2014 Şubat Anneleri

canim hep aklimdasin acaba dogurdymu diye canjm insallah rahat bi dogum olur..bebisini sag salim kucagina alirsin...bende halen beklemedeyim.

canim cok gecmis olsun kiyamam ben ona insallah cabuk iylesir...

Kizimi uyuttum bi bakiniyim dedim doguranlari tebrik eder bekleyenlerede hayirlisiyla kurtulmalarini dilerim benim gibi bebisi kucuk dogan varmi acep

Kizimi uyuttum bi bakiniyim dedim doguranlari tebrik eder bekleyenlerede hayirlisiyla kurtulmalarini dilerim benim gibi bebisi kucuk dogan varmi acep

Cnm senin de bebegin hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.biz de bekliyoruz hala😞cuma gunu suni sanci ile deniycem ins hayirlisiyla dogar yavrum.
Sizinki kac kg???

Sagol cnm senin kacinci haftandii aciklik ya da sancin mi vardi nasil birsey suni sanci kac saattte dogum yaptin.ay ne cok soru sordum ama meraktan catliyorummm😝😝😝

41 haftalikti ama uc hafta geriden geliyoru minyon bebisim var gece sancilarim basladi oglene dogru zorla gittik hastaneye megersem dogum baslamis yarim saat suni sanci yedim bebek kucuk olunca dogum oldu yazmasi kolay cekmedi zor ama simdi unuttum bile mis kokulu bebisim var darisi sana kolay bi dogum olur insallah

Anladim cnm bakalim hayirlisi olsun.olcakla ölcege care yok demisler yasayop gorucez bakalim...

Senden daha kucukleri varrr.mesala ben.2.170 gr dogdu minnakim.hastanede genelde boyunu yanlis olcuyorlarmis.bana 47 cm dediler.43.5 cikti.cani sagolsun elbet buyuyecek.gecen hafta gittigimizde kontrole 3.215 gr 50 cm olmus masallah.erken dogurmasaydim iyi kilo alirdik ama nadip boyleymis.rabbim onun gununu kararlamis ben ne yapsamda durmicakti.hic uzulme oyle bir buyuyorlarki.ilk kizimda 2.160 gr dogdu 4 yasinda cok sukur kucuk annemiz o bizim.gelisimide gayet normal cocuklar gibi.buyudu gitti iste.insallah simdiki miniklerimiz saglikla buyurler....

39+2 oldum , kizim 3, 40 kg ama hala dogmaya niyeti yok. Doktor sezeryana yonlendirmeye calisti bana sordu hangisi diyen bende siz ne dersenizn o olur dedim. Bir hafta sonraya randevu verdi hala dogmamis olursa sezeryn diycem. Cunku korkuyorum icerde fazla kalip biseylerin ters gitmesinden ( kizimin ismini nisa dusunuyoruz yanina isim istiyordum bulamadim. Balik burcu olcak o konuda da teselli edemiyorum kendimi sacma gelcektir belki size ama uzuluyorum. Bu saat oldu uyuyamadim normal dogum isterken sezeryan olmaktan korkuyorum.

maşallah kızınıza nisa adına genellikle nur ekleniyor düşünmek isterseniz bide balık burcu olsun ne olacak anlamadım orayı fazla duygusal olur o kadar

Selam kızlar bugün öğlen normal doğumla bende aldım miniğimi kucağıma çok tatlı
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..ben haken beklemedeyimm darisi bizim basimiza..
canim bende bi hafta önce doktora gittim kizim 3500 kiloydu simdi 39 +5 hafta olduk ama bizimde hic sancimiz yokk...bi sorun cikmazsa normal dogum olucakk..benim doktorum bi sorun olmadigi sürece sezaryan taraftari degil...cuma doktora gidecem bakalim ne diyecekk..artik gelseler kuzucukarimiz.

gözün aydın kuzummmmm

günaydın annişlerrr

canim günaydin..oglusun nasildir..kronikdeliden haberin varmi onun ve kizinin durumu nasildirr.merak ettim onlari..

sağol kuzum iyiyizzz.kronik deli 17 şubatta sezeryan ile doğum yaptı.4300 gr bebişi.şükür iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…