkeste farklı etki yapıyo ama korkunç bisey degil.yani geçiyor.

nazlıcığım bende dört göz 40 ı bekliyorumbugün 33. gün.çok gazımız var uyumuyoruz ama yinede çok şükür

odaya çıktığımda saat 2 ydi 3gibi serum takıldı 4te sancilar başladı ama en siddetlisi son yarim saat bir saat ti 18:15 te de kızım doğdu. yani 2-3saat bi sanci çektim dogumum kolaydı çok şükür. ama simdi ikinci nasıl olacak bnde merakla bekliyorum. inş oda kolay olur.herkwsin doğumu kolay olsun bir avazda inşallah

nazlıcığım bende dört göz 40 ı bekliyorumbugün 33. gün.çok gazımız var uyumuyoruz ama yinede çok şükür

Az kalmisss.bizde zamaninda dogan bir bebek kadar olduk cok sukur. Hem mama hem anne sutu kokteyl yapiyoruz:) eger mama veriyorsan kesinlikle muskat tavsiye ederim.ilk kizimda cok cektim muskat aldim mamasina rendenin kucuk tarafindan gecirip minnacik koyardim cok sukur sorunu kalmazdi.simdi de rezene iciyorum ben o yuzden benden ona gectigi icin cok sukur sorun yasamadik.

selam anneler..
dün gece kızımla ilk kez gaz sancısı yaşadık kolay kolay ağlamayan bir bebek kızım ama çok fena ağladı
ben de ağladım sonra... dayanamadım lahana yedim.. tövbe bi daha emzirirken... gece boyunca özür diledim kızımdan.. bu muskat gerçekten işe yarıyor mu? aktardan mı buluruz? gazı olunca mı veriliyo sürekli mi ?
bugün rahattık neyse ki inşallah gece yine olmaz..
bi de göbeğimiz düştü ama bi haftadır tam kurumadı.. dr. dun bişey sürdü kurumazsa haber verin dedi.. bugün de azcık akıntı oldu böyle olan var mı nasıl kuruyor?

Ya korkutuo insanlar ama epidural da var diye dusunuyorum.umarim kolay ve hayirli olur her sey...
Cnm cok sagol ins hayirlisiyla ben de kollarima alirim minik yavrumu saglikla sihhatle.ondan sonra da size sorarim yine takildigim yerleri😊😊😊

Ne guzel insallah kolay olur hayirlisi olur...

kızlar ya yağmur zeynep'im ishal oldu üşüttü sanırım hapşuruyo bazende öksürüyo daha 2 haftalık ya kıyamıyorum nasıl üşüttük anlamadım hafta sonuna kadar geçmezse dr.götürecez.ne yapsam acaba bi fikriniz var mı?

Ben de çok korkmamaya başladım. Ama iyi ki söylediniz insan rahatlıyor :)

Bakalım şu an epidural istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…