canim hep aklimdasin acaba dogurdymu diye canjm insallah rahat bi dogum olur..bebisini sag salim kucagina alirsin...bende halen beklemedeyim.kızlar ya yağmur zeynep'im ishal oldu üşüttü sanırım hapşuruyo bazende öksürüyo daha 2 haftalık ya kıyamıyorum nasıl üşüttük anlamadımhafta sonuna kadar geçmezse dr.götürecez.ne yapsam acaba bi fikriniz var mı?
Ya korkutuo insanlar ama epidural da var diye dusunuyorum.umarim kolay ve hayirli olur her sey...
Cnm cok sagol ins hayirlisiyla ben de kollarima alirim minik yavrumu saglikla sihhatle.ondan sonra da size sorarim yine takildigim yerleri😊😊😊
Ne guzel insallah kolay olur hayirlisi olur...
Kizimi uyuttum bi bakiniyim dedim doguranlari tebrik eder bekleyenlerede hayirlisiyla kurtulmalarini dilerim benim gibi bebisi kucuk dogan varmi acep
Cnm senin de bebegin hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.biz de bekliyoruz hala😞cuma gunu suni sanci ile deniycem ins hayirlisiyla dogar yavrum.
Sizinki kac kg???
2350 gr dogdu suni sanci yedim bende Allah cabucak bi avazda kurtarsin
Sagol cnm senin kacinci haftandii aciklik ya da sancin mi vardi nasil birsey suni sanci kac saattte dogum yaptin.ay ne cok soru sordum ama meraktan catliyorummm😝😝😝
41 haftalikti ama uc hafta geriden geliyoru minyon bebisim var gece sancilarim basladi oglene dogru zorla gittik hastaneye megersem dogum baslamis yarim saat suni sanci yedim bebek kucuk olunca dogum oldu yazmasi kolay cekmedi zor ama simdi unuttum bile mis kokulu bebisim var darisi sana kolay bi dogum olur insallah
Canim hic bir sorun olmuyor benim suyumda fazlaydi ama dokrorum sezeryana gerek olmuyor dedi bebek durusu cati musaitse normal tabiki olunur dedi benim suyum hatta 1 bebek fazla tasir gibi coktu erken dogum tehlikem vardi kasilmalarim sancilarim 36 haftalikken basladi ama doktorumun tavsiyelerine uydum 39 haftam bittigimde normal dogumla dogurdum suyun fazla olmasi sorun olmuyor ben profesore bile gittim oda aynisini soyledi bebegin onemli ama bence sezeryan yanlisi bi doktorun varsa seni her turlu sezeryana almaya calisir allah yardimcin olsun
çok teşekkür ederim canım rahatlattın beni.peki sen 39. haftada kendiliğinden başlayarak mı normal doğum yaptın.bide en son ölçümü hatırlıyo musun?benimki 22 cm çıktı.daha geçen haftaya kadar da böyle bi sorun yoktu.hayırlısı olsun hakkımızda.insan neyin doğru olduğunu anlayamıyor.bebeğe bişey olursa vicdan azabından ölürüm diye korkuyorum.ama içimdeki ses de hep bekle bekle diyor.şurda kalmış bir hafta.
cnm bu durumda doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok sanırım..illede normal doğurucam diye bebeğinide kendinide riske sokma derim..bu durumun tam tersi bende mevcut.benimde suyum az risk yaratıcak ölçüde olmasada az..oyüzden doktorum sezeryan dedi ve 25ne gün aldık..herşeyden önce en ufacık bir durum risk oluşturabilir deniliyorsa eğer bi an bile tedirgin olma derim..karar senin tabikide
bak seninki tam gününün dolduğu zamana gün vermş.bizimki perşembeye alıcak hemen.3 hafta önce de bebeğin gelişimi durmuş diye hemen alıcam dedi.başka dr.lara gittik gereksiz gördüler.ona kalsa 37. haftada sezeryanla ufacık çocuğu alıcaktı hemen.üstelik normale döndü sonrasında.şimdi de bunu sebep gösteriyor.oyüzden güvenemiyorum dr.uma.küçük yerde olunca çok da bi alternatifimiz de yok.bakalım hayırlısı.
gözün aydın kuzummmmmSelam kızlar bugün öğlen normal doğumla bende aldım miniğimi kucağıma çok tatlı
Selam kızlar bugün öğlen normal doğumla bende aldım miniğimi kucağıma çok tatlı
39+2 oldum , kizim 3, 40 kg ama hala dogmaya niyeti yok. Doktor sezeryana yonlendirmeye calisti bana sordu hangisi diyen bende siz ne dersenizn o olur dedim. Bir hafta sonraya randevu verdi hala dogmamis olursa sezeryn diycem. Cunku korkuyorum icerde fazla kalip biseylerin ters gitmesinden( kizimin ismini nisa dusunuyoruz yanina isim istiyordum bulamadim. Balik burcu olcak o konuda da teselli edemiyorum kendimi sacma gelcektir belki size ama uzuluyorum. Bu saat oldu uyuyamadim normal dogum isterken sezeryan olmaktan korkuyorum.
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..ben haken beklemedeyimm darisi bizim basimiza..Selam kızlar bugün öğlen normal doğumla bende aldım miniğimi kucağıma çok tatlı
canim bende bi hafta önce doktora gittim kizim 3500 kiloydu simdi 39 +5 hafta olduk ama bizimde hic sancimiz yokk...bi sorun cikmazsa normal dogum olucakk..benim doktorum bi sorun olmadigi sürece sezaryan taraftari degil...cuma doktora gidecem bakalim ne diyecekk..artik gelseler kuzucukarimiz.39+2 oldum , kizim 3, 40 kg ama hala dogmaya niyeti yok. Doktor sezeryana yonlendirmeye calisti bana sordu hangisi diyen bende siz ne dersenizn o olur dedim. Bir hafta sonraya randevu verdi hala dogmamis olursa sezeryn diycem. Cunku korkuyorum icerde fazla kalip biseylerin ters gitmesinden( kizimin ismini nisa dusunuyoruz yanina isim istiyordum bulamadim. Balik burcu olcak o konuda da teselli edemiyorum kendimi sacma gelcektir belki size ama uzuluyorum. Bu saat oldu uyuyamadim normal dogum isterken sezeryan olmaktan korkuyorum.
gözün aydın kuzummmmm
günaydın annişlerrr
bak seninki tam gününün dolduğu zamana gün vermş.bizimki perşembeye alıcak hemen.3 hafta önce de bebeğin gelişimi durmuş diye hemen alıcam dedi.başka dr.lara gittik gereksiz gördüler.ona kalsa 37. haftada sezeryanla ufacık çocuğu alıcaktı hemen.üstelik normale döndü sonrasında.şimdi de bunu sebep gösteriyor.oyüzden güvenemiyorum dr.uma.küçük yerde olunca çok da bi alternatifimiz de yok.bakalım hayırlısı.
benim sat 27 mayıs yani normal doğumu bekleseydim günüm 3 martta doluyor. buyüzden 40.haftada değilde 39.haftaya girer girmez alçak..evet senin ex doktor abartmıiş durumu =)37.hafta çok erken cnm..hakımızda hayırlısı bakalım..sağlıkla gelsin bebeklerimiz inş
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..ben haken beklemedeyimm darisi bizim basimiza..
canim bende bi hafta önce doktora gittim kizim 3500 kiloydu simdi 39 +5 hafta olduk ama bizimde hic sancimiz yokk...bi sorun cikmazsa normal dogum olucakk..benim doktorum bi sorun olmadigi sürece sezaryan taraftari degil...cuma doktora gidecem bakalim ne diyecekk..artik gelseler kuzucukarimiz.
canim günaydin..oglusun nasildir..kronikdeliden haberin varmi onun ve kizinin durumu nasildirr.merak ettim onlari..
sağol kuzum iyiyizzz.kronik deli 17 şubatta sezeryan ile doğum yaptı.4300 gr bebişi.şükür iyiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?